Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024

GEWKWN : ΖΟΥΜΕ (τώρα) ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

 ΣΧΟΛΙΟ : GEWKWN τα δεινά είναι μόνο για την Ελλάδα;Δηλαδή στις υπόλοιπες 26 χώρες της ΕΕ(συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου)και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού που θα ψηφιστεί το ίδιο νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους δεν θα γίνει τίποτα;Είναι καλά παιδιά στις άλλες χώρες,η Ελλάδα ενοχλεί,να πέσει η Αθήνα από καταστροφικό σεισμό κι άλλες κουταμάρες που διασπείρεις.Γιατί να μην πέσει η Λευκωσία,το Παρίσι,το Λονδίνο,το Βερολίνο;Ας σοβαρευτούμε κι ας αφήσουμε την καταστροφολογία.


GEWKWN

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ, με μια απολογία στις χιλιάδες φίλους που διάβαζαν τα άρθρα μου, σήμερα θα μάθετε όλη την αλήθεια :

Α) Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ αναγκάστηκε να σταματήσει να μας δίνει τα Ουράνια Μηνύματα ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ, το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργήθηκε δεν ήταν οι βρισιές οι κατηγορίες και οι κατάρες από κάποιους εναντίον του Γέροντα (αυτά τα άκουγε εδώ και 6 χρόνια ) ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ. Δεν περίμενε ότι κάποιοι ‘’χριστιανοί’’ θα έφταναν στο σημείο να τον απειλήσουν. Κάποιοι χαίρονται που κατάφεραν να φιμώσουν τον Γέροντα, ένα πράγμα όμως δεν εχουν καταλάβει ότι τα ΜΗΝΥΜΑΤΑ ήταν ΟΥΡΑΝΙΑ και θα το καταλάβουν σε λίγο καιρό. Αυτό που κατάφεραν είναι να στερήσουν από όλους μας, ΝΕΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

Β) ΕΓΩ ΟΜΩΣ, Ο GEWKWN, επανέρχομαι όσο και αν ενοχλεί κάποιους, η επιστροφή μου αυτή έχει σχέση με αυτά που θα αρχίσουν να συμβαίνουν πολύ σύντομα σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι κανένας Έλληνας δεν πρέπει να απουσιάζει από τα δρώμενα……… ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, ίσως τον ποιο σημαντικό στην Ιστορία μας.

ΕΛΛΗΝΑ είσαι σε πόλεμο, να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις την προδοσία της πλειοψηφίας των πολιτικών και των ρασοφόρων, να είσαι πρόθυμος να πολεμήσεις μέχρι θανάτου, να είσαι έτοιμος να υπερασπιστείς την ελευθερία σου, την πίστη σου, την πατρίδα σου. Είμαστε σε πόλεμο, αντισταθείτε, δεν έχουμε απομείνει πολλοί αλλά έχουμε ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ.

Σύντομα θα πάρει «φωτιά» ο κόσμος. Την πιο λυτρωτική «φωτιά» που έχει δει στην ιστορία του. Με την βοήθεια Του Θεού, θα ξεσηκωθούμε και θα διώξουμε από την Ελλάδα όλους τους προδότες πολιτικούς, όλους τους Δεσποτάδες που πρόδωσαν τον Χριστό, όλους τους άθεους και αντίχριστους, τους ανθέλληνες και όλους τους εντεταλμένους Λ@θρομεταν@στες.

Η Πατρίδα μας κινδυνεύει από την πλειοψηφία άθεων πολιτικών που νοιάζονται μόνο για την καρέκλα της εξουσίας, τη νομή της οικονομίας και το ξεπούλημα της Ελλάδας που κινδυνεύει από το πολιτικό-οικονομικό σύστημα που λυμαίνεται και ρημάζει τον τόπο. Υπάρχει μια πολιτικό-οικονομική αδίστακτη μαφία, η οποία ενδιαφέρεται μόνο για την παραμονή και την εναλλαγή της στην εξουσία, τον έλεγχο του τόπου και την απομύζηση των πόρων του.

Γιατί η Αθήνα αρνείται να ομολογήσει και να κατονομάσει ποιες είναι επακριβώς οι διαχρονικές «πραγματικές προθέσεις της Άγκυρας»;

Δ Ι Ο Τ Ι. εάν έντιμα και θαρραλέα τολμούσαν να παραδεχτούν, την πραγματική τουρκική αλήθεια, θα ήταν αυτομάτως υπόλογοι και κατηγορούμενοι, επειδή ΟΥΔΕΠΟΤΕ όρθωσαν μια δική τους αντίστοιχη πολιτική απόκρουσης, για ανατροπή της τουρκικής πολιτικής.

Ανεπαρκείς, τουρκοφρενείς και ανιστόρητοι ηγέτες, πιστεύουν αφελώς πως, αν δώσουμε τα πάντα στους Τούρκους, θα προβούν και αυτοί σε παραχωρήσεις, θα επιδείξουν καλή θέληση και όλα θα γίνουν μέλι-γάλα…… Οι ανόητοι…

Μεγάλη ευθύνη φέρει και ο λαός, ο οποίος εκλέγει τέτοιους ανίκανους, ανάξιους, σπιθαμιαίους και ανεπαρκείς ηγέτες. Ένας λαός πάντα ευκολόπιστος, δουλοπρεπής, άβουλος και ραγιάς, που εκλιπαρεί τον κάθε πολιτικάντη να βολέψουν ή να προαγάγουν τον ίδιο, τα παιδιά, τους φίλους, τους συγγενείς του. Ο Ελληνισμός κουράστηκε πια. Η υπομονή εξαντλήθηκε. Η προσβολή και η χαμένη αξιοπρέπεια του, έβλαψε και τον ίδιο αλλά και την πατρίδα. Τώρα πρέπει να αποκατασταθεί η τιμή του ΕΛΛΗΝΑ.

Η πίστη μας κινδυνεύει από μια χούφτα ρασοφόρων που πρόδωσαν Τον Χριστό, 2000 χρόνια πριν, είπαν ‘’ νίπτω τας χείρας μου ‘’ έτσι λένε και τώρα…… αλίμονο μας και αλίμονο σας, υμνήσατε τον θεό, την Παναγία, τον Χριστό, σε αγρυπνίες παράκλησης και ξαφνικά πισώπλατα καρφώσατε το μαχαίρι, προδώσατε τον Θεό τον Ίδιο. Μήπως αύριο με την ίδια ευκολία θα δεχτούμε (ρασοφόροι και Λαός) το σφράγισμα του Αντίχριστου; Ο μόνος τελικά που χαίρεται είναι ο Αντίχριστος….

ΖΟΥΜΕ ( τώρα ) ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, οδηγούν την Ορθοδοξία στην αγκαλιά του πάπα και του αντίχριστου, από σήμερα Θα βλέπουμε ράσα που θα κινούνται χωρίς να έχουν σώμα μέσα……Μέσα στις εκκλησίες έχουν κρυφτεί ΤΑ ΘΗΡΙΑ, αυτοί που μέχρι χτες παρακαλούσαν τον Χριστό, και σήμερα ως θηρία ήρθαν να κατασπαράξουν τα σπλάχνα του Χριστού, που είμαστε όλοι εμείς. Αλλά εσείς, ΑΓΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, δεν ήσαστε πλεον ποιμένες ειστε λύκοι που βάλατε την προβιά σας και θέλετε να κατασπαράξετε τους ανθρώπους του Θεού, αυτών που έχουν βαπτιστεί στο όνομα της Αγίας Τριάδος…….

ΜΟΝΟ ΠΟΙΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ, ο Χριστός σας έβγαλε από την κατηγορία των ποιμένων και σας έβαλε στην κατηγορία των λύκων και των υαινών, γιατί ως ύαινες ήρθατε πίσω από την πλάτη του Χριστού, και ως λύκοι, κατασπαράξατε τους ανθρώπους

Ο Άγιος Νείλος ο Αγιορείτης «Όταν πλησιάση ο καιρός της ελεύσεως του Αντιχρίστου θα σκοτισθή η διάνοια των ανθρώπων…… Οι ποιμένες των Χριστιανών Αρχιερείς και ιερείς θα είναι άνδρες κενόδοξοι, μη γνωρίζοντες παντελώς την δεξιάν οδόν από την αριστεράν… Αι εκκλησίαι δε του Θεού θα στερηθούν ευλαβών και ευσεβών Ποιμένων και αλλοίμονον τότε εις τους εν τω κόσμω ευρισκομένους Χριστιανούς οι οποίοι θα στερηθούν τελείως την πίστιν, διότι δεν θα βλέπουν από κανένα φως επιγνώσεως…» (Προφητεία Αγίου Νείλου. Πιστόν αντίγραφον από το Βιβλίον «Ευαγγελικός Κήπος», της Ιεράς Μονής Σταυροβουνίου Κύπρου)

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, αν τελικα οι πολιτικοι ψηφισουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλα και η ανθρωπότητα πρέπει να προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματά της ταυτόχρονα: Οικονομικά, γεωλογικά, πνευματικά, συναισθηματικά, διανοητικά, οικολογικά, πολεμικές συγκρούσεις και πυρηνικό όλεθρο……Αυτό που έρχεται είναι αναπόφευκτο. Είναι μόνο θέμα χρόνου. Η κορύφωση θα έρθει αναπάντεχα

Οι παγκόσμιες εξελίξεις θα είναι τεράστιες, δεν θα έχουν προηγούμενο, θα έχουν αρχή αλλά το τέλος θα αργήσει, το τέλος θα είναι μεν οδυνηρό για πολλούς αλλά θα είναι γαλήνιο για τους υπόλοιπους που έχουν υποφέρει από τους πολλούς, έτσι θα γίνουν όλα

GEWKWN 28/01/2024

triklopodia.gr 

1 σχόλιο:

  1. Δεν έχω πρόθεση να τον υπερασπιστώ, αλλά έχει ειπωθεί πολλές φορές από αγίους και γέροντες ότι ο Γ΄ΠΠ, τα πυρηνικά και για αυτό το αμάρτημα μεταξύ άλλων θα πέσουν. Πολλές φορές περιγράφεται η καταστροφή της Δύσης, της Αμερικής.
    Αλλά εμείς ως Έλληνες (δικό μου σχόλιο αυτό) πρέπει να υποστούμε τα περισσότερα γιατί προδίδουμε την Ορθοδοξία και όχι κάποια αίρεση. Εδώ που δίδαξε ο απόστολος Παύλος, που είχαμε τόσους αγίους και έπρεπε να φωτίζουμε τα έθνη γίναμε χειρότεροι (το πιστεύω αυτό: χειρότεροι) από τους άλλους. Αξίζουμε τα χειρότερα, εκτός από τους πραγματικά ευσεβείς, τη μαγιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή