Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023

Ο Πάπας Φραγκίσκος ανακηρύσσει «ο Ιησούς είναι ο Σατανάς» και ορκίζεται να εισαγάγει την «Μία Παγκόσμια Θρησκεία»

 

Ο Πάπας Φραγκίσκος ανακηρύσσει «ο Ιησούς είναι ο Σατανάς» και ορκίζεται να εισαγάγει την «Μία Παγκόσμια Θρησκεία»… Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ένας από τους πιο μισητούς ανθρώπους στον κόσμο σήμερα. Αυτοί που τον μισούν περισσότερο δεν είναι άθεοι, ούτε προτεστάντες, ούτε μουσουλμάνοι, αλλά χριστιανοί και οι δικοί του οπαδοί.

Γιατί οι Χριστιανοί και οι Καθολικοί τον μισούν τόσο πολύ; Διότι ο Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος τυγχάνει να είναι Συνεργάτης της Ατζέντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, κάνοντας τα πάντα για να την προωθήσει..

Αυτός είναι ο πάπας που ενημέρωσε το ποίμνιό του ότι «οι σχέσεις με τον Ιησού είναι επικίνδυνες και επιβλαβείς». Σπάζοντας αιώνες χριστιανικής παράδοσης, ο Πάπας Φραγκίσκος πυροδότησε φόβους ότι είναι ένας παράνομος Πάπας με μια απαίσια ατζέντα όταν είπε σε ένα πλήθος 33.000 προσκυνητών στην πλατεία του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη ότι «μια προσωπική, άμεση, άμεση σχέση με τον Ιησού Χριστό» πρέπει να να αποφευχθεί με κάθε κόστος.

Και σαν να μην ήταν αρκετά ενοχλητικό, ο Φραγκίσκος συνέχισε με την εξίσου απαίσια διακήρυξη ότι «ο Ιησούς είναι ο Σατανάς».

Η ανεστραμμένη εκδοχή του Χριστιανισμού του Πάπα Φραγκίσκου προκαλεί σύγχυση για πολλούς, ωστόσο η εικόνα γίνεται ξεκάθαρη όταν καταλαβαίνεις ποιον πραγματικά υπηρετεί ο ποντίφικας. Για να αναφέρω την υποψήφια για την προεδρία της Γαλλίας Μαρίν Λεπέν, η οποία είπε πως ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ένα «μπουλντόγκ παγκοσμιοποίησης» που είναι πιστό στη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Το 2017, ο Πάπας Φραγκίσκος ζήτησε μια «μία παγκόσμια κυβέρνηση» και «πολιτική εξουσία», υποστηρίζοντας ότι η δημιουργία της μίας παγκόσμιας κυβέρνησης είναι απαραίτητη για την καταπολέμηση ζητημάτων όπως η «κλιματική αλλαγή». Μιλώντας στην εφημερίδα El Universo του Ισημερινού, ο Πάπας είπε ότι τα Ηνωμένα Έθνη δεν έχουν αρκετή δύναμη και πρέπει να τους παραχωρηθεί πλήρης κυβερνητικός έλεγχος «για το καλό της ανθρωπότητας».

Ανησυχητικά, οι παγκόσμιοι θρησκευτικοί ηγέτες αρχίζουν επίσης να συγκεντρώνονται ως ένας για να κηρύξουν από το ίδιο φύλλο ύμνου, δίνοντας οδηγίες στα πρόβατά τους να αποδεχτούν τα συστατικά στοιχεία της ενιαίας παγκόσμιας κυβέρνησης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Τώρα, ο Πάπας Φραγκίσκος αψηφά ενεργά τη Βιβλική γραφή εργαζόμενος για τη δημιουργία μιας «ενιαίας παγκόσμιας θρησκείας».

Ο πρώτος Φραγκίσκος συγκλόνισε τον χριστιανικό κόσμο φιλοξενώντας ισλαμικές προσευχές και ρεσιτάλ Κορανίου στο Βατικανό.

Οι Χριστιανοί σε όλο τον κόσμο πρέπει να επισκέπτονται τα τζαμιά και να υμνούν τον Αλλάχ, σύμφωνα με τον Πάπα Φραγκίσκο που οδήγησε ως παράδειγμα στην επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη μπαίνοντας στο Μπλε Τζαμί, βγάζοντας τα παπούτσια του, κοιτάζοντας τη Μέκκα και υμνώντας τον μουσουλμάνο θεό. 

Στη συνέχεια ακολούθησε η ειδωλολατρική τελετή και η θρασύδειλη λατρεία των ειδώλων στους χώρους του Βατικανού.

Και σε περίπτωση που το χάσατε, παγκόσμιοι ηγέτες από μια διαφορετική συλλογή κοινοτήτων κάλεσαν για παγκόσμια ενότητα σε μια διαθρησκευτική διάσκεψη στο Καζακστάν την περασμένη εβδομάδα. Σύμφωνα με τον Φραγκίσκο, ο «θρησκευτικός πλουραλισμός», ο οποίος απαγορεύεται ρητά στη Βίβλο, είναι έκφραση «της σοφίας του θελήματος του Θεού». Ακολουθεί μέρος της ιστορίας από το Καθολικό Πρακτορείο Ειδήσεων:

Το διαθρησκειακό συνέδριο στο οποίο συμμετείχε ο Πάπας Φραγκίσκος αυτή την εβδομάδα στο Καζακστάν ενέκρινε μια δήλωση που αποκαλεί τον θρησκευτικό πλουραλισμό έκφραση «της σοφίας του θελήματος του Θεού στη δημιουργία».

Η δήλωση των 35 σημείων «υιοθετήθηκε από την πλειοψηφία των αντιπροσώπων» του έβδομου συνεδρίου των ηγετών των παγκόσμιων και παραδοσιακών θρησκειών στις 15 Σεπτεμβρίου στην πρωτεύουσα Νουρ-Σουλτάν.

Ο Πάπας Φραγκίσκος συμμετείχε στις τελετές έναρξης και λήξης της διαθρησκευτικής συνόδου κορυφής κατά την επίσκεψή του στη χώρα της Κεντρικής Ασίας στις 13–15 Σεπτεμβρίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πάπας ενθαρρύνει την ανθρωπότητα να αποδεχθεί τη Νέα Παγκόσμια Τάξη και ό,τι αυτή συνεπάγεται.

Το 2019, ο Πάπας Φραγκίσκος υπέγραψε μια ιστορική διαθήκη με ηγέτες των μεγάλων θρησκειών του κόσμου, ωθώντας μας πολύ πιο κοντά σε μια παγκόσμια θρησκεία, έναν από τους κύριους στόχους της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Σύμφωνα με το έγγραφο που συνέταξε ο Πάπας Φραγκίσκος και δημοσιεύτηκε στον επίσημο ιστότοπο του Βατικανού , όλες οι θρησκείες πρέπει να θεωρούνται ίσες και το Ισλάμ είναι τόσο αποδεκτό από τον Θεό όσο και ο Χριστιανισμός.

Στην πραγματικότητα, η έκκληση για παγκόσμια κυβέρνηση και μια παγκόσμια θρησκεία από τον Πάπα Φραγκίσκο και άλλους πλούσιους ελιτιστές δεν έχει καμία σχέση με την εξύψωση των φτωχών εθνών ή τη «σωτηρία της ανθρωπότητας». Αντίθετα, μια τέτοια κυβέρνηση θα εγγυάται την παγκόσμια ανισότητα πλούτου, την παγκόσμια επιτήρηση του είδους που προωθεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Klaus Schwab και έναν κόσμο που διοικείται από τα ακριβώς διεφθαρμένα συμφέροντα που χρησιμοποίησαν την πανδημία για να εδραιώσουν τον πλούτο και την εξουσία παγκοσμίως.

Είναι ο Πάπας Φραγκίσκος ο αντίχριστος;

Από τη στιγμή που ο καρδινάλιος Jorge Bergoglio έγινε πάπας το 2013, «ειδικοί της προφητείας» βγήκαν στα ερτζιανά, ισχυριζόμενοι ότι ο νέος Πάπας είναι ο «Πέτρος ο Ρωμαίος», η εκπλήρωση της «προφητείας του Αγίου Μαλαχία» και ότι ο Φραγκίσκος θα είναι ο τελικός πάπας και το τέλος του κόσμου.

Σύμφωνα με τον Άγιο Μαλαχία, έναν Ιρλανδό άγιο που είχε προβλέψει σωστά τους προηγούμενους 111 πάπες πριν από την ονομασία του 112ου Πάπα, «Πέτρος ο Ρωμαίος» θα ήταν ο αντίχριστος.

Οι θαυμαστές του Doomsday έχουν βρει τρόπους να συνδέουν κάθε φράση με έναν αντίστοιχο Πάπα ανά τους αιώνες. Αυτό περιλαμβάνει τον Ιωάννη Παύλο Β’, ο οποίος συνδέεται με τη φράση Νο. 110, «Από τον κόπο του ήλιου», επειδή γεννήθηκε την ημέρα μιας ηλιακής έκλειψης και ενταφιάστηκε επίσης την ημέρα μιας ηλιακής έκλειψης . Ο Βενέδικτος XVI, Νο. 111, υποτίθεται ότι είναι η «δόξα της ελιάς» επειδή ορισμένα μέλη ενός κλάδου του μοναστικού τάγματος που ιδρύθηκε από τον Άγιο Βενέδικτο είναι γνωστά ως Olivetans .

Μετά υπάρχει το Νο. 112. Σύμφωνα με τον Άγιο Μαλαχία: «Στον ακραίο διωγμό της Αγίας Ρωμαϊκής Εκκλησίας, θα καθίσει… ο Πέτρος ο Ρωμαίος, που θα θρέψει τα πρόβατα σε πολλές θλίψεις. Όταν τελειώσουν, η πόλη των επτά λόφων θα καταστραφεί, και ο φοβερός δικαστής θα κρίνει τον λαό του. Το τέλος.”

Πώς συνδέεται λοιπόν ο «Πέτρος ο Ρωμαίος» με τον Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος γεννήθηκε στην Αργεντινή; Οι γονείς του ήταν Ιταλοί μετανάστες, από τη Ρώμη, και το όνομα γέννησής του περιείχε το όνομα Πέτρος. Ένας θεολόγος, ο Μάικλ Κ. Λέικ , αναφέρεται ότι είπε ότι «οι Καθολικοί και ευαγγελικοί μελετητές φοβούνταν αυτή τη στιγμή εδώ και αιώνες».

Ο κόσμος βρίσκεται πλέον σε οριακό σημείο, με μια σκληρή μάχη που μαίνεται για την ψυχή της ανθρωπότητας. Οι παγκοσμιοποιητές και τα τεχνοκρατικά τους όνειρα για ολοκληρωτική διακυβέρνηση απειλούν να καταστρέψουν την ανθρωπότητα και να καταστρέψουν τον πολιτισμό όπως τον ξέρουμε.

Είναι ξεκάθαρο ποιανού πλευρά είναι ο Φράνσις. Και δεν καλύψαμε καν το σκάνδαλο της παιδεραστίας που σαπίζει την καθολική εκκλησία από μέσα προς τα έξω. Θα πρέπει να παρακολουθούμε πολύ στενά αυτόν τον Ιησουίτη Πάπα κατά τη διάρκεια αυτών των κρίσιμων ετών.


πηγή

lumi-news.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου