Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Ένας σοφός γέρος από τη Γεωργία, ο Gabriel Urgebadze, έδωσε μια συγκλονιστική πρόβλεψη: ένας εφιάλτης θα ξεκινήσει σύντομα.

 



Ο Gabriel Urgebadze αγιοποιήθηκε σχετικά πρόσφατα. 
Η Γεωργιανή Ορθόδοξη Εκκλησία το έκανε αυτό το 2012 στις 24 Δεκεμβρίου. Σήμερα οι συντάκτες του 
"So Simple!" θα σας πει για τις προφητείες του μοναχού. Η προσευχή στον Gabriel Urgebadze θεωρείται μια από τις πιο ισχυρές και γεμάτη αγάπη για όλα τα ζωντανά πράγματα στη γη.

Ο Gabriel Urgebadze αγιοποιήθηκε σχετικά πρόσφατα.  Η Γεωργιανή Ορθόδοξη Εκκλησία το έκανε αυτό το 2012 στις 24 Δεκεμβρίου.  Σήμερα οι συντάκτες του "So Simple!"  θα σας πει για τις προφητείες του μοναχού.-2

© Freepik

Κατά τη διάρκεια της σχετικά σύντομης ζωής του, ο Gabriel Urgebadze προέβλεψε πολλά γεγονότα. Θεωρήθηκε τρελός για την απεριόριστη πίστη του στον Θεό. Τον ξυλοκόπησαν και τον έκλεισαν σε ψυχιατρική κλινική. Τίποτα όμως δεν μπορούσε να κλονίσει την πίστη του στον Θεό και στις ανώτερες δυνάμεις. Ο Gabriel Urgebadze κληρονόμησε τόσο ισχυρή πίστη από τη μητέρα του, η οποία δεν αντιτάχθηκε με κανέναν τρόπο στην επιλογή του γιου της. Ήξερε ότι η ζωή του δεν θα ήταν εύκολη, αλλά η υπηρεσία του Θεού ήταν σημαντική στην οικογένειά τους. Σήμερα τα λείψανα του αγίου φυλάσσονται στη Μονή Σαμταύρου, όπου έζησε και υπηρετούσε για πολλά χρόνια ο μοναχός.

Ο Gabriel Urgebadze αγιοποιήθηκε σχετικά πρόσφατα.  Η Γεωργιανή Ορθόδοξη Εκκλησία το έκανε αυτό το 2012 στις 24 Δεκεμβρίου.  Σήμερα οι συντάκτες του "So Simple!"  θα σας πει για τις προφητείες του μοναχού.-3

© Freepik

Προσευχή στον Gabriel Urgebadze

Η μόνη δύναμη που αναγνώρισε ο Gabriel Urgebadze ήταν η δύναμη του Θεού στη γη. Θεωρούσε τη Γεωργία ιερή γη και είδε πολλά δεινά που θα την έπλητταν. Μίλησε στον κόσμο για γεγονότα που θα συνέβαιναν στο μέλλον, αλλά λίγοι τον πίστευαν. Από τα 12 του τριγυρνούσε στις πόλεις και τα χωριά της Γεωργίας κηρύσσοντας αγάπη. Συχνά έπρεπε να περάσει τη νύχτα σε δάση και σε όχθες ποταμών και άγρια ​​ζώα δεν τον άγγιξαν ποτέ. Ένιωσαν τη θεϊκή του ουσία. Με τον καιρό έμαθε να νιώθει τον κόσμο γύρω του και τη φύση. Έβλεπα συχνά οντότητες γύρω μου και άκουγα για τι μιλούσαν.

Ο Gabriel Urgebadze αγιοποιήθηκε σχετικά πρόσφατα.  Η Γεωργιανή Ορθόδοξη Εκκλησία το έκανε αυτό το 2012 στις 24 Δεκεμβρίου.  Σήμερα οι συντάκτες του "So Simple!"  θα σας πει για τις προφητείες του μοναχού.-4

© Freepik

Ο Άγιος Γαβριήλ Οργκεμπάτζε είπε: «Ο Θεός θα σας επιστρέψει χίλιες φορές περισσότερο από όσα ξοδέψατε για καλές πράξεις. Μάθε να αγαπάς και θα βρεις την ευτυχία. Απλώς μην νομίζετε ότι η αγάπη είναι ένα έμφυτο δώρο· μπορείτε να μάθετε την αγάπη μόνο περνώντας την από την ψυχή σας. Η ταπεινοφροσύνη και η αγάπη θα σώσουν τον κόσμο και οι πύλες θα ανοίξουν μόνο από την καλοσύνη . » Ο Gabriel Urgebadze έγινε επίσης διάσημος επειδή θεραπεύει τις ασθένειες των ανθρώπων και ακούει αυτούς που έρχονται σε αυτόν. Πάντα μιλούσε για τον Θεό και την αγάπη, και πολλοί τον σέβονταν και τον εκτιμούσαν γι' αυτό.

Ο Gabriel Urgebadze αγιοποιήθηκε σχετικά πρόσφατα.  Η Γεωργιανή Ορθόδοξη Εκκλησία το έκανε αυτό το 2012 στις 24 Δεκεμβρίου.  Σήμερα οι συντάκτες του "So Simple!"  θα σας πει για τις προφητείες του μοναχού.-5

© Freepik

Ο Gabriel Urgebadze προέβλεψε έναν νέο γύρο γεγονότων που θα συνέβαιναν μετά την αναχώρησή του στο βασίλειο του Θεού. Έβλεπε και ήξερε ότι ο κόσμος θα βυθιζόταν στο ψέμα και στο χάος. Και μόνο όσοι εκπέμπουν αγάπη και καλοσύνη μπορούν να σωθούν. Η σφραγίδα του Διαβόλου δεν θα τους αγγίξει και δεν θα κλείσει τις καρδιές τους. Όλοι οι άλλοι που πιστεύουν στις σκοτεινές δυνάμεις είναι καταδικασμένοι σε αιώνια βασανιστήρια και βάσανα. Λίγοι άνθρωποι θα μπορέσουν να μετακομίσουν σε μια νέα εποχή και θα είναι εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι. Εάν οι άνθρωποι δεν αλλάξουν πνευματικά, δεν θα επιβιώσουν στον νέο κόσμο. Αν δεν υπάρχουν εικονίδια στο σπίτι, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να τρελαίνονται. Η πίστη έχει την ικανότητα να θεραπεύει τους ανθρώπους και να τους προστατεύει από τον θυμό και την εξαπάτηση.

Ο Gabriel Urgebadze αγιοποιήθηκε σχετικά πρόσφατα.  Η Γεωργιανή Ορθόδοξη Εκκλησία το έκανε αυτό το 2012 στις 24 Δεκεμβρίου.  Σήμερα οι συντάκτες του "So Simple!"  θα σας πει για τις προφητείες του μοναχού.-6

© Freepik

Λόγια προσευχής

Ο Gabriel Urgebadze προειδοποίησε τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της ζωής του να είναι πιο κοντά στη φύση. Βρήκαν πνευματική ενότητα σε δάση και βουνά, έμαθαν να ζουν σε ήσυχα φυσικά μέρη. Όσοι μείνουν στις πόλεις θα τρελαθούν ήσυχα από τη συγκέντρωση του κακού και του ψέματος. Όσοι βρίσκουν ειρήνη στη γη θα έχουν ευτυχία. Ο Gabriel Urgebadze προέτρεψε τους ανθρώπους να χτίσουν σπίτια μακριά από τη φασαρία και να ακούσουν τις καρδιές τους. Πίστευε ότι οι οπαδοί του Αντίχριστου είχαν απλώσει τα πλοκάμια τους σε όλο τον κόσμο. Και σύντομα θα αποκαλυφθούν .

Ο Gabriel Urgebadze αγιοποιήθηκε σχετικά πρόσφατα.  Η Γεωργιανή Ορθόδοξη Εκκλησία το έκανε αυτό το 2012 στις 24 Δεκεμβρίου.  Σήμερα οι συντάκτες του "So Simple!"  θα σας πει για τις προφητείες του μοναχού.-7

© Freepik

Είναι δύσκολο να διαφωνήσουμε με τον μοναχό ότι το ψέμα και το μίσος έχουν γεμίσει τον κόσμο μας. Και μόνο η καλοσύνη και η πίστη μπορούν να αλλάξουν ανθρώπους και γεγονότα στη γη. Και μια προσευχή στον Gabriel Urgebadze της Samtavria θα βοηθήσει σε αυτό:

«Ω μακάριος Γαβριήλ, όπως οι αρχαίοι πατέρες και ομολογώντας σταθερή πίστη, από τη βρεφική του ηλικία αγάπησε τον Κύριο με όλη του την καρδιά και Τον ακολουθούσε με ζήλο! Εμείς, σαν ανάξιοι δούλοι, στερούμενοι ευσέβειας και ταπεινοφροσύνης, μεγαλοποιούμε καθημερινά την ψυχή μας, καταδικάζουμε τους πλησίον μας, δεν έχουμε με τίποτα να δικαιολογηθούμε ενώπιον του Θεού! Σας προσευχόμαστε: προσευχηθείτε στον Κύριο για εμάς, να μας δώσει το νου να καταλάβουμε τον λόγο Του, να μην είμαστε μόνο ακροατές, αλλά και δημιουργοί του και να καταλάβουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα εκτός από τη βοήθεια του Θεού .

Άγιος του Θεού! Βοήθησέ μας να αγαπήσουμε τον Κύριο και να προσκολληθούμε σε εμάς με όλη μας την ψυχή, με όλη μας την καρδιά και τη σκέψη, ώστε να μας δώσει χαρά, ειρήνη, μακροθυμία και παρηγοριά στη θλίψη λόγω του άφρατου ελέους Του· σε Αυτόν ανήκει. όλη δόξα, τιμή και δύναμη για πάντα. Αμήν".

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου