Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Φθάσαμε παγκόσμια σέ κρίσημο σημείο.

ΣΧΟΛΙΟ : Μήνυμα που μας ήρθε από Ιερομόναχο τον οποίο γνωρίζω προσωπικά,με την παράκληση να μην δημοσιεύσω το όνομα του.

 Φθάσαμε παγκόσμια σέ κρίσημο σημείο Ο Αρχηγός του βρετανικού στρατού, Sir Patrick Sanders, ζήτησε από το λαό να προετοιμαστεί για γενική επιστράτευση -“Για τον Βασιλιά και το Έθνος”. Αναφέρει σχετικά “Αυτό που έρχεται θα μας σοκάρει -Πρέπει να κερδίσουμε πολέμους στή στεριά”

Εδώ και 24 ώρες οι «Ηνωμένες» Πολιτείες της Αμερικής στέκονται στον γκρεμό ενός δεύτερου εμφύλιου πολέμου καθώς είκοσι πέντε από τις πενήντα πολιτείες τέθηκαν δημόσια στο πλευρό του Τέξας ενάντια στον “αδίστακτο και παράνομο χειρισμό της παράνομης μετανάστευσης από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση” όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. Στήν δική μας χώρα, τήν Ελλάδα μας, δυστυχώς εμείς όχι μόνον δέν οργανωθήκαμε γιά όσα έρχονται άν καί τά γνωρίζαμε καί γνωρίζουμε από τούς Αγίους μας. Αντιθέτως πήραμε τόν λάθος δρόμο της αυτοεξολόθρευσης του Έθνους με συνεχή Μνημόνια. Μνημόνια χρέους Μνημόνια παράδοσης της Μακεδονίας Μνημόνια παράδοσης και διάλυσης της Πατρίδας Μνημόνια εξωσης και φτωχωποίησης, των Ελλήνων Γεωπολιτικό Μνημόνιο Ξεπουλήσαμε και συνεχίζουμε να ξεπουλάμε την πατρίδα μας, τήν χώρα μας. Αρπάζουν τα σπίτια και τα ακίνητα των Ελλήνων με τα «Κόκκινα δάνεια» Συνεχείς πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας κι αυτό είναι μέγα έγκλημα των Ελλήνων, στούς Έλληνες καί στην Ελλάδα. “Πρόδωσαν τήν Μακεδονία και τώρα Μοίρασαν” το Αιγαίο! Εθνικά θέματα. «Τα εθνικά θέματα έχουν φθάσει σε κρίσιμο σημείο, η χώρα κατακρεουργείται μπροστά στα μάτια μας. «Η Ελλάδα κινδυνεύει άμεσα διότι μακάβρια σχέδια κατά της χώρας… Σταδιακή αποψίλωση των ενόπλων δυνάμεων Με έναν στρατό αδύναμο, που στήν δύσκολη ώρα να μην μποτεί να ανταπεξέλθει σε κρίσιμα στάδια ». «Γεωπολιτικό μνημόνιο» που έχουμε αρχίσει να πληρώνουμε ως χώρα. «Μεταναστευτικό ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ». “αδίστακτο και παράνομο χειρισμό της παράνομης μετανάστευσης από τις κυβερνήσεις” Και όλα αυτά διότι η αμαρτία, έφερε τον ξεπεσμό μας και ο ξεπεσμός φέρνει την προδοσία και την καταστροφή του Έθνους Αυτά όλοι τα βλέπουμε και τα ζούμε όμως είμαστε σαν πεθαμένοι καμμιά αντίδραση, διότι η αμαρτία είναι θάνατος. Αμαρτία αποτελεσθείσα αποκύει θάνατον» και «τα οψώνια της αμαρτίας θάνατος» (Ιακ. 1, 15. Ρωμ. 6, 23). Η αμαρτία είναι το μόνο «παρά φύσιν» στη φύση του ανθρώπου και του κόσμου. «Αλλοτρία», ξένη, παρείσακτη, κακοποιός, δήμιος, ανθρωποκτόνος, —αυτό είναι η αμαρτία μέσα στον καθένα μας. Αλλά στην καταστρεπτική δύναμή της, η αμαρτία είναι κάτι ακόμη χειρότερο και φοβερότερο από όλα αυτά. Τί; Στην ουσία της, στην ενέργειά της, ταυτίζεται με το διάβολο, αφού και αυτή διαφθείρει, διαστρέφει και καταστρέφει. Κατά τον απαράμιλλο ορισμό του θαυμάσιου ευαγγελιστή του Χριστού, του αγίου Ιωάν. του Χρυσοστόμου· «Ο διάβολος είναι η αμαρτία».  Υπάρχει λύση έστω και τώρα; Ναί η Μετάνοια Η μετάνοια από την αμαρτία οδηγεί τον μετανοούντα αμαρτωλό στην αγκαλιά του Θεού, στην αιώνια βασιλεία της αγάπης του Ουράνιου Πατέρα μας. Ενώ η αμετανόητη αμαρτία γεννά στην ψυχή το θάνατο για να γκρεμίσει μετά τον άνθρωπο στην αιώνια κόλαση του διαβόλου. Κύριε, δώσε μας αυτήν την κρίσιμη ώρα τήν μετάνοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου