Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Το τέλος του κόσμου είναι κοντά: σημάδια και σημάδια που βλέπουμε αυτή τη στιγμή.


Κανείς δεν γνωρίζει για την ημερομηνία του τέλους του κόσμου εκτός από τον Δημιουργό.  Αυτό καταγράφεται στην Αγία Γραφή.  Υπάρχουν όμως και κάποια σημάδια που προηγούνται των τελευταίων καιρών.

Κανείς δεν γνωρίζει για την ημερομηνία του τέλους του κόσμου εκτός από τον

Δημιουργό. Αυτό καταγράφεται στην Αγία Γραφή. Υπάρχουν όμως και κάποια σημάδια που προηγούνται των τελευταίων καιρών. Και φαίνεται ότι κάποια από αυτά τα βλέπουμε ήδη σήμερα.

Σημάδια της Αποκάλυψης.

Ο Απόστολος Παύλος είπε ότι ο Αντίχριστος θα έρθει όταν χτιστεί ο Ναός στην Ιερουσαλήμ. Στις μέρες μας στέκεται εκεί το Τζαμί του Ομάρ. Για τους μουσουλμάνους, αυτό το τζαμί είναι το τρίτο ιερό μετά τη Μέκκα και τη Μεδίνα, επομένως εάν το τζαμί καταστραφεί, τότε ο πόλεμος δεν μπορεί να αποφευχθεί.

Και θα απελευθερωθεί. Η Βίβλος λέει ότι ένας τεράστιος στρατός 200 εκατομμυρίων θα περάσει τον ποταμό Ευφράτη.Σοβαρός στρατός, πρέπει να συμφωνήσετε. Η μάχη θα είναι τρομερή, το ένα τρίτο της ανθρωπότητας θα πεθάνει από φωτιά, καπνό και θειάφι.

Τώρα μπορούμε να παρατηρήσουμε όλα τα σημάδια της αρχής των εσχάτων καιρών. Τρεις από τους τέσσερις ιππείς της Αποκάλυψης έχουν ήδη καλπάσει σε όλη τη Γη - Πόλεμος, Λιμός και Πανούκλα. Και, όπως είπε ο Κύριος, καθένας που σκοτώνει θα νομίζει ότι έτσι κάνει το σωστό και υπηρετεί τον Θεό.

Είπε επίσης ότι λόγω της αύξησης της ανομίας θα παγώσει η αγάπη των πολλών. Εδώ μιλάμε για το πιο σημαντικό πράγμα - την εξαφάνιση της Αγάπης. Όταν φεύγει η Αγάπη, πλησιάζει η ώρα του Αντίχριστου. Η δύναμη του κακού βρίσκεται στην αδυναμία μας. Όπως είπε ο Edmund Burke, για τον θρίαμβο του κακού αρκεί να μην κάνουν οι άνθρωποι το καλό.

Τα παιδιά θα επαναστατήσουν ενάντια στους γονείς τους και οι γονείς ενάντια στα παιδιά τους. Και αυτό, επίσης, παρατηρείται ήδη τώρα, γιατί η λατρεία του πατέρα και της μητέρας καταστρέφεται με τρομερή δύναμη. Η έννοια των οικογενειακών αξιών καταστρέφεται. Η ανθρωπότητα πατάει τη δική της τσουγκράνα, έχοντας ξεχάσει πώς τελείωσαν όλα για τα Σόδομα και τα Γόμορρα.

Κανείς δεν γνωρίζει για την ημερομηνία του τέλους του κόσμου εκτός από τον Δημιουργό.  Αυτό καταγράφεται στην Αγία Γραφή.  Υπάρχουν όμως και κάποια σημάδια που προηγούνται των τελευταίων φορών -2

Το επόμενο σημάδι του τέλους του κόσμου είναι η δίκη της Πόρνης της Βαβυλώνας. Πού βρίσκεται όμως αυτή η επικράτεια και για τι πράγμα μιλάμε; Η Βίβλος λέει ότι θα είναι ορατό από τη θάλασσα και θα εξαπατήσει μαγικά όλους τους λαούς της Γης. Υπάρχει η άποψη ότι μιλάμε για το Χόλιγουντ, που δημιουργεί έναν μαγικό κόσμο ψευδαισθήσεων και τις μοιράζει σε όλο τον κόσμο.

Ο Κύριος είπε: όταν ακούτε φήμες για πολέμους, μην τρομάζετε - αυτή είναι η αρχή της ασθένειας. Τα τελευταία χρόνια, οι πόλεμοι δεν έχουν σταματήσει και το 2020 μας έφερε μια παγκόσμια ασθένεια, από την οποία εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν σε έναν άλλο κόσμο.

Ένα άλλο σημάδι είναι ότι ένα σώμα τόσο τεράστιο όσο ένα βουνό θα πέσει από τον ουρανό και το ένα τρίτο των πλοίων και όλων των ζωντανών όντων στη θάλασσα θα χαθούν. Πολλοί διορατικοί, ξεκινώντας από τον Νοστράδαμος, είπαν ότι μια παγκόσμια καταστροφή περιμένει τη Γη, η οποία θα αλλάξει για πάντα τον γεωγραφικό χάρτη - ένα σημαντικό μέρος της γης θα πάει κάτω από το νερό και δεν θα αναγνωρίσουμε τις ηπείρους μας, θα μετατραπούν σε πολλά νησιά.

Οι αστρονόμοι δεν λένε με βεβαιότητα εάν κάτι θα πέσει από τον ουρανό, αλλά κάθε άτομο στη Γη έχει ακούσει για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Φαίνεται, τι είναι λάθος με αυτό - η μέση θερμοκρασία του αέρα θα αυξηθεί κατά αρκετούς βαθμούς. Αλλά αυτό θα οδηγήσει σε ταχεία τήξη των παγετώνων και σε μια άλλη Μεγάλη Πλημμύρα. Οι επιστήμονες λένε ότι η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει και ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι ήδη μη αναστρέψιμη.

Πρέπει να πιστέψουμε τις προφητείες από τη Βίβλο;

Κανείς δεν γνωρίζει για την ημερομηνία του τέλους του κόσμου εκτός από τον Δημιουργό.  Αυτό καταγράφεται στην Αγία Γραφή.  Υπάρχουν όμως και κάποια σημάδια που προηγούνται των τελευταίων καιρών.-3
Η Βίβλος μπορεί να ονομαστεί η επίσημα αναγνωρισμένη συλλογή προφητειών. Όλη η ιστορία της ανθρωπότητας από την αρχή μέχρι το τέλος του χρόνου καταγράφεται εκεί, αλλά όλα απεικονίζονται με τη μορφή αλληγοριών, επομένως δεν μπορείτε να πάρετε όλα αυτά τα σημάδια κυριολεκτικά.

Γενικά, οι προφητείες πρέπει να αντιμετωπίζονται με μεγάλη προσοχή - δεν πραγματοποιούνται όλες. Επιπλέον, η Βίβλος έχει ξαναγραφτεί περισσότερες από μία φορές και όσοι αισθάνονται άβολα με την τρέχουσα έκδοση συνεχίζουν να την ξαναγράφουν - μια νέα Βίβλος έχει ήδη κυκλοφορήσει για άτομα με αντισυμβατικό προσανατολισμό, όπου έχουν αφαιρεθεί όλα τα σημεία που προσβάλλουν την κοσμοθεωρία τους.

Το καθήκον μας είναι να αγαπάμε, να κάνουμε το καλό και να προσευχόμαστε στον Δημιουργό. Ο Κύριος θα διαχειριστεί τα υπόλοιπα. Όμως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ίδιος ο άνθρωπος μπορεί να φέρει πιο κοντά τις τελευταίες εποχές.

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου