Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ : ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.

 


Για αυτούς που γνωρίζουν, ένα από τα χαρακτηριστικά της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης είναι ότι δεν αλλάζει αυτό που κάνουμε, αλλά αλλάζει εμάς! Όλοι θα πρέπει να γνωρίζουμε και ειδικά εμείς οι Χριστιανοί, ότι τόσο στη Παλαιά Διαθήκη με τους Προφήτες, όσο και την μετά Χριστόν εποχή με τους Αγίους και Οσίους Γέροντες, οι άνθρωποι αυτοί είναι φωτισμένοι με τη Θεία Χάρη από τον Πλαστουργό Θεό μας, να ομιλούν εξ ονόμα τός Του για γεγονότα τωρινά και μελλοντικά, με αξιοθαύμαστη ακρίβεια! 

Βέβαια η Αγία Γραφή και στο τελευταίο βιβλίο, η αποκάλυψη μας δίνει πολλές λεπτομέρειες για τα μελλούμενα, αλλά πάντα σε αόριστο χρόνο. Και ο Χριστός μας είχε απαντήσει σε ερώτηση από τους Ιουδαίους εκείνη την εποχή για το πότε θα γίνουν τα τρομακτικά γεγονότα της αποκάλυψης; Για να απαντήσει ότι: <<αυτό το ξέρει μόνο ο Πατέρας Θεός και μόνο τα σημεία των καιρών θα δείξουν το πότε θα γίνουν. Εσείς μόνο να είστε κάθε ημέρα έτοιμοι. Εξ ου και η παραβολή του Νυμφίου!>>. 

Σύμφωνα με την 4η Βιομηχανική επανάσταση που προανέφερα, οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων γίνονται όλο και πιο μηχανικές και άσπλαχνες, από την έλλειψη ηθικών αξιών και αυτή η επονομαζόμενη επανάσταση έχει στόχο να ενώσει τον ίδιο άνθρωπο με τις μηχανές(τσιπάροντάς τον), πράγμα που αποκαλύπτει τον ξέφρενο εωσφορισμό του. 

Γνωστά είναι τα όσα ευαγγελίστηκε πριν κάποια χρόνια ο Πρόεδρος Μπους, ο πρεσβύτερος των ΗΠΑ, με την παγκοσμιοποίηση που την ονόμασε: Νέα Τάξη Πραγμάτων! Αυτή η παγκοσμιοποίηση και οι οπαδοί της νομοθετεί τα αντίθετα με τις εντολές του Χριστού. Έτσι προβάλλει τα είδωλα των ηδονών, τα χρήματα, την εξουσία, τώρα την ομοφυλοφιλία και τα σχετικά με αυτή, γιατί αγνοεί παντελώς την ύπαρξη του πνευματικού κόσμου και ότι ο άνθρωπος έχει ψυχή λογική αθάνατη και δεν είναι όπως των άλλων ζωντανών οργανισμών, θνητή. Αυτοί της ΝΤΠ θέλουν να είμαστε πνευματικά τυφλοί και να ακολουθούμε μόνο τις γήινες επιδιώξεις. Όλοι οι άλλοι θα θεωρούνται: φανατικοί, ψεκασμένοι κ.λ.π. 

Εδώ ακριβώς τίθεται το θέμα των ταυτοτήτων των ημερών μας και η εξέταση τους από την πνευματική σκοπιά. Επειδή το θέμα αυτό έχει απασχολήσει και Αγίους της εκκλησίας μας, εδώ και αρκετά χρόνια, είναι αδύνατο να αρνηθούμε την πνευματική διάσταση του προβλήματος! Και από τη Αποκάλυψη πληροφορούμαστε ότι η ΝΤΠ προχωρά συγκεντρωτικά για να αναδείξει ένα παγκόσμιο τύραννο, που θα αποκαλείται Αντίχριστος για το μίσος του κατά των Χριστιανών! 

Δήθεν ειδικοί των ειδικών, υπουργοί, ακόμη και ο Πρωθυπουργός μας λένε ότι: Οι ταυτότητες δεν θα έχουν τσιπάκια! Έχουν όμως ολοκληρωμένο κύκλωμα (IC Chip) που μπορεί ασύρματα να ανταλλάσσει δεδομένα με κατάλληλο αναγνώστη, μέσω κεραίας και ραδιοκυμάτων. Συνεχίζουν και ισχυρίζονται να μας λένε ότι η ταυτότητα, δεν θα έχει GPS(γεωεντοπισμό), ούτε Giga Bytes, ούτε μνήμη RAM, ούτε υποδοχή φόρτισης, ούτε ποντίκι, ούτε σκληρό δίσκο, ούτε εκτυπωτή! Ούτε λίγο, ούτε πο λύ, αν στο σύστημα ολόκληρο συνεργάζεται η τεχνολογία RFID (δηλ. ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων) και είναι ο γάϊδαρος, το τσιπ που είναι το σαμάρι, μας λένε ότι δεν θα περιέχει, τον γάϊδαρο… δηλ. κοινώς μας δουλεύουν! 

Επίσης μας λένε ότι δεν θα περιλαμβάνεται ο ΑΜΚΑ. Τα τσιπς όμως γενικά επιδέχονται αναβάθμιση της μνήμης τους. Δηλαδή πρόσθεση, ή αφαίρεση πληροφοριών, με τον υπουργό να παραδέχεται ότι σε περίπου 4 μήνες θα προστεθεί ένας ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ αριθμός, για όλες τις υπηρεσίες! 

Επειδή κάθε ηλεκτρονικό αρχείο είναι ευάλωτο και μπορεί να διαρρεύσει σε τρίτους η βάση δεδομένων των προσωπικών στοιχείων, των κατόχων ταυτοτήτων που φυλάσσεται από το κράτος σε ηλεκτρονικούς φακέλλους. Oπως και παλιά είχαν διαρρεύσει προσωπικά δεδομένα από τα κοινωνικά μέσα 600 χιλιάδων χρηστών του Facebook, άρα και τώρα μπορούν να υποκλαπούν εύκολα από όποιον προσεγγίσει την κάρτα έχο ντας συσκευή ή λογισμικό του εμπορίου. Θα μπορούν να κλέβουν δια μιας,τα πάντα! Έτσι δεν έχουμε μόνο καταδυνάστευση των πολιτών με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, αλλά και ηλεκτρονικές αρπαγές των περιουσιών τους! 

Ποια αξιοπιστία μπορεί να έχει αυτό το αποκρυφιστικό σύ στημα, που ήδη υποστηρίζεται αναφανδόν στην Ελλάδα και από τα τρία μεγάλα <<συστημικά κόμματα>>και ζητάει να μας ελέγχει ηλεκτρονικά με την υπογραφή μας; Ποια τύχη μπορεί να έχει μία ηλεκτρονική ταυτότητα που προωθείται με τόση υπο κρισία, χαζολογία και επιπολαιότητα από την Παγκόσμια Βαβυλώνα του Αντίχριστου; 

Πνευματικά, θα υπάρξουν πολύ άσχημες συνέπειες σε όσους παραλάβουν τις νέες ταυτότητες, γιατί θα χάσουν τη χάρη του Αγίου Βαπτίσματος και δεν θα ενεργεί πλέον σε αυτους η δύναμη του Τίμιου Σταυρού. Ο Αγιορείτης Άγιος Παίσιος μας λέει: <<Ο διάβολος, ο Αντίχριστος, όταν είναι στην ταυτότητά μας ή στο χέρι ή στο μέτωπό μας, με το σύμβολό του, δεν αγιάζεται. Αν βάλουμε και έναν σταυρό, έχουμε την δύναμη του Τίμιου Σταυρού, του Αγίου Συμβόλου, την θεία Χάρη του Χριστού! Μόνο όταν διατηρούμε την Χάρη του Αγίου Βαπτίσματος, με το οποίο απαρνούμαστε τον σατανά, συντασσόμαστε με τον Χριστό και δεχόμαστε το άγιο Σφράγισμα. Σφραγίς δωρεάς Πνεύματος Αγίου!>> 

Ομοίως ο Άγιος Πορφύριος το 1982 είπε ότι: <<ο πραγματικός στόχος του συστήματος είναι ότι μόλις παραληφθούν οι κάρτες θα λένε: Πήρανε την κάρτα του τάδε και του κλέψανε όλα τα λεφτά. Και θα επαναλαμβάνεται σε πολλούς. Και βέβαια αυτά όλα θα είναι ψέματα! Και θα πούνε μετά. Για να μη σας κλέψουνε τη κάρτα να βάλετε τον προσωπικό σας αριθμό με τα στοιχεία σας επάνω σας, δηλ. να σφραγιστείτε και κανείς πλέον δεν θα μπορεί να σας κλέψει. Και έτσι θα λυθεί το πρόβλημα! Αυτά είναι τα σχέδιά τους!>> 

Επίσης ορθόδοξοι γέροντες και εκτός Ελλάδος τοποθετήθηκαν αρνητικά ως προς τη λήψη των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων. Όπως ο πρωθιερέας π. Νικόλαος Ραγκόζιν της Μόσχας το 1981, που έλεγε ότι: <<…όποιος αποδεχθεί την ταυτότητα, θα είναι με το ένα πόδι στην κόλαση!>> Επίσης ο π. Ιουστίνος Πάρβου της Ρουμανίας το 2009 που έλεγε χαρακτηριστικά: <<Όλα τα σχετικά με την ταυτότητα στη πράξη, κλέβουν την ελευθερία των ανθρώπων>>. 

Κατά συνέπεια, όλοι αυτοί που βλέπουν κοσμικά τα πράγ ματα να αποφύγουν να πάρουν την ηλεκτρονική ταυτότητα, για να μην υποτακτούν εκουσίως στη παγκόσμια δικτατορία του Αντίχριστου! Και όπως τόνισε ο Άγιος Παίσιος: << Σε κάθε περίπτωση για να μην διαταράξουμε την κοινωνική και εκκλησιαστική ειρήνη, τουλάχιστον, να μην βιαστούμε να παραλάβουμε τις νέες ταυτότητες, για να δούμε και τι θα βάλουν μέσα>>. Και όπως έλεγε ο μακαριστός π. ιωάννης Καλαίδης το 2009 από τις Σέρρες:<< Δοξασμένο να είναι το όνομα Κυρίου, που άκουσε τις προσευχές μας κι έδωσε έλεος. Έτσι θα παρεμβληθούν τα γεγονότα που θα γίνουν στη Πόλη (Κωνστ/λη) και θα σταματήσει αυτό το κακό με τις ταυτότητες. Και μάλιστα μαζί με την Ελλάδα θα σωθούν πνευματικά κι άλλα κράτη που είναι έτοιμα να πάρουν την ταυτότητα!>>. Πολλά γεγονότα και προοράσεις γερόντων ταυτίζονται και συγκλίνουν, ότι εντός του 2024 θα συμβούν συνταρακτικά ιστορικά γεγονότα για τον Ελληνισμό, αλλά και παγκόσμια, με τη επέκταση του πολέμου δυστυχώς, στη Μ. Ανατολή, στην περιοχή των Βαλκανίων και όχι μόνο!

Ότι καλό είναι για τον κόσμο και ειδικά τον Ελληνισμό, γένοιτο, από τον Πανάγαθο Θεό! Πολύ προσευχή και αρχή μετανοίας αδέλφια! 

Καλά Χριστούγεννα και ειρηνικό, ελπιδοφόρο, με πολλά χαμόγελα και υγεία το 2024 για τον Ελληνικό λαό και όλο το κόσμο….! 

Δεκέμβριος 2023

 Ιωάννης Καλάκος

triklopodia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου