Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

BAS_4 : Δώσε βήμα στο προφΥτη, να σου κλείσει και το σπίτι (πότε τα προφητευμένα) (ΠΑΨΕ ΠΙΑ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗ).

 


Όταν ρωτήθηκε ο Κύριος από τους μαθητές Του, πότε θα συμβούν όσα προφήτευσε, Εκείνος είπε : 

Μόνο ο Πατήρ γνωρίζει! 

Τόνοι επί τόνων μελανιού έπεσαν (ειδικά από τους διαβολιστές της Πίστης κι όσους αμφισβητούν την Θεία Φύσιν Του), πώς είναι δυνατόν ο Χριστός να μην ξέρει… δηλαδή δεν είναι Θεός Παντογνώστης; 

Ο πατέρες της Πίστης το ερμήνευσαν σαφώς : ο Χριστός μιλούσε με την ανθρώπινη υπόστασή Του. 

Ασφαλώς σας Λόγος του Θεού είναι αναπόσταστα ενωμένος με τα άλλα δύο Πρόσωπα της Αγίας Τριάδας αλλά επί γης μόνο κατά την Μεταμόρφωσή Του λειτούργησε σαν το Δεύτερο Πρόσωπο της Αγίας Τριάδας.  [Αχχχ αυτή η Μεταμόρφωση, πώς πονάει τους αρνητές της Παλαιάς Διαθήκης.  Δεν ξέρουν ποιοί είναι οι άλλοι δυο εκατέρωθεν του Χριστού. Κάποιοι λέει με ονόματα Ηλίας και Μωυσής… Ψάχνουν στα Ομηρικά έπη οι Ελληνιστές και δεν τους βρίσκουν.  Ψάχνουν στην Θεογονία του Ησίοδου αλλά και πάλι τζίφος … Ποιοί είναι τούτοι τέλος πάντων.  Κάποιος είπε στο τσατ της Τρικλοποδιάς ότι ο ένας είναι ο ΜωΗσίοδος, και γέλασα πολύ. Νάσαι καλά παληκάρι, που το έγραψες!  Αλλά ο άλλος, ο Ηλίας; ποιός; του 16ου;;;] 

Λοιπόν ο χρόνος δεν υπάρχει για τον Θεό, ποτέ δεν μιλάει για χρόνο και μάλιστα αν δείτε στην Αγία Γραφή αντί χρόνος αναφέρει καιρούς.  Το καιρός έχει σχέση με την ευκαιρία, ο καλός καιρός, που έχεις για μετάνοια.  Μετά πάπαλα!  Τέρμα ο ευ-καιρός, τέρμα ο χρόνος, αρχή του αιώνιου τριξίματος των οδόντων για κάποιους και του αιωνίου βασιλικού δείπνου για τους άλλους. 

Ποτέ δεν έδωσε χρόνο ο Θεός στους προφήτες και οι πραγματικοί προφήτες του Θεού (όχι οι ντεμέκ του πληκτρολογίου, το καταλάβατε;;;) ποτέ δεν έδωσαν χρόνο, όπως και ο Χριστός.  Αντίθετα μίλησαν για ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, όπως ακριβώς ο Χριστός, που μάλιστα ονόμασε υποκριτές όσους δεν τα παρακολουθούν!  [Αχχχ αυτά τα ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ, που έγραψε με το χεράκι του ο μέγας σύγχρονος άγιος Παϊσιος και κάποιοι υψηλά ιστάμενοι διαβολισμένοι τα αγνοούν – έχει να πέσει πολύ κλάμα]. 

Όταν λοιπόν έρχεσαι συ, ο ντεμέκ στον κύβο ψευδοπροφήτης («πολλοὶ ψευδοπροφῆται ἐγερθήσονται καὶ πλανήσουσι πολλούς» Ματθ.κδ;11) και ακυρώνεσαι στο χρόνο των καφεπροβλέψεων για χιλιοστή φορά, εκτός που αυτοκαρφώνεσαι για ψευδοπροφήτης (γιατί το κάνεις από έπαρση, για να μοστραριστείς – με ποιό δικαίωμα κάνεις κάτι που ο Χριστός δεν έκανε;;;) κάνεις και κάτι φριχτό για όλους : 

ΑΡΓΟΠΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ !!! 

Ο Χριστός δεν πρόκειται ποτέ να δικαιώσει ψευδοπροφήτη αλλά θα τον ξεφτιλίσει μέχρι αηδίας, όπως ξεφτίλησε τους γιατρούς την πανδημίας και της φαρμακείας.  Γούστο σου καπέλο σου αν σου αρέσει η ξεφτίλα, αλλά αύριο θα σε πάρουν στο κυνήγι όλοι, που εξ αιτίας σου αργούν τα προφητευμένα. 

ΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΜΕΝΑ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ και οι πραγματικοί προφήτες θα δικαιωθούν, αφού δεν έχουν δώσει χρόνο αλλά μόνο σημεία των καιρών. 

Αυτοί που θα γίνουν ρεντίκολο είναι οι ψευδοπροφήτες, που πέραν του ρεζιλέματος θα κηλιδωθούν αιώνια σαν στόμα του διαβόλου, αφού εκείνος τους πλάνευε, είτε ευθέως είτε πλαγίως, χαϊδεύοντας τον εγωισμό τους που θα δειχθούν προφήτες. 

Λέγε λοιπόν ότι θα γίνουν Γενάρη … δεν θα τα κάνει ο Χριστός … 

λέγε Φλεβάρη … πάλι θα χάσεις … λέγε Μάρτη … μια από τα ίδια. 

Αύριο όμως θα καταλάβουν όλοι ότι εσύ ήσουν ο γρουσούζης … 

γι αυτό σου λέω : ΠΑΨΕ ΠΙΑ ΕΜΜΟΝΙΚΕ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗ, ακόμα να βάλεις νιονιό! 

Βρε, που να σου δαγκώσει ο τυραννόσαυρος το “φρύδι”, μπας και βάλεις μυαλό. 

Μα τυραννόσαυρος … ναι, ο λιακο-τυραννόσαυρος … σημείο των καιρών κι αυτό… κου-κού! 

Έη, ψιτ, εγώ έχω κουράγιο να περιμένω, εσύ έχεις; 

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ : Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣΗ. 

Αααα ξέχασα γιατί τα έγραψα … 

Ξέρετε τι έγινε τους 5 πρώτους μήνες του 2021, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ; Ορίστε (ξεκάθαρα δηλωμένα τους πέντε πρώτους μήνες του 2021) 

  • εμφύλιος πόλεμος στην Αμερική και καταστροφή της
  • κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας
  • Το 1/4 των ανθρώπων υπέγραψαν ΟΙ ΙΔΙΟΙ τον θάνατο τους
  • Σικέ θερμό επεισόδιο και Διεθνές Δικαστήριο
  • Μήνας Μάρτιος Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
  • Το 1/3 των Ελλήνων χάθηκε, ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ
  • οι άνθρωποι έφυγαν από φοβερές αλλεργικές αντιδράσεις και από άλλες ασθένειες..
  • Παιδιά μου ο Ιανουάριος ήταν μια θάλασσα που έβραζε, ήταν ένα ηφαίστειο ψύχων, που δεν πίστεψαν σε αυτούς (στην Νέα Τάξη Πραγμάτων) αλλά πίστεψαν μόνον στον Θεό και περίμεναν την σωτηρία του Θεού, το χέρι του Θεού, τον λόγο του Θεού.
  • Ήταν άλλοι που πίστεψαν στα είδωλα (πολιτικούς και σε Λοιμωξιολόγους) και οι άλλοι που ήθελαν να σπάσουν τα είδωλα και να τα καταστρέψουν, και αυτό δεν συνέβη μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού.
  • Οι εταίροι μας μας ξέχασαν ….

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…. ΝΑΙ ΕΝΝΟΩ ΕΜΦΥΛΙΟ… 

  • Η Αμερική ήταν στο χείλος της χρεοκοπίας, όχι όμως οικονομικής αλλά ψυχών, ΕΙΧΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, από τον θυμό αυτών των ανθρώπων που ξέσπασε με τέτοια οργή θρησκευτικής, πολιτικής, και ρατσιστικής φύσεως, ήταν όλα μαζί, και αυτός ο θυμός προκάλεσε την φύση και την καταστροφή στο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα
  • Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2020 ΠΡΟΦυΤΕΥΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΑΛΧΑ. 

Συνεχίστε την ανάγνωση με δική σας ευθύνη… δεν περιγράφω άλλο … 

Η Πόπη Soufle τα αναμετέδιδε… : 

https://attikanea.info/μηνύματα-και-προφητείες-για-τα-επερχό/  

Να θυμίσω ότι “προφητική ασυλία” δεν πρόκειται να δοθεί. 

BAS_4

ΥΓ – https://www.brighteon.com/6425bfb6-3479-4a3e-ae61-361cc3493a6a



triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου