Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

GEWKWN : ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 3/12/2023

 


    GEWKWN

    ΣΧΟΛΙΟ: Λίγο πριν στείλω το νέο μου άρθρο, Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μου έστειλε ένα μικρό Μήνυμα:

    Θα δημιουργηθούν κάποια επεισόδιά που θα αναγκάσουν το Ιράν να ξεσηκωθεί για να υπερασπίσει τον ΛΙΒΑΝΟ

    Θα ανάψει μεγάλη ‘’φωτιά’’ στην περιοχή της Μέσης Ανατολής από εκεί που δεν το περίμεναν

    Το ΝΑΤΟ θα αναγκαστεί να μεταφέρει τις Δυνάμεις του στην περιοχή της Μέσης Ανατολής

    Το ΝΑΤΟ θα αφήσει στην θέση του, στον Ουκρανικό πόλεμο, την Πολωνία και άλλες δυνάμεις από Νατοϊκές χώρες που γειτνιάζουν με την Ουκρανία και την Ρωσία

    Τότε οι Ρώσοι θα ‘’ΔΑΓΚΑΣΟΥΝ’’ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ!!!

    Μετα την Πολωνία η Ρωσία θα κατέβει στην Μεσόγειο Θάλασσα μέσω του διαδρόμου της Σερβίας

    Η Ρωσία θα ανοίξει 3 μέτωπα ταυτόχρονα!

    Στην Μέση Ανατολή κάποια στιγμή ΙΣΩΣ δείτε την κίνα να εισβάλλει στο Ισραήλ

    Κοιτάζετε προς την Κασπία Θάλασσα

    Το τρίγωνο της ‘’φωτιάς’’ είναι ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ – ΣΕΡΒΙΑ – ΙΡΑΝ.

    Θα δείτε πολλές ανατροπές

    Κάποια χώρα που μέχρι σήμερα κράτησε αποστάσεις από την σύγκρουση στην Μέση Ανατολή, ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ κατόπιν συμφωνίας με την Τουρκία.

    Τελειώνοντας το Μήνυμα ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ είπε να προετοιμαστούμε διότι :

    Θα έχουμε Χριστούγεννα……..αλλά δεν θα έχουμε!!!

    Θα έχουμε πρωτοχρονιά …….αλλά δεν θα έχουμε!!!

    Ο κόσμος θα μπει ‘’ματωμένος’’ την Νέα χρονιά !!!

     

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό ήταν το Μήνυμα του ΓΕΡΟΝΤΑ, ακολουθεί το άρθρο το δικό μου

    ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ GEWKWN: Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ :

    Διάβασα μια είδησή από το warnews ότι το ΝΑΤΟ επιβάλλει ναυτικό αποκλεισμό σε Φινλανδικό Κόλπο και Καλίνινγκραντ -70.000 ΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες γύρω από το ρωσικό θύλακα. Σε κόκκινο συναγερμό έχουν τεθεί οι ρωσικές Ναυτικές δυνάμεις, η Αεροπορία και ο Στρατός, στην περιοχή του Καλίνινγκραντ καθώς η Μόσχα ετοιμάζεται για σύρραξη ευρείας κλίμακας στη Βαλτική. Οι Ρώσοι σημειώνουν πως είναι πολύ πιθανό να ανοίξει το νέο μέτωπο ακόμη και εντός του 2024.

    ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ, triklopodia.gr/17/4/2022 ‘’ θα πάρουν απόφαση ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ της Ρωσίας σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, σε ουρανό, Γη και Θάλασσα ακόμα και το οξυγόνο θα ήθελαν να το κόψουν της Ρωσίας αν μπορούσαν…… οι Δυτικοί γνωρίζουν τι έρχεται και το τι θα γίνει και τότε θα μαζευτούν και θα κάνουν συμβούλιο, θέλουν να εγκλωβίσουν την Ρωσία προς τον βορρά, χρησιμοποιώντας τις ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ… θα προσπαθήσουν να κλείσουν τον πόλεμο εκεί….. ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕΙ όμως ξαφνικά ο πόλεμος, θα γίνει κάτι που δεν θα το περιμένουν, διότι από τις χώρες που θα λάβουν μέρος στο συμβούλιο, ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ και θα κάνουν ΚΑΤΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ και τότε θα είναι το ξεχείλισμα, τότε θα είναι αυτό που έρχεται, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ…….

    Θα φανεί ότι έχουν εγκλωβίσει την Ρωσία προς τα πάνω, εκεί όμως που πιστεύουν ότι την έχουν εγκλωβίσει εκεί θα εκραγεί το ηφαίστειο που θα λέγεται κόκκινη αρκούδα. Η Ρωσία θα είναι όπως μια πληγωμένη αρκούδα από τις προδοσίες εναντίον της, σε τέτοιο σημείο που θα ‘’ξεχάσουν ‘’ ακόμη και την πίστη τους, γιατί θα είναι σαν ΑΓΡΙΑ θηρία. Όταν θα πληγώσουν πάρα, πάρα πολύ την Ρωσία τότε θα κατέβει αυτή και θα γίνουν αυτά που σας είπα πριν, πράξεις που δεν τις θέλει Ο Θεός ‘’

    Πριν από 3-4 ημέρες έγραψα σε άρθρο μου στην triklopodia.gr ότι ‘’ Η Φινλανδία, μέλος του ΝΑΤΟ, έκλεισε την Τετάρτη το τελευταίο της συνοριακό πέρασμα με τη Ρωσία, αφού η κυβέρνηση αποφάσισε να σφραγίσει όλα τα σύνορα με τον γείτονά της.

    Η απόφαση να κλείσει ολόκληρα τα σύνορα των 1.340 χιλιομέτρων ελήφθη την Τρίτη, από αύριο 30/11/2023 κλείνουν τα Σύνορα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε ότι «Οι Φινλανδοί πρέπει να γνωρίζουν ξεκάθαρα ότι η συσσώρευση στρατευμάτων στα σύνορά μας θα αποτελέσει απειλή για εμάς».

    Πριν από ένα χρόνο έγραψα ότι ‘’Μια σύγκρουση στη Βαλτική θα λάβει χώρα σε κάθε τομέα – αέρα, θάλασσα, ξηρά, διάστημα και κυβερνοχώρο, το ΝΑΤΟ θεωρεί την Ρωσία μια συνεχή απειλή για την περιοχή της Βαλτικής, για την Ρωσία όμως είναι θέμα επιβίωσης……’’

    Ο Κόλπος της Φινλανδίας είναι ένας στρατηγικός θαλάσσιος δρόμος για τη Ρωσία προς την Αγία Πετρούπολη και μια στρατηγική περιοχή για αμφισβητούμενες επιχειρήσεις ΑΟΖ. Η Φινλανδία, μαζί με τη συμμαχία, θα υπερασπιστεί αυτά τα ύδατα και μπορεί να περιορίσει τα ρωσικά ναυτικά και πολιτικά σκάφη. Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Μελετών (CSIS)

    Η εγγύτητα του Καλίνινγκραντ με όλα τα έθνη της Βαλτικής Θάλασσας παρουσιάζει μεγάλο κίνδυνο, τα πλήγματα του ΝΑΤΟ για την εξάλειψη των δυνατοτήτων στο Καλίνινγκραντ θα αντιμετωπιστούν με ισοδύναμα χτυπήματα κατά του ΝΑΤΟ από την Ρωσία. Όλα τα έθνη με ακτές στην Βαλτική εκτός από τη μικρή δυτική ακτή της Ρωσίας και το Καλίνινγκραντ, δηλαδή η Δανία, η Νορβηγία, η Σουηδία, η Φινλανδία, η Πολωνία, η Λετονία, η Λιθουανία, η Εσθονία και η Γερμανία, είναι έθνη του ΝΑΤΟ. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο ρωσικός στόλος της Βαλτικής, που εδρεύει στο Καλίνινγκραντ, θα βρεθεί σε μειονεκτική θέση έναντι των υπολοίπων Νατοϊκών στόλων. Βασικά, η Βαλτική Θάλασσα σχεδόν γίνεται το εσωτερικό νερό του ΝΑΤΟ.

    Σε μια Πιθανή σύγκρουση δεν θα μπορούσαν τα ρωσικά πολεμικά πλοία (ακόμα και τα υποβρύχια) να χρησιμοποιήσουν τη Βαλτική χωρίς να διατρέχουν τον κίνδυνο

    Σημείωση: Η διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης στέρησε από τον στόλο βασικές βάσεις στην Εσθονία, τη Λετονία και τη Λιθουανία , αφήνοντας την Περιφέρεια Καλίνινγκραντ ως τη μοναδική ναυτική διέξοδο του στόλου χωρίς πάγους στη Βαλτική Θάλασσα. Ωστόσο, η περιφέρεια του Καλίνινγκραντ μεταξύ Πολωνίας και Λιθουανίας δεν συνεχίζει με την υπόλοιπη εθνική επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας . Ο στόλος της Βαλτικής υπάγεται στη Δυτική Στρατιωτική Περιοχή της Ρωσίας της Ρωσίας (με έδρα την Αγία Πετρούπολη) η οποία ενσωματώνει επίσης τους ισχυρότερους ρωσικούς σχηματισμούς εδάφους και αέρα. Η περιοχή του Καλίνινγκραντ χρησιμεύει ως η κύρια περιοχή βάσης για τον στόλο της Βαλτικής και επομένως φιλοξενεί σημαντικές χερσαίες και αεροπορικές δυνάμεις, τόσο για την υπεράσπιση του Καλίνινγκραντ όσο και για την επέκταση των ρωσικών δυνατοτήτων.

    ΣΧΟΛΙΟ: Μετα την Βαλτική κάποια στιγμή οι τούρκοι θα κλείσουν με εντολές της Αγγλίας και της Γερμανίας τα στενά, εγκλωβίζοντας την Ρωσία.

    Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ, triklopodia.gr/2022: Οι Ρώσοι βλέποντας ότι δεν μπορούν να κατέβουν προς τα κάτω λόγο κλεισίματος των στενών από τους τούρκους θα χρησιμοποιήσουν 3 διαδρόμους για να πάνε στην Κωνσταντινούπολη, με τους κινέζους να είναι όπως είπαμε τα ‘’ χέρια ‘’ των Ρώσων.

    Ο πρώτος διάδρομος για να κατέβει η Ρωσία προς τα κάτω θα είναι μέσω της Σερβίας με βοήθεια από την Κίνα!!!

    Οι Ρώσοι κατεβαίνοντας προς τα κάτω και με κατεύθυνση προς την Κωνσταντινούπολη θα περάσουν από τα σύνορα της Αλβανίας με Μαυροβούνιο και Κόσσοβο, θα περάσουν από την περιοχή Σκοντρα η σκονδρα και θα κατέβουν νότια μέσω του έβδομου διαδρόμου όπως τον αποκαλούσαν οι Αλβανοί τον καιρό του Χότζα, (ίσως να είναι ο Μπλε διάδρομος) ο οποίος διάδρομος ενώνεται με την Εγνατία οδό…και θα περάσει και από την…

    Η Ρωσία θα είναι όπως μια πληγωμένη αρκούδα από τις προδοσίες εναντίον της, σε τέτοιο σημείο που θα ‘’ξεχάσουν ‘’ ακόμη και την πίστη τους, γιατί θα είναι σαν ΑΓΡΙΑ θηρία για να βάλουν τάξη και να αποκαταστήσουν το όνομα τους, με αποτέλεσμα να δούμε ΤΡΟΜΕΡΕΣ καταστροφές.

    Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ : Παιδιά μου, τα γεγονότα θα έρθουν με σφοδρότητα, μην φοβηθείτε, και μην ψάχνεται τους χρόνους στην ντουλάπα του χρόνου, τον χρόνο τον γνωρίζει μόνο ο Ουράνιος Πατέρας, μην ψάχνεται το πότε αλλά ζήστε σαν θα γίνουν αύριο, αφήστε στο χέρι του Θεού το πότε θα έρθουν τα γεγονότα, γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί μετά μπερδεύεστε και λέτε: ‘’α’ το είπε αυτό ο τάδε Άγιος αλλά και κάποιος άλλος άνθρωπος αλλά αυτό δεν έγινε,’’ δεν υπάρχει χρόνος, ο χρόνος είναι του Πατέρα, ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

    triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου