Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023

Fear Kyiv: Ο Λευκός Τσάρος στις προβλέψεις της Pelageya του Ryazan.

 












Το Ανοιχτό Σεμινάριο είναι ένα είδος Εγκυκλοπαίδειας προφητειών για την Αγία Ρωσία και τον Λευκό Τσάρο. Αυτή είναι η πνευματική και πνευματική περιοχή πάνω στην οποία βαδίζετε στο επερχόμενο Βασίλειο ενός έθνους αγίων. Είτε πιστεύετε τις προφητείες είτε όχι, είτε θέλετε τον ερχομό του Βασιλείου της Αγίας Ρωσίας είτε όχι,

ποδοπατάτε τις αυλές αυτού του Βασιλείου, το επιβεβαιώνετε με την πίστη σας ακόμη και με την απιστία σας. Σήμερα θέλω να θίξω εν συντομία τις προφητείες του Pelageya Ryazan. Γιατί εν συντομία; Γιατί διατηρήθηκαν μόνο στις αναδιηγήσεις άλλων ανθρώπων. Έχω διαβάσει πολλά άρθρα σχετικά με αυτό το θέμα, άρθρα «επίσημης εκκλησίας», στα οποία ο Πελαγιέ αποκαλείται ψευδοπροφήτης (Κουράεφ, κ.λπ.). Δεν θα επιβάλλω τις απόψεις και τα συμπεράσματά μου σε κανέναν, δεν θα διαφωνήσω ούτε με εκκλησιαστικούς ούτε με θαυμαστές της γριάς.

Θα παρουσιάσουμε εδώ μόνο εκείνες τις προφητείες της Πελαγίας που επαναλαμβάνονται πολλές φορές στα αρχεία και οι οποίες είναι σε αρμονία με άλλες προφητείες που είναι γνωστές σε εμάς για την Αγία Ρωσία και τον Λευκό Τσάρο. Και θα παρακάμψουμε ό,τι προκαλεί διαμάχες, αμφιβολίες και βρισιές. Πράγματι, είναι αδύνατο να ξαναδημιουργηθεί αυτό ακριβώς για το οποίο μιλούσε. Κανείς όμως δεν μπορούσε σίγουρα να εφεύρει τις προφητείες της για τον Λευκό Τσάρο, γιατί κανείς δεν το σκέφτηκε τότε. Αυτές οι προφητείες της δόθηκαν άνωθεν. Πρώτα, μερικές πληροφορίες από τη Wikipedia:

Η Pelageya Ryazanskaya (Pelageya Zakharovskaya, πραγματικό όνομα Pelageya Aleksandrovna Lobacheva; 20 Οκτωβρίου 1890 - 6 Δεκεμβρίου 1966) ήταν κάτοικος της περιοχής Ryazan, την οποία τιμούσαν ορισμένοι ως ευλογημένη, ηλικιωμένη γυναίκα και μάντης, που απέκτησε φήμη στο Δεκαετία του 1990 χάρη σε προφητείες που δημοσίευσαν οι θαυμαστές της.

Σύμφωνα με το λαϊκό μύθο, πολλοί πιστοί θεραπεύονταν από ασθένειες με τις προσευχές του μακαριστού και έλαβαν συμβουλές και πνευματική καθοδήγηση. Η κύρια πηγή για τη μελέτη των προφητειών της είναι η μπροσούρα «Η ευχάριστη του Θεού Πελαγία του Ριαζάν σύμφωνα με τα απομνημονεύματα του Πιότρ Γκριγκόριεβιτς Γκλαζούνοφ». Το υλικό αυτό ανατυπώθηκε σε διάφορες μορφές και σε διαφορετικούς τόμους από διάφορες εκδόσεις. Τα πιο γνωστά είναι τα «Απομνημονεύματα του Υπηρέτη του Θεού Πέτρου», Ηχογραφήθηκε και συντάχθηκε από τον Κ.Β.Π. 1996, Ύψωση του Σταυρού. Το κείμενο δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Eternal Life» Νο. 18, 1996.

Η Pelageya Ryazanskaya είπε ότι οι Επίσκοποι της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας θα παρεκκλίνουν από την αλήθεια της Ορθόδοξης πίστης, δεν θα πιστέψουν τις προφητείες για την ανάσταση (1) από τους νεκρούς και (2) για την ανάσταση της Ρωσίας! Για να τους εκθέσει, ο μοναχός Σεραφείμ του Σάρωφ θα αναστηθεί από τους νεκρούς.

Το Ανοιχτό Σεμινάριο είναι ένα είδος Εγκυκλοπαίδειας προφητειών για την Αγία Ρωσία και τον Λευκό Τσάρο.  Αυτή είναι η πνευματική και πνευματική περιοχή πάνω στην οποία βαδίζετε στο επερχόμενο Βασίλειο ενός έθνους αγίων.-2

Εμείς στο OS έχουμε επανειλημμένα αναφερθεί σε αυτό το θέμα, και πραγματικά τρέχει σαν μια κόκκινη κλωστή μέσα από τα λόγια και τη ζωή του Σεραφείμ του Σαρόφ ( Σεραφείμ του Σάρωφ, ο θάνατος και η ανάσταση του και η κύρια αίρεση των επισκόπων Τι θα διδάξει ο Σεραφείμ του Σάρωφ Γιατί χρειάζεται ανάσταση στο σώμα Ανάσταση στο σώμα: η πληρότητα της ερχόμενης πασχαλινής χαράς .) Η Πελαγία, που τιμούσε τον Σεραφείμ πάνω από όλους τους αγίους, δεν μπορούσε να αγνοήσει αυτά τα ερωτήματα. Και παρόλο που είναι φυσικά αντιληπτά με εχθρότητα από πολλούς διαχειριστές της εκκλησίας, εξακολουθούν να είναι σε πλήρη αρμονία με τις διδασκαλίες του Σεραφείμ του Σάρωφ και με άλλες προφητείες. Αλλά ας επιστρέψουμε στα κείμενα του Pyotr Glazunov, τα οποία αντικατοπτρίζουν τις προφητικές δηλώσεις του Pelageya:

"Τι θα συμβεί στο ρωσικό έδαφος σε μισό αιώνα... Η εξουσία στη Ρωσία θα αλλάξει. Θα ξαναρχίσει ο διχασμός, αυτός είναι σωστός, αυτός είναι λάθος. Όλοι θα φροντίσουν τον εαυτό τους. Οι άνθρωποι θα ληστέψουν ξανά. Μόνο ο Τσάρος νοιαζόταν για τους ανθρώπους στη Ρωσία. Χαλασμένοι τώρα άνθρωποι».

«Για αυτό θα απαντήσει το ιερατείο στον Θεό. Πολλοί ιερείς είναι περήφανοι και υπεροψίες. Στην πραγματικότητα όμως δεν είναι τίποτα ενώπιον του Θεού, είναι σκόνη. Γι' αυτό ο κλήρος έχει θολώσει το μυαλό, γιατί τους τρώει η ματαιοδοξία. επάνω όλη η Χάρη. Και μεγάλα πράγματα τους περιμένουν μπροστά θλίψη. Θα αναγνωρίσουν και θα προσκυνήσουν τον Αντίχριστο, με την ελπίδα της σωτηρίας και πάλι το Πατριαρχείο στη Ρωσία θα λήξει..."

"Φοβάστε το Κίεβο, οι ιερείς - επαναστάτες του θα οδηγήσουν τον λαό στην απώλεια της αλήθειας. Ο λαός δεν θα ξέρει πώς να προσεύχεται και δεν θα προσεύχεται. Και αν κάποιος τους έλεγε σε επίπληξη ότι προσεύχονται υποκριτικά, θα ήταν θυμωμένοι με τον κάποιος που τόλμησε να πει κάτι τέτοιο. Κανείς δεν θα μπορεί πλέον να διακρίνει την αλήθεια από το ψέμα - θα μπερδευτούν τόσο πολύ μεταξύ τους. Η νοημοσύνη των ανθρώπων θα αυξηθεί και τελικά θα χάσουν την πίστη τους στον Θεό..."

Κίεβο

Είναι ενδιαφέρον ότι η Pelageya βλέπει τις βαθύτερες αιτίες των καταστροφών όχι στην πολιτική κατάσταση, όχι σε οικονομικούς παράγοντες - αλλά στην αυξανόμενη δυσπιστία. Το επίσημο Ορθόδοξο Κίεβο, σύμφωνα με την Pelageya, είναι ο ηγέτης της απιστίας και της υποκρισίας. Αλλά αυτή η ατυχία δεν θα ήταν τρομερή για τη Ρωσία αν δεν υπήρχε η μεταδοτικότητα αυτών των διαδικασιών απιστίας:

"Η Πελαγία του Ριαζάν προέβλεψε: το ιερατείο θα οδηγήσει τους ανθρώπους στην κόλαση! Θα το έχουν ανάγκη. Θα πήγαιναν στην κόλαση οι ίδιοι και θα λυπόταν ο λαός; Η πλειοψηφία του κλήρου θέλει να δημιουργήσει μια ειδική εκκλησία σύμφωνα με στην ανθρώπινη λογική, για να μη δοξαστεί ο ουράνιος Χριστός! Οι άγιοι δεν θέλουν να αγιάσουν τον νόμιμο Τσάρο !Αυτό είναι μια παρέκκλιση από το διάταγμα του Αγίου Πνεύματος, που δεν θα συγχωρεθεί για πάντα!Οι ίδιοι οι άρχοντες συντόμευσαν τον όρκο τους έτσι για να μην υπηρετήσετε τον Τσάρο και να το διδάξετε αυτό στον λαό ! Δεν ξέρουν οι κληρικοί ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει; Ξέρουν, αλλά το κάνουν εσκεμμένα!"

Μεταξύ των πολλών προβλημάτων της εκκλησίας, η Pelageya επιλέγει πάντα προσεκτικά και τονίζει ένα: την απροθυμία των κληρικών να δουν έναν τσάρο στη Ρωσία και την αναβίωση της Ρωσίας - είναι ικανοποιημένοι με τα πάντα όπως είναι. Φοβούνται τον βασιλιά, γιατί, σύμφωνα με τις προφητείες, θα διαλύσει τη φωλιά της αίρεσης και θα σκεπάσει το ζεστό μαγαζί των υποκριτών:

«Η Πελαγεία του Ριαζάν είπε ότι οι Επίσκοποι της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας θα παρεκκλίνουν από την αλήθεια της Ορθόδοξης πίστης και δεν θα πιστέψουν τις προφητείες για την ανάσταση της Ρωσίας! Για να τους καταδικάσουν, ο Άγιος Σεραφείμ του Σάρωφ θα αναστηθεί από τους νεκρούς. ”

Μη γνωρίζοντας για τις προφητείες του Λέοντα του Σοφού, μη γνωρίζοντας για τις πολλές άλλες προφητείες που αναλύουμε εδώ και χρόνια στο OS, η Pelageya επισημαίνει μια προφητεία που είναι εγγενής σε όλες τις προφητείες για τον Λευκό Τσάρο και η οποία δεν μπορεί να εφευρεθεί - αυτή είναι η προφητεία ότι η στέψη του Λευκού Τσάρου (στην οποία ο Θεός και μόνο ο Θεός θα υποδείξει, χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινων χεριών), θα εμφανιστεί ο αναστημένος γέροντας Σεραφείμ και έτσι θα δοθεί ένα σημάδι ότι η εμφάνιση του βασιλιά είναι θαύμα του Θεού. Και είναι καλύτερα να το αποδεχτείς - για να μείνεις ζωντανός:

«Μετά από τόσα θαυμαστά θαύματα, ο κλήρος θα έχει αφοσίωση στον Κύριο, δηλαδή θα διδάξει τους ανθρώπους να υπηρετούν τον Πατέρα-Τσάρο με όλη τους την καρδιά !» προέβλεψε η οξυδερκής Πελαγεία».

Το Ανοιχτό Σεμινάριο είναι ένα είδος Εγκυκλοπαίδειας προφητειών για την Αγία Ρωσία και τον Λευκό Τσάρο.  Αυτή είναι η πνευματική και πνευματική περιοχή πάνω στην οποία βαδίζετε στο επερχόμενο Βασίλειο ενός έθνους αγίων.-4

Τα προβλήματα στην ανάγνωση των καταγεγραμμένων προφητειών της Πελαγίας είναι ιδιαίτερα αισθητά στην προφανή αντίφαση ότι ο Λευκός Τσάρος θα «πολεμήσει τον Αντίχριστο» μόνο για 2 χρόνια και 8 μήνες. Και αυτό τη στιγμή που μιλάει για πολύ μεγαλύτερες ιστορικές διεργασίες:

"Η ευλογημένη Πελαγία, η οξυδερκής, προέβλεψε ότι ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί από την Αμερική. Και ολόκληρος ο κόσμος θα τον προσκυνούσε, εκτός από τη βασιλική Ορθόδοξη Εκκλησία, που θα ήταν πρώτα στη Ρωσία! Και τότε ο Κύριος θα δώσει τη νίκη στο μικρό ποίμνιό του. ο Αντίχριστος και το βασίλειό του. Ο σταυρός είναι η δύναμη των βασιλιάδων .... αυτό — κερδίσαμε!!!"

Το θέμα είναι ότι μίλησε για τα «τρία χρόνια» της τελευταίας ακριβώς μάχης του Λευκού Τσάρου με τον Αντίχριστο. Γνωρίζουμε ήδη από πολλές προφητείες, συμπεριλαμβανομένης της Αποκάλυψης 11, ότι τα τρία τελευταία χρόνια της βασιλείας του Λευκού Τσάρου θα χαρακτηριστούν από ανοιχτή και συνεχή σύγκρουση με τον Αντίχριστο. Αλλά πρώτα, η Ρωσία θα ευημερήσει και θα δείξει το δρόμο σε όλο τον κόσμο.

Ο κύριος λόγος για τον οποίο η επίσημη εκκλησία δεν δέχεται τις προφητείες της Pelageya είναι ότι αντανακλούσε πραγματικά την κατάσταση:

"Η Πελαγεία, η αγία του Θεού, επανέλαβε πολλές φορές:
1. Πλούσιοι ιερείς σταύρωσαν τον Κύριο!
2. Πλούσιοι ιερείς ανέτρεψαν τον Τσάρο!!
3. Πλούσιοι ιερείς θα μας οδηγήσουν στον Αντίχριστο!!!"

«Οι αρχιερείς, με τη βοήθεια των γαιοκτημόνων, ανέτρεψαν τον τσάρο», είπε η Pelageya Ryazan. Γι' αυτό υπέφεραν αίμα, βασανιστήρια και θάνατο. Η μοίρα τους πέρα ​​από τον τάφο είναι αιώνια φωτιά.

«Φαντάσου», είπε η οξυδερκής Πελαγεία, «πόσους ιερείς είχαμε υπό τους Τσάρους! Αλλά δεν μπορούσαν να βρουν τη ζωή της αλήθειας. Η ζωή σύμφωνα με την αλήθεια, κατά Χριστό θα βρεθεί μετά την ανάσταση του Σεραφείμ του Σάρωφ. από τους νεκρούς!...»

Η Pelageya μιλά επίσης για το ποιος θα είναι ο νέος Ρώσος Τσάρος και πώς η Ρωσία θα εισέλθει σε αυτό το βασίλειο. Παρεμπιπτόντως, είπε ότι αυτό θα ήταν ένα βασίλειο πνευματικής και υλικής ευημερίας, ειρήνης και αφθονίας. Ποιος λοιπόν θα γίνει βασιλιάς; Υπό ποιες προϋποθέσεις θα λάβει η Ρωσία την υποσχεθείσα ευλογία της; Είναι πολύ απλό: ο ερχόμενος τσάρος θα δοξάσει τον μάρτυρα τσάρο, Νικόλαο τον Αγαπημένο - αυτό ονομάζουμε κυρίαρχο στο OS. Ο ερχόμενος βασιλιάς (από το σπέρμα του κυρίαρχου και της αυτοκράτειρας) (1) θα δοξάσει τον Θεό, (2) θα έχει μεγάλα πνευματικά χαρίσματα, τα οποία θα μοιραστεί με τον λαό και (3) θα αποκαταστήσει την αλήθεια για τον άγιο μάρτυρα κυρίαρχο και την Οικογένειά του.

Το Ανοιχτό Σεμινάριο είναι ένα είδος Εγκυκλοπαίδειας προφητειών για την Αγία Ρωσία και τον Λευκό Τσάρο.  Αυτή είναι η πνευματική και πνευματική περιοχή πάνω στην οποία βαδίζετε στο επερχόμενο Βασίλειο ενός λαού αγίων.-5

Συμπεράσματα ΛΣ

Οι κύριες και πιο σταθερά τεκμηριωμένες προφητείες της Pelageya του Ryazan συμπίπτουν ακούσια με τη μάζα (άγνωστη σε αυτήν!) των προφητειών για τον Λευκό Τσάρο και την Αγία Ρωσία. Αυτές οι προφητείες παρέμειναν μη δημοφιλείς στην επίσημη εκκλησία για το λόγο ότι εξέτασαν κριτικά τον ρόλο της επίσημης εκκλησίας στη διαδικασία της αναβίωσης της Ρωσίας. Αντί να δούμε την εκκλησία στην πρώτη γραμμή της αναγέννησης, στην επιθυμία για την αναβίωση της Αγίας Ρωσίας, στην επιθυμία να δούμε τον χρισμένο κυρίαρχο, η εκκλησία αποδεικνύεται ότι είναι το κύριο «φρένο στην αναγέννηση». Αυτό, φυσικά, είναι αρκετό για να γελάσουμε με μια γυναίκα που ήταν τυφλή όλη της τη ζωή, αλλά είδε αγγέλους και είδε τον μελλοντικό κυρίαρχο, τον Λευκό Τσάρο, και το μέλλον της Ρωσίας - ένα λαμπρό μέλλον.

"Φοβάστε το Κίεβο!" - προειδοποιούσε επίμονα ο μάντης. Μιλούσε, όπως έχουν ήδη καταλάβει οι αναγνώστες, όχι για κάποιο είδος «στρατιωτικής δύναμης» της Ουκρανίας, που θα αποτελούσε κάποιο είδος κινδύνου για τη Ρωσία. Οχι. Η φασιστική Ουκρανία, ακόμη και ενισχυμένη από μισθοφόρους και όπλα του ΝΑΤΟ, δεν αποτελεί πραγματική απειλή για τη Ρωσία - όλο αυτό το βούρκο θα συντριβεί μέχρι το τέλος. Αλλά ο κίνδυνος βρίσκεται σε ένα άλλο, πιο σοβαρό επίπεδο - ένα πνευματικό επίπεδο. Ξαναδιάβασε:

"Φοβάστε το Κίεβο, οι ιερείς - επαναστάτες του θα οδηγήσουν τον λαό στην απώλεια της αλήθειας. Ο λαός δεν θα ξέρει πώς να προσεύχεται και δεν θα προσεύχεται. Και αν κάποιος τους έλεγε σε επίπληξη ότι προσεύχονται υποκριτικά, θα ήταν θυμωμένοι με τον κάποιος που τόλμησε να πει κάτι τέτοιο. Κανείς δεν θα μπορεί πλέον να διακρίνει την αλήθεια από το ψέμα - θα μπερδευτούν τόσο πολύ μεταξύ τους. Η νοημοσύνη των ανθρώπων θα αυξηθεί και τελικά θα χάσουν την πίστη τους στον Θεό..."

Αυτό είναι! Αποδεικνύεται ότι η Ρωσία θα στερηθεί την πνευματική ηγεσία της εκκλησίας, η οποία πρέπει να υπερασπιστεί την αλήθεια, για τον τσάρο και την πατρίδα! Ένα τέτοιο χάος, ένα τόσο άσχημο πράγμα συνέβη στο Κίεβο και μετατράπηκε στη μεγαλύτερη τραγωδία για τον αγαπημένο μας αδελφό ουκρανικό λαό. Το μόνο που μένει είναι να προσευχόμαστε και να ελπίζουμε ότι αυτή η μόλυνση από το Κίεβο της επίσημης θρησκείας, όταν «οι άνθρωποι δεν θα ξέρουν πώς να προσεύχονται», η μόλυνση που κάποτε κυρίευσε τη Ρωσία, τη Ρωσική Αυτοκρατορία, δεν θα εξαπλωθεί εντελώς στη Ρωσία. Ή δεν αποτελεί απειλή για εμάς; Δεν φοβόμαστε αυτόν τον «πυρετό του Κιέβου», όταν οι «πνευματικοί ηγέτες» προσεύχονται υποκριτικά - και κανείς δεν τολμά να τους το πει αυτό; Όταν «κανείς δεν μπορεί να ξεχωρίσει την αλήθεια από το ψέμα»;

Το Ανοιχτό Σεμινάριο είναι ένα είδος Εγκυκλοπαίδειας προφητειών για την Αγία Ρωσία και τον Λευκό Τσάρο.  Αυτή είναι η πνευματική και πνευματική περιοχή πάνω στην οποία βαδίζετε στο επερχόμενο Βασίλειο ενός έθνους αγίων.-6

Για να είμαι ειλικρινής, θα είχαμε πέσει με τα μούτρα σε αυτό το κακό πνεύμα του Κιέβου - αν ο Κύριος, στο έλεος και την αγάπη Του, δεν είχε ήδη αποφασίσει να σώσει τη Ρωσία και μέσω αυτής την Ουκρανία (Περίχωρα) και ολόκληρο τον κόσμο μέσω του Λευκού Τσάρου , μέσα από την εμφάνιση του Σεραφείμ του Σάρωφ, μέσα από μια θαυματουργή παρέμβαση στην ανόητη, αντιπνευματική πορεία της ζωής στη Ρωσία. Τώρα, διαβάσατε αυτό το άρθρο - ένα από τα χιλιάδες που παρουσιάζονται στο λειτουργικό σύστημα και επιβεβαιώνουν την πραγματικότητα του επερχόμενου Βασιλείου της Αγίας Ρωσίας. Ακόμα διαβάζετε - σημαίνει ότι με πίστη (ή απιστία) έχετε ήδη μπει στην επικράτεια αυτού του Βασιλείου. Έτσι το σκοτάδι έχει ταλαντευτεί. Θα προσευχηθούμε λοιπόν ειλικρινά! Έτσι μπορούμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα!

Όσες προφητείες και να διαβάσετε, όλες έχουν την ίδια ουσία: η Ρωσία θα οδηγηθεί σε πόλεμο, όλοι θα απομακρυνθούν από τη Ρωσία (ακόμη και άνθρωποι με επιρροή από μέσα), η Ρωσία θα καταποντιστεί από το «σύνδρομο του Κιέβου» του πνευματικού φορμαλισμού, παρακμιακή πολυτέλεια, κακία, δυσπιστία στην αναβίωση, στην εκπλήρωση των προφητειών. Αλλά ο Θεός θα διαλύσει όλη αυτή την αηδία και θα τον τιμωρήσει αυστηρά, εκπληρώνοντας τον Λόγο Του, δίνοντας στη Ρωσία τσάρο και νίκη. «Φοβάστε το Κίεβο» - φοβάστε τη μαγιά του Κιέβου, όπως θα έλεγε ο Σωτήρας. Γιατί ο επερχόμενος Λευκός Τσάρος θα κατεβάσει όλους όσους σηκώθηκαν πάνω στην ποταπή και υποκριτική «μαγιά του Κιέβου». Και θα εξυψώσει όλους εκείνους που ταπεινώνονται σήμερα, που προσεύχονται στον Θεό για τον Λευκό Τσάρο και για την αναβίωση της Ρωσίας. Επιλέξτε πού βρίσκεστε.

dzen.ru

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ DZEN : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου