Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021

Σεισμός στην Κρήτη: Μυρόβλησε ξανά ΤΩΡΑ εικόνα της Παναγίας σε Εκκλησία (ΦΩΤΟ-VIDEO).

 ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΚΡΗΤΗ : Μυρόβλησε σήμερα 30 Δεκεμβρίου 2021 η εικόνα της Παναγίας σε Παρεκκλήσι στην Κρήτη όπου πριν από μερικές εβδομάδες πάλι είχε φανεί μέγα σημείο. Για σημείο μετά τον σεισμό μιλούν οι κάτοικοι.

Δείτε νέες φωτο και βιντεο από σήμερα.

Σεισμός στην Κρήτη: Μυρόβλησε ξανά ΤΩΡΑ εικόνα της Παναγίας σε Εκκλησία (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Σημείο του Σταυρού εμφανίσθηκε σε εικόνα της Παναγίας που κάηκε σε Παρεκκλήσι κοντά στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Αρκαλοχωρίου.

Μπροστά σε ένα συγκλονιστικό θέαμα βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου 2021 ο Μαρίνος και η Ελπίδα Νικητάκη στην Κρήτη.

Όπως μαρτυρούν σε επιστολή και οπτικοακουστικό υλικό που απέστειλαν πριν λίγη ώρα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, σήμερα από ατύχημα εκδηλώθηκε μικρής έκτασης και διάρκειας φωτιά στην Αγία Τράπεζα Παρεκκλησίου των Εισοδίων της Θεοτόκου που βρίσκεται στην οικία τους που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την Εκκλησία του Προφήτου Ηλιού που καταστράφηκε από τον σεισμό στο Αρκαλοχώρι της Κρήτης.

Μόλις κατάφεραν και έσβησαν τη μικρή φωτιά , είδαν έκπληκτοι πως σε εικόνα της Παναγίας, στο σημείο που είχε καεί, εμφανίσθηκε το σημείο του Σταυρού.

ekklisiaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου