Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Αυτός ο Έφηβος Πέθανε και Επανήλθε μετά από 20 λεπτά. Ακούστε τι λέει για ΕΚΕΊΝΟΝ που Συνάντησε, σε αυτό το χρονικό διάστημα.

 Αυτός ο Έφηβος Πέθανε και Επανήλθε μετά από 20 λεπτά. Ακούστε τι λέει για Εκείνον που Συνάντησε σε αυτό το χρονικό διάστημα.


Αυτός ο Έφηβος Πέθανε και Επανήλθε μετά από 20 λεπτά. Ακούστε τι λέει για ΕΚΕΊΝΟΝ που Συνάντησε, σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Όλα έμοιαζαν φυσιολογικά για τον 17χρονο Zack Clements μέχρι που μια μέρα, εκεί που έτρεχε, έχασε τις αισθήσεις του λόγω ανακοπἠς!

Είχαν περάσει 20 λεπτά από τη στιγμή που δηλώθηκε ο θάνατός του, όταν ξαφνικά επανήλθε! Το περίεργο όμως δεν είναι αυτό.

O έφηβος είναι ποδοσφαιριστής γυμνασίου στη Victory Life Academy στο Brownwood toy Τέξας όταν είχε μια ξαφνική καρδιακή ανακοπή. Σύμφωνα με τους γιατρούς του η μητέρα του κλήθηκε αμέσως.

Ο νεαρός ήταν χωρίς κτύπο της καρδιάς για 20 λεπτά, ωστόσο ανέκαμψε και η ιστορία που διηγείται για αυτό που είδε κατά τη διάρκεια του χρόνου πολλοί πίστευαν ότι είχε πεθάνει, είναι εκπληκτική.

Σύμφωνα με την οικογένειά του δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήταν μία θεϊκή παρέμβαση το ότι επέζησε

Είδε κάποιον με σπαστά μαλλιά και παχιά γενειάδα και δεν του πήρε πολύ χρόνο να συνειδητοποιήσει ότι ήταν ο Ιησούς, ο οποίος έβαλε το χέρι του στον ώμο του και του είπε ότι όλα θα είναι καλά και να μην ανησυχεί.

Αλλά ας αφήσουμε τον ίδιο να μας πει την εμπειρία που ισχυρίζεται ότι έζησε, ένα γεγονός που μπορεί να εξηγηθεί μόνο μέσω πίστης… Δείτε το video:

Texas Teen Says He Saw Jesus Before Being Revived

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

με πληροφορίες από fumara.gr

diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου