Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Προφητείες του Αριστοκλίου του Άθω για το πότε θα σωθεί η Ρωσία.

 



Ο μοναχός Αριστοκλής της Μόσχας (Άθως) έφυγε από αυτόν τον κόσμο το 1918. Ωστόσο, οι προφητείες του για την τύχη της Ρωσίας συνεχίζουν να γίνονται πραγματικότητα μέχρι σήμερα. Ας τα δούμε από τα ύψη του σήμερα και ας μάθουμε τι θα συμβεί στη χώρα μας τα επόμενα χρόνια. Και τι σχέση έχει η Κίνα με αυτό;

Υποσχέθηκε στον Θεό.

Ο Αριστοκλής, στον κόσμο Alexey, γεννήθηκε στα μέσα του δέκατου ένατου αιώνα. Σε μικρή ηλικία έμεινε χωρίς πατέρα - το αγόρι μεγάλωσε η μητέρα του, μια πολύ ευσεβής και ευσεβής γυναίκα. Σε ηλικία 10 ετών, υπέφερε από μια σοβαρή ασθένεια, μετά την οποία δεν μπορούσε να περπατήσει καθόλου. Η μητέρα του, όντας πολύ πιστή, προσευχόταν με δάκρυα καθημερινά, ζητώντας από τον Κύριο θεραπεία. Υποσχέθηκε ότι ο γιος της θα αφιερώσει όλη του τη ζωή στον Θεό και θα πήγαινε η ίδια σε ένα μοναστήρι.

Ο Κύριος άκουσε την προσευχή της μητέρας - την ημέρα της μνήμης του Αγίου Νικολάου του Θαυματουργού, το αγόρι Alyosha άρχισε να περπατά ξανά. Όταν μεγάλωσε, η μητέρα του εκπλήρωσε το τάμα της και έγινε μοναχή. Ο Αλεξέι πήγε στο Άγιο Όρος, όπου έζησε για περισσότερα από 30 χρόνια, μοναχός με το όνομα Αριστοκλής.

Εκεί, στο Άγιο Όρος, έλαβε το σχήμα και διορίστηκε πρύτανης του Αγίου Μετοχίου στη Μόσχα. Εκεί ο Αριστοκλής ο Άθως έγινε ευρέως γνωστός για τον ασκητισμό του, τη δύναμη της προσευχής και τη διορατικότητα.

Μέσω αυτού ο Κύριος έκανε πολλά θαύματα. Το πιο γνωστό είναι η ανάσταση ενός μωρού. Μια γυναίκα με ένα άρρωστο παιδί πήγε στον γέροντα Αριστοκλή με την ελπίδα να θεραπεύσει. Το μωρό δεν άντεξε το ταξίδι και έφυγε από τη ζωή σε έναν άλλο κόσμο. Αλλά η απαρηγόρητη μητέρα δεν έχασε την πίστη της στη δύναμη της προσευχής του γέροντα και ο Κύριος τη βοήθησε - μέσω του Αριστοκλή ανέστησε το παιδί.

Προφητείες για τη Ρωσία.

Ο Αριστοκλής ο Άθως είναι επίσης γνωστός για τις προφητείες του για την τύχη της Ρωσίας και του κόσμου. Συχνά επαναλάμβανε ότι ο χρόνος πριν από τον Αντίχριστο είχε αρχίσει, και η Κρίση όλων των ανθρώπων εδώ στη Γη θα άρχιζε σύντομα. Και το Δικαστήριο θα ξεκινήσει πρώτα στη Ρωσία, και στη συνέχεια θα εξαπλωθεί σε άλλες χώρες, και δεν θα μείνει ούτε ένα άτομο, ούτε ένα κράτος που δεν θα επηρεαστεί.

«Τώρα ζούμε την προ του Αντιχρίστου εποχή. Η κρίση του Θεού για τους ζωντανούς έχει αρχίσει και δεν θα υπάρχει ούτε μια χώρα στη γη, ούτε ένα άτομο που να μην επηρεαστεί από αυτό. Ξεκίνησε με τη Ρωσία και μετά παραπέρα».

Ο γέροντας είπε ότι ο Κύριος θα είχε οπωσδήποτε έλεος στη Ρωσία. Η Ρωσία θα πρέπει να υποφέρει πολύ, πολλές θλίψεις θα βρουν τον ρωσικό λαό. Μέσα από τα βάσανα και τη μετάνοια, ο ρωσικός λαός θα ανακτήσει την πίστη και το φως του Ευαγγελίου του Χριστού μέσω της Ρωσίας θα λάμψει ξανά για ολόκληρο τον κόσμο.

Ο μοναχός Αριστοκλής της Μόσχας (Άθως) έφυγε από αυτόν τον κόσμο το 1918. Ωστόσο, οι προφητείες του για την τύχη της Ρωσίας συνεχίζουν να γίνονται πραγματικότητα μέχρι σήμερα.-3
«Το φως σε όλο τον κόσμο θα έρθει από τη Ρωσία, η οποία υποφέρει περισσότερο από όλους... Η Ρωσία θα αναβιώσει εντελώς! Όλοι θα εγκαταλείψουν τη Ρωσία, άλλες δυνάμεις θα την εγκαταλείψουν, αφήνοντάς την στην τύχη της. Αυτό συμβαίνει για να εμπιστευτεί ο ρωσικός λαός στη βοήθεια του Κυρίου».

Ο μοναχός Αριστοκλής είπε ότι πρώτα ο Κύριος θα στερήσει από τον ρωσικό λαό τους αρχηγούς του, έτσι ώστε ο ρωσικός λαός να εμπιστεύεται μόνο στον Θεό. Τότε πολλές χώρες θα γυρίσουν την πλάτη στη Ρωσία για να την αφήσουν ήσυχη. Βλέπουμε ότι αυτό ακριβώς συμβαίνει τώρα.

«Και η Ρωσία θα σωθεί. Πολλά βάσανα, πολλά μαρτύρια. Όλοι πρέπει να υποφέρουν πολύ και να μετανοήσουν βαθιά. Μόνο η μετάνοια μέσα από τα βάσανα θα σώσει τη Ρωσία».

Ο γέροντας συμβούλεψε να μην φοβόμαστε όταν συμβαίνουν όλα αυτά, γιατί ο Κύριος, με το έλεός Του, δεν θα εγκαταλείψει τον ρωσικό λαό. Ένα θαύμα του Θεού θα συμβεί και η Ρωσία θα αναστηθεί ξανά με όλη την πληρότητα και την ομορφιά της Ορθοδοξίας.

«Το τέλος θα είναι μέσω της Κίνας. Θα υπάρξει κάποιο είδος ασυνήθιστης έκρηξης και θα εμφανιστεί ένα θαύμα του Θεού. Και η ζωή θα είναι εντελώς διαφορετική στη γη, αλλά όχι για πολύ. Ο Σταυρός του Χριστού θα λάμψει σε όλο τον κόσμο, γιατί η Πατρίδα μας θα μεγαλοποιηθεί και θα είναι σαν φάρος στο σκοτάδι για όλους».

Άλλοι ορθόδοξοι άγιοι μίλησαν για το ίδιο πράγμα - ο Λαυρέντιος του Τσερνίγοφ, ο Σεραφείμ του Βυρίτσκι, ο Ιωνάς της Οδησσού.

Τι σχέση έχει η Κίνα με αυτό;

Ο μοναχός Αριστοκλής της Μόσχας (Άθως) έφυγε από αυτόν τον κόσμο το 1918. Ωστόσο, οι προφητείες του για την τύχη της Ρωσίας συνεχίζουν να γίνονται πραγματικότητα μέχρι σήμερα.-4

Φαίνεται ότι ο ίδιος ο Αριστοκλής ο Άθως είχε ελάχιστη κατανόηση του ρόλου που θα έπαιζε η Κίνα στο μέλλον· υπήρχαν πολύ λίγες πληροφορίες στα λόγια του και δεν υπήρχαν περαιτέρω εξηγήσεις.

Οι οξυδερκείς γέροντες μεταφέρουν το θέλημα του Θεού στους ανθρώπους. Είναι από τον Κύριο ότι οι πληροφορίες για το μέλλον έρχονται σε εμάς, και οι μάντεις είναι μόνο ένα υπάκουο όργανο στα χέρια του Θεού, έτσι συχνά οι ίδιοι δεν καταλάβαιναν τι μιλούσαν.

Έχετε παρατηρήσει ότι πολλές προφητείες είναι γεμάτες αλληγορίες και στερούνται λεπτομέρειες και ιδιαιτερότητες; Αυτό συμβαίνει επειδή ο Κύριος μεταφέρει τα μηνύματά του μέσω της γλώσσας συμβόλων και οραμάτων που πρέπει ακόμη να ξεδιαλυθούν. Και μερικές φορές δεν βγαίνει.

Έτσι ο προφήτης Δανιήλ μιλά για αυτό:

"Το άκουσα αυτό, αλλά δεν το κατάλαβα, και γι' αυτό είπα: "Κύριέ μου! Τι θα γίνει μετά από αυτό; Και αυτός (ο Αρχάγγελος Γαβριήλ) απάντησε: «Πήγαινε, Δανιήλ. γιατί αυτά τα λόγια είναι κρυμμένα και σφραγισμένα μέχρι τον καιρό του τέλους».

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι η αποστολή ενός προφήτη είναι να μεταφέρει τα λόγια του Κυρίου. Όταν έρθει η ώρα, τότε η αλήθεια θα αποκαλυφθεί.

Έτσι ο Αριτοκλής ο Άθως πέρασε το μήνυμα του Κυρίου στους επόμενους, με την ελπίδα ότι μια μέρα θα ξεδιαλυθεί και θα κατανοηθεί.

Αν προσπαθήσετε να ερμηνεύσετε τις προφητείες με βάση τις τρέχουσες πραγματικότητες, τότε πολλά γίνονται ξεκάθαρα. Η Κίνα και η Ρωσία είναι αυτή τη στιγμή εταίροι, φιλικά κράτη που είναι ενάντια σε έναν μονοπολικό κόσμο και έχουν αποφασίσει από κοινού να αλλάξουν την τοποθέτηση των κομματιών στην παγκόσμια σκακιέρα.

Αναμφίβολα, με την υποστήριξη της Κίνας, η Ρωσία θα ενισχυθεί και θα ανέβει πιο γρήγορα από ό,τι αν ήταν εντελώς απομονωμένη από τον κόσμο. Κάτι άλλο προκαλεί σύγχυση σχετικά με την προφητεία - κάποιο είδος έκρηξης, μετά την οποία ένα θαύμα του Θεού θα αποκαλυφθεί στον κόσμο.

Ο μοναχός Αριστοκλής της Μόσχας (Άθως) έφυγε από αυτόν τον κόσμο το 1918. Ωστόσο, οι προφητείες του για την τύχη της Ρωσίας συνεχίζουν να γίνονται πραγματικότητα μέχρι σήμερα.-5

Αν θυμηθούμε ότι πολλές προφητείες αποτελούνται από αλληγορίες, τότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι η ασυνήθιστη έκρηξη δεν είναι φυσική διαδικασία, αλλά, για παράδειγμα, πνευματική. Ο θρίαμβος της Ορθοδοξίας, ισχυρή πίστη - κανένα κακό δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτό. Και τότε γίνεται σαφές ότι η Ρωσία θα γίνει «πνευματικός φάρος» για όλους τους λαούς και τα κράτη.

Κάτι θα συμβεί στη Ρωσία με την άμεση συμμετοχή της Κίνας και αυτό θα δώσει την ίδια την ώθηση για την αναβίωση της χώρας μας.

dzen.ru 

AΠΟΔΟΣΗ :ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου