Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024

Τι συμβαίνει στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος; Είναι τα πράγματα χειρότερα απ᾽όσο ως απλοί άνθρωποι μπορούμε να φανταστούμε;

 


Ανοικτή επιστολή στην Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος

Ελλάδα, 26 Ιανουαρίου 2024
Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών
και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμο
Κοινοποίηση:
Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος
Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως
Ορθόδοξα Πατριαρχεία
Ιεράρχες όλων των Ορθοδόξων Εκκλησιών
της Μίας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής
Εκκλησίας του Χριστού

Μακαριώτατε Αρχιεπίσκοπε Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμε,

Άγιοι και σεβαστοί Επίσκοποι της Εκκλησίας της Ελλάδος,

Δεν είναι καθόλου ωραίο να παίζουμε το «κρυφτούλι» όταν πρόκειται περί μεγίστων ζητημάτων, όπως αυτό της αναγνώρισης της ομοφυλοφιλίας ως δήθεν «φυσιολογική» και θεμιτή από την Εκκλησία και την πολιτεία ανθρώπινη  πράξη. Την μία ημέρα λέτε όχι στο νομοσχέδιο περί κρατικής νομιμοποίησης του γάμου και της τεκνοθεσίας παιδιών, ομοφυλοφίλων ζευγαριών,  και τη άλλη ημέρα αναιρείτε τα πάντα και  λέτε πως θα βαπτίζετε τα παιδιά αυτά. Ποιον αλήθεια θέλετε να εξαπατήσετε; Τους ανθρώπους, την συνείδησή σας ή τον Θεό; Ας περιμένατε πρώτα να δείτε  το αποτέλεσμα της απόφασης της ιεραρχίας την Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024, ενάντια στην ανίερη προσπάθεια της πολιτείας και μετά συζητάτε για τις βαπτίσεις. Όταν το κάνετε αυτό  πριν ακόμη στεγνώσει το μελάνι της δικής σας υπογραφής  και πριν δείτε το αποτέλεμα στην Βουλή αυτό σημαίνει πολλά γιά τους νοήμονες ανθρώπους.

Σε προηγούμενο άρθρο μας (Η άκαρπος συκή της ομοφυλοφιλίας https://www.romfea.gr/katigories/10-apopseis/61264-i-akarpos-syki-tis-omofylofilias), δείχνουμε πως η «Ομοφυλοφιλία» είναι εντελώς ασύμβατη με την Ορθόδοξη Εκκλησία και την Ορθόδοξη Πίστη. Όσο και αν θέλουν κάποιοι τον σοδομισμό να τον αποκαλούν «φιλία»,  είναι μέγιστη ντροπή για τον άνθρωπο και τον πολιτισμό, μια ψυχολογική και σωματική  βία, διαστροφή και εκτροπή, στην οποία συχνά οι ομοφυλόφιλοι είναι τα θύματα από την παιδική τους ηλικία. Ιδίως όταν της αποδοθεί κοινωνική και κρατική αναγνώριση και νομιμοποίηση, τότε τελειώνει, η Ελλάδα,  ο Πολιτισμός, το Σύνταγμα αλλά και η Εκκλησία, εάν οι Έλληνες και οι χριστιανοί αποδεχτούν  κάτι τέτοιο.  Η Εκκλησία πρέπει να κάνει τα πάντα για να σταματήσει την ηθική και πνευματική διάλυση της Ελλάδος αλλά και την δική της απαξίωση και συκοφάντηση.

Αλήθεια Σεβασμιότατοι γιατί δεν κάνετε μια προσωπική έρευνα στο διαδίκτυο για να δείτε τι συμβαίνει στον ανάποδο κόσμο των ομοφυλοφίλων, όπως θα έλεγε ο καθηγητής Βαθιώτης;

Κραυγές παιδιών ακούγονταν από το διαμέρισμα γνωστού καλλιτέχνη, που καταδικάστηκε για βιασμούς παιδιών, όπως καταγγέλουν γείτονες του. Είναι δυνατόν η ιεραρχία της Εκκλησίας να μην προχωρήσει σε σκληρά μέτρα όταν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα που μας επιστρέφουν σε πολύ σκοτεινές εποχές της ιστορίας; Τι απομένει άραγε να ακούσουμε ακόμη; Νομιμοποίηση της ανθρωποθυσίας και της ανθρωποφαγίας;

(https://www.espressonews.gr/cover-story/273187/anilikoi-prosfyges-sto-diamerisma-toy-lignadi-mechri-to-ximeroma/)

(Ζευγάρι ομοφυλόφιλων υιοθέτησε δύο ανήλικα αγοράκια, τα βίαζε, και στη συνέχεια τα εξέδιδε https://www.espressonews.gr/reportaz/352366/zeygari-omofylofilon-yiothesia-viasmos/).

(Μ. Βρετανία: Υιοθετημένα παιδιά ζευγαριού ομοφυλόφιλων κατηγορουν τους δυο «πατέρες» τους για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό. https://www.orthros.eu/ειδήσεις-και-σχόλια/εἰδήσεις/703-βρετανια-υἱοθετημένα-παιδιά-ζευγαριοῦ-ὁμοφυλόφιλων-κατηγοροῦν-τούς-δυό-«πατέρες»-τους-γιά-σεξουαλική-κακοποίηση-καί-βιασμό.html).

Σεβασμιότατοι φθάνει πιά. Ως εδώ και μη παρέκει. Υπάρχουν κόκκινες γραμμές. Που δεν μπορούμε να τις υπερβούμε. Τι αλήθεια θέλετε; Να αρχίσει ο πιστός Ελληνικός λαός να προστρέχει σε άλλες Ορθόδοξες Εκκλησίες που σέβονται την Ορθόδοξη Πίστη, Παράδοση και Θεολογία, όπως η Σερβική, η Ρωσική, η Ρουμανική η Βουλγαρική κλπ. Ή θέλετε να γίνετε Ουνίτες επίσκοποι αφού σε όλα πλέον συμφωνείτε με τον Πάπα και διαφωνείτε με όλε τις άλλες Ορθόδοξες Εκκλησίες;

Είναι αυτονόητο πως εάν αυτά τα καταδικασμένα σε πνευματικό θάνατο παιδιά μεγαλώνοντας γλυτώσουν και ελευθερωθούν από την ατιμωτική και ασελγή φυλακή που τους ετοιμάζει η ελληνική πολιτεία,  ουδείς ιερέας  θα αρνηθεί να τα βαπτίσει. Όμως εσείς γιατί κλείνετε το μάτι στην κυβέρνηση και στην υβριστική διαστροφή της δηλώνοντας δημόσια, την επόμενη της απόφασης σας να αντισταθείτε στην πολιτεία,  πως δεν έχετε πρόβλημα και θα βαπτίζετε αυτά τα παιδιά, είτε ως νήπια, είτε  εάν μεγαλώσουν κλπ κλπ. Γιατί την ίδια στιγμή που μιλάτε για υπό όρους βαπτίσεις,  δεν λέτε ξεκάθαρα και έξω απο τα δόντια, πως η πολιτεία δεν πρέπει να προχωρήσει αυτό το νομοσχέδιο διότι αντίκειται αυτό το νομοσχέδιο στην Εκκλησιαστικη συνείδηση των Ελληνων και όλων των Ορθοδόξων; Αλλά αυτή την στιγμή που ακόμη δεν έχει ψηφιστεί αυτό το κατάπτυστο και ατιμωτικό για τον άνθρωπο και την Ελλάδα  νομοσχέδιο και υποτίθεται ότι ως ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος,  κάνετε αγώνα να το εμποδίσετε και να μην ψηφιστεί, εσείς οι ίδιοι  αρχίζετε να αναιρείτε όσα σωστά και δίκαια μεν, αποφασίσατε ως Σύνοδος, αλλά από το κατά πως φαίνεται δεν τα πιστεύετε τουλάχιστον πολλοί από εσάς. Επι της ουσίας απλά παίζετε πολιτικά παιχνίδια και εξαπατάτε την κοινή γνώμη, όπως πράττουν οι πολιτικοί.

Τι αλήθεια θα έπρεπε να αποφασίσετε αμετάκλητα και δίχως όρους την Τρίτη της 23ης Ιανουαρίου 2024 εάν θέλατε να αποδείξετε πως όντως θεωρείτε ύβρη κατά του ανθρώπου και κατά του Θεού αυτό το νομοσχέδιο;

  1. Να είχατε αποφασίσει την απαγόρευση την είσοδο σε όλους τους  ορθόδοξους ναούς της Ελλάδος όλων των πολιτικών που θα υπερψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο και επώνυμη καταγγελία των στον ελληνικό λαό από τις τοπικές Μητροπόλεις και από την ιερά Σύνοδο.
  2. Να είχατε αποφασίσει Αφορισμό όλων των πολιτικών προσώπων που θα στηρίξουν το νομοσχέδιο αυτό που επι της ουσίας καταργεί την Εκκλησία της Ελλάδος ως θεματοφύλακα της Ορθόδοξης Πίστης.
  3. Ακόμη και απόφαση χωρισμού της Εκκλησίας από αυτό το Αντίχριστο κράτος θα έπρεπε να έχετε αποφασίσει να τεθεί επι τάπητος, εάν πρόκειται να υπάρξει οιαδήποτε μορφή αλλοίωσης του ήθους της Εκκλησίας και της Ελληνικής και Ορθόδοξης ταυτότητας του ελληνικού λαού όπως, σαφώς θα συμβεί εάν τελικώς ψηφιστεί το εν λόγω νομοσχέδιο. Δηλαδή η Εκκλησία της Ελλάδος θα έπρεπε την Τρίτη της 23ης Ιανουαρίου του 2024 να αποφασίσει σε περίπτωση υπερψήφισης του νομοσχεδίου αυτού, πλήρη αναστολή και μη συνέχισης συνεργασίας της  με αυτό το κράτος, το οποίο εάν προβεί σε νομιμοποίηση του παραλόγου και του παρά φύση,   αποδεικνύει ότι το ίδιο δεν σέβεται ούτε την ιστορία του ελληνικού λαού, ούτε την Ορθόδοξη Εκκλησία ως συνταγματικά κατοχειρωμένη ιδρυτική αρχή του ελληνικού κράτους. Διότι δολοφονείται η Αλήθεια και περιφρονείται ο Χριστός και η Εκκλησία του.
  4. Να απαιτούσατε από την Παρούσα κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε δημοψήφισμα για να φανεί η βούληση του ελληνικού λαού για ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα όπως η προτεινόμενη νομιμοποίηση της ομοφυλοφιλίας ως γάμος, πολιτικός η εκκλησιαστικός, ομοφυλοφίλων ανθρώπων και η προτεινόμενη τεκνοθεσία για την σχέση εκκλησίας και κράτους.
  5. Να είχατε αποφασίσει την άμεση προσφυγή στα ανώτατα Ελληνικά και Ευρωπαϊκά δικαστήρια αφού σαφώς το παρόν νομοσχέδιο είναι εντελώς αντισυνταγματικό όπως παραδέχθηκαν ακόμη και στελέχη της Κυβέρνησης.
  6. Να είχατε αποφασίσει συλλογή υπογραφών από όλο τον Ελληνικό λαό προκειμένου να ασκήσετε κάθε μορφή νομικής πίεσης και να έχετε θέσει τις βάσεις για ακύρωση του παρόντος νομοσχεδίου από επόμενη Κυβέρνηση.
  7. Τέλος να είχατε αποφασίσει σύναξη όλου του ελληνικού λαού στο Σύνταγμα, όπου παρουσία όλων των ιεραρχών θα ενημερώνατε τον Ελληνικό λαό δια ζώσης και με την δύναμη της ειρηνικής αυτής διαμαρτυρίας θα ζητούσατε και θα απαιτούσατε άμεση απόσυρση του Κατάπτυστου αυτού νομοσχεδίου.

Αφού τίποτε από αυτά δεν αποφασίσατε έχουμε κάθε δικαίωμα ως ελληνικός λαός  να σας καταγγείλουμε ενώπιον της ιστορίας και ενώπιον του Θεού πως δεν ενδιαφέρεστε, τουλάχιστον οι περισσότεροι απο εσάς, για την Ορθόδοξη Πίστη, την Ορθόδοξη Εκκλησία, και για να διαφυλάξετε τον Ελληνικό λαό από αυτή την σφαιρική και θανατηφόρο εναντίον του επίθεση της Νέας και Σατανικής Παγκόσμιας Τάξης.

Διότι όπως δείχνει η κοινή λογική η ομοφυλοφιλία είναι μείζον ζήτημα, ζωής και θανάτου, για την Εκκλησία και τον Χριστιανό Έλληνα και τον Ορθόδοξο Χριστιανό. Διότι αφενός είναι ολοκληρωμένη μορφή γενοκτονίας αλλά και επιπλέον είναι πλήρης μονοφυσιτική αίρεσις και παναίρεσις από το Μυστήριο του Χριστού και της Εκκλησίας του. Θεολογικά είναι σαφώς υποταγή της Εκκλησίας στο δαιμονικό πνεύμα και άρνηση της δικής της υπόστασης και φύσης ως Σώμα Χριστού.

Όμως Σεβασμιότατοι, ως επιστήμονες που γνωρίζουμε, αλλά και ως απλοί πολίτες που δεν έχουμε απωλέσει την κοινή λογική, σας προειδοποιούμε πως   εδώ έχουμε πλέον κόκκινη γραμμή.  Δεν θα σας επιτρέψουμε να συνεχίσετε να εξαπατάτε τον Ελληνικό λαό, όπως πράξατε οι,περισσότεροι από εσάς με τα πειραματικά εμβόλια και στείλατε εμμέσως στον θάνατο χιλιάδες η και δεκάδες χιλιάδες συνανθρώπων μας, και όσα άλλα έχετε παραλείψει να πράξετε ως οφείλατε, ως θεματοφύλακες της Ορθόδοξης Εκκλησίας καθώς και της Ελληνικής και Ορθόδοξης ταυτότητας του Ελληνικού λαού.   Έχετε μήπως εν πολλοίς βολευτεί ως υψηλόμισθοι με τους παχυλούς σας μισθούς, τις ανέσεις και τις πάμπολλες παροχές της πολιτείας, και έχετε απωλέσει την μνήμη των υποσχέσεων σας ενώπιον του Χριστού και της Εκκλησίας του; Έχετε μήπως καταπέσει σε απλούς δημόσιους υπαλλήλους και ουσιαστικούς υποστηρικτές μιας νεοφανούς ναζιστικής κρατικής φεουδαρχίας  και ξεχάσατε πως υπηρετείτε την πίστη και την  ιστορία ενός από τους ιστορικότερους λαούς του κόσμου,  που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού σε όλη την ανθρωπότητα και εκχριστιάνισε την οικουμένη; Πως αλήθεια θα εορτάσετε σε λίγες ημέρες τους Τρεις Έλληνες  Ιεράρχες και φωτιστές της  οικουμένης, όταν έχετε γονατίσει εμπρός σε ένα άθεο και αντίχριστο κράτος, που σας έχει εξαγοράσει και το υπηρετείτε πιστά και το οποίο βήμα προς βήμα αποχριστιανίζει και αφελληνίζει  την Ελληνική Παιδεία και τον Ελληνικό λαό;

Βεβαίως όχι όλοι σας. Γνωρίζουμε πως υπάρχουν μεταξύ σας  άγιοι ιεράρχες που οδυνώνται από αυτή την εξέλιξη των πραγμάτων των Ελλήνων και της Εκκλησίας. Όμως και αυτοί, εάν τώρα δεν διαχωρίσουν την θέση τους και δεν πάρουν απόσταση από τις αιρετικές αποφάσεις της πολιτείας  και συνεχίσουν μετά την ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου να συγχρωτίζονται με το πνευματικά άρρωστο και Αντίχριστο πολιτικό κατεστημένο, σαν να μην έχει συμβεί τίποτε, στην ουσία ευρίσκονται σε αντίθεση και ασυνέπεια με το επισκοπικό τους αξίωμα. Προδίδουν και αυτοί τον Χριστό και την Εκκλησία του.

Πρέπει ως ιεράρχες της ιστορικής Ανατολικής  Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος, στους εαυτούς σας και ενώπιον Θεού και ανθρώπων, να θέσετε και να απαντήσετε στο ερώτημα. Είναι ή δεν είναι αίρεση και νέα θρησκεία πλέον αυτή η υπόθεση   της ομοφυλοφιλίας,  η οποία ζητά να αναγνωριστεί από την Ελληνική Πολιτεία και την Εκκλησία της Ελλάδος ως κάτι το κατά φύσιν και συμβατό με την λογική και την πίστη της Εκκλησίας; Ανατρέπει η δεν ανατρέπει όλο το Ευαγγέλιο και όλη την Πίστη της Εκκλησιας, το κίνημα της ομοφυλοφιλίας, όταν από προσωπική  αμαρτία και ελεύθερη προσωπική επιλογή, παίρνει διαστάσεις  κοινωνικής τάξης που αποκτά κρατικά  δικαιώματα στην παιδεία, στον γάμο και στην τεκνοθεσία;

Εάν σήμερα όλες οι Ορθόδοξες Εκκλησίες και τα Ορθόδοξα κράτη αρνούνται να υποταχθούν στην νεοταξική αυτή παγκόσμια ομοφυλοφιλική προσταγή και πνευματική διαφθορά της ανθρώπινης φύσης και αξιοπρέπειας, εσείς γιατί διαφοροποιείστε από τον υπόλοιπο Ορθόδοξο Κόσμο; Διότι εάν πραγματικά θέλετε, μπορείτε να σταματήσετε την πολιτεία από αυτόν τον δαιμονιώδη κατήφορο που παρασύρει όλη την ελληνική κοινωνία στην πνευματική εξαθλίωση. Επειδή δυστυχώς βλέπετε πως η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι αντίθετη, πήρατε μεν μια σωστή κατ αρχάς απόφαση, που όμως δεν έχετε ουδεμία διάθεση να αγωνιστείτε εν τοι πράγμασι και να την επιβάλλετε, την στιγμή μάλιστα που  έχετε όλη την ελληνική κοινωνία μαζί σας.

Η ορθόδοξη ψυχή δεν αντέχει άλλο να βλέπει να χλευάζεται με τα αντίχριστα νομοσχέδια της ελληνικής πολιτείας,  το πρόσωπο του Χριστού, της Παναγίας, όλων των ανά τους αιώνες Αγίων της Ορθόδοξου Εκκλησίας του Χριστού, και όλων των ηρώων μαρτύρων οσιομαρτύρων και κάθε άλλου Έλληνα και Ελληνίδας που αγωνίστηκαν και θυσίασαν  την ζωή τους για να υπάρχει σήμερα ελεύθερο ελληνικό κράτος.  Άγιοι ιεράρχες διερωτάται πλέον ο απλός άνθρωπος μήπως άραγε αυτοί που ηγούνται της Εκκλησίας είναι ψυχροί επαγγελματίες χωρίς ουσιαστική πίστη στον Χριστό που απλώς ικανοποιούν τις δικές τους ιδιοτελείς ανάγκες εξουσίας επι των ανθρώπων μέσω της εκκλησιαστικής ηγεσίας;

Η Εκκλησία όπως και η Ελλάδα όλη, δεν είναι ιδιοκτησία ούτε των ιεραρχών, ούτε των πολιτικών, ούτε ουδενός άλλου.  Όλοι εσείς είστε υπηρέτες του Χριστού ως ιεράρχες, αλλά  και οι πολιτικοί είναι υπηρέτες του λαού και σαφώς και του Χριστού όπως το Σύνταγμα ορίζει.

Τι άραγε σημαίνει η υποδοχή του Αρχιεπισκόπου Αμερικής τόσο από κάποιες Ιερές Μονές του Αγίου Όρους αλλά και πολύ περισότερο από τον Αρχιεπίσκοπο της Εκκλησίας της Ελλάδος με τον οποίο μάλιστα υπήρξε κοινή δημόσια συνέντευξη; Τι άλλο παρά την έμπρακτη αναίρεσης της  πρόσφατης απόφασης  της Ιεαρα Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, αφού ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής και  άλλα σημαίνοντα πρόσωπα της  Αρχιεπισκοπής  Αμερικής έχουν  τοποθετηθεί δημόσια και έμπρακτα, τόσο υπέρ της ομοφυλοφιλίας ως νόμιμη πράξη, αλλά και υπέρ της πανθρησκείας, όπου ο Χριστός κατά την Αρχιεπισκοπή Αμερικής δεν ειναι τίποτε περισσότερο από τους λοιπούς ιδρυτές θρησκειών.

Τίθενται έτσι πολύ σοβαρό θέμα με ορισμένες ιερές μονές του Αγίου Όρους, το προπύργιο της Ορθοδοξίας αλλά και για την Αρχιεπισκοπή Αθηνών για την σιωπηλή μεν αλλά έμπρακτη πλέον  αποδοχή αυτών των ομοφυλοφιλικών διαστροφών. Έτσι ο ελληνικός λαός δίκαια διερωτάται τι συμβαίνει στο Άγιον Όρος; Τι συμβαίνει στην Εκκλησία της Ελλάδος;

Σεβασμιότατοι σας βεβαιώνουμε πως όλος ο ελληνικός κόσμος στην Ελλάδα και στην Ομογένεια είναι συγκλονισμένος και σε μεγάλη θλίψη με όσα περιέχονται, αλλά και με όσα υπονοούνται να συμβούν στο άμεσο μέλλον, με  αυτό το περίφημο νομοσχέδιο περί ομοφυλοφίλων, περί έμφυλων ταυτοτήτων, περί αλλαγής φύλου, περί γάμων μεταξύ ανθρώπων του ιδίου φύλου, περί τεκνοθεσίας, περί παρένθετης μητέρας κλπ, κλπ. Ακόμη σας βεβαιώνουμε πως όλος ο ελληνικός λαός, και όχι μόνο οι πιστοί και εκκλησιαζόμενοι άνθρωποι, αλλά και όλοι οι άλλοι Έλληνες ευρίσκονται σε μεγάλη έκπληξη και αμηχανία πλέον, βλέποντας την σχεδόν χλιαρή μέχρι σήμερα στάση της Διοίκησης της Εκκλησίας της Ελλάδος σε ένα τερατόμορφο σχέδιο νόμου που προσβάλει τον άνθρωπο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια ακόμη και αυτών τούτων των ομοφυλοφίλων.

Διότι είναι σε όλους προφανές πως επανερχόμαστε στην χειρότερη μορφή κρατικής πλέον νομιμοποίησης διάλυσης της αναλλοίωτης αξίας της οικογένειας, καθώς και του  βιασμού και της ασέλγειας επι των παιδιών που θα τα εμπιστευτεί η πολιτεία σε παρά φύση ομοφυλοφιλικές  «οικογένειες».

Γνωρίζουμε πως εκπρόσωποι των ομοφυλοφίλων συχνά έχουν υποστηρίξει το «φυσιολογικό» και το «νόμιμο» της σεξουαλικής σχέσης των γονέων με τα παιδιά που έχουν υιοθετήσει. Αυτό δεν είναι καθόλου φανταστική κατάσταση, εάν λάβουμε υπόψιν μας πως ήδη από το νηπιαγωγείο  έχει σχεδιαστεί η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παίδων, ο αυνανισμός, η φιληδονία και η ενθάρρυνση επιλογής φύλου. Δηλαδή πλήρη νομιμοποίηση της ανθρώπινης, δαιμονιώδους διαστροφής και αμαρτωλότητας, που λίγα χρόνια πριν, ούτε να το ακούσουν θα μπορούσαν, όχι μόνο οι φυσιολογικοί άνθρωποι αλλά ούτε και οι ομοφυλόφιλοι που διαθέτουν  αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό.

Ο Θεός μετά την πτώση και τον διωγμό των πρωτόπλαστων από τον επίγειο παράδεισο, ενέδυσε το ανθρώπινο σώμα προκειμένου να διαφυλάξει την ιερότητα του και τη θεία του καταγωγή, μαζί με τον όλο άνθρωπο,  και να το προστατεύσει από την δαιμονική όραση και ενέργεια. Ήδη στο ευαγγέλιο είναι εξ αρχής σαφές ότι η όραση της φιληδόνου ιδιοτελούς και όχι ιερής επιθυμίας, είναι βαρύ αμάρτημα αφού αποϊεροποιεί και  αντικειμενοποιεί το σώμα, και μαζί με αυτό και όλη την ανθρώπινη ύπαρξη. Υποτάσσει δε το σώμα και όλο το ανθρώπινο πρόσωπο στην απρόσωπη και δαιμονικής έμπνευσης βίαιη κατάχρηση, εξουσία, ιδιοτέλεια και διαστροφικότητα. Αποϊεροποιεί τον θεσμό της οικογένειας και αποκαθηλώνει τα αναλλοίωτα μέχρι σήμερα ιερά σύμβολα του Πατέρα και της Μάνας και υποβιβάζει σε άψυχη μηχανή το γυναικείο σώμα με τον θεσμό της παρένθετης μητέρας. Στερεί από τα παιδιά το θεμέλιο της νοητικής συναισθηματικής και συνολικά της ψυχικής των υγείας,  που δεν είναι άλλο από αυτό της Μάνας και του Πατέρα.

Ακόμη δε και η αμερόληπτη επιστήμη είναι σαφής πως δεν υφίσταται ουδεμία βιολογική και οργανική βάση της ομοφυλοφιλίας, πέραν από την δαιμονικής έμπνευσης διαστροφής του ανθρώπινου πνεύματος που εξηγείται ψυχαναλυτικά από την βία του περιβάλλοντος στο ανθρώπινο πλάσμα, ακόμη και μέσα από την κοιλιά της μητέρας του. Επιστήμονες έχουν αποφανθεί με σαφή τρόπο πως το κίνημα της ομοφυλοφιλίας είναι πολιτικά οδηγούμενο, από το νεοφανές, ψευδεπίγραφο και αντιδημοκρατικό αξίωμα του πολιτικά ορθού,  και είναι επιστημονικά  εντελώς αίωλο και ατεκμηρίωτο.

Τέλος εάν η ιστορική μνήμη και η πολιτιστική, πνευματική, Εκκλησιαστική  και Εθνική ταυτότητα εξοβελίζονται απο το νεοφανές και άνευ νοήματος πολιτικά ορθό, των συστημικών και νεοταξιτών πολιτικών, τότε η ευθύνη της εκκλησιαστικής ηγεσίας είναι τεράστια και η πλαδαρή αντίδραση της ασυγχώρητη.

Εάν η Εκκλησία της Ελλάδος, έστω και αν κατά ελάχιστο, μένει επιεικής, ουδέτερη και γίνεται άλλοθι η δεν αντιστέκεται με όλες της τις δυνάμεις, όταν πρόκειται για μέγιστα ζητήματα πίστης, ζωής και θανάτου ενός ολοκλήρου λαού, απέναντι σε ένα σαφώς αντίχριστο και ανθελληνικό κράτος, τότε σαφώς εκπίπτει η ίδια εκ της δικής της αληθείας του ευαγγελίου.

Διότι η ενδοτικότητα της ιεραρχίας της εκκλησίας προς μια αντίχριστο πολιτική εξουσία σαφώς θα οδηγήσει αναπόφευκτα και σύντομα στον χωρισμό Εκκλησίας και Κράτους, αφού αυτός είναι ο απώτερος σκοπός της Ναζιστικής Παγκόσμιας Νέας Τάξης, στην οποία έχουν υποταχθεί πλέον όλα τα συστημικά πολιτικά κόμματα είτε στην Ελλάδα είτε και στην Ευρώπη.

Άγιοι Ιεράρχες μετά από αυτό το νομοσχέδιο, εάν τελικώς. ψηφιστεί στην Βουλή των Ελλήνων, κάτι για το οποίο θα έχετε μέγιστη ευθύνη διότι αρκεστήκατε σε λόγια και όχι σε έργα, όλα θα είναι διαφορετικά στην Ελλάδα. Οφείλετε για αυτό να αποδείξετε έμπρακτα εάν πλέον η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος είναι αποφασισμένη να υπηρετεί  τον Χριστό  και τον λαό του Θεού. Ήδη κατά το παρελθόν η Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδος έχει ενδώσει κατά πολύ σε εγκληματικές κυβερνητικές αποφάσεις  και υποχρεωτικότητες, που καταργούν το Σύνταγμα, το διεθνές δίκαιο, τα δικαιώματα των ανθρώπων,  η κατάργηση και η υβριστική παρέμβαση του κράτους στην Λειτουργική ζωής της Εκκλησίας, ιδίως κατα τις μεγάλες εορτές του Πάσχα, τις  τσιπαρισμένες ταυτότητες, η αχρήματη οικονομία, η τεχνητή νοημοσύνη, και μέσω αυτής ο απόλυτος έλεγχος σώματος ψυχής και πνεύματος, όλα αυτά είναι σαφώς θέματα μείζονος θεολογικής τάξης που αφορούν το αυτεξούσιο και την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου, για τα οποία εσείς θα έπρεπε να αγωνίζεστε πρώτοι να διαφυλαχθούν.

Διότι με όλες αυτές τις αυταρχικές αντισυνταγματικές και δικτατορικές πρακτικές και σχεδιασμούς, καταργείται ο άνθρωπος, ως αυτεξούσια και ελεύθερης βούλησης εικόνα Χριστού και Θεού. Είναι επομένως όλα αυτά κατάργηση του ανθρώπου ως ανθρώπου αλλά και του Χριστού ως τελείου Θεού και τελείου ανθρώπου. Είναι όλα αυτά μονοφυσιτική αίρεση και εμπράγματη άρνηση της Σάρκωσης του Θεού. Γιά όλα αυτά δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται η σιωπή της Εκκλησίας της Ελλάδος. Είναι σαφώς ένας διαρκώς αναπτυσσόμενος και διευρυνόμενες διωγμός της Εκκλησίας και του Χριστιανισμού. Η Εκκλησία της Ελλάδος οφείλει τώρα να μιλήσει αποφασιστικά και αυστηρά. Εάν δεν το πράξει  θα έχει προδώσει αυτά για τα οποία έχει ορκιστεί και υπάρχει.

Σεβασμιότατοι και αγιοι Ιεράρχες εάν σήμερα δεν πράξετε το δίκαιο αύριο, θα κριθείτε ενώπιον της Ιστορίας,  ενώπιον της Εκκλησιαστικής σας Συνείδησης και σαφώς ενώπιον του Ελληνικού λαού. Εμείς σας αφήνουμε στο έλεος του Χριστού. Σας αγαπάμε. Προσευχόμαστε για εσάς. Όμως δεν σας ακολουθούμε στις αστοχίες σας. Δική σας η ευθύνη. Εμείς εμμένουμε στην πίστη της Εκκλησίας. Προσευχόμεθα για τους ομοφυλόφιλους. Να φωτιστούν. Να σταματήσουν την πλάνη τους. Να ελευθερωθούν από τον διάβολο, αίτιο κάθε αμαρτίας και πλάνης. Σε όποιον δόθηκαν πολλά, θα του ζητηθούν πολλά. Έρχου Κύριε. Ελέησον τον κόσμο σου. Σώσε τον κόσμο σου. 

Με σεβασμό, τιμή και αγάπη,

Για το Δίκτυο Ελληνισμού και τα απανταχού στον κόσμο μέλη του

Γεώργιος Π. Παύλος

Καθ. Φυσικής και Φιλοσοφίας ΔΠΘ

diktyoellinismou.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου