Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2024

Προβλέψεις της μοναχής σχήματος Σεραφίμα Μιτσουρίνσκαγια.

Οι γονείς της έμαθαν ότι η μικρή Matrona Polikarpovna Belousova θα είχε ιδιαίτερη μοίρα όταν το κορίτσι ήταν 9 μηνών. Το έφεραν στην Optina Pustyn, το έδειξαν στον Γέροντα Αμβρόσιο της Optina για να το ευλογήσει, και εκείνος απάντησε ότι «όλη η Optina θα είναι μέσα σε αυτό».

Οι γονείς της έμαθαν ότι η μικρή Matrona Polikarpovna Belousova θα είχε ιδιαίτερη μοίρα όταν το κορίτσι ήταν 9 μηνών.

Η ζωή είναι άγια.

Η Serafima Michurinskaya γεννήθηκε το 1890 στην πόλη Lebedyan. Ήδη από παιδί ήταν διαφορετική από τους συνομηλίκους της, που την πείραζαν ότι είναι καλόγρια και της πετούσαν πέτρες. Οι προσευχές και οι επισκέψεις στο Ερμιτάζ της Optina της έφεραν παρηγοριά. Ήδη σε ηλικία 12 ετών, έδειξε το χάρισμα της προνοητικότητας όταν έτρεξε σε μια 18χρονη άσχημη κοπέλα και της είπε ότι ο γαμπρός της είχε έρθει σε αυτήν από τη Μόσχα και αποδείχθηκε ότι είχε δίκιο.

Οι γονείς της έμαθαν ότι η μικρή Matrona Polikarpovna Belousova θα είχε ιδιαίτερη μοίρα όταν το κορίτσι ήταν 9 μηνών.-2

Σε ηλικία 19 ετών, η Ματρόνα παντρεύτηκε τον αγρότη Kirill Petrovich Belousov, ο οποίος την αγαπούσε με όλη του την καρδιά. Το ίδιο 1910 γεννήθηκε ο γιος τους Αλέξανδρος και 2 χρόνια αργότερα η κόρη τους Όλγα. Όλοι μετακόμισαν στο Κοζλόφ και φιλοξένησαν τους μοναχούς του Ερμιτάζ της Optina. Το 1926, σε ηλικία 36 ετών, γέννησε έναν άλλο γιο, τον Μιχαήλ. Το 1934, η οικογένεια μετακόμισε στο Voronezh. Πριν την έναρξη της γερμανικής κατοχής, έφυγε από την πόλη με την κόρη και τα εγγόνια της, χωρίς τα πάντα, και αφού έφυγαν οι Γερμανοί επέστρεψαν στην πόλη. Το 1946, επέστρεψε στο Κοζλόφ, που έγινε Μιτσουρίνσκ, έζησε δυσδιάκριτα και πήγε στην εκκλησία. Το 1961, ο σύζυγός της πέθανε, μετά τον οποίο πήρε κρυφά μοναχικούς όρκους και προσευχόταν μπροστά στις εικόνες μέρα και νύχτα.

Εκτιμούσε πολύ την οικογένειά της και είπε ότι ήταν σημαντικό στη ζωή μιας γυναίκας:

"Η N.V. θυμάται πώς ήρθε μια φορά στη μητέρα της και της έφερε δύο κασκόλ ως δώρο. Το ένα κασκόλ είχε μια φαρδιά λωρίδα κατά μήκος της άκρης και το άλλο είχε πολλές λεπτές. Η μητέρα είπε: "Κοίτα, έτσι είναι στη ζωή: ένα Ο δρόμος είναι πλατύς, και από την άλλη υπάρχουν πολλά μονοπάτια - πρέπει να ευχαριστήσεις τον σύζυγό σου, την πεθερά και τα παιδιά σου." Η μητέρα έδωσε τόσο μεγάλη αξία στην υπακοή στην οικογένεια. Είπε ότι για τις παντρεμένες γυναίκες, η οικογένεια Και γι' αυτό θα πρέπει να απαντήσετε ενώπιον του Θεού: «Πρώτα θα ρωτήσει για την οικογένειά του και μετά για όλα τα άλλα».
Οι γονείς της έμαθαν ότι η μικρή Matrona Polikarpovna Belousova θα είχε μια ιδιαίτερη μοίρα όταν το κορίτσι ήταν 9 μηνών.-3

Εκείνες τις δύσκολες στιγμές έπρεπε να κρυφτεί, γιατί... όλοι μιλούσαν για τα θαύματα που έκανε και για το δώρο της διόρασής της. Ήξερε εκ των προτέρων για το άνοιγμα πολλών μοναστηριών, την ημέρα του τέλους του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, και ήξερε πώς να αποκαλύψει τις μυστικές και αμαρτωλές σκέψεις των ανθρώπων. Πέθανε στις 5 Οκτωβρίου 1966, λίγο πριν τα 76α γενέθλιά της.

Προβλέψεις.

Στον ιστότοπο prepodobnii.org, στο άρθρο «Η ζωή του Πρεσβυτέρου Σχήματος-Μοναχή Σεραφίμα του Μιτσουρίνσκ», διαβάζουμε για ένα σημαντικό γεγονός, το οποίο περιέγραψε το 1973 ο Ιεροσχήμαμονας Νεκτάριος (Οβτσινίκοφ), ο οποίος γνώριζε τη Μητέρα.

Οι γονείς της έμαθαν ότι η μικρή Matrona Polikarpovna Belousova θα είχε ιδιαίτερη μοίρα όταν το κορίτσι ήταν 9 μηνών.-4

Αυτό συνέβη το 1932, όταν η Matrona Polikarpovna επισκέφτηκε ένα από τα μοναστήρια για να δει τον γέροντα, αλλά δεν πρόλαβε να τον δει. Άρχισε να προσεύχεται μπροστά στην εικόνα της Μητέρας του Θεού. Εκείνη τη στιγμή άγγιξε τον ώμο της και περπάτησαν μαζί στο διάδρομο. Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε ο Σεργκέι του Ραντόνεζ, στράφηκε στη Μητέρα του Θεού με αίτημα να σώσει τη Ρωσία, αλλά εκείνη απάντησε ότι η Ρωσία δεν θα σωθεί. Τότε εμφανίστηκε ο Σεραφείμ του Σάρωφ και ρώτησε το ίδιο, αλλά του είπαν επίσης ότι η Ρωσία δεν θα σωθεί. Μετά από αυτό, εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Νιέφσκι και ζήτησε να ευλογήσει τα ρωσικά όπλα και στρατιώτες. Σε απάντηση, άκουσε ότι οι Ρώσοι θα εξακολουθούσαν να κερδίζουν. Η Μητέρα του Θεού, γυρίζοντας προς τη Ματρώνα, είπε:

«Δίνω τα πάντα στα μοναστήρια, αλλά δεν παίρνουν όλοι. Για αποστασία από την πίστη, τα μοναστήρια θα κλείσουν. Αν οι μοναχοί μετανοήσουν, τότε θα ανοίξουν σε δύο χρόνια, αν όχι, τότε τα μοναστήρια θα ανοίξουν μόνο πριν από την Δεύτερη Παρουσία."

Δεν έγινε η σωστή μετάνοια, οπότε τα μοναστήρια άρχισαν να κλείνουν. Υπάρχουν πολλές άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες στον ίδιο ιστότοπο. Στο τέλος του άρθρου υπάρχουν σύνδεσμοι προς πηγές πληροφοριών: αρχεία, περιοδικά κ.λπ., με την πρώτη ματιά, όλες οι πηγές είναι αξιόπιστες.

"Ο πατέρας Vlasiy θυμήθηκε τότε τα λόγια της μητέρας: "Η Ρωσία θα χωριστεί σε τέσσερα μέρη για την κακία." Ανατρίχιασε σε αυτό και είπε: "Είναι καλύτερα να φύγεις." Ρώτησε τον Κύριο για αυτό. Επανέλαβε: "Σπίτι, σπίτι." "Ο τελευταίος πόλεμος θα είναι με την Κίνα. Ο Θεός να μην καταλήξουμε στην κινεζική πλευρά, είναι καλύτερα να πάμε στην αγγλική πλευρά", είπε. "Σε σπίτια με θέρμανση εστιών, θα εγκατασταθούν 3-4 οικογένειες. Άνθρωποι από την  πόλη θα τρέξουν στο χωριό. Ο Θεός θα πάρει τους αδύναμους. Θα υπάρξει υψηλό ποσοστό θνησιμότητας. "Όποιος μείνει θα αντέξει την πείνα και τις μεγάλες δοκιμασίες. Θα έρθει η ώρα που δεν θα μπορείτε να τρέξετε από τον ένα δρόμο στον άλλο: εκεί θα είναι τέτοια γυρίσματα».
Οι γονείς της έμαθαν ότι η μικρή Matrona Polikarpovna Belousova θα είχε ιδιαίτερη μοίρα όταν το κορίτσι ήταν 9 μηνών.-5
"Σύμφωνα με τις αναμνήσεις της L.P., πριν από το θάνατό της, η μητέρα είχε στένωση του οισοφάγου. Υπομένοντας υπομονετικά τις οδυνηρές συνέπειές της, η ηλικιωμένη γυναίκα ρώτησε: "Κύριε, τιμώρησέ με, μόνο ελέησον τον κόσμο." Και μιλώντας για τη φύση για τα βάσανά της, εξήγησε: «Λέω ψέματα σαν να διακυβεύομαι, το στομάχι σου είναι πρησμένο, αν μπορούσες να αφήσεις μια σταγόνα νερό.» Απαντώντας στις ερωτήσεις μας για το μέλλον του κόσμου, είπε: "Αν ήξερες τι περίμενε τους πάντες, η καρδιά σου δεν θα το άντεχε. Ο χρυσός θα είναι ξαπλωμένος, αλλά δεν θα υπάρχει νερό. Οι άνθρωποι θα σκέφτονται "ότι το νερό λάμπει, αλλά αυτή είναι καυτή πίσσα." Έτσι οι λέξεις του Γέροντα Σεραφείμ για τα βάσανά της ισχύει για όλους τους ανθρώπους που θα ζούσαν για να δουν τον προβλεπόμενο τρομερό καιρό».
Προέβλεψε επίσης: «Θα έρθουν στιγμές που οι άνθρωποι θα περπατούν σαν σκελετοί από την πείνα και θα πέφτουν και δεν θα υπάρχει κανείς να τους θάψει. Η οικογένεια θα μαζευτεί και θα μαγειρέψει μια πατάτα με δάκρυα. Μετάξι και χρυσός θα είναι τριγύρω, αλλά δεν θα υπάρχει ούτε σταγόνα νερό».
Πριν από το θάνατό της, η μητέρα παρηγόρησε τους πάντες λέγοντας: «Και μετά θάνατον θα είμαι μαζί σας. Έλα στον τάφο μου σαν να είσαι ζωντανός».
Οι γονείς της έμαθαν ότι η μικρή Matrona Polikarpovna Belousova θα είχε ιδιαίτερη μοίρα όταν το κορίτσι ήταν 9 μηνών.-6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου