Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Οι χριστιανικές «Ειδικές Δυνάμεις» πολεμούν ενάντια στον αντίχριστο.


Σε αυτή την καταγραφή βίντεο, ο Γέροντας Εφραίμ από την Αριζόνα μιλά για τη σημασία των μοναστηριών στους Έσχατους Καιρούς, ως φάρους της Ορθόδοξης πνευματικότητας, «Ειδικές Μονάδες», που μάχονται ενάντια στο έργο του αντίχριστου και του «Μεγάλου Αδελφού».

Πηγή βίντεο: Το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου
Holy Cross Greek Orthodox Church in Pittsburgh, PA, 1992

Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα:

Η παρουσία της Μονής μας είναι φάρος του Ορθοδόξου μοναχισμού μας.

ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ.

Κάθε μοναστήρι ευλογεί ολόκληρο τον τόπο που είναι χτισμένος και ολόκληρο τον λαό.

Φέρνει ειρήνη στον τόπο, διώχνει τους δαίμονες, φτάνουν άγγελοι

Επίσης, με το πνευματικό έργο που παρέχει βοηθάει τους Χριστιανούς μας να βαδίσουν πιο σωστά τον δρόμο της σωτηρίας.

Είναι ένα πνευματικό καταφύγιο στο οποίο καταφεύγει κάθε ψυχή που θέλει να σωθεί, θέλει να παρηγορηθεί, θέλει να αναζωογονηθεί, θέλει να φωτιστεί, υπάρχουν τόσα προβλήματα, ειδικά στην εποχή μας, ειδικά τα ψυχολογικά προβλήματα και τόσα πολλά περισσότερα [που δημιουργούν] την ανάγκη για λύση και διαφώτιση.

Η παρουσία του μοναστηριού και οι άνθρωποι που κατοικούν εκεί έχουν τη δυνατότητα, έχουν τη χάρη, έχουν την εμπειρία να βοηθήσουν και να σώσουν τους ανθρώπους που καταφεύγουν εκεί.

Η παρουσία του μοναχισμού μας σε αυτόν τον Νέο Κόσμο, που λέγεται Αμερική, Καναδάς όπου δεν υπάρχουν περισσότερα από ένα ελληνορθόδοξα μοναστήρια με γνήσια παρουσία.

Αυτό μας παρέχει τις ελπίδες στον Χριστό, τις ελπίδες που θα προσφέρουν ζωή, που θα παρέχουν φως, που θα παρέχουν σωτηρία στους ανθρώπους εδώ.

Η παρουσία του μοναχισμού και ιδιαίτερα του πρώτου μοναστηριού… ας έχουμε τις προσευχές σας και τις ευλογίες σας για να πολλαπλασιαστούν. Δηλαδή, αφήστε αυτό το πρώτο να λειτουργήσει ως αφετηρία για να έρθουν άλλοι σε αυτόν τον Νέο Κόσμο που θα λειτουργήσει ως φάροι, ως ορθόδοξες συγκεντρώσεις, ως πνευματικές οάσεις όπου οι Χριστιανοί μας θα καταφεύγουν, μεταξύ περιοχών, για να «τρέφονται» νερό», για να «φρεσκάρουν» τους εαυτούς τους, να σωθούν αφού περιμένουμε τη Νέα Εποχή, που σημαίνει την Εποχή του Αντίχριστου.

Αν και υπάρχουν πολλοί Αντίχριστοι και όπως λέει ο Απόστολος Ιωάννης ο Θεολόγος:

«ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ;»

«ΚΑΘΕ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΡΘΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ».
[1 ΙΩΑΝΝΗ 4:3]

Όποιος δεν ομολογεί ότι ο Χριστός κατέβηκε στη γη ως πραγματικός Θεός και έλαβε σάρκα και έγινε άνθρωπος, Θεάνθρωπος για να σώσει τον άνθρωπο και να ανυψώσει τον άνθρωπο εκεί που ήταν ήδη, δηλαδή στον ουράνιο κόσμο, στη δόξα του Θεού… ομολογήστε αυτά και άλλα τόσα, είναι Αντίχριστος.

Επειδή περιμένουμε την Εποχή του Αντίχριστου, έχω μια ταπεινή γνώμη, δεν την προσαρμόζω και λέω ότι ο Αντίχριστος που θα είναι η προσωποποίηση όλης της σατανικής δύναμης θα κάνει την παρουσία του στο κέντρο, που ονομάζεται Νέα Υόρκη, μέσα στο οι θάλασσες και τα ποτάμια, η Βαβυλώνα, αυτή για την οποία μιλάει η Αποκάλυψη… ίσως είναι εκεί που θα κάνει πρώτα την παρουσία του ή το κάθισμά του ή το κέντρο του από το οποίο θα επικοινωνεί με όλο τον κόσμο και θα αποκαλείται ο «Μεγάλος Αδελφός». , ο Αντίχριστος.

Και μέσα από την τηλεόραση, με ηλεκτρονικά μέσα θα επικοινωνεί ανά πάσα στιγμή με κάθε άνθρωπο. Δηλαδή, ο άνθρωπος θα είναι στο δωμάτιό του και ό,τι και να κάνει, ο Αντίχριστος απρόσκλητος θα εμφανιστεί μόνος του και θα έδινε τις εντολές του, τις πεποιθήσεις του, ώστε ο άνθρωπος να υπακούει με δαιμονική ενέργεια, να τον κάνει να τον πιστέψει και να τον ακολουθήσει.

Αφού σε αυτόν τον κόσμο υπάρχουν σατανιστές, αιρετικοί, αντίχριστοι…. σε μια τέτοια κατάσταση θα μεγαλώσει ο Αντίχριστος, ο οποίος αναμένεται…
και εδώ είναι που ο Αρχιστράτηγος, ο Χριστός και ας ελπίσουμε ότι… θα προετοιμάσει τον γενναίο στρατό Του, τις «Ειδικές Μονάδες» Του για τέτοιες μάχες, όπως αυτές που στρατός έχει, που θα αντιμετωπίσει τον σατανά.

Αυτός ο γενναίος στρατός θα τραβήξει τους χριστιανούς, τους απλούς στρατιώτες, ώστε να προετοιμάσουν το μέτωπο του Θεού και τον στρατό του. Αυτές οι «Ειδικές Μονάδες» ονομάζονται μοναχοί και μοναχές και τα φρούρια είναι τα μοναστήρια. Εκεί οι άνθρωποι θα καταφύγουν για να κρυφτούν και να προετοιμαστούν κάτω από αυτή την εξουσία. Αυτά τα μοναστήρια, αυτός ο στρατός, αυτοί οι γενναίοι… σήμερα, δυστυχώς, η ίδια η εκκλησία αγωνίζεται ενάντια στη δημιουργία ενός τέτοιου στρατού.

ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΕΡΧΟΜΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΟΤΑΝ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ [ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ] ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΟΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟΤΕ. Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΠΟΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ… ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ:

«Ωστόσο, όταν έρθει ο Υιός του Ανθρώπου, θα βρει πραγματικά πίστη στη γη;» [Λουκάς 18:8] «Θα βρει ανθρώπους που θα Τον πιστέψουν; Όχι με τη γλώσσα τους, αλλά με την καρδιά τους και τη δύναμη της γενναιότητάς τους».

Ακριβώς γι' αυτό είναι επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας μοναστηριών, αν θέλουμε τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας και οι ίδιοι να βρούμε ασφάλεια μπροστά στις συμφορές που μας περιμένουν και θα έρθουν χωρίς καμία αμφιβολία, γιατί όλα αυτά εμφανίζονται στο Γραφές, Γραφές, μέσω του Αγίου Πνεύματος, και τίποτα δεν θα ξεφύγει, όλα αυτά τα πράγματα θα συμβούν.

Έχουμε απόλυτη ανάγκη την παρουσία των μοναστηριών και των ανθρώπων που θα ζήσουν εκεί και πρέπει να βοηθήσουμε να ολοκληρωθούν και να τα περικυκλώσουμε με γενναίες ψυχές που θα δράσουν δραστικά κατά του σατανά και του στρατού του. [Αυτές οι γενναίες ψυχές] θα βοηθήσουν τους Χριστιανούς μας, θα τους παράσχουν πίστη για να αντισταθούν, ώστε να γίνουν οι νεομάρτυρες.

ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΠΙΟ ΕΝΔΟΞΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ [ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ]. ΣΙΓΟΥΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΘΑ ΛΑΜΨΟΥΝ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ, Η ΠΙΣΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΗ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.

Τότε, η πίστη ήταν «σε τόνους» με όλα τα θαύματα των Αποστόλων και των Αγίων, τα θαύματα, τα θαύματα, τα κακά ήταν σύντομα, η αμαρτία δεν ήταν τόσο δραστική και εμφανής. Σήμερα η πίστη είναι αδύναμη, τα κακά είναι πολλά, πολύ αμαρτία, πολύ σκοτάδι, λίγοι οδηγοί, σπάνια πνευματικός άνθρωπος [να βρεθεί], κακή πνευματική κατάσταση… επομένως όποιος βρεθεί να ομολογήσει την «καλή ομολογία του Χριστού» ( «καλή μαρτυρία» στα ελληνικά) θα γίνει σπουδαίος «σε τόνους» ψηλά [στον παράδεισο] και θα είναι ο πιο ευτυχισμένος από όλους που θα κερδίσει την πρώτη λαχειοφόρο αγορά.

otelders.org

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου