Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Προφητείες του Γκριγκόρι Ρασπούτιν, που είναι καλύτερα να μην πραγματοποιηθούν.

 

Υπάρχει μια αντιφατική στάση απέναντι στον Γκριγκόρι Ρασπούτιν στη Ρωσία. Κάποιοι τον αποκάλεσαν άτσαλο από το χωριό, ενώ άλλοι τον έβλεπαν ως στενό φίλο της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο, παρά την εμφάνισή του, ο Ρασπούτιν ήταν πραγματικός προφήτης. Πολλές από τις προβλέψεις του έχουν γίνει πραγματικότητα και κάτι συμβαίνει τώρα μπροστά στα μάτια μας. Ο "Καθηγητής Google" είναι μαζί σας, όπως πάντα, και σήμερα θα μάθετε τι είδε πραγματικά ο περιπλανώμενος Γρηγόρης και θα μάθετε επίσης γιατί οι άνθρωποι φοβήθηκαν να τον ρωτήσουν για το μέλλον τους.

Υπάρχει μια αντιφατική στάση απέναντι στον Γκριγκόρι Ρασπούτιν στη Ρωσία. Κάποιοι τον αποκάλεσαν άτσαλο από το χωριό, ενώ άλλοι τον έβλεπαν ως στενό φίλο της βασιλικής οικογένειας.-2

Ο Grigory Efimovich γεννήθηκε στο μικρό χωριό Pokrovskoye στην επαρχία Tobolsk. Από μικρός ενδιαφέρθηκε για τη θρησκεία και αργότερα ταξίδεψε στα ιερά μέρη της Ρωσίας. Έχοντας μετακομίσει στην Αγία Πετρούπολη, ο Ρασπούτιν κέρδισε γρήγορα φήμη ως πρεσβύτερος και προφήτης, καθώς μπορούσε να προβλέψει το μέλλον, θεραπεύοντας ταυτόχρονα ανθρώπους από διάφορες ασθένειες. Ήταν εδώ που έγινε αντιληπτός από την αυτοκράτειρα, της οποίας ο γιος, ο διάδοχος του θρόνου, ήταν άρρωστος από αιμορροφιλία. Οι προσευχές του Γκριγκόρι Εφίμοβιτς σταμάτησαν την αιμορραγία και το αγόρι συνήλθε γρήγορα. Έτσι ένας άγνωστος χωρικός έγινε ένας από τους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στη Ρωσία.

Υπάρχει μια αντιφατική στάση απέναντι στον Γκριγκόρι Ρασπούτιν στη Ρωσία. Κάποιοι τον αποκάλεσαν άτσαλο από το χωριό, ενώ άλλοι τον έβλεπαν ως στενό φίλο της βασιλικής οικογένειας.-3

Πίσω στο 1910, 7 χρόνια πριν από τα γνωστά γεγονότα, ο Ρασπούτιν προέβλεψε τον θάνατο της βασιλικής οικογένειας. Τότε εξέφρασε τις ανησυχίες του στην αυτοκράτειρα, αλλά εκείνη τις θεώρησε προσβλητικές. Παρόλα αυτά, ο Γκριγκόρι Εφίμοβιτς έγραψε στα ημερολόγιά του: «Κάθε φορά που αγκαλιάζω τον Τσάρο και τη Μητέρα, και τα κορίτσια και τον Τσαρέβιτς, ανατριχιάζω από φρίκη, σαν να αγκάλιαζα τους νεκρούς.. Και τότε προσεύχομαι για αυτούς τους ανθρώπους, γιατί στη Ρωσία έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Και προσεύχομαι για την οικογένεια Romanov, γιατί η σκιά μιας μεγάλης έκλειψης πέφτει πάνω τους». Μετά την επανάσταση, το θέμα του θανάτου της οικογένειας Ρομάνοφ μπήκε πράγματι στο κάτω συρτάρι. Επέστρεψαν σε αυτό μόνο στα τέλη της δεκαετίας του '90, όταν είχαν περάσει σχεδόν 100 χρόνια από την εκτέλεση.

Ταυτόχρονα, ο Ρασπούτιν είδε τα γεγονότα του Οκτωβρίου, τα οποία θα άλλαζαν εντελώς την κρατική δομή της Ρωσίας: «Σκοτάδι θα πέσει στην Αγία Πετρούπολη. Όταν αλλάξει το όνομά του, τότε η αυτοκρατορία θα τελειώσει.» Από το 1914, για 10 χρόνια, πρωτεύουσα θα γίνει η Πετρούπολη, λόγω της σύγκρουσης με τη Γερμανική Αυτοκρατορία. Στη συνέχεια, η χώρα προσπάθησε να απομακρυνθεί από κάθε τι γερμανικό, ιδιαίτερα από τη λέξη «Burg».

Υπάρχει μια αντιφατική στάση απέναντι στον Γκριγκόρι Ρασπούτιν στη Ρωσία. Κάποιοι τον αποκαλούσαν κακομαθημένο από το χωριό, ενώ άλλοι τον έβλεπαν ως στενό φίλο της βασιλικής οικογένειας.-4

Ο Γκριγκόρι Εφίμοβιτς δεν θα ήταν προφήτης αν δεν είχε προβλέψει τον θάνατό του κατά τη διάρκεια της ζωής του. Ο Ρασπούτιν ήξερε ότι θα τον σκότωναν. Αν το κάνουν αυτό απλοί «ληστές από Ρώσους αγρότες», τότε ο Τσάρος Νικόλαος δεν χρειάζεται να φοβάται για τη μοίρα του, και οι απόγονοι των Ρομανόφ θα βασιλέψουν για «εκατό και περισσότερα χρόνια»,έγραψε ο γέροντας . Εάν η δολοφονία διαπραχθεί από ευγενείς -«συγγενείς του Τσάρου»,τότε το μέλλον της Ρωσίας και της βασιλικής οικογένειας θα είναι τρομερό. "Οι ευγενείς θα φύγουν από τη χώρα και οι συγγενείς του βασιλιά δεν θα παραμείνουν ζωντανοί σε δύο χρόνια, και τα αδέρφια θα επαναστατήσουν εναντίον των αδελφών και θα σκοτωθούν ο ένας τον άλλο." Όπως γνωρίζετε, η δεύτερη επιλογή έγινε πραγματικότητα.

Υπάρχει μια αντιφατική στάση απέναντι στον Γκριγκόρι Ρασπούτιν στη Ρωσία. Κάποιοι τον αποκάλεσαν άτσαλο από το χωριό, ενώ άλλοι τον έβλεπαν ως στενό φίλο της βασιλικής οικογένειας.-5

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι ο Ρασπούτιν είδε επίσης καταστροφές σε πυρηνικούς σταθμούς, οι οποίοι ήταν ακόμη πολύ μακριά. «Θα χτιστούν πύργοι σε όλο τον κόσμο, θα γίνουν. κάστρα του θανάτου», πίστευε ο Γκριγκόρι Εφίμοβιτς. «Μερικά από αυτά τα κάστρα θα καταρρεύσουν και θα ρέει σάπιο αίμα από αυτές τις πληγές, που θα μολύνουν τη γη και τον ουρανό». Γιατί θρόμβοι μολυσμένου αίματος, σαν αρπακτικά, θα πέσουν στα κεφάλια μας. Και πολλοί θρόμβοι θα πέσουν στο έδαφος, και η γη όπου πέσουν θα ερημώσει για επτά γενιές.»

Όπως ίσως καταλάβατε ήδη, ο Ρασπούτιν είχε ένα ιδιαίτερο χάρισμα προφητείας. Ας στραφούμε στα χειρόγραφά του και ας μάθουμε τι μας προέβλεψε στο εγγύς μέλλον, γιατί σε αντίθεση με τους συναδέλφους του στο μυστικιστικό εργαστήριο, έκανε έναν ειδικό υπολογισμό που καθόρισε την ακριβή εκατονταετηρίδα του μελλοντικού γεγονότος. Αυτό έγραψε ο Γκριγκόρι Εφίμοβιτς για τον 21ο αιώνα.

Υπάρχει μια αντιφατική στάση απέναντι στον Γκριγκόρι Ρασπούτιν στη Ρωσία. Κάποιοι τον αποκαλούσαν κακομαθημένο από το χωριό, ενώ άλλοι τον έβλεπαν ως στενό φίλο της βασιλικής οικογένειας.-6

«Οι θάλασσες, σαν κλέφτες, θα μπουν σε πόλεις και σπίτια, και οι χώρες θα γίνουν αλμυρές. Και το αλάτι θα μπει στα νερά, και δεν θα υπάρχει νερό που να μην είναι αλμυρό». Δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς ότι μιλάμε για την πλημμύρα στην Ιαπωνία το 2011. Τότε ο κόσμος απλά δεν μπορούσε να φανταστεί την καταστροφική δύναμη του υδάτινου στοιχείου, που πέταξε κύματα ύψους 40,5 μέτρων στην ακτή.

Υπάρχει μια αντιφατική στάση απέναντι στον Γκριγκόρι Ρασπούτιν στη Ρωσία. Κάποιοι τον αποκάλεσαν άτσαλο από το χωριό, ενώ άλλοι τον έβλεπαν ως στενό φίλο της βασιλικής οικογένειας.-7

«Όταν οι καιροί πλησιάζουν στην άβυσσο, η αγάπη του ανθρώπου για τον άνθρωπο θα μετατραπεί σε ξερό φυτό», νουθέτησε ο γέροντας. - Στην έρημο εκείνων των καιρών θα φυτρώσουν μόνο δύο φυτά - το φυτό του κέρδους και το φυτό της υπερηφάνειας. Αλλά τα λουλούδια αυτών των φυτών μπορεί να θεωρηθούν λανθασμένα με λουλούδια αγάπης. Όλη η ανθρωπότητα σε αυτόν τον καταραμένο καιρό θα καταπιεί την αδιαφορία.» Από αυτό το απόσπασμα μπορείτε να καταλάβετε τι λέγεται εδώ για την παρακμή των ηθικών αξιών. Και πράγματι, στον 21ο αιώνα, πολλές ανθρώπινες ιδιότητες έχουν υποτιμηθεί, γεγονός που οδήγησε στην ηθική υποβάθμιση της κοινωνίας.

Υπάρχει μια αντιφατική στάση απέναντι στον Γκριγκόρι Ρασπούτιν στη Ρωσία. Κάποιοι τον αποκαλούσαν κακοποιό από το χωριό, ενώ άλλοι τον έβλεπαν ως στενό φίλο της βασιλικής οικογένειας.-8

Ωστόσο, όλα αυτά είναι μικροπράγματα. Το πιο ενδιαφέρον είναι η σελίδα αφιερωμένη στη νέα ένοπλη σύγκρουση. «Οι άνθρωποι οδεύουν προς την καταστροφή. Οι πιο ανίκανοι θα οδηγήσουν το κάρο στη Ρωσία, και στη Γαλλία, και στην Αμερική, και σε άλλα μέρη... Η ανθρωπότητα θα συντριβεί από τα βήματα των τρελών και των αχρείων. Η σοφία θα δεθεί σε αλυσίδες. Οι αδαείς και ισχυροί θα υπαγορεύουν νόμους στους σοφούς και ακόμη και στους ταπεινούς. Τρία πεινασμένα φίδια θα σέρνονται στους δρόμους της Ευρώπης, αφήνοντας πίσω τους στάχτες και καπνό, έχουν ένα σπίτι - και αυτό είναι το σπαθί, και έχουν έναν νόμο - τη βία, αλλά, έχοντας σύρει την ανθρωπότητα μέσα από τη σκόνη και το αίμα, θα πεθάνει από το σπαθί...» Προβάλλοντας αυτήν την κατάσταση στο σήμερα, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε πού κάθονται οι πιο απρόβλεπτοι πρόεδροι. Τρία φίδια είναι επίσης ευανάγνωστα - το ΝΑΤΟ, οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις και οι μισθοφόροι, οι οποίοι, σύμφωνα με το όραμα του γέροντα, πρέπει να νικηθούν.

«Θα έρθει η ώρα της ειρήνης, αλλά ο κόσμος θα γραφτεί με αίμα. Και όταν σβήσει η φωτιά, η δεύτερη φωτιά θα κάψει τη στάχτη. Λίγοι άνθρωποι και λίγα πράγματα θα επιβιώσουν. Αλλά ό,τι απομένει θα πρέπει να υποστεί μια νέα κάθαρση πριν εισέλθει στον επίγειο παράδεισο».

Υπάρχει μια αντιφατική στάση απέναντι στον Γκριγκόρι Ρασπούτιν στη Ρωσία. Κάποιοι τον αποκαλούσαν κακοποιό από το χωριό, ενώ άλλοι τον έβλεπαν ως στενό φίλο της βασιλικής οικογένειας.-9

Αναλύοντας τα λόγια του Ρασπούτιν για τον 21ο αιώνα, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία θα έχει τεράστιες συνέπειες για όλους τους συμμετέχοντες. Παρόλα αυτά, θα υπάρχει ειρήνη, γιατί εσείς και εγώ την περιμένουμε πολύ.

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ :ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου