Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024

Οι πρώτες δηλώσεις του Σταμάτη Γαρδέλη μετά τη νοσηλεία: «Tο Άγιον Όρος είναι το προσωπικό μου ησυχαστήριο»

 


Ο Σταμάτης Γαρδέλης έκανε μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», λίγο μετά από την επιστροφή του από το Άγιον Όρος στο οποίο βρέθηκε μετά τη νοσηλεία του στο ψυχιατρείο. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη νοσηλεία του στο Δαφνί, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα.

«Να πω τι; Ό,τι έγινε πέρασε. Είμαι καλά και προχωράμε. Η ζωή προχωράει. Είχα μια εμπειρία από την οποία αποκόμισα πολλά πράγματα και ξεκινάω. Κάνω ένα restart και ξεκινάω. Δε με έχει απογοητεύσει κάτι, ούτε έχασα τη δύναμή μου, αντιθέτως, βρήκα τη δύναμή για να αντιμετωπίσω κάποια πράγματα που με στρίμωχναν. 

Νομίζω ότι τα έχω βάλει τα πράγματα σε έναν δρόμο που θα εξελιχθούν σε καλό. Δεν αισθάνομαι ότι έχω αδικηθεί, ούτε έχω να ζητήσω τίποτα, ούτε έχω παρακαλέσει. Επειδή έχουν ακουστεί διάφορα πράγματα, αυτό που ζήτησα είναι ισονομία, ούτε ζήτησα μια ιδιαίτερη εύνοια όπως ακούστηκε επειδή είμαι επώνυμος άνθρωπος.

Το Άγιον Όρος είναι το προσωπικό μου ησυχαστήριο, είναι ένα μέρος που μπορείς να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, και μια ιδέα που πάντα θα ξεπερνά το περιεχόμενό της. Το Άγιον Όρος είναι στο απυρόβλητο, ούτε το σχολιάζεις, πηγαίνω 42 χρόνια τώρα εκεί. Βέβαια πιστεύω στο Θεό… Δε καταλαβαίνω την υποτίμηση και την κατηγοριοποίηση των ηθοποιών…» ανέφερε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

newsbreak.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου