Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

BAS_4 : ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Άγγελοι προσέρχονται σε αγρυπνία.

 Οι Άγγελοι είναι τα μεγάλα αδέλφια των ανθρώπων, τα πλάσματα του Θεού με σκοπό την φροντίδα και προστασία των ανθρώπων.











Είχαν κι αυτοί τις περιπέτειές τους με τους πεπτωκότες αγγέλους, τους διαβόλους δηλαδή, όπως έχουμε και μεις οι άνθρωποι με τους Soros, Gates και λοιπούς αφορισμένους από τον πρώην Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιο και πάμπολλους ομοίους.

Κάθε άνθρωπος έχει πάντα πλάι τον Φύλακα Άγγελό του να τον προστατεύει, αρκεί να σέβεται την Θεία Δημιουργία. Αλλά και γενικά οι Άγγελοι είναι πλάι μας κι ας μην τους βλέπουμε. Ειδικά σε κάθε Θεία Λειτουργία παρευρίσκονται υμνολογώντας την Αγία Τριάδα, ώστε κάποιοι “φωτισμένοι” άνθρωποι του Θεού να τους βλέπουν ολοζώντανους κι ο Άγιος Γαβριήλ της Γεωργίας να πει : «αν βλέπατε τι συμβαίνει σε κάθε Θεία Λειτουργία, θα μαζεύατε και την σκόνη από το πάτωμα» (εννοείται “αμάσκωτοι”!!!).

Ο δικός μας Όσιος Ιάκωβος Τσαλίκης, κάποτε πριν την Μεγάλη Είσοδο με τα Τίμια Δώρα, παρακάλεσε έναν Άγγελο να παραμερίσει, ώστε να μπορέσει να περάσει μέσα από το πλήθος των συγκεντρωμένων Αγγέλων εντός του ιερού.

Κάποιες φορές ο Θεός παραχωρεί να δουν πολλοί τα θαυμαστά του, όπως στο παρατιθέμενο video, όπου Άγγελοι προσέρχονται σε Θεία Λειτουργία αγρυπνίας κάπου στην Ρωσία >

Κάποιοι βέβαια τα ειρωνεύονται δεδομένου ότι αυτοί μπορούν να βλέπουν άλλα, που εμείς δεν μπορούμε. Παράδειγμα να βλέπουν την ανάπτυξη του ΜητσοΘΑκη. Τι να κάνουμε;

ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ…

Οψόμεθα εις Φιλίππους!

BAS_4

Ας δούμε και τον πόνο διαμαρτυρόμενου “απατημένου” γάτου >
https://www.brighteon.com/06d9cab5-e907-4281-92d3-683f71ffa17c

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου