Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Τον Άγιο Ιερομάρτυρα Φιλούμενο τον Κύπριο επέτρεψε ο Θεός να τον κατακρεουργήσουν με 72 τσεκουριές για την αναλγησία της Εκκλησίας για να τον αγιοποιήσει! ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.

 

Τον Άγιο Ιερομάρτυρα Φιλούμενο τον Κύπριο επέτρεψε ο Θεός να τον κατακρεουργήσουν με 72 τσεκουριές για την αναλγησία της Εκκλησίας. Γιατί ο Θεός τον ήθελε Πρωτομάρτυρα των Εσχάτων.

Γιατί αν απλά τον είχαν δολοφονήσει με μια ή δυο σφαίρες δεν θα τον είχε αγιοποιήσει. Άσε που με Εβραίους και Οθωμανούς δυσκολευόμαστε.. π.χ ο Άγ Πατρο Κοσμάς ο Αιτωλός ( τον έφαγαν και οι 2 παρέα) Tους το έσπασε το εμπάργκο ο Θεός σου λέει αυτόν θα τον αγιοποιήσετε δεν μπορείτε να τον παρακάμψετε θέλοντας και μη ..

Αλήθεια που είναι ο Άγιος Ιωάννης της Σάντα Κρουζ που δολοφονήθηκε από σατανιστές μέσα στο ναό του; Στην Αμερική και στην Ρωσική Εκκλησία της διασποράς τιμάται ως Άγιος από την Άνδρο ήταν εδώ γιατί δεν τιμάται ; … για να εξαπλώνεται ο σατανισμός ως και στα σχολεία βλ. τελευταία περίπτωση στα Σπάτα.

Που είναι η τιμή στο Βασίλειο Νάσερ το νεαρό ιερομόναχο που δολοφονήθηκε στο συριακό πόλεμο κάπου στη Χάμα επιχειρώντας να ανασύρει τη σωρό εκτελεσμένου ή να διασώσει τραυματία;

Που είναι η τιμή σε παπάδες από Χαλέπι που στέλναν τα κεφάλια τους τα κομμένα οι τζιχαντιστές σε ξύλινα κουτιά με κομμένα αυτιά και μύτες και τα ονόματα τους ακόμα σκέπασε το χώμα.

Που είναι η αναγνώριση στο Μέγα Άγιο Ιερομάρτυρα Δεσπότη του καιρού μας Παύλο Χαλεπίου το θαυματουργό και ιαματικό που η Εκκλησία όχι μόνο δεν τον αναγνώρισε ως μάρτυρα αλλά τον μετέθεσε με δυσμενή και δουλεύοντας Θεό και ανθρώπους τον τοποθέτησε ως επίσκοπο Ντιγιάρμπακιρ για να δώσει τον τίτλο σε Χαλεπίου σε άλλον;

Οι μάρτυρες αναβιβάζονται σε τάξη Αγίου παραχρήμα δεν παραχώνονται ούτε καταχωνιάζονται.. Αυτή είναι η εποχή που δεν θα τιμώνται ούτε οι Μάρτυρες και Μεγαλομάρτυρες των Εσχάτων...

ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ

dimpenews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου