Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Προβλέψεις της μοναχής Ραφαΐλα (Chernetskaya).

Δεν έχουν απομείνει πολλές προφητείες από την μοναχή Ραφαίλα και δεν δημοσιεύτηκαν σε ορθόδοξους ιστότοπους. Οι πληροφορίες είναι αντιφατικές, αλλά ας προσπαθήσουμε να το καταλάβουμε.

Δεν έχουν απομείνει πολλές προφητείες από την μοναχή Ραφαίλα και δεν δημοσιεύτηκαν σε ορθόδοξους ιστότοπους.  Οι πληροφορίες είναι αντιφατικές, αλλά ας προσπαθήσουμε να το καταλάβουμε.

Ποια είναι η μοναχή Ραφαίλα

Η ιστορία της Μητέρας Ραφαΐλας είναι καταπληκτική. Ήταν ανάπηρη από την παιδική της ηλικία, σε μέγεθος παιδιού, με ένα «μπουκέτο» από διάφορες ασθένειες, δεμένη από παράλυση. Ζύγιζε μόνο 25 κιλά και πριν από το θάνατό της -16. Και, παρόλα αυτά, μπόρεσε όχι μόνο να επιβιώσει, αλλά και δημιούργησε ένα μοναστήρι στα ερείπια ενός φαρμακείου φυματίωσης που είχε εγκαταλειφθεί στο δάσος.

Ο Ηγούμενος Ιωάννης με τη Μητέρα Ραφαίλα στην Κριμαία, στο μοναστήρι του Κοσμά και του Δαμιανού κοντά στην Αλούστα

Η Nina Chernetskaya ήταν μόλις 9 ετών όταν αρρώστησε από ιλαρά. Ο πατέρας της την πήγε στο νοσοκομείο, αλλά η θεραπεία δεν βοήθησε· αντίθετα, τα λάθη των γιατρών κατέστρεψαν την υγεία της, παρέλυσε και το κορίτσι μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο στην αγκαλιά της. Οι γιατροί είπαν ότι η Νίνα δεν θα επιζούσε, αλλά τα κατάφερε. Σύντομα ο πατέρας της πέθανε, η μητέρα της συνέχισε να φροντίζει την κόρη της, ζούσαν πολύ άσχημα. Στα 24 της η Νίνα αποφάσισε να κάνει μοναχικούς όρκους και στα 35 της έγινε μοναχή με το όνομα Σεραφείμ, όρκους έκανε και η μητέρα της.

Δεν έχουν απομείνει πολλές προφητείες από την μοναχή Ραφαίλα και δεν δημοσιεύτηκαν σε ορθόδοξους ιστότοπους.  Οι πληροφορίες είναι αντιφατικές, αλλά ας προσπαθήσουμε να το καταλάβουμε.-3

Μετά τον θάνατο της μητέρας της, η γυναίκα συνέχισε να ζει με τις πνευματικές της αδερφές, οι οποίες μετακόμισαν στο σπίτι της. Το 1998, η μητέρα αρρώστησε και γνωρίζοντας ότι θα πέθαινε, με την ευλογία του επισκόπου Γκουρίας, πήρε μοναχικούς όρκους στο μεγάλο σχήμα και έγινε Ραφαίλα. Όμως έγινε ένα θαύμα, επέζησε. Επιπλέον, βοήθησε να χτιστεί ένα μοναστήρι στο χώρο ενός πρώην σανατόριου σε ένα πευκοδάσος. Όταν τελείωσαν τα χρήματα, άρχισε να προσεύχεται και την επόμενη κιόλας μέρα εμφανίστηκαν άνθρωποι που ήθελαν να βοηθήσουν.

Δεν έχουν απομείνει πολλές προφητείες από την μοναχή Ραφαίλα και δεν δημοσιεύτηκαν σε ορθόδοξους ιστότοπους.  Οι πληροφορίες είναι αντιφατικές, αλλά ας προσπαθήσουμε να το καταλάβουμε.-4

Η μητέρα μετακόμισε σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορούσε να καθίσει, να κυλήσει ή να ξαπλώσει χωρίς εξωτερική βοήθεια, αλλά είχε τόσο μεγάλη εσωτερική δύναμη που πολλοί άνθρωποι πήγαιναν σε αυτήν για συμβουλές.

Υπάρχει ένα βίντεο όπου μπορείτε να δείτε μητέρα, 37 λεπτά του βίντεο.


 

Να τι έγραψαν για αυτήν:

«Καθόταν σε ένα παιδικό κρεβάτι, ακουμπισμένη στο τραπέζι, δάχτυλε το κομπολόι της με στεγνά χέρια. Και η φωνή της, καθαρή και ηχηρή, και το βλέμμα της, λαμπερό και στοργικό, και ο τρόπος της να διεξάγει μια συζήτηση, απλός, ευφυής και όλη η ατμόσφαιρα του κελιού με τη λάρνακα και την αναμμένη λάμπα , με μια πληθώρα φυτών του σπιτιού - από τα πρώτα λεπτά δημιούργησες την εντύπωση ότι γνωρίζεις αυτό το άτομο από παλιά και ότι αυτό το άτομο είναι κοντά σου, γιατί σ'αγαπά και είσαι αγαπητός του...
Τότε συνειδητοποίησα ότι σε αυτή την φαινομενική απλότητα της επικοινωνίας υπάρχει ένα ευγενικό χάρισμα του γήρατος, όταν ένας κληρικός μπορεί να αντιλαμβάνεται τις πνευματικές αναπηρίες των άλλων ως δικές του, μοιράζοντας το βάρος των προβλημάτων των άλλων. Αργότερα έμαθα ότι οι κληρικοί, οι μοναχοί και οι λαϊκοί επιδιώκουν να επιλύσουν διάφορα ζητήματα, προβλήματα και προσευχητική βοήθεια. Και με την πίστη τους λαμβάνουν ό,τι ζητούν...»

Η μητέρα Ραφαΐλα πέθανε στις 16 Δεκεμβρίου 2005, μετά από πολύπλοκη επέμβαση λόγω εσωτερικής αιμορραγίας. Η ίδια διάλεξε εκ των προτέρων μια επιγραφή για τον τάφο της, στην οποία συνέρρευσαν εκατοντάδες προσκυνητές για να αφήσουν ένα σημείωμα με μια παράκληση προσευχής. Και λένε ότι βοήθησε.

«Εδώ σιγοκαίει μια καρδιά που συχνά χτυπούσε με απερίγραπτη χαρά, συχνά υποφέροντας από αμέτρητη θλίψη: η χαρά της αφορούσε τον Κύριο και η λύπη της για τις αμαρτίες και τις αδυναμίες της. Περαστικό, μάθε να ζεις και να πεθαίνεις εδώ!».
Δεν έχουν απομείνει πολλές προφητείες από την μοναχή Ραφαίλα και δεν δημοσιεύτηκαν σε ορθόδοξους ιστότοπους.  Οι πληροφορίες είναι αντιφατικές, αλλά ας προσπαθήσουμε να το καταλάβουμε.-5

Προβλέψεις

Δεν έχουν απομείνει πολλές προφητείες από την μοναχή Ραφαίλα και δεν δημοσιεύτηκαν σε ορθόδοξους ιστότοπους.  Οι πληροφορίες είναι αντιφατικές, αλλά ας προσπαθήσουμε να το καταλάβουμε.-6

Δεν υπάρχουν πολλές προβλέψεις. Μπορούμε να τα διαβάσουμε στην ιστοσελίδα 3rm.info, στο άρθρο "The life feat of schema-nun Raphaila. Prophecies about the future time." Φυσικά, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι τα είπε όλα αυτά. Είτε το πιστεύετε είτε όχι - εξαρτάται από εσάς.

"1) θα έρθει η στιγμή και οι νόμοι για το CIL θα αρχίσουν να εγκρίνονται σαν από κερατοειδή

2) Είπε επίσης ότι τη στιγμή που θα εισαχθούν τα τσιπ, οι ίδιοι οι λαοί μας θα βάλουν τα μέτωπά τους κάτω από αυτά, αλλά ο Θεός θα έχει έλεος τους και θα υπάρχει ακόμα Τσάρος στη Ρωσία

3) Είπε ότι αυτή η εκκλησία (ο Καθεδρικός Ναός της Ιεράς Μονής Αναστασιέφσκι του Ζιτόμιρ) θα ολοκληρωνόταν λίγο πριν τον πόλεμο και μόνο λίγες Λειτουργίες θα τελεσθούν στο πάνω μέρος διάδρομος

4) Όταν εισαχθούν τα διαβατήρια σε μικρότερες πόλεις (μετά από μεγάλες πόλεις εκατομμυριούχων), θα ξεκινήσει ένας παγκόσμιος πόλεμος, ο οποίος θα εξαφανίσει αυτό το σύστημα από προσώπου γης».

5) Στο μοναστήρι που ίδρυσε η ίδια (η Μητέρα Ραφαίλα), ο ναός με τα άνω και κάτω παρεκκλήσια θα αποκατασταθεί πλήρως, αλλά οι Λειτουργίες σε αυτό θα τελούνται όχι περισσότερο από μια εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής και στη συνέχεια ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. . (Αυτό αναφέρεται στον κύριο καθεδρικό ναό της Μονής του Αγίου Αναστασιέφσκι του Ζιτόμιρ)"
Υπάρχει επίσης μια προφητεία που δημοσιεύεται στο VKontakte:
«Πριν από τον πόλεμο, οι ίδιοι οι άνθρωποι θα βάλουν τα μέτωπά τους κάτω από μάρκες, και μετά τον πόλεμο ο Κύριος θα ελεήσει αυτόν τον λαό και θα τους δώσει επίσης έναν Τσάρο. Θα είναι ένα ΘΑΥΜΑ που δεν μπορεί να προγραμματιστεί. Θα υπάρχουν πολλοί δυσαρεστημένοι, καθώς θα υπάρξουν πολλές απαγορεύσεις με τη μορφή λογοκρισίας, οι άνθρωποι θα χωριστούν σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα και η αντιπαράθεσή τους θα είναι αναπόφευκτη. Αλλά δεν θα χυθεί πολύ αίμα. Αλλά όταν ο βασιλιάς και οι ομοϊδεάτες του νικήσουν, τότε όλοι οι προδότες θα πιαστούν».

Όλες οι προφητείες είναι ασαφείς, εκτός από μία που αφορά τον κύριο καθεδρικό ναό της Μονής του Αγίου Αναστασιέφσκι στο Zhitomir. Το 1999, ένα μοναστήρι άνοιξε στα περίχωρα του Zhitomir, χτισμένο στη θέση ενός πρώην σανατόριου. Τον Αύγουστο του 2002, ιδρύθηκε εδώ ένας καθεδρικός ναός προς τιμήν της μάρτυρα Αναστασίας της Ρώμης, προστάτιδας του Zhitomir, με το κατώτερο όριο να ονομάστηκε προς τιμή του Σεραφείμ του Sarov.

Δεν έχουν απομείνει πολλές προφητείες από την μοναχή Ραφαίλα και δεν δημοσιεύτηκαν σε ορθόδοξους ιστότοπους.  Οι πληροφορίες είναι αντιφατικές, αλλά ας προσπαθήσουμε να το καταλάβουμε.-7

Γράφουν ότι ακολουθούν μόνο στον Ναό του Αγίου Σεραφείμ του Σορόφ, δηλ. στην κάτω εκκλησία του καθεδρικού ναού. Η ιστοσελίδα «Pilgrim's ABC» αναφέρει επίσης: «Όλες οι ακολουθίες τελούνται στον Ιερό Ναό του Αγίου Σεραφείμ του Σαρόφ». Όσον αφορά το κεντρικό κτίριο, την Εκκλησία της Αναστασίας της Ρωμαϊκής, η ιστοσελίδα drevo-info.ru αναφέρει ότι η κατασκευή ανεστάλη λόγω έλλειψης κεφαλαίων (στοιχεία 2009). Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό. Αποδεικνύεται ότι δεν υπήρχαν υπηρεσίες στο ανώτερο όριο, και αν υπήρχαν, θα μπορούσατε πιθανώς να το μάθετε στο ίδιο το μοναστήρι. Αυτές οι πληροφορίες δεν είναι διαθέσιμες στο Διαδίκτυο.

 

 
ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.
dzen.ru 
 
 
 
 
 
 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου