Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ - ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΚΗ! Συγκλονιστικές εξελίξεις.


π. Παναγιώτης Τσιώλης - ο Βατάτζης στο Φανάρι


Ο μακαριστός, διορατικός πατήρ Παναγιώτης Τσιώλης, ο περίφημος "Γέροντας των Αγράφων", που κοιμήθηκε στις 12-11-2021 μ.Χ., είχε αποκαλύψει στον εκδότη του Στύλου Ορθοδοξίας Διονύση Μακρή, ότι ο μαρμαρωμένος Βασιλιάς μας, ο Άγιος Αυτοκράτορας Νικαίας Ιωάννης Δούκας Βατάτζης, εμφανίστηκε στο Φανάρι και πήγε μάλιστα στον ίδιο τον Οικουμενικό Πατριάρχη!
 
Θυμίζουμε ότι ο Άγιος Ιωάννης Δούκας Βατάτζης ο Ελεήμων, όπως πριν δεκαετίες ανέφερε πρώτο παγκοσμίως το ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, είναι σύμφωνα με Αγιορείτες πατέρες ο αναμενόμενος Άγιος Μαρμαρωμένος Βασιλιάς, με τον οποίο ο Θεός θα μας ξαναδώσει την Πόλη και επί των ημερών του θα ανθίσει η ειρήνη, η Ορθοδοξία και η ευημερία σε όλη την γη! Ο Βατάτζης είχε βγει άφθαρτος από τον τάφο του, και αυτός και τα βασιλικά ιμάτιά του, σαν καθήμενος επί θρόνου και σαν κυριολεκτικά μαρμαρωμένος, δηλαδή σαν να κοιμάται ζωντανός και ακίνητος! (δείτε εκείνο το πρώτο δημοσιεύμά μας εδώ  - δείτε άλλα σχετικά δημοσιεύματά μας εδώ, εδώ και εδώ)


Ο ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ

Ανέφερε, συγκεκριμένα, ο Διονύσης Μακρής, σε σχετική ομιλία του στην Δράμα (26-11-2023) για τον μακαριστό π. Παναγιώτη Τσιώλη:

"Και μου 'λεγε για τον Άγιο Ιωάννη τον Βατάτζη. Πολλές φορές τον έβλεπε! Συνομιλούσε με τους Αγίους. Πάρα πολλές φορές ο παππούλης. Και μου λέει "καθαρίζουν την Πόλη".

Μια μέρα ήταν στενοχωρημένος. Αυτό θα σας το πω, χωρίς, έτσι, παρεξήγηση. Του λέω " παππούλη γιατί στεναχωρήθηκες;". Έκλαιγε...

"Να, μου λέει. Πήγε ο Άγιος Ιωάννης, ο Βασιλιάς μας, πήγε και είδε τον Πατριάρχη. Ως και ο Πατριάρχης δεν τον αναγνώρισε και τον έδιωξε. Γιατί του ζήτησε βοήθεια, ήταν σαν ζητιάνος και του ζήτησε βοήθεια και δεν του έδωσε βοήθεια, τον έδιωξε. Και είναι στεναχωρημένος. Έδιωξε τον Βασιλιά μας"...

Λέω, "αφού ήταν ζητιάνος δεν θα τον κατάλαβε ο άνθρωπος".

"Έπρεπε να τον καταλάβει, ότι ήταν ο Βασιλιά μας, ότι ήταν Άγιος"...

Και του λέω "έχει σηκωθεί;".

'"Έχει σηκωθεί! Βγήκε το σπαθί του! Κι είναι έτοιμος για την Βασιλεύουσα! Θα ΄ρθουν τα γεγονότα"!


ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ

Το ότι βγήκε το σπαθί του Μαρμαρωμένου μας (αφθάρτως κοιμωμένου) Βασιλιά Ιωάννη Βατάτζη, σύμφωνα με την μαρτυρία του μακαριστού αγίου Γέροντος Εφραίμ της Αριζόνα (δείτε την εδώ), θα σημαίνει πως θα ξεκινήσει ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος! Και όπως ζούμε στις μέρες μας, πράγματι έχει ξεκινήσει από την Ουκρανία και τώρα την Παλαιστίνη (το πάνω και το κάτω), ενώ προηγήθηκε η πανδημία - βιολογικός πόλεμος του τεχνητού ιού που "διέφυγε" από το Βιολογικό Εργαστήριο της Γιουχάν στην Κίνα, το οποίο χρηματοδοτούνταν από τις ΗΠΑ...

Πριν την κορύφωση και γενίκευση όμως του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου, που θα είναι απολύτως καταστροφικός για τους εμπολέμους, πρέπει να προηγηθεί η επίθεση της Τουρκίας στην Ελλάδα (νησιά), ώστε να δοθεί αφορμή στην Ρωσία να εισβάλει στην Τουρκία και να καταλάβει τα Στενά, προελαύνοντας για Ισραήλ - Παλαιστίνη!

Η τελική και εξαντλητική απευθείας αναμέτρηση ΗΠΑ/ΝΑΤΟ με Ρωσία/Ισλάμ, θα έχει ως αποτέλεσμα την απόδοση της Πόλης και των Στενών στην ουδέτερη τότε Ελλάδα και την παγκόσμια αναλαμπή της Ορθοδοξίας, μέσα από τον εν Κωνσταντινουπόλει και πάλι Ελληνισμό, υπό την Βασιλεία Βατάτζη! Δείτε τι έλεγαν σχετικά ο Άγιος Παΐσιος εδώ και ο Γέροντας Ιωσήφ Βατοπεδινός εδώ. Δείτε τι είπε ο ίδιος ο Χριστός στον Μακρυγιάννη εδώ! Δείτε πώς θα εξελιχθεί η Επιχείρηση "Τελική Ελευθερία" του Στρατού μας εδώ, με την διάβαση του Έβρου προς ανάκτηση της Βασιλεύουσας!

Άρα όντως, από μέρα σε μέρα πλέον θα έρθουν τα αναμενόμενα! Το σπαθί βγήκε! Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς μάς περιμένει! Είναι αναμέσά μας!

 


ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

3 σχόλια:

 1. Θα ήθελα κάποιος αν γνωρίζει, να μας αναφέρει που είναι γραμμένο στα Ευαγγελία η στην αποκάλυψη, κάτι που να λέει για αναλαμπή!!!!!! 2000 χιλιάδες Χρόνια μετά την ανάσταση του κυρίου μας, είναι περίοδος χάρητος, αν δεν έφτασαν 20 αιώνες για να πιστέψει ο κόσμος, γιατί να πιστεψει σε μια μικρή αναλαμπή κάποιων ετών; μήπως μας αξίζει περισσότερο από ότι στους προγόνους μας; η μήπως αναπαυομαστε σε ευσεβείς πόθους μη τυχόν και χάσουμε την βολεψη μας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η αναλαμπή μάλλον βασίζεται σε προφητείες και σε λόγια Αγίων.Δεν γράφουν προφανώς αναλαμπή,αλλά υπονοείται πρώτα η επιστροφή της Βασιλεύουσας εκεί που ανήκει στην Ελλάδα.

   Δηλαδή λαμβάνονται υπόψη διάφορες προφητείες στις οποίες φαίνεται να συμμετέχει η Ρωσία,ο Άγιος Αγαθάγγελος λέει "ξύπνα Ρωσία,τα αριστοπολεμικά σου όργανα πληρούσι τους αιθέρας μελωδίας".

   Άλλη προφητεία αναφέρεται στον χρόνο κατοχής της Κωνσταντινούπολης από την Ρωσία,όσο δηλαδή κάνουν να γίνουν τα λάχανα.(5-7; μήνες;).Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός μιλάει για πόλεμο γύρω από την Πόλη όπου θα πλεύσει στο αίμα από τρίχρονο δαμάλι.

   Δηλαδή πρώτα θεωρούμε σωστό ότι η Πόλη θα χαθεί από τα χέρια των Τούρκων.Έχουν πεί και ο Αγιος Παΐσιος ,κι ο Άγιος Αμφιλόχιος της Πάτμου.Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός δεν λέει ότι 1/3των Τούρκων θα χαθεί 1/3 θα φύγει στα ανατολάς και 1/3 θα βαφτίσουν Χριστιανοί;.Εγω λέω ότι μπορεί το 1/3 αυτό να είναι κρυπτοχριστιανοί.

   Επίσης αναλαμπή μπορεί να πούμε ότι θα υπάρξει διότι το Ορθόδοξο Ευαγγέλιο δεν κηρύχθηκε παντού.Θα έλεγα ότι ένα σημείο αναλαμπης είναι ότι τόσους αιώνες για παράδειγμα στις ΗΠΑ,τα τελευταία 20-30 χρόνια έγιναν 20 Ορθόδοξα μοναστήρια.Μηπως αυτά τα μοναστήρια θα γίνουν τα κέντρα Ορθόδοξου Ευαγγελισμού των Αμερικανών;Σε άλλες χώρες απαγορεύεται ο Χριστιανισμός.

   Βέβαια να πω την αλήθεια από αυτά που συμβαίνουν και στην Ελλάδα και παγκόσμια,περισσότερο μου φαίνεται ότι μέχρι το 2030 θα έχει στρωθεί το κόκκινο χαλί για τον Αντίχριστο.

   Από κει και πέρα τελευταιο λόγο έχει ο Θεός.Η θα γίνει αναλαμπή ή αν δεν γίνει τότε πιστεύω ότι πλησιάζουν άλλα,γεγονότα της αποκάλυψης.

   Διαγραφή
 2. Ένας θεός εργοδότης, ένας θεός που εξασφαλίζει τα προσωπικά μας, τα οικονομικά μας κλπ κλπ, έχετε σκεφτεί ποτέ, τα μαρτυρια που υπέστησαν οι άγιοι μας όπως πχ η Αγία Βαρβάρα που τιμάτε σήμερα;εχετε αναρωτηθεί τι προσωπικότητες και τι υπέροχοι χαρακτήρες ήταν οι άγιοι μας; κι όμως άσπρη μέρα δεν είδαν εδώ στη γη, έχασαν τη ζωή τους προωρα και με βάσανα, γιατί πολύ απλά εδώ είμαστε περαστικοί!!!! Εδώ ένα τεστ δίνουμε στα γρήγορα για λίγο καιρό. Μη λέτε λοιπόν αν δεν είστε σίγουροι τίποτα που θα παρασύρει τους αδερφούς μας, και βρίσκουν και οι έξω της εκκλησίας άνθρωποι πάτημα και ειρωνευονται

  ΑπάντησηΔιαγραφή