Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

"Το μακρύ κράτος του Πούτιν. Τι ακολουθεί;" Ο A. Devyatov για τον Λευκό Τσάρο το 2025.


Σήμερα μου έδειξαν ένα ενδιαφέρον άρθρο του A. Nine στο οποίο ένας διάσημος αξιωματικός πληροφοριών, στρατιωτικός και πολιτικός επιστήμονας γράφει για τον ερχομό του Λευκού Τσάρου (έτσι τον αποκαλεί!) το 2025.

Σήμερα μου έδειξαν ένα ενδιαφέρον άρθρο του A. Nine στο οποίο ένας διάσημος αξιωματικός πληροφοριών, στρατιωτικός και πολιτικός επιστήμονας γράφει για τον ερχομό του Λευκού Τσάρου (έτσι τον αποκαλεί!) το 2025. Μερικές φορές μου φαίνεται (ίσως λανθασμένα) ότι πολλοί πολιτικοί επιστήμονες αρχίζουν να μιλούν απευθείας στη γλώσσα του Ανοιχτού Σεμιναρίου. Εάν το παρατηρήσετε σε αυτό το νέο άρθρο του Devyatov, το πιο ενδιαφέρον μέρος του οποίου μοιράζομαι εδώ, ή σε άλλα άρθρα (επειδή δεν διαβάζω ο ίδιος τις ειδήσεις) - ενημερώστε με. Αρχικά, λίγα λόγια για τον συγγραφέα.

Ο Andrey Petrovich Devyatov είναι Ρώσος συγγραφέας, δημοσιογράφος και πολιτικός επιστήμονας. Φιγούρα ειδικών υπηρεσιών, στρατιωτικός σινολόγος, συνταγματάρχης. Διεθνιστής πολεμιστής, μαχητής και ειδικός. επιχειρήσεις πληροφοριών. Μέλος της Ένωσης Συγγραφέων της Ρωσίας, τακτικό μέλος του ρωσικού παραρτήματος της Διεθνούς Ακαδημίας Μελλοντικών Σπουδών (Βρυξέλλες), γραμματέας της Ένωσης Στρατιωτικών Σινολόγων της Ρωσίας. Ο Andrey Devyatov αποφοίτησε από το Στρατιωτικό Ινστιτούτο Ξένων Γλωσσών στη Μόσχα. Μετά τη συμμετοχή του στον Αραβοϊσραηλινό πόλεμο του 1973, τέθηκε σε υπηρεσία στην GRU του Γενικού Επιτελείου του Υπουργείου Άμυνας της ΕΣΣΔ. Το 1976, στάλθηκε για πρώτη φορά στην Κίνα υπό διπλωματική κάλυψη. Διεξήγαγε αποτελεσματικές δραστηριότητες πληροφοριών στον πυρηνικό, τον πυραύλο και τον διαστημικό τομέα. Σήμερα ο Devyatov διευθύνει μια σειρά επιστημονικών κέντρων και δημοσιεύει βιβλία και άρθρα. Αναπληρωτής Διευθυντής του Ινστιτούτου Ρωσο-Κινεζικής Στρατηγικής Συνεργασίας.

Θα δώσω εδώ μόνο το τελευταίο μέρος αυτού του άρθρου, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο :

Σήμερα μου έδειξαν ένα ενδιαφέρον άρθρο του A. Nine στο οποίο ένας διάσημος αξιωματικός πληροφοριών, στρατιωτικός και πολιτικός επιστήμονας γράφει για τον ερχομό του Λευκού Τσάρου (έτσι τον αποκαλεί!) το 2025. -2

«Τον Μάρτιο του 2020, η Μακρά Πολιτεία του Πούτιν χαρακτηρίστηκε από την υιοθέτηση τροποποιήσεων στο Σύνταγμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οι οποίες επιτρέπουν στον Πούτιν να συμμετάσχει στις προεδρικές εκλογές του 2024 και του 2030. Ο ίδιος ο Πούτιν χαρακτήρισε αυτή την περίσταση με τη φράση «βαδίζουμε Ταυτόχρονα, η δυνατότητα για την αρετή του συστήματος εξουσίας που ξεκίνησε από την περεστρόικα στερεύει και οι τεκτονικές διαδικασίες του παγκόσμιου μετασχηματισμού ωθούν τη Ρωσία προς την αλλαγή λόγω περιστάσεων ανωτέρας βίας.

Αλλαγές 2024-2025 έχουν κοσμικά θεμέλια της πρόνοιας ή της μοίρας, και ως εκ τούτου θα προκαλέσει αναπόφευκτα μια στροφή στον «σωστό δρόμο».

Σε ένα σημείο καμπής, η διοίκηση του Long State του Πούτιν θα αναγκαστεί να επιτρέψει στο πρώτο πρόσωπο να αποκτήσει πρόσβαση στους μοχλούς της εξουσίας προς το παρόν, έναν κρυφό διάδοχο. Η μακρά υποχώρηση από τη φιλελεύθερη δημοκρατία θα τελειώσει επιτέλους και η χώρα θα περάσει σε μια φωτισμένη δικτατορία.

Σήμερα μου έδειξαν ένα ενδιαφέρον άρθρο του A. Nine στο οποίο ένας διάσημος αξιωματικός πληροφοριών, στρατιωτικός και πολιτικός επιστήμονας γράφει για τον ερχομό του Λευκού Τσάρου (έτσι τον αποκαλεί!) το 2025.-3

Η οικογένεια των λαών των μη δυτικών πολιτισμών θα πάρει τη μορφή του λατρεμένου «Βασιλείου της Αλήθειας - της δύναμης του Λευκού Τσάρου». Ο φιλελεύθερος διαχωρισμός των εξουσιών σε νομοθετική, εκτελεστική και δικαστική θα αντικατασταθεί από τον Ηγέτη-Πατέρα, ο οποίος θα ενώσει την πνευματική, κοσμική και στρατιωτική εξουσία σε ένα πρόσωπο. Αυτό θα είναι ένα άτομο με υψηλό επίπεδο γνώσεων, που θα χτίζει μια πορεία και μια γραμμή ισχύος βασισμένη στην ολιστική διδασκαλία με σαφή καθορισμό στόχων και μεθόδους για την αποτύπωση του μέλλοντος. Ένα τέτοιο δόγμα υπάρχει ήδη - είναι ένα σύστημα απόψεων που γεννήθηκε στη Ρωσία στις αρχές του 21ου αιώνα με το τολμηρό όνομα nepopolitika.

Είναι πιθανό ότι ο ίδιος ο Πούτιν θα τοποθετήσει έναν διάδοχο στον «θρόνο», αλλά ο ιδρυτής της νέας πορείας της οικοδόμησης του κράτους δεν θα είναι ο Πούτιν, αλλά ο διάδοχος που θα έρθει στην εξουσία».

Ερμηνεύει ο Andrey Devyatov

Νο935 από 16/01/24

Άφησα την απεικόνιση, το νόημα της οποίας δεν καταλαβαίνω ακόμη, από το άρθρο του Devyatov

Συμπεράσματα ΛΣ

Γύρω στο 2017, έγραψα «Το Χρονικό της Ρωσικής Εξόδου», το οποίο μιλούσε για τη «μονιμότητα της εξουσίας» από το 2000 μέχρι την εμφάνιση του Λευκού Τσάρου το 2025 - αυτό που ο Ντεβιάτοφ αποκάλεσε αυτή την εβδομάδα «Το Μακρύ Κράτος του Πούτιν». Εδώ είναι τι έγραψε το OS πριν από χρόνια:

Περπατώντας με τον Πούτιν ή Σταθμοί Αναμονής

Ο επόμενος σταθμός, το Asiroth (ή το έτος 2000) είναι η τελευταία πόλη της ερήμου του Σινά, πίσω από την οποία ξεκινούν οι πόλεις της ερήμου Paran - αρκετά μονότονες, αλλά αναγκαίες για κάποιο λόγο... Ο λόγος για την έλλειψη λεπτομερέστερων πληροφοριών σχετικά με αυτούς τους σταθμούς είναι η αμετάκλητη δύναμη αυτή τη στιγμή, όπως είπαμε ήδη .

Πότε θα αλλάξει η κυβέρνηση;

Έχω ήδη γράψει ότι όταν το ανακάλυψα αυτό για τον εαυτό μου για πρώτη φορά, πριν από πολλά χρόνια, για πολύ καιρό, για αρκετά χρόνια, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Αλλά πέρασαν χρόνια, πολλά χρόνια, πέρασαν όλοι αυτοί οι σταθμοί...

Σήμερα μου έδειξαν ένα ενδιαφέρον άρθρο του A. Ninth στο οποίο ένας διάσημος αξιωματικός πληροφοριών, στρατιωτικός και πολιτικός επιστήμονας γράφει για τον ερχομό του Λευκού Τσάρου (έτσι τον αποκαλεί!) το 2025.-5

Οπότε εδώ και αρκετό καιρό η συνέχεια της ρωσικής ισχύος δεν με εκπλήσσει ούτε με εκνευρίζει. Αυτοί είναι οι σταθμοί της ερήμου που πρέπει να περάσουμε. Παρεμπιπτόντως, είναι ενδιαφέρον ότι ο χρόνος του Γκορμπατσόφ στην Έξοδο αντιστοιχεί στην πραγματική έξοδο από την Αίγυπτο, ενώ ο χρόνος του Γέλτσιν ξεκινά από τον σταθμό Ελ και αντιστοιχεί αυστηρά στο ταξίδι στην έρημο Σιν . Και η ώρα του επόμενου ηγεμόνα αντιστοιχεί αυστηρά στο ταξίδι μέσα από τη νέα, μεγάλη έρημο - το Paran.

Και αυτό το ταξίδι διαρκεί μέχρι το 2025! Ποιος τότε, το 2000, θα πίστευε ότι η προεδρία του Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς θα διαρκούσε ένα τέταρτο του αιώνα! Ποιος θα μπορούσε να πιστέψει το Ανοιχτό Σεμινάριο και τα Χρονικά της Ρωσικής Εξόδου! Σήμερα αυτό μπορεί να φανεί εκ των υστέρων, σήμερα μπορεί να αναλυθεί και να γίνουν προβλέψεις. Και το προφητικό χρονικό της Μεγάλης Ρωσικής Εξόδου τα έδειξε από την αρχή όλα αυτά.

Η μοίρα του Πούτιν, Μεντβέντεφ

Λίγοι πολιτικοί επιστήμονες (και δεν είμαι πολιτικός επιστήμονας) τολμούν να μιλήσουν για αυτό. Αν και, φυσικά, οι πληροφορίες του ΛΣ φτάνουν σε αυτούς. Αλλά, δυστυχώς, με όλη την εξωτερική «πίστη» τους στον Πρόεδρο, δεν του εύχονται πολλοί. Δεν μιλάω για τον Devyatov και κάποιες άλλες εξαιρέσεις εδώ. Γενικά όμως, η επιθυμία για το καλό για τους κυβερνώντες, η ανάγκη να προσευχόμαστε γι' αυτούς και να τους ευλογούμε (αυτό κάνω κάθε μέρα!) είναι άμεση ευθύνη και περιουσία και τρόπος ζωής ενός χριστιανού. Και είμαι στην ευχάριστη θέση να σας υπενθυμίσω σήμερα, φίλοι (αν και για κάποιους αυτό θα είναι «κακά νέα») ότι οι προφητείες μιλούν για την τύχη του Προέδρου Πούτιν και του Μεντβέντεφ. Έγραψα ήδη για αυτό στο άρθρο Λεπτομέρειες για το 2022-2025 στις προφητείες του Έσδρα και πριν. Επιτρέψτε μου να παραθέσω ένα απόσπασμα:

Διαβάζουμε για τους ίδιους δύο (τους τελευταίους ηγεμόνες της Ρωσίας πριν από το π.Χ.), καψαλισμένους από τον πόλεμο - στους επόμενους δύο στίχους:

29 Και τι είδες, δύο κάτω φτερά κινήθηκαν στο κεφάλι στη δεξιά πλευρά,
30 Αυτοί είναι εκείνοι που ο Ύψιστος διατήρησε μέχρι το τέλος της βασιλείας, δηλαδή ένα βασίλειο φτωχό και γεμάτο προβλήματα.

Τα "Two underwing feathers" είναι τα ίδια, τα τελευταία (από τα 12) φτερά του Αετού που αναδύθηκαν το 1917 και πέφτουν το 2024-25. Αυτοί, οι δύο τελευταίοι ηγεμόνες της προ της βασιλείας περιόδου, « μετακίνησαν στο κεφάλι στη δεξιά πλευρά ». Τι σημαίνει?

Ελπίζω πραγματικά, πραγματικά, η ερμηνεία αυτού του γεγονότος στο εγγύς μέλλον να αποδειχθεί σωστή. Μου φαίνεται εντελώς προφανές, αλλά δεν θέλω να ασκήσω πίεση και δεν θέλω να εκτονώσω την ένταση από την πιο σοβαρή και τρομερή προειδοποίηση που είπε ο Θεός, την οποία έχουμε ήδη διαβάσει και θα διαβάσουμε ξανά - δεδομένη σε όλο τον λαό, συμπεριλαμβανομένων των αρχόντων.

Σήμερα μου έδειξαν ένα ενδιαφέρον άρθρο του A. Ninth στο οποίο ένας διάσημος αξιωματικός πληροφοριών, στρατιωτικός και πολιτικός επιστήμονας γράφει για τον ερχομό του Λευκού Τσάρου (έτσι τον αποκαλεί!) το 2025.-6

Έτσι, για άλλη μια φορά, διαβάζουμε για την προφητική μοίρα των δύο τελευταίων ηγεμόνων μας: «Τι είδες, δύο κάτω φτερά κινήθηκαν στο κεφάλι που βρίσκονται στη δεξιά πλευρά, αυτοί είναι αυτοί που ο Παντοδύναμος διατήρησε προς το τέλος του βασιλείου, δηλαδή ένα βασίλειο πενιχρό και γεμάτο ανησυχίες».

Εικονογράφηση από την προφητική Συλλογή του Λέοντος του Σοφού

Ναι, ο Κύριος θα διατηρήσει αυτά τα δύο «φτερά» (ηγέτες) - και το σπαθί δεν θα τα καταβροχθίσει. Ξέρω ότι κάποιος ελπίζει ότι το σπαθί του πολέμου θα καταβροχθίσει τους κυβερνήτες μας. Και η προειδοποίηση ακούγεται δυσοίωνη - ακούγεται σε όλους μας. Αλλά, δόξα τω Θεώ, υπάρχει ελπίδα για μια επιτυχή έκβαση: διαβάζουμε ότι αυτοί, αυτοί οι δύο κυβερνήτες, «μετακίνησαν στο κεφάλι στη δεξιά πλευρά». Πόσο ενδιαφέρον είναι αυτό; Και ποιο είναι αυτό το κεφάλι στη δεξιά πλευρά; Και γιατί αυτοί που προηγουμένως ονομάζονταν «κεφάλια» γίνονται οι ίδιοι φτερά;

Έχω γράψει πολλά για αυτήν την προφητική εικόνα.  Κεφάλια αετών της Ρωσίας.

Το δεξί κεφάλι είναι, φυσικά, ο Λευκός Βασιλιάς, του οποίου το βασίλειο έρχεται ακριβώς αυτή τη στιγμή - και γίνεται λόγος για αυτόν στον επόμενο στίχο. Δηλαδή, οι τελευταίοι ηγεμόνες («τους οποίους ο Παντοδύναμος διατήρησε προς το τέλος του βασιλείου») θα, τελικά, σε δύσκολους καιρούς, σύμφωνα με όλες τις προφητείες («δηλαδή, το βασίλειο είναι πενιχρό και γεμάτο ανησυχίες») - στο πλευρό του Λευκού Τσάρου, και θα σωθεί, και θα γίνει φτερά στο κεφάλι του βασιλιά».

Αυτό γράφαμε και ερευνήσαμε πριν από χρόνια. Προσευχηθείτε για τον Πρόεδρο, ευλογήστε τον, γιατί θα διατηρηθεί από τον Θεό και θα συνεχίσει να υπηρετεί τη Ρωσία και τον Θεό υπό τον Λευκό Τσάρο, στο Βασίλειο της Αγίας Ρωσίας. Όπως όλοι μας, φίλοι. Ζητώ από πολιτικούς επιστήμονες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες να λάβουν υπόψη και αυτό το γεγονός.

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου