Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Προφητείες της μοναχής Μαρίας για τους σημερινούς καιρούς.

 

Η Σχήμα-μοναχή Μαρία είναι μια μεγάλη ηλικιωμένη γυναίκα και βιβλίο προσευχής. Η τρίτη ηλικία είναι ένα σπάνιο φαινόμενο. Οι άνθρωποι που έχουν επιτύχει την τελειότητα έρχονται σε αυτόν, τους οποίους ο Κύριος στέλνει στον κόσμο μας για να βοηθήσουν να οδηγήσουν άλλους ανθρώπους στον Θεό. Ο κόσμος στηρίζεται στις προσευχές τους· είναι στην πρώτη γραμμή στη μάχη με τον διάβολο.

Ο Κύριος συχνά δίνει στους πρεσβυτέρους διορατικότητα για να μεταφέρουν στους ανθρώπους τη θέλησή του, τις προειδοποιήσεις και την καθοδήγησή του για την επιλογή του μονοπατιού. Μέσω των πρεσβυτέρων, δείχνει επιλογές για το μέλλον, και το τι θα είναι εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς.

Εξυπηρετήστε τα βάσανα.

Δείτε το βίντεό μας για αυτό το θέμα:

Οι διορατικοί ορθόδοξοι ασκητές συχνά αναφέρουν στις προβλέψεις τους ότι αν δεν στραφούμε στον Κύριο, δεν προσευχόμαστε και δεν μετανοούμε για τις αμαρτίες μας, τότε αυτό ή εκείνο θα μας περιμένει. Και ο Κύριος δείχνει σε κάθε θεατή τη δική του εκδοχή για το μέλλον.

«Μετανοείτε συχνά, κοινωνείτε. Πρόσεχε την ψυχή και τη συνείδησή σου. Δεν είναι μακριά η ώρα που δεν θα υπάρχει μέρος για να κοινωνήσουμε», επαναλάμβανε συχνά η μητέρα Μαρία.

Οι ορθόδοξοι πρεσβύτεροι σχεδόν ποτέ δεν κατονομάζουν τις ακριβείς ημερομηνίες που πρέπει να εκπληρωθεί η προφητεία, αλλά από πολλά σημεία και σημεία μπορεί κανείς να μαντέψει ότι πλησιάζουν οι προβλεπόμενοι χρόνοι.

«Πότε θα γίνει το τέλος του κόσμου; - Συχνά έκαναν μια ερώτηση στη μητέρα. «Πόσος χρόνος απομένει μέχρι το τέλος του κόσμου;» «Ο Θεός μόνο ξέρει», απάντησε η μητέρα. Και μου μένουν τέσσερα χρόνια». Και έτσι έγινε.

Η μητέρα Μαρία πέθανε το 2001· ήταν ουσιαστικά η σύγχρονη μας. Γεννήθηκε σε μεγάλη οικογένεια. Έζησα την ορφάνια, τη φτώχεια, τα βάσανα. Την μεγάλωσαν με αγάπη για τον Θεό οι παππούδες της, που κάποτε ζούσαν στο Άγιο Όρος.

Μια μέρα, ανάμεσα στα περιττά πράγματα στη σοφίτα, ένα κορίτσι βρήκε ένα παλιό βιβλίο που έλεγε για το τέλος του κόσμου. Η Μαρία το διάβασε σε μια συνεδρίαση. Ήθελε να μοιραστεί ό,τι είχε διαβάσει με κάποιον και πήγε σε έναν άντρα που τιμούνταν στην περιοχή ως πνευματικά μορφωμένος.

«Είναι αλήθεια ότι θα υπάρξει μια Τελευταία Κρίση και το Τέλος του Κόσμου; Πότε;» ρώτησε η Μάσα.

Και ο άνθρωπος του Θεού το είπε μόνο το 1937. Και τότε όλα τα όνειρα για σπουδές, μουσική και πιάνο έσβησαν στο βάθος. Κάθε τι εγκόσμιο έχει γίνει μη αγαπητό, όλη η ζωή έχει χάσει το νόημά της. Έχοντας μοιράσει όλη της την περιουσία στους φτωχούς, η εικοσάχρονη κοπέλα αποφάσισε να καταφύγει στα δάση Σαρόφ.

Η Σχήμα-μοναχή Μαρία είναι μια μεγάλη ηλικιωμένη γυναίκα και βιβλίο προσευχής. Η τρίτη ηλικία είναι ένα σπάνιο φαινόμενο. Οι άνθρωποι που έχουν επιτύχει την τελειότητα έρχονται σε αυτόν, τους οποίους ο Κύριος στέλνει στον κόσμο μας για να βοηθήσουν να οδηγήσουν άλλους ανθρώπους στον Θεό.-2

Μάζεψε τα υπόλοιπα απλά υπάρχοντά της και ξεκίνησε το ταξίδι της και συνάντησε έναν γέρο μοναχό με πρόσωπο παρόμοιο με τον Σεραφείμ του Σάρωφ. Μιλήσαμε, και ο γέροντας ευλόγησε τη Μαρία να επιστρέψει στους ανθρώπους, γιατί η βοήθεια δεν έγκειται στην ερημητικότητα, αλλά στην εξυπηρέτηση των πονεμένων.

Η Μαρία υπάκουσε, ήρθε πρώτα στο Νίζνι Νόβγκοροντ και μετά πήγε στο Khalkhin Gol ως νοσοκόμα. Εκτελώντας τους τραυματίες κάτω από σφαίρες, έχοντας βρεθεί στην πραγματική κόλαση, βλέποντας πώς οι νοσοκόμες πέθαναν η μία μετά την άλλη, η Μάσα έκανε έναν όρκο - αν επιζήσω, θα πάω στο ιερό μοναστήρι και θα πάρω μοναστικούς όρκους.

Και έτσι έγινε. Έγινε μοναχή Μακαρία και για τριάντα χρόνια ήταν υπηρέτρια του βωμού και προφορική σε μια από τις εκκλησίες του Νίζνι Νόβγκοροντ (στη σοβιετική εποχή η πόλη ονομαζόταν Γκόρκι). Όταν το μοναστήρι Makaryevsky αναστηλώθηκε τη δεκαετία του '90, έγινε η πρώτη του κάτοικος. Εκεί έλαβε το σχήμα με το όνομα Μαρία.

Η μητέρα ήταν διάσημη για τη δύναμη της προσευχής και της ενόρασής της. Ήταν θαυματουργός, θεράπευε, ήξερε να παρηγορεί και να ζητωκραυγάζει, να ενσταλάζει δύναμη και ελπίδα στους απελπισμένους. Το μεγάλο της δώρο ήταν γνωστό όχι μόνο στην περιοχή, προσκυνητές από όλη τη χώρα ταξίδευαν στην οξυδερκή ηλικιωμένη γυναίκα και προσπάθησε να βοηθήσει τους πάντες, ανέλαβε ανθρώπινες αμαρτίες, μετά ήταν άρρωστη για μεγάλο χρονικό διάστημα και αφού συνήλθε, βοήθησε πάλι.

Μέχρι το τέλος των ημερών της, η γριά συνέχισε να υπηρετεί τα δεινά, κάνοντας έλεος και καλοσύνη. Και όταν αναχώρησε ήσυχα και ειρηνικά στον Κύριο την αυγή μιας νέας μέρας, πολλοί είδαν μια λαμπερή μπάλα φωτιάς, στο μέγεθος ενός ποδοσφαίρου, να ανεβαίνει στον ουρανό - μια τόσο καυτή, φωτεινή και μεγάλη ψυχή ήταν η Μητέρα Μαρία.

Για τη μεγάλη ηλικιωμένη κυρία έχουν γραφτεί βιβλία, όπου συγκεντρώνονται όλες οι προφητείες της. Όταν τα ξαναδιαβάζεις, φαίνεται ότι ζούμε ήδη στους καιρούς που προβλέπει η οξυδερκής Μητέρα Μαρία.

Προφητείες του σχήματος-μοναχή

Η Σχήμα-μοναχή Μαρία είναι μια μεγάλη ηλικιωμένη γυναίκα και βιβλίο προσευχής. Η τρίτη ηλικία είναι ένα σπάνιο φαινόμενο. Οι άνθρωποι που έχουν επιτύχει την τελειότητα έρχονται σε αυτόν, τους οποίους ο Κύριος στέλνει στον κόσμο μας για να βοηθήσουν να οδηγήσουν άλλους ανθρώπους στον Θεό.-3

Η μητέρα συχνά παραπονιόταν ότι οι καιροί θα ήταν πολύ δύσκολοι και πεινασμένοι. Έχει πει πολλές φορές ότι πρέπει να έχετε μεγάλη προσφορά τροφίμων στο σπίτι - δημητριακά, ζυμαρικά, κονσέρβες. Είδα ότι τα γκισέ θα ήταν άδεια και θα εμφανίζονταν ξανά ουρές για τα πιο απαραίτητα.

«Να εφοδιαστείτε με τρόφιμα, έρχονται τρομεροί καιροί. Σύντομα όλα θα εξαφανιστούν από τα ράφια».

Δεν ανέφερε τους λόγους για την έλλειψη τροφίμων· ίσως θα είναι συνέπεια της αποτυχίας των καλλιεργειών λόγω φυσικών καταστροφών και πυρκαγιών.

«Όλες οι εποχές θα είναι μπερδεμένες. Δεν θα καταλάβεις πότε είναι άνοιξη και πότε χειμώνας. Η γη θα έχει μια παγκόσμια κραυγή».

Η μητέρα γεννήθηκε στην τσαρική Ρωσία. Είδε με τα μάτια της την αλλαγή καθεστώτων, την άφιξη των μπολσεβίκων, την κατάρρευση του σοσιαλισμού, τη γκάνγκστερ δεκαετία του '90 - δεν ήταν ξένη στις αλλαγές στην εξουσία. Λίγο πριν πεθάνει είπε:

«Ηρθαν νέες, άτυχες αρχές. Όλα θα μπερδευτούν, όλος ο κόσμος θα είναι σε έναν ιστό. Και δεν θα βρεις τα άκρα για να ξετυλίξεις».

Με αυτά τα λόγια, προειδοποιεί για έναν πόλεμο πληροφοριών, έναν ιστό ψεμάτων στον οποίο είναι μπλεγμένος όλος ο κόσμος. Και μόνο οι κουκλοπαίκτες του κόσμου καταλαβαίνουν τις περιπλοκές αυτού του ιστού, τραβώντας επιδέξια το ένα ή το άλλο νήμα.

Σώζοντας τη Ρωσία

Η Σχήμα-μοναχή Μαρία είναι μια μεγάλη ηλικιωμένη γυναίκα και βιβλίο προσευχής. Η τρίτη ηλικία είναι ένα σπάνιο φαινόμενο. Οι άνθρωποι που έχουν επιτύχει την τελειότητα έρχονται σε αυτόν, τους οποίους ο Κύριος στέλνει στον κόσμο μας για να βοηθήσουν να οδηγήσουν άλλους ανθρώπους στον Θεό.-4

Η μητέρα Μαρία είδε τη σωτηρία της Ρωσίας στην αποκατάσταση της μοναρχίας.

«Πού είσαι, Αγία μου τσαρική Ρωσία;» - είπε λυπημένη, σαν να έκλαιγε. - «Δεν θα υπάρξει επίγειος βασιλιάς, ο ουράνιος βασιλιάς θα απομακρυνθεί. Αλλά η ρωσική γη θα σωθεί από μοναχούς. Από τους μοναχούς ο Βασιλιάς θα έρθει στη γη μας».

Πολλοί άνθρωποι, από άγνοια, πιστεύουν ότι ο «μοναχός» είναι ξένος. Μάλιστα οι μοναχοί λέγονταν μοναχοί. Σύμφωνα με την προφητεία της ηλικιωμένης γυναίκας, η Ρωσία θα εγερθεί μέσα από τις προσπάθειες ενός πνευματικού ανθρώπου που πιστεύει θερμά στον Κύριο και ανατράφηκε με αγάπη γι' Αυτόν.

Πάντα μιλούσε για τον Γκριγκόρι Ρασπούτιν με αγάπη. Είπε ότι τον έστειλαν να παρηγορήσει τον Tsarevich Alexei.

«Ο Θεός θα τον δοξάσει μετά τη Βασιλική Οικογένεια, και οι εικόνες του θα ρέουν επίσης με μύρο».

Η μητέρα θεωρούσε ότι ο Λένιν ήταν ο πραγματικός Αντίχριστος. Το σώμα του δεν είναι θαμμένο, και ως εκ τούτου το Άγιο Πνεύμα δεν κατεβαίνει πάνω μας.

«Ο Παράδεισος δεν μας ακούει, ενώ βρίσκεται στην Κόκκινη Πλατεία, το Άγιο Πνεύμα δεν θα είναι παρόν εκεί».

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου