Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ TOY ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ! Θα αρχίσει όταν...

 


Ο διορατικός, μακαριστός πατήρ Παναγιώτης Τσιώλης των Αγράφων (+12-11-2021 μ.Χ.), είχε μιλήσει με ακρίβεια για το ξέσπασμα του Πολέμου με την Τουρκία και την πείνα που θα έρθει, αποτέλεσμα του οποίου θα είναι ο νέος Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος και η απόδοση της στρατηγικής Κωνσταντινούπολης στην Ελλάδα

Η περιόδος αυτή χωρίζεται σε διάφορα στάδια, κάποια από τα οποία που ήδη ζούμε. Ενα από αυτά αφορά όμως την επιχείρηση εισβολής της Τουρκίας σε νησιά της Ελλάδας, κάτι που θα επιτρέψει ο Θεός ίσα ίσα για να δοθεί "δικαίωμα" επίθεσης στην Ρωσίας κατά της Τουρκίας, που θα έχει κλείσει τότε τα Στενά! Δηλαδή η Ρωσία θα δουλέψει για εμάς, νομίζοντας ότι δουλεύει για τον εαυτό της... "Ξεπληρώνοντας" έτσι, κατά κάποιο τρόπο, την ένοχη σιωπή της στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 και την Γενοκτονία του 1913 - 1922...


Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Μιλώντας πρόσφατα στην Δράμα, ο εκδότης του "Στύλου ΟρθοδοξίαςΔιονύσης Μακρής, επιβεβαίωσε όσα είχε γράψει τον Οκτώβριο 2023 στην εφημερίδα του, σχετικά με μία εκπληκτική και ανέλπιστη προφητεία του μακαριστού πατρός Παναγιώτη Τσιώλη, του λεγόμενου και "Γέροντα των Αγράφων".

Συγκεκριμένα, ο πατήρ Παναγιώτης ταξίδευε το 2011 με ένα πνευματικό του τέκνο, ονόματι Γιώργο Μπουζίκας, στον δρόμο Λαμίας προς Δομοκό, έναν από τους πιο επικίνδυνους δρόμους όλης της Ελλάδας, με απανωτά και συνεχή τροχαία δυστυχήματα.

Τότε ξαφνικά ρωτάει ο Γέροντας τον Γιώργο:

"Γιώργο, αν γίνει πόλεμος πού θα παρουσιαστείς";

"Το Φύλλο Πορείας αναφέρει τον Έβρο"...

"Αμ, δεν θα παρουσιαστείς στον Έβρο. Στο Ρίο θα πας. Θα φοράς σταυρό. Και εκεί θα σου ανατεθεί ως έργο να ενημερώνεις τους κατοίκους να ανεβούν στα βουνά που είναι δεξιά της Ναυπάκτου, γιατί θα περνούν στρατεύματα από το ΝΑΤΟ και θα ρημάζουν ό,τι βρίσκουν στον δρόμο τους"!

Τότε ο Γιώργος ρώτησε τον Γέροντα πότε θα γίνει ο πόλεμος:

"Ο πόλεμος Γιώργο θα ξεσπάσει όταν ολοκληρωθεί ο νέος δρόμος που συνδέει τον Δομοκό με την Λαμία! Τότε θα γίνει και θα έρθει μεγάλη πείνα στην Ελλάδα! Δεν θα κρατήσει πολύ. Και μετά θα πάμε στην Πόλη, την Βασιλεύουσα"!


ΝΕΟ ΦΥΛΛΟ ΠΟΡΕΙΑΣ

Το φοβερό είναι ότι μετά από 10 μέρες από εκείνη την κουβέντα, ήρθε από την Στρατολογία νέο Φύλλο Πορείας στον Γιώργο, που έγραφε πως σε περίπτωση Επιστράτευσης θα παρουσιασθεί, όχι πια στον Έβρο, αλλά στο Ρίο! Όπως ακριβώς του είχε προφητέυσει ο Γέροντας των Αγράφων!


Ο ΝΕΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΔΟΜΟΚΟΥ

Και το φοβερότερο, ότι τώρα πια, μετά 12 χρόνια από τότε, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ο νέος δρόμος Λαμίας - Δομοκού, ως τμήμα της μεγάλης "Κεντρικής Οδού" (Ε65), που θα συνδέει την Λαμία με την Εγνατία Οδό

Το όλο κομμάτι Λαμίας - Δομοκού, που είναι στο Νότιο Τμήμα της Κεντρικής Οδού, αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2024καθώς το τμήμα που εκκρεμεί, από την Λαμία ως την Ξυνιάδα, θα παραδοθεί το πρώτο τρίμηνο του 2024!

Όλη δε η Κεντρική Οδός Λαμίας - Εγνατίας Ε65, μαζί με το Βόρειο Τμήμα, αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2025 και η διαδρομή θα διαρκεί 1 ώρα και 45 λεπτά.

Επομένως, είτε το 2024, είτε το 2025 θα ξεσπάσει ο Πόλεμος και η πείνα!

Βέβαια ήδη ζούμε το προοίμιο σε Ουκρανία και Παλαιστίνη. Θα αρχίσει όμως η κύρια φάση όταν η Τουρκία επιτεθεί στην Ελλάδα και βρίσκοντας έτσι αφορμή, η Ρωσία επιτεθεί τότε και σαρώσει την τωρινή "φίλη" της Τουρκία, φτάνοντας ως κάτω στο Ισραήλ (δείτε προφητεία Αγίου Φιλουμένου εδώ)!

Τότε θα αναγκαστεί όλο το ΝΑΤΟ να κυρήξει Γενικό Πόλεμο στην Ρωσία και τους Ισλαμιστές συμμάχους της! Το ΝΑΤΟ θα μεταφέρει εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες προς την κατεχόμενη από τους Ρώσους Τουρκία και κυρίως προς την Πόλη και τα Στενά, περνώντας (μη γένοιτο) σαν οδοστρωτήρας μέσα από την Ελλάδα! Από την Εγνατία και τους συνδεόμενους νέους κόμβους, όπως η Ιόνια Οδός (Α5) και ίσως και η νέα Κεντρική Οδός (Α3 ή Ε65), φτάνοντας ακόμη και στην Ναύπακτο, ενώ παράλληλα θα κινούνται εκατοντάδες πλοία του ΝΑΤΟ!

Και όπως είχε ρητά προειδοποιήσει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός πριν 250 περίπου χρόνια, τα γυναικόπαιδα πρέπει να βγουν στα βουνά, γιατί θα κινδυνεύουν από τον Νατοϊκό Στρατό, ενώ θα πρέπει όλοι να φορούμε εμφανώς σταυρό (στο μέτωπο, στα ρούχα εμπρός και πίσω), αλλιώς οι Νατοϊκοί θα μας σκοτώνουν από μακριά, νομίζοντας ότι είμαστε "μουσουλμάνοι" σύμμαχοι της Ρωσίας... Επειδή θα διακοπούν τότε οι δορυφόροι, τα Gps, το διαδίκτυο, τα κινητά και δεν θα ξέρουν καν πού βρίσκονται και προς τα πού πρέπει να πάνε... 

Εμείς όμως ξέρουμε. Στα βουνά, στα χωριά των βουνών και τα Μοναστήρια των βουνών! Τότε θα καταλάβουμε τι θα πει Ορθοδοξία! Τι θα πει Άγιοι Γέροντες! Τι θα πει "Φράγκοι", τι θα πει να βάζεις, επιτέλους, μυαλό... Να μένεις πιστός στους προγόνους, τους ήρωες και τους Αγίους σου, χωρίς "νερώματα" και αστερίσκους... Στα γάργαρα και αγιασμένα ύδατα του ευλογημένου Ελληνισμού!

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

noiazomai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου