Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Προβλέψεις του Αγίου Κουκσά της Οδησσού.

Ο Κουκσάς της Οδησσού ήταν διάσημος ορθόδοξος πρεσβύτερος· υπάρχουν πολλές μαρτυρίες για τα θαύματα που έκανε, υπάρχουν οι εικόνες και οι προσευχές του.

Ο Κουκσάς της Οδησσού ήταν διάσημος ορθόδοξος πρεσβύτερος· υπάρχουν πολλές μαρτυρίες για τα θαύματα που έκανε, υπάρχουν οι εικόνες και οι προσευχές του.

Εν συντομία για τον γέροντα.

Ο μελλοντικός πρεσβύτερος γεννήθηκε σε μια οικογένεια αγροτών Kirill και Kharitina Velichko, αυτό ήταν το 1874, υπήρχαν 2 από τα παιδιά. Εκτός από αυτόν υπήρχαν άλλοι 3: ο μεγαλύτερος Fedor, ο νεότερος John και η Maria. Από μικρός ήταν ένα ήσυχο παιδί που αγαπούσε τη μοναξιά.

Σε ηλικία 20 ετών πήγε προσκύνημα, επισκέφτηκε το Άγιο Όρος και εκεί αποφάσισε να υπηρετήσει τον Θεό. Ο θαυματουργός από το Κίεβο, ο Ίων, τον ευλόγησε. Πήγε σε ένα μοναστήρι ως αρχάριος και αργότερα μπόρεσε να γίνει μοναχός. Το 1913, ένας μοναχός με το όνομα Ξενοφών κατέληξε στη Λαύρα Κιέβου-Πετσέρσκ, το 1934 έγινε ιερομόναχος, μετά από λίγο καιρό αποφάσισε να δεχτεί το μεγάλο σχήμα και έγινε πατέρας Κουκσά.

Ο Κουκσά της Οδησσού ήταν διάσημος Ορθόδοξος πρεσβύτερος, υπάρχουν πολλές μαρτυρίες για τα θαύματα που έκανε, υπάρχουν οι εικόνες και οι προσευχές του.-2

Ο καιρός δεν ήταν εύκολος, άρχισε ο διωγμός της εκκλησίας, ο άγιος επίσης δεν πέρασε απαρατήρητος, χρειάστηκε να περάσει 5 χρόνια σε στρατόπεδα και μετά υπήρξαν 5 δύσκολα χρόνια εξορίας. Σε ηλικία 63 ετών, έπεσε ξύλα και αναγκαζόταν να δουλεύει 14 ώρες την ημέρα, αν και έτρωγε πολύ λίγο και κακό φαγητό. Μόνο το 1948 μπόρεσε να επιστρέψει στη Λαύρα του Κιέβου Pechersk και έγινε διάσημος πρεσβύτερος. Υπήρχαν ακόμη πολλά βάσανα και διώξεις, αλλά το 1964 αρρώστησε αφού ο υπάλληλος του κελιού του Νικολάι τον έδιωξε στο δρόμο τη νύχτα, στα μέσα του φθινοπώρου, γυμνό, και αυτός, δυστυχώς, έπεσε σε μια τρύπα και έμεινε εκεί. μέχρι το πρωί. Μετά από αυτό, είχε αμφοτερόπλευρη πνευμονία, από την οποία δεν μπόρεσε ποτέ να αναρρώσει.

Προφητείες

Οι προφητείες του γέροντα δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο vesti.ua το 2016, στις 28 Σεπτεμβρίου. Λέει για τις διακοπές προς τιμήν του μοναχού Kuksha της Οδησσού (29 Σεπτεμβρίου), για τις οποίες είπε στους αναγνώστες η Vladyka Pavel, Μητροπολίτης Vyshegorsk και Chernobyl. Δεν είναι σαφές αν μίλησε επίσης για προφητείες, αλλά οι προβλέψεις του αγίου δημοσιεύτηκαν στο ίδιο άρθρο.

food.squibs.org

Έγραψε ότι τώρα δεν είναι η ώρα να αραβωνιαστούμε ή να παντρευτούμε, όχι γιορτές και γάμους, ήρθε η ώρα για μετάνοια και συγχώρεση, πρέπει να παρακαλέσουμε τον Θεό να συγχωρήσει τις βαριές αμαρτίες μας.

Η Γραφή λέει ότι οι εκλεκτοί του Θεού μπορούν να μάθουν, δηλαδή ο Κύριος μπορεί να τους αποκαλύψει το έτος του τέλους του κόσμου, αλλά κανείς δεν ξέρει ούτε την ημέρα ούτε την ώρα, ούτε καν οι Άγγελοι στον Ουρανό. Μόνο ο Κύριος το ξέρει αυτό... Πλησιάζει μια φοβερή, φοβερή ώρα, Θεός φυλάξοι, δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο από τη δημιουργία του κόσμου, Κύριε, ποιός δεν θα σε φοβηθεί!

Είπε επίσης ότι πολύ σύντομα μας περιμένουν οι τελευταίοι χρόνοι. Πρώτα πρέπει να περιμένετε μια συγκέντρωση αθεϊστών. Τότε όλες οι πίστες θα εξαφανιστούν και θα εμφανιστεί μια κοινή. Μετά από αυτό, όλες οι θέσεις θα αφαιρεθούν, θα αποφασίσουν να καταστρέψουν τον μοναχισμό και οι επίσκοποι θα μπορούν να παντρευτούν. Ένα νέο ημερολόγιο θα εισαχθεί στην Οικουμενική Εκκλησία. Πρέπει να επισκέπτεστε τις εκκλησίες όσο ακόμα ανήκουν σε πιστούς, όλα θα αλλάξουν σύντομα. Το πλήρες κείμενο της προφητείας βρίσκεται επίσης στον ιστότοπο otnikolay.nethouse.ru, το άρθρο ονομάζεται "Αιδεσιώτατος Kuksha της Οδησσού (29 Σεπτεμβρίου). Ζωή και προφητείες."

Τώρα αρχίζει να εκπληρώνεται το κεφάλαιο του 3ου βιβλίου του προφήτη Έσδρα. Η καταστροφή μας πλησιάζει γρήγορα. Ω, αδερφές μου, τι τρομερή στιγμή έρχεται όταν δεν θέλετε να ζήσετε σε αυτόν τον κόσμο, αλλά εδώ είναι... εδώ είναι.
Φοβερές καταστροφές έρχονται στη γη: φωτιά, λιμός, θάνατος, καταστροφή, και ποιος μπορεί να τις αποτρέψει! Και αυτή η ώρα είναι πολύ κοντά, μην ακούσετε κανέναν αν λέει ότι θα υπάρξει ειρήνη, όχι, δεν θα υπάρξει ειρήνη, θα γίνει πόλεμος. Και τότε θα αρχίσει ένας φοβερός λιμός. Και πού θα πάνε όλοι αμέσως; Δεν θα υπάρχει τίποτα για φαγητό, και οι άνθρωποι θα πεθάνουν από την πείνα. Οι άνθρωποι θα σταλούν στα ανατολικά, αλλά ούτε μια ψυχή δεν θα επιστρέψει πίσω, θα πεθάνουν όλοι εκεί από την πείνα, θα υπάρξει ένας φοβερός θάνατος και όποιος παραμείνει ζωντανός θα πεθάνει από λοιμό. Αυτή η μεταδοτική ασθένεια δεν έχει θεραπεία. Δεν είναι μάταια που είπε ο άγιος προφήτης Έσδρας: αλίμονο, αλίμονο σε σένα, γη μας, μια θλίψη θα περάσει, μια δεύτερη και μια τρίτη κ.λπ.
Το να πεις ένα ψέμα είναι τρομερό αμάρτημα. Ο Θεός φυλάξοι, δεν μπορείς να μιλάς μόνο για γάμο τώρα, αλλά ούτε καν να το σκέφτεσαι, είναι τρομερό αμάρτημα. Τα νεαρά αγόρια και τα κορίτσια δεν πρέπει να παντρεύονται. Όσοι ζουν σε γάμο χρειάζεται επίσης να ζουν αγνά, Κύριε, σώσε και ελέησέ μας. Υπήρξε μια εποχή που ζούσαν ήρεμα και ο ίδιος ο Κύριος ευλόγησε τον γάμο, αλλά τώρα όλα αυτά έχουν τελειώσει. Αλλά οι άνθρωποι αυτού του κόσμου θα διαπράξουν ανομίες μέχρι το τέλος και για τις αμαρτίες τους θα ριχτούν σε έναν απύθμενο λάκκο στη φωτιά της κόλασης, επειδή δεν ξέρουν τι κάνουν. Αυτό που μου αποκάλυψε ο Κύριος για τους ανθρώπους αυτού του κόσμου είναι ένα μυστήριο. Λυπάμαι για όλους που δεν τα ξέρουν όλα αυτά και οι άνθρωποι περπατούν σαν τυφλοί, δεν βλέπουν αυτόν τον απύθμενο λάκκο μπροστά τους στον οποίο πρόκειται να πετάξουν. Ευχαριστώ όλους στον Αληθινό Θεό που Αυτός, ο ελεήμων, μου το ανακοίνωσε και μου τα έδειξε όλα.

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου