Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ "προφητείες" του στενού συνεργάτη του Ερντογάν που ταυτίζονται με όσα ειπώθηκαν κατά καιρούς από τους Αγίους Πατέρες μας.

 
" Θα ξεσπάσει ο πόλεμος στην Ουκρανία ή η Δύση θα προκαλέσει μια σύγκρουση Τουρκίας-Ρωσίας; Τί είδους πολεμικό παιχνίδι παίζεται στην Μαύρη Θάλασσα."

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ - όπως τα επισημάναμε σε παλαιότερη αρθρογραφία:

βλ.https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2022/01/blog-post_30.html 

βλ.https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2022/01/blog-post_26.html


ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ  Ι. Καραγκιούλ

ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ !!!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΗΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ...ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ - ΚΑΤΑΛΑΒΕ

" Η Ουκρανία είναι ένα μέτωπο και προς την Ανατολή και τη Δύση, πράγμα που σημαίνει ότι μια χώρα, ένα έθνος θα θυσιαστεί αξιοθρήνητα. Η Ρωσία, η οποία εισέβαλε στην Κριμαία και προσάρτησε την ανατολική Ουκρανία, προσπαθεί να εδραιώσει τη θέση της στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Ευρώπη.

Εν τω μεταξύ, οι ΗΠΑ και η Δύση προσπαθούν να εξασφαλίσουν τη δική τους ασφάλεια χειραγωγώντας τη μοίρα άλλων χωρών. Χρησιμοποιούν την Ουκρανία ως μέτωπο ενάντια στην «απειλή από την Ανατολή».

Η κρίση της Ουκρανίας δεν περιορίζεται στη σύγκρουση με τη Ρωσία, στις προσπάθειες αυτοάμυνας ή στην επιθυμία της Ρωσίας να εισβάλει. Είναι μέρος ενός πολύ μεγαλύτερου παιχνιδιού, ενός ευρύτερου και μακροχρόνιου αγώνα

Έτσι χρησιμοποίησαν την Τουρκία για χρόνια ως «πρώτη χώρα». Αυτή είναι η αμετάβλητη μέθοδος της Δύσης. Αντιλαμβάνονται την Ουκρανία με τον ίδιο τρόπο: απλώς ως μέτωπο.

Δεν έχει καμία διαφορά για αυτούς αν η Ουκρανία ηττηθεί. Θα χτίσουν το μέτωπό τους σε μια άλλη περιοχή, πάνω από ένα άλλο έθνος. Γιατί, για τη Δύση, κάθε έθνος είναι τόσο πολύτιμο στο βαθμό που εξυπηρετεί τα δυτικά συμφέροντα.

Το σχέδιο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ να πολιορκήσουν τη Ρωσία και την Κίνα υπέστη σοβαρές ζημιές. Περιέργως, οι ΗΠΑ και η Ευρώπη άρχισαν να εφαρμόζουν τη στρατηγική «πολιορκίας» τους κατά της Ρωσίας και της Κίνας και στην Τουρκία.

Ωστόσο, η αποχώρηση των ΗΠΑ από το Αφγανιστάν προκάλεσε μεγάλο σοκ στην Ασία, στην Ανατολική Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή. Οι χώρες και τα έθνη συνειδητοποίησαν ότι το να βασίζονται στη Δύση για να ανακάμψουν είναι απελπιστικό. Αυτή η πραγματικότητα θα είναι πιθανώς η μεγαλύτερη απώλεια της Δύσης στον 21ο αιώνα.

Τώρα ένα παρόμοιο σενάριο εφαρμόζεται στην Ουκρανία. Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη προκαλούν όλες τις χώρες του μετώπου κατά της Ρωσίας. Ωστόσο, η Ρωσία εκμεταλλεύεται πλήρως την αδυναμία και την ανασφάλεια της Δύσης και εφαρμόζει έναν νέο χάρτη επέκτασης σε αυτό το πεδίο.

Η Ρωσία θα διχοτομήσει την Ουκρανία – Η Δύση θα εγκαταλείψει το Κίεβο

Η Ρωσία δεν θα εισβάλει στην Ουκρανία. Θα εγγυηθεί την εισβολή της Κριμαίας. Θα ασκήσει πλήρη έλεγχο στα ανατολικά της χώρας. Θα διχοτομήσει την Ουκρανία.

Επιπλέον, η Δύση δεν θα προστατεύσει την Ουκρανία από τη Ρωσία με κάθε κόστος. Θα προσφέρει υποστήριξη σε κάποιο βαθμό και στη συνέχεια θα την εγκαταλείψει.

Ένας πόλεμος στην Ουκρανία σημαίνει πόλεμο στη Μαύρη Θάλασσα

Ωστόσο, αυτός ο πόλεμος θα έχει τεράστιες και επικίνδυνες συνέπειες. Ο πόλεμος στην Ουκρανία σημαίνει πόλεμος στη Μαύρη Θάλασσα. Σημαίνει ότι η Μαύρη Θάλασσα θα μετατραπεί σε Ανατολική Μεσόγειο. Η πλήρης εγκατάσταση των ΗΠΑ και της Ευρώπης στη Μαύρη Θάλασσα σημαίνει ότι δεν θα φύγουν ποτέ.

Αυτή η κατάσταση που θα ταράξει βαθιά τη Ρωσία βραχυπρόθεσμα, φαίνεται ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Τουρκίας.

Αλλά θα μπορούσε να οδηγήσει στην καταστροφή της Τουρκίας μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Μια τέτοια ατμόσφαιρα στη Μαύρη Θάλασσα αποτελεί ακραίο κίνδυνο για την Τουρκία.

Θα φτιάξoυν τουρκικό μέτωπο και στη Μαύρη Θάλασσα;

Αυτό το δυτικό σχέδιο, που στοχεύει στην «πολιορκία» της Τουρκίας όπως τη Ρωσία και τη Κίνα, θα οδηγήσει στο άνοιγμα ενός «τουρκικού μετώπου» στη Μαύρη Θάλασσα, μετά από όλα όσα έγιναν στη Συρία και το Ιράκ, στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο.

Αυτός ο πόλεμος θα επηρεάσει όλες τις χώρες της περιοχής. Κάθε χώρα από τη Μολδαβία μέχρι τη Ρουμανία, από τη Βουλγαρία μέχρι τη Γεωργία θα είναι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, καταδικασμένη να πάρει μέρος σε αυτόν τον «πόλεμο Ανατολής-Δύσης».νατολικά της χώρας. Θα διχοτομήσει την Ουκρανία.

Επιπλέον, η Δύση δεν θα προστατεύσει την Ουκρανία από τη Ρωσία με κάθε κόστος. Θα προσφέρει υποστήριξη σε κάποιο βαθμό και στη συνέχεια θα την εγκαταλείψει.

Προετοιμασίες για πόλεμο Τουρκίας-Ρωσίας;

Έτσι, η Τουρκία θα βρεθεί στο επίκεντρο και του πολέμου της Ουκρανίας.

Θυμηθείτε, στην αρχή του συριακού πολέμου, ο πρωταρχικός στόχος των ΗΠΑ και της Ευρώπης ήταν να πυροδοτήσουν έναν πόλεμο μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας. Έγιναν αρκετές προσπάθειες.

Ένα ρωσικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε. Προκλήσεις έγιναν από την τρομοκρατική οργάνωση του Φετουλάχ (FETO) και το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK). Αν η απόπειρα πραξικοπήματος το 2016 είχε πετύχει, αυτός ο πόλεμος θα είχε ξεκινήσει.

Τώρα, δοκιμάζουν ξανά την τύχη τους. Η Ουκρανία δεν μπορεί να σταματήσει τη Ρωσία. Αλλά η Τουρκία μπορεί. Έτσι γίνονται οι υπολογισμοί και, κατά συνέπεια, τα σχέδια.

Εάν τα καταφέρουν, ένας πόλεμος μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας θα γίνει αναπόφευκτος. Αυτό σημαίνει την καταστροφή και των δύο χωρών. Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη θα είναι οι μόνοι νικητές." ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://warnews247.gr/symvoulos-tou-erntogan-xetyligei-to-natoiko-schedio-tha-mas-katastrepsoun-mas-sprochnoun-se-olethrio-roso-tourkiko-polemo/

 

 

konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου