Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

«Η ηλεκτρική ενέργεια θα εξαφανιστεί»: Ο μοναχός έλαβε ένα μήνυμα από τον Μελλοντικό Εαυτό του.



Έχουμε δει επανειλημμένα ότι ο κόσμος είναι γεμάτος από αυτά που δεν είμαστε ακόμη σε θέση να κατανοήσουμε. 
Σήματα από το διάστημα, μεγαλίθοι, άλλες διαστάσεις - αυτά είναι μόνο ένα μικρό μέρος των ανεξήγητων φαινομένων που προσπαθούμε να κατανοήσουμε. Ευτυχώς ή δυστυχώς, ο αριθμός των μυστηρίων δεν μειώνεται, αλλά αντίθετα, με κάθε λύση γίνονται ακόμα πιο πολλά. Όμως, αν κρίνουμε από το μήνυμα που μεταδόθηκε πρόσφατα, έχουμε μόνο 30 χρόνια για να λύσουμε το μυστήριο.
Έχουμε δει επανειλημμένα ότι ο κόσμος είναι γεμάτος από αυτά που δεν είμαστε ακόμη σε θέση να κατανοήσουμε.

Γεια σε όλους. Εάν παρακολουθείτε αυτό το φαινόμενο, το οποίο οι επιστήμονες έχουν ονομάσει συμβατικά «ψυχικό πεδίο», τότε μάλλον έχετε ακούσει ότι έχει αρχίσει να τρελαίνεται.

Σαμάνοι, προφήτες, μέντιουμ κ.λπ. άρχισαν να λαμβάνουν διάφορα οράματα και μηνύματα για επερχόμενα πολύ θλιβερά γεγονότα. Παρά τις διάφορες λεπτομέρειες, όλοι συμφωνούν σε ένα πράγμα - οι άνθρωποι ζουν με άνεση τον τελευταίο αιώνα. Κάποιοι δίνουν ημερομηνίες σε δεκάδες χρόνια, ενώ άλλοι είναι σίγουροι ότι αυτό θα συμβεί στις 17 Ιουλίου 2023.

Σήμερα μοιράζομαι κάτι πραγματικά μοναδικό. Αυτή την ιστορία μου την έστειλε ένας ενορίτης της Εκκλησίας των 12 Αποστόλων, όπου ήρθε πρόσφατα ένας ερημίτης που είχε υπηρετήσει στο παρελθόν σε αυτήν την εκκλησία. Του επετράπη να απευθύνεται στους ανθρώπους επειδή σέβονται τα προηγούμενα επιτεύγματά του και γνωρίζουν ότι υπηρέτησε και υπηρετεί πιστά τη διδασκαλία.

Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έλεγε μια τέτοια ιστορία...

"Έλαβα ένα σοβαρό μήνυμα.. όχι από τον Θεό και όχι από τον Κακό.. Από τον εαυτό μου..."

Οι ενορίτες ταράστηκαν, οι μισοί από αυτούς δεν γνώριζαν τον γέρο μοναχό και νόμιζαν ότι ήταν κάποιο τρελό άτομο που προσπαθούσαν να βοηθήσουν. Το ίδιο σκέφτηκε και το άλλο μισό...

Αναστενάζοντας βαριά, συνειδητοποιώντας πώς θα τον αντιλαμβανόταν ο κόσμος, συνέχισε πάντως.

« Ξέρω πώς ακούγεται. Όμως τα τελευταία μου χρόνια τα πέρασα ζώντας σαν ασκητής. Άρχισα να εξασκώ τον διαλογισμό, συνδυάζοντάς τον με προσευχές. Και μια μέρα μου αποκαλύφθηκε η αλήθεια.

Δεν θα σου ζητήσω να με ακολουθήσεις. Δεν χρειάζομαι τίποτα από σένα. Πρέπει απλώς να μεταφέρω ένα σημαντικό μήνυμα. Ελπίζω ότι τουλάχιστον κάποιος θα ακούσει και θα μπορέσει να σώσει τον εαυτό του ή τους απογόνους του.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά κατά τη διάρκεια του διαλογισμού άκουσα τη δική μου φωνή. Νόμιζα ότι είχα χάσει το μυαλό μου.. Αλλά μετά κατάλαβα ότι.. όπως και να ακούγεται, μιλάω στον εαυτό μου..

Εγώ... Αυτός. μου είπε ότι οι επιστήμονες ετοιμάζονταν για κάποιες δοκιμές με το Andron Collider. Αυτό ήταν πάνω από όλα τα νέα. Προειδοποίησαν ότι θα παρέχεται ηλεκτρική ενέργεια μόνο σε σημαντικές εγκαταστάσεις όλη την ημέρα.

Αυτό θα συμβεί στις 4 Αυγούστου 2056. Κάτι θα συμβεί που θα προκαλέσει παρεμβολές στη λειτουργία του, με αποτέλεσμα όλος ο κόσμος να καλυφθεί με κάποιο είδος πράσινης αύρας που μπλοκάρει τον ηλεκτρισμό. Θα εισχωρήσει σε όλες τις ρωγμές. Μόνο υπόγειες γεννήτριες θα παραμείνουν σε λειτουργία και μόνο μέχρι να τις αγγίξει αυτή η ουσία.

Αλλά αυτό δεν είναι το χειρότερο...

Οι καταστροφές σε πυρηνικούς σταθμούς οδήγησαν στο γεγονός ότι πολλές πόλεις πέρασαν κάτω από το νερό. Κάπου κατάφεραν να αντιδράσουν και να μειώσουν τις ζημιές. Αυτό όμως αποδείχθηκε ότι δεν ήταν αρκετό. Δεν ξέρω πώς συναντήθηκε αυτό το φαινόμενο σε άλλες χώρες, αλλά αφού δεν έχουμε συλληφθεί ακόμα, τότε προφανώς συνέβη σε όλο τον πλανήτη..

Η πρωτεύουσα μεταφέρθηκε στη Σιβηρία. Αυτή η περιοχή θεωρείται ασφαλής. Επομένως, προσπαθήστε να μην εγκαταλείψετε την πατρίδα σας. Προσπαθήστε να φέρετε όλη την οικογένειά σας εδώ. Ελπίζω να ζητάω λίγα...»

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου