Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Ο Θεός δίνει ελπίδα σε όσους ονειρεύονται. Δίνει θαύμα σε όσους πιστεύουν. Και δεν αφήνει ποτέ όσους πηγαίνουν μαζί Του.


Είπε Γέρων: Ένα παιδί μπορεί να διδάξει
σε έναν ενήλικο τρία πράγματα:

να είναι ευτυχισμένος χωρίς ιδιαίτερο λόγο,
να είναι πάντα απασχολημένος με κάτι
και να ξέρει να απαιτεί με όλη του τη δύναμη αυτό που θέλει.ΕΊΠΕ ΓΈΡΩΝ. Κάντε την ειρήνη του νου την προτεραιότητά σας και οργανώστε γύρω σας το υπόλοιπο της ζωής σας.



ΕΊΠΕ ΜΟΝΑΧΟΣ. Ο Θεός δίνει ελπίδα σε όσους ονειρεύονται. Δίνει θαύμα σε όσους πιστεύουν. Και δεν αφήνει ποτέ όσους πηγαίνουν μαζί Του.



Είμαι πάντα με τον Κύριο ... Ποτέ δεν έχω χωρίσει με τον Κύριο ... Βλέπω και τον αισθάνομαι πάντα ... Πιστέψτε στον Κύριο χωρίς αμφιβολία, μόνο η ορθόδοξη πίστη θα σας σώσει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ...


Μπορείτε να σωθείτε τόσο στην οικογένεια όσο και στο μοναστήρι, ζήστε μόνο μια ιερή και ειρηνική ζωή. 




Το πνεύμα του σκότους προκαλεί πνευματικές πληγές στους ανθρώπους, επιδιώκει να εκφοβίσει και να κάνει την ανθρωπότητα να σκεφτεί και να μιλήσει μόνο γι 'αυτόν και τη φανταστική του παντοδυναμία ...
ΣΤΑΡΕΤΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΟΥΡΙΑΝΟΒ




Ένα σημάδι της αληθινής αγάπης είναι η ικανότητα ενός ατόμου να θυσιάσει την άνεσή του, το χρόνο για χάρη ενός αγαπημένου. Εάν η αγάπη σας είναι καταναλωτική, εγωιστική, στο επίπεδο του "θα είναι όπως θέλω", αν έχετε μια ισχυρή αγάπη για τον εαυτό σας, τότε η σχέση τελειώνει με τραγωδία.



Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβουμε ότι η οικογένεια είναι αγάπη. Και η αγάπη περιλαμβάνει την υπομονή, την ικανότητα να αποδώσει και να συγχωρήσει.
Μοναχή Νίνα Κρύγια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου