Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Προφητείες Κοσμά του Αιτωλού: για το μέλλον της Ρωσίας και του κόσμου.

 

Ο Άγιος Κοσμάς έκανε πολλά θαύματα κατά τη διάρκεια της ζωής του και μπόρεσε να θεραπεύσει και να προφητεύσει. Βοηθούσε τους πάσχοντες και μετά τον θάνατό του, αν του απευθύνονταν στην προσευχή.

Πολλές από τις προφητείες αυτού του αγίου εκπληρώνονται κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια μας και δεν υπάρχει αμφιβολία για την αξιοπιστία τους - οι περισσότερες από τις προβλέψεις γράφτηκαν από τους μαθητές του Κοσμά του Αιτωλίου κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Η δυτική προπαγάνδα στα καλύτερά της.

«Το κακό θα σου έρθει από τους μορφωμένους. Αυτό που θα πρέπει να αντέξετε θα σας συμβεί λόγω των διαβασμένων ανθρώπων», είπε ο άγιος.

Φαίνεται ότι ο Κοσμάς κάνει λάθος - πώς μπορεί η εκπαίδευση να εμποδίσει τους ανθρώπους; Αντίθετα, έξυπνοι και μορφωμένοι άνθρωποι οδηγούν την κοινωνία μας στην ανάπτυξη. Όμως ορισμένοι ερευνητές πιστεύουν ότι ο άγιος εννοούσε τον ευρωπαϊκό διαφωτισμό. Είπε ότι τα παιδιά θα διδάσκονταν τέτοια πράγματα που ένας κανονικός άνθρωπος θα τρομοκρατηθεί.

Αλλά είναι αλήθεια - πολλά δυτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα διδάσκουν εδώ και καιρό τους κανόνες της σύγχρονης ηθικής, που διαφέρουν από τις παραδοσιακές αξίες. Επιπλέον, πολλά σχολεία έγιναν κέντρα αντιχριστιανικής προπαγάνδας.

«Θα δούμε πώς η Γη μας θα μετατραπεί σε Σόδομα και Γόμορρα».
Ο Άγιος Κοσμάς έκανε πολλά θαύματα κατά τη διάρκεια της ζωής του και μπόρεσε να θεραπεύσει και να προφητεύσει.  Βοηθούσε τους πάσχοντες και μετά τον θάνατό του, αν του απευθύνονταν στην προσευχή.-2

Δυστυχώς, αυτή η προφητεία γίνεται πραγματικότητα σήμερα. Ο Κύριος τιμώρησε τους κατοίκους δύο μεγάλων πόλεων για τις διαστροφές τους, σκουπίζοντας τα Σόδομα και τα Γόμορρα από προσώπου γης. Αλλά τώρα τέτοιες διαστροφές έχουν γίνει ο κανόνας για πολλούς ανθρώπους. Κανείς δεν σοκάρεται από τους γάμους ομοφύλων ή το γεγονός ότι επιτρέπεται στα παιδιά να αλλάζουν φύλο από μικρή ηλικία.

Ο Άγιος Κοσμάς προέβλεψε ότι θα έρθει η ώρα που δεν θα αναγνωρίσετε τίποτα. Πράγματι, τα σύγχρονα μέσα ενημέρωσης υποτάσσονται πλήρως στις αρχές - παρέχουν πληροφορίες με τρόπο ευνοϊκό για αυτούς, συχνά διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα, διαστρεβλώνοντάς τα έτσι ώστε να είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί η αλήθεια.

Περί κουτιών και μεταναστών.

Ο Cosma προέβλεψε ότι θα εμφανίζονταν πολυκατοικίες:

«Θα έρθει η στιγμή που θα δείτε τρεις και τέσσερις οικογένειες να ζουν σε ένα σπίτι. Μην φτιάχνετε μεγάλα σπίτια για να μην μετακομίσουν άλλοι μαζί σας. Μην φτιάχνετε σπίτια με μεγάλα παράθυρα για να μην μπορούν οι άνθρωποι να έρθουν εύκολα κοντά σας».

Αυτή η προφητεία μιλά για κατακτητές που κατά τη διάρκεια πολεμικών συγκρούσεων καταλαμβάνουν πάντα μεγάλα και πλούσια σπίτια.

«Θα έρθει η ώρα που οι άνθρωποι θα κλειστούν σε μεγάλα κουτιά και οι πατέρες τους θα πεθάνουν σε μικρά».

Παρατηρούμε εδώ και καιρό πώς σταδιακά πεθαίνουν μικρές πόλεις και χωριά. Οι νέοι μετακινούνται μαζικά σε μεγάλες πόλεις, όπου υπάρχουν περισσότερες θέσεις εργασίας και ευκαιρίες για να συνειδητοποιήσουν τον εαυτό τους.

Ο Άγιος Κοσμάς έκανε πολλά θαύματα κατά τη διάρκεια της ζωής του και μπόρεσε να θεραπεύσει και να προφητεύσει.  Βοηθούσε τους πάσχοντες και μετά τον θάνατό του, αν του απευθύνονταν στην προσευχή.-3

Και ο Άγιος Κοσμάς είπε επίσης:

«Για να σωθείς, θα πας να ζήσεις σε άλλο μέρος και άλλοι θα έρθουν στο δικό σου».

Δεν χρειάζεται καν να σκεφτείτε πολύ για να καταλάβετε ότι μιλάμε για πολλούς πρόσφυγες που αναζητούν ασφαλή μέρη για τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους. Υπάρχουν τώρα εκατομμύρια αναγκαστικοί μετανάστες - πρόκειται για άτομα διαφορετικών εθνικοτήτων, με καταγωγή από την Ασία, την Αφρική και τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, στα σπίτια των οποίων έχουν έρθει τα προβλήματα.

Και μια ακόμη σημαντική προφητεία:

«Θα δείτε κάποιους να ανεβαίνουν και άλλους να κατεβαίνουν. Όταν δείτε πώς κάποιοι κινούνται προς τα νότια και άλλοι προς τα βόρεια, θα είναι κοντά».

Περί γενικής αντιπαράθεσης.

Ο άγιος προέβλεψε:

«Όλα γίνονται ξαφνικά, ακόμα κι αν έχετε πάντα ένα σακουλάκι με σιτάρι κρεμασμένο στην πόρτα σας - θα σκοντάψετε πάνω του όταν φύγετε. Μην το αφήνετε, αλλά πάρτε το μαζί σας για να το φάτε εσείς και τα παιδιά σας. Αφήστε να έχετε αλάτι για να κάνετε τουρσί τα μυρωδικά σας. Θα πρέπει να έχετε το αλάτι σε μια τσάντα που θα κρέμεται στην πόρτα σας για να μην ξεχάσετε να το πάρετε μαζί σας. Μετά από έναν γενικό πόλεμο, οι άνθρωποι θα πρέπει να ταξιδέψουν μισή ώρα για να συναντήσουν ένα άτομο και να αδελφοποιηθούν μαζί του. Θα έρθει η ώρα που το βρεγμένο θα καεί μαζί με το στεγνό - οι αθώοι θα αναγκαστούν να μοιραστούν όλα τα προβλήματα μαζί με τους ένοχους».
Ο Άγιος Κοσμάς έκανε πολλά θαύματα κατά τη διάρκεια της ζωής του και μπόρεσε να θεραπεύσει και να προφητεύσει.  Βοηθούσε τους πάσχοντες και μετά τον θάνατό του, αν του απευθύνονταν στην προσευχή.-4

Αυτή η προφητεία δεν έγινε πραγματικότητα μέχρι που έγινε. Και ας ελπίσουμε να μην γίνει ποτέ πραγματικότητα.

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου