Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

Προφητείες της πρεσβυτέρας Ναταλίας Βυρίτσκαγια για το μέλλον της Ρωσίας.

 



Όπως η μακαρία Ξένια της Πετρούπολης, η γερόντισσα Ναταλία διάλεξε τον δρόμο της ανοησίας. Ήξερε την πείνα και το κρύο, τη ζέστη και τη δίψα. Δεν είχε δικό της σπίτι, δεν είχε πού να αφήσει το κεφάλι της. Κάποτε ζούσε γενικά σε στάβλο. Και συγχρόνως διατήρησε το καταπληκτικό δώρο της προσευχής για όλους τους Ορθοδόξους Χριστιανούς.

Ακόμη και κατά τη διάρκεια της ζωής της, μέσω της προσευχής της, έγιναν καταπληκτικά θαύματα, καταπληκτικές θεραπείες από σοβαρές ασθένειες και διευθετήθηκαν ανθρώπινες μοίρες. Και συμβαίνουν ακόμα και σήμερα, αν και η μητέρα Ναταλία δεν είναι σε αυτόν τον κόσμο σχεδόν μισό αιώνα.

Η μητέρα άφησε πίσω της εκπληκτικές προφητείες, άλλες έχουν ήδη γίνει πραγματικότητα, άλλες δεν έχουν ακόμη πραγματοποιηθεί.

Ποια είναι η Natalia Vyritskaya;

Δείτε το βίντεό μας για αυτό το θέμα:

Τίποτα δεν είναι γνωστό για την παιδική ηλικία και τη νεότητα της μακαρίας Ναταλίας, εκτός από το ότι ονομάζεται Natalia Mikhailovna Evstigneeva και το έτος γέννησης είναι το 1890. Αλλά αμέσως φάνηκε ότι καταγόταν από υψηλή τάξη. Ο λόγος της ήταν σωστός, οι τρόποι της ήταν ευγενείς και η Ναταλία γνώριζε επίσης πολλές ξένες γλώσσες, γενικά τα γαλλικά τέλεια.

Εκτός από την ίδια τη Ναταλία, κανείς δεν ξέρει γιατί επέλεξε για τον εαυτό της το κατόρθωμα της βλακείας, το πιο δύσκολο από όλα.

Το 1955 ήρθε στον πρεσβύτερο Ιεροσήμαμον Συμεών, ο οποίος την έστειλε στη Βυρίτσα. Η μητέρα έζησε εκεί μέχρι τον θάνατό της. Έκανε ασκητική ζωή, αλλά αφού έκανε τον άθλο της ανοησίας, είχε την ανάλογη εμφάνιση.

Γρήγορα διαδόθηκε στην περιοχή η είδηση ​​ότι μια ευλογημένη γυναίκα με το χάρισμα της διόρασης και της θεραπείας μέσω της προσευχής είχε εγκατασταθεί στη Βυρίτσα. Οι άνθρωποι άρχισαν να έρχονται σε αυτήν για βοήθεια και συμβουλές, και άλλοι απλώς από περιέργεια. Έτσι η ηλικιωμένη γυναίκα είπε:

«...Βλέπω τι είναι πάνω (δείχνοντας τον ουρανό) και τι είναι κάτω (δείχνοντας τη γη). Λοιπόν, γιατί με κοιτάς; Νομίζεις ότι είμαι μάγισσα; Όχι, ακολουθώ τον Θεό! Βλέπω τι συμβαίνει στον ουρανό, στη γη και κάτω από τη γη. Αν ήξερες τι μάχη γίνεται εκεί στους ουρανούς για τις ψυχές μας! Τι φοβερός αγώνας!

Οι προφητείες της Ναταλίας συχνά μπερδεύονταν με τις κραυγές μιας τρελής, αλλά όταν εκπληρώθηκαν, οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν γρήγορα πόσο ισχυρή ήταν η πνευματική της δύναμη.

Προφητεία για τον Χρουστσόφ

Όπως η μακαρία Ξένια της Πετρούπολης, η γερόντισσα Ναταλία διάλεξε τον δρόμο της ανοησίας.  Ήξερε την πείνα και το κρύο, τη ζέστη και τη δίψα.  Δεν είχε δικό της σπίτι, δεν είχε πού να βάλει το κεφάλι της.-2

Η μακαρία Ναταλία δεν μπορούσε να ζήσει ούτε λεπτό χωρίς προσευχή. Δίπλα στις εικόνες κρέμασε ένα πορτρέτο του Χρουστσόφ, που ήταν στην εξουσία εκείνη την εποχή. Ρώτησαν τη μητέρα γιατί έδωσε στον Nikita Sergeevich μια τέτοια τιμή - τον κρέμασε δίπλα στις εικόνες. Η γριά απάντησε ότι το πιο σημαντικό πράγμα στον Παράδεισο είναι ο Κύριος. Και στη χώρα μας - ο Χρουστσόφ. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τον σεβαστούν και να προσευχηθούν για να είναι ένας σοφός και δίκαιος κυβερνήτης.

Αλλά προφανώς οι προσευχές της μητέρας δεν εισακούστηκαν από τον Θεό. Μια μέρα η πνευματική της κόρη ήρθε στη μητέρα της για να ζητήσει τη συμβουλή και είδε ότι το πορτρέτο ήταν σκισμένο, το πλαίσιο ήταν σπασμένο και το τζάμι. Και όλα αυτά τα σκουπίδια βρίσκονται σχεδόν στο κατώφλι. Η γυναίκα φοβήθηκε, γιατί αν έμπαινε κάποιος άγνωστος, θα κατήγγειλαν αμέσως τη μητέρα Ναταλία.

Ρώτησε τη μητέρα γιατί το έκανε αυτό στο πορτρέτο, γιατί πριν κρεμόταν σε ένα τιμητικό μέρος. Σε αυτό η γριά απάντησε:

«Τον βαρέθηκα, δεν μπορώ να τον δω πια. Αποδείχθηκε ηλίθιος, θα απομακρυνθεί σύντομα».

Και έτσι έγινε γρήγορα - ο Νικίτα Χρουστσόφ αφαιρέθηκε από όλες τις θέσεις.

Μια προφητεία του σύγχρονου εμπορίου

Στη Σοβιετική Ένωση, όλα τα καταστήματα είχαν τις ίδιες τιμές για το ίδιο προϊόν. Η μητέρα Ναταλία προειδοποίησε ότι στο μέλλον όλα θα είναι διαφορετικά:

«Οι τιμές θα είναι οι εξής: όποιος πει οτιδήποτε σε κάθε κατάστημα θα πρέπει να πληρώσει τόσο πολύ».

Και η προφητεία της έγινε πραγματικότητα.

Προφητεία για δίωξη για πίστη

Όπως η μακαρία Ξένια της Πετρούπολης, η γερόντισσα Ναταλία διάλεξε τον δρόμο της ανοησίας.  Ήξερε την πείνα και το κρύο, τη ζέστη και τη δίψα.  Δεν είχε δικό της σπίτι, δεν είχε πού να βάλει το κεφάλι της.-3

Η μακαρία Ναταλία προέβλεψε νέους διωγμούς για την ορθόδοξη πίστη. Είπε:

«Όταν αρχίσει η δίωξη για πίστη, θα αναζητήσουν όλα τα εκκλησιαστικά αντικείμενα και τα πνευματικά βιβλία. Θα χρειαστεί να κρύψετε εικόνες, ιερά βιβλία και αντικείμενα. Θα έρθει η στιγμή που οι άνθρωποι θα πυροβοληθούν επειδή βρήκαν μια Βίβλο στο σπίτι».

Στην εποχή μας αυτή η προφητεία φαίνεται περίεργη, η δύναμη των άθεων Μπολσεβίκων έχει χαθεί, παντού χτίζονται εκκλησίες, κανείς δεν απαγορεύει σε κανέναν να προσεύχεται στον Κύριο. Ωστόσο, μια θρησκευτική διαίρεση έχει ήδη ξεκινήσει στη γειτονική χώρα - εκκλησίες βεβηλώνονται, ιερά καταστρέφονται, μοναχοί εκδιώκονται από τη Λαύρα Pechersk του Κιέβου. Μπορούμε να πούμε ότι αυτή η προφητεία έχει ήδη αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα.

Προφητείες για το μέλλον της χώρας

Η μητέρα προέβλεψε ότι το μέλλον της Ρωσίας δεν θα ήταν εύκολο. Κάποτε, κατά τη διάρκεια των εκλογών, οδήγησε στο εκλογικό τμήμα με ένα έλκηθρο, το οποίο ήταν δεσμευμένο σε μια κατσίκα. Έτσι, η ευλογημένη έδειξε την αληθινή της στάση απέναντι στη σοβιετική εξουσία.

Όταν τη ρώτησαν γιατί ήρθε, η μητέρα της απάντησε:

«Ψηφίζω υπέρ του σοβιετικού καθεστώτος, αφήστε το να ζήσει περισσότερο».

Ο μάντης μίλησε για την κατάρρευση της χώρας:

«Η γεωγραφία θα αλλάξει πολύ».

Αλλά αυτό συνέβη όταν κατέρρευσε η Σοβιετική Ένωση.

Υπάρχει μια άλλη προφητεία της Μητέρας Ναταλίας, που προκαλεί άγχος και φόβο.

Όπως η μακαρία Ξένια της Πετρούπολης, η γερόντισσα Ναταλία διάλεξε τον δρόμο της ανοησίας.  Ήξερε την πείνα και το κρύο, τη ζέστη και τη δίψα.  Δεν είχε δικό της σπίτι, δεν είχε πού να βάλει το κεφάλι της.-4

Μια μέρα η μακαρία ρώτησε την πνευματική της κόρη:

- Βέρα, κοίτα αυτόν τον χάρτη, αυτά είναι τα Ουράλια;
- Ναι, μητέρα, Ουράλ.
– Τίνος είναι αυτό το Ουράλ, Βέρα;
- Αυτή είναι η γη μας.
- Νομίζεις?

Και οι αμφιβολίες της για την ιδιοκτησία των Ουραλίων είναι πολύ ανησυχητικές, γιατί άλλοι μάντες έχουν προβλέψεις ότι η Κίνα θα καταλάβει τη Σιβηρία και θα φτάσει στα Ουράλια. Είθε ο Θεός να δώσει αυτή την προφητεία να μην γίνει ποτέ πραγματικότητα.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου