Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024

Προβλέψεις του Γέροντα Ταυρίου (Μπατόσκι): «Προσπαθήστε να μην μπείτε σε αυτόν τον υπολογιστή»

Ο Αρχιμανδρίτης Ταύριων ήταν διάσημος πνευματικός μέντορας και ιεροκήρυκας. Μετά από αυτόν έμειναν πολλές προφητείες. Πηγές - δύο ιστότοποι, "Monomakh". Δεν υπάρχουν αυτές οι προφητείες σε ορθόδοξους ιστότοπους, για παράδειγμα, το "ABC of Faith" δημοσιεύει τη βιογραφία του, τις αναμνήσεις του, τα κηρύγματα, δεν υπάρχει ξεχωριστό κεφάλαιο με προφητείες. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αποφασίστε μόνοι σας.

Ο Αρχιμανδρίτης Ταύριων ήταν διάσημος πνευματικός μέντορας και ιεροκήρυκας.  Μετά από αυτόν έμειναν πολλές προφητείες.  Πηγές - δύο ιστότοποι, "Monomakh".

Λίγα λόγια για τον γέροντα.

Στον ιστότοπο ABC of Faith μπορείτε να διαβάσετε τη βιογραφία του γέροντα. Γεννήθηκε σε πολύτεκνη οικογένεια (10 γιοι) και από μικρός ονειρευόταν να γίνει μοναχός.

Ο Αρχιμανδρίτης Ταύριων ήταν διάσημος πνευματικός μέντορας και ιεροκήρυκας.  Μετά από αυτόν έμειναν πολλές προφητείες.  Πηγές - δύο ιστότοποι, "Monomakh" .-2

Το 1913 πήγε στο Ερμιτάζ του Γκλίνσκ και έπιασε δουλειά σε ένα εργαστήριο αγιογραφίας. Όταν άρχισε ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος, πήγε στο μέτωπο, μετά τη θητεία πήγε ξανά στην έρημο και το 1920, όπως ονειρευόταν, έγινε μοναχός. Μετά το κλείσιμο της ερήμου το 1922, μετακόμισε στη Μόσχα, επέλεξε για τον εαυτό του τη Μονή Novospassky, όπου αποφοίτησε από τη σχολή σχεδίου, όπου μπόρεσε να γίνει ιερομόναχος. Το μοναστήρι έκλεισε, περιπλανήθηκε από τόπο σε τόπο και το 1929 έγινε αρχιμανδρίτης.

Ο Αρχιμανδρίτης Ταύριων ήταν διάσημος πνευματικός μέντορας και ιεροκήρυκας.  Μετά από αυτόν έμειναν πολλές προφητείες.  Πηγές - δύο ιστότοποι, "Monomakh" .-3

Την ίδια χρονιά συνελήφθη και το 1930 καταδικάστηκε σε 3 χρόνια φυλάκιση και στάλθηκε σε στρατόπεδα. Απελευθερώθηκε μόνο το 1935, αλλά ήδη το 1940 στάλθηκε ξανά στη φυλακή στο Καζάν και το 1941 καταδικάστηκε σε 8 χρόνια.

Ο Αρχιμανδρίτης Ταύριων ήταν διάσημος πνευματικός μέντορας και ιεροκήρυκας.  Μετά από αυτόν έμειναν πολλές προφητείες.  Πηγές - δύο ιστότοποι, "Monomakh" .-4

Τον έστειλαν στην υλοτομία και μετά εργάστηκε ως καλλιτέχνης. Το 1948 αφέθηκε ελεύθερος, αλλά δεν μπόρεσε να επιστρέψει λόγω εξορίας στο Καζακστάν, όπου εργάστηκε ως καλλιτέχνης και στη συνέχεια ως φύλακας. Έμεινε ελεύθερος μόνο το 1956 και το 1957 επέστρεψε στο Ερμιτάζ του Γκλίνσκ ως πρύτανης. Εκεί όμως είχε μια σύγκρουση με τους τοπικούς πρεσβυτέρους, μετά την οποία μετατέθηκε, έγινε πρύτανης της Εκκλησίας της Παρακλήσεως (Ούφα).

Ο Αρχιμανδρίτης Ταύριων ήταν διάσημος πνευματικός μέντορας και ιεροκήρυκας.  Μετά από αυτόν έμειναν πολλές προφητείες.  Πηγές - δύο ιστότοποι, "Monomakh" .-5

Να πώς έγραψε γι' αυτόν ο Επίσκοπος Νίκων:

«Ο Αρχιμανδρίτης Ταύριον του Μπατόζσκι ως μοναχός είναι ταπεινός, άψογα ηθικός, ευσεβής, θεοσεβούμενος, νηστικός, προσευχόμενος, προσεκτικός στις ανάγκες των ανθρώπων, ευαίσθητος, ελεήμων· ως διαχειριστής - δικαίως αυστηρός, επιδέξια διαχειριστής, πολυμήχανος».

Το 1969 έγινε εξομολόγος του Ερμιτάζ Σπασο-Πρεομπραζένσκ και κήρυττε πολύ. Πέθανε από καρκίνο στις 13 Αυγούστου 1978.

Ο Αρχιμανδρίτης Ταύριων ήταν διάσημος πνευματικός μέντορας και ιεροκήρυκας.  Μετά από αυτόν έμειναν πολλές προφητείες.  Πηγές - δύο ιστότοποι, "Monomakh" .-6

Σχετικά με την εκκλησία.

Ο Αρχιμανδρίτης Ταύριος πίστευε ότι η χάρη θα έμενε μόνο στις αρχαίες εκκλησίες που κάποτε ήταν κλειστές και ότι δεν θα υπήρχε σε νέες, γιατί... θα αρχίσουν να στήνονται για χάρη της νέας θρησκείας του Αντίχριστου.

Ο Αρχιμανδρίτης Ταύριων ήταν διάσημος πνευματικός μέντορας και ιεροκήρυκας.  Μετά από αυτόν έμειναν πολλές προφητείες.  Πηγές - Δύο τοποθεσίες, "Monomakh" .-7

Προειδοποίησε επίσης ότι αν η εκκλησία προσευχηθεί για τις αρχές, θα γίνει αντίθετο με τον Θεό.

"Πολλοί από τους κληρικούς και τους επισκόπους θα χάσουν την πίστη τους στην Ανάσταση του Χριστού. Τις τελευταίες ημέρες δεν θα υπάρχουν αληθινοί επίσκοποι και δεν θα γίνεται λόγος για τους πρεσβυτέρους."
«Θα υπάρξει πτώση του ρωσικού κλήρου. Οι κληρικοί με τη σιωπή τους θα οδηγήσουν το ποίμνιο στον Αντίχριστο. Όταν έρθει η ώρα για την εκπλήρωση του 13ου κεφαλαίου / της Αποκάλυψης του Ιωάννη του Θεολόγου /, τότε ο κλήρος θα παραμείνει σιωπηλός».
"Όπως και να έχει, η εκκλησία στην οποία στηρίζεται η Χάρη, η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, πρέπει να πολεμηθεί μέχρι τέλους. Ο Κύριος θα είναι στο μικρό ποίμνιο της μαχητικής εκκλησίας."

Σχετικά με τα έγγραφα.

Τα χρήματα θα γίνουν ηλεκτρονικά, σε κάρτες. Η θεραπεία είναι αδύνατη χωρίς ιατρική ασφάλιση.

Ο Αρχιμανδρίτης Ταύριων ήταν διάσημος πνευματικός μέντορας και ιεροκήρυκας.  Μετά από αυτόν έμειναν πολλές προφητείες.  Πηγές - δύο ιστότοποι, "Monomakh" .-8
"Θα δώσουν νέα έγγραφα: διαβατήρια, πινακίδες, όλα θα είναι ηλεκτρονικά και θα μοιράζουν τις επιγραφές παντού. Τα ονόμασε το Ισραηλινό σύμβολο της Παλαιάς Διαθήκης. Μπορείτε να το αναγνωρίσετε με αυτόν τον τρόπο: θα έχει 30 ραβδιά σύμφωνα με τον αριθμό από 30 ασήμι. Τα εξωτερικά είναι μακρόστενα και στη μέση επιμήκη. Όπως "Αν τον δεις, να ξέρεις ότι είναι. Και θα τον βάλουν σε προϊόντα, σε έγγραφα, παντού, παντού. Η Αποκάλυψη θα εκπληρωθεί. "
«Το σημάδι του θηρίου θα είναι κάτω από το πρόσχημα των αριθμών του θησαυροφυλακίου του Σολομώντα της Παλαιάς Διαθήκης. Και θα υπάρχουν μερικά ραβδιά, και τρία θα είναι επιμήκη ή κοντύτερα, όπως θα βρει. Θα υπάρχουν σε όλα τα προϊόντα. ”

Ο γέροντας είπε ότι δεν θα προσλαμβάνονταν άνθρωποι χωρίς νέο διαβατήριο. Αυτό το έγγραφο θα δώσει όλες τις ευλογίες και καλή τύχη, αλλά οι άνθρωποι δεν θα χαρούν για πολύ, μέχρι την εποχή του Αντίχριστου και την ενεργοποίηση του παγκόσμιου υπολογιστή. Μετά από αυτό, ο φόβος, η θλίψη και η φρίκη περιμένουν όλους. Όσοι αρνήθηκαν το έγγραφο θα διωχθούν. Και αυτά δεν είναι ρωσικά έγγραφα, αλλά μασονικά διαβατήρια, θα έχουν πάνω τους τη σφραγίδα του Αντίχριστου.

Σχετικά με τους καιρούς του τέλους.

Ο Αρχιμανδρίτης Ταύριων ήταν διάσημος πνευματικός μέντορας και ιεροκήρυκας.  Μετά από αυτόν έμειναν πολλές προφητείες.  Πηγές - Δύο τοποθεσίες, "Monomakh" .-9

Προειδοποίησε ότι όταν το θηρίο βασιλέψει, δεν θα μείνει καμία χάρη. Θα δώσει στους ανθρώπους φαγητό, αλλά κανείς δεν θα μπορεί να φάει. Έτσι θα επιτεθούν ο ένας στον άλλον. Στην αρχή περίμενε έντονη αύξηση των τιμών, αλλά και των συντάξεων. Ωστόσο, μετά από αυτό όλες οι τιμές για πράγματα και άλλα πράγματα θα εκτοξευθούν στα ύψη, δεν θα ξέρουν όλοι τι να κάνουν. Μετά από αυτό, περίμενε έντονη πείνα (ίσως μιλάμε για πνευματική τροφή, γιατί διαβάζουμε παρακάτω):

«Θα υπάρξει τέτοιος λιμός /λόγια αλήθειας/ που οι άνθρωποι θα βρίσκονται σε σύγχυση αναζητώντας /πνευματική/ τροφή. Συχνά οι εχθροί θα μεταμφιεστούν σε ιερείς - φορώντας γένια, οι άνθρωποι θα στραφούν σε αυτούς και θα οδηγήσουν το ποίμνιο σε αγέλη λύκων."
«Ο π. Ταύριων είπε: μη φοβάσαι, ο Κύριος δεν θα σου επιτρέψει να αντέχεις περισσότερα από όσα μπορείς να αντέχεις. Απλώς προσπάθησε: «Κύριε, βοήθησε, ενίσχυσε!» Δεν θα φας καν, και κάποιοι θα πάρουν ένα κόκκο γης. , κάντε το σημείο του σταυρού και φάτε "σαν δημητριακά. Θα είναι άγιοι."

Ένα άλλο σημάδι των τελευταίων καιρών είναι ότι ο χρόνος θα μειωθεί, η μέρα θα πρέπει να επιταχυνθεί, η νύχτα θα παραμείνει ίδια με πριν.

Ο Αρχιμανδρίτης Ταύριος πίστευε:

«Τον τελευταίο καιρό λίγοι άνθρωποι θα αρρωστήσουν όχι από τον Θεό, αλλά από τον εχθρό».

Κάλεσε να προσευχηθεί στον Θεό, να του ζητήσει να του δώσει υπομονή και τότε θα γίνει πιο εύκολο.

Ο Αρχιμανδρίτης Ταύριων ήταν διάσημος πνευματικός μέντορας και ιεροκήρυκας.  Μετά από αυτόν έμειναν πολλές προφητείες.  Πηγές - δύο ιστότοποι, "Monomakh" .-10

Ο γέροντας προέβλεψε ότι θα ερχόταν η ώρα της καταπίεσης και της δίωξης, μετά την οποία πρέπει να περιμένουμε έναν πόλεμο, σύντομο αλλά ισχυρό.

"Αφού οι άνθρωποι τελικά αποφάσισαν το μυαλό τους και δεν στέκονται σταθερά, δεν δέχονται τίποτα, ο Κύριος θα επιτρέψει την τελευταία δράση - πόλεμο και αν κάποιος διασχίσει τον εαυτό του:" Κύριε, εκτός από, Έλεος! ", Ο Κύριος θα σώσει ακόμη και τότε να σώσει όλοι όσοι μπορούν να σωθούν έως ότου βασίλευσε το θηρίο».
Ο Αρχιμανδρίτης Ταύριων ήταν διάσημος πνευματικός μέντορας και ιεροκήρυκας.  Μετά από αυτόν έμειναν πολλές προφητείες.  Πηγές - δύο ιστότοποι, "Monomakh" .-11

Υπήρχε επίσης μια τέτοια περίεργη πρόβλεψη:

«Σε μια μικρή δυτική χώρα, σε ένα πενταόροφο κτίριο, θα εγκατασταθεί μια μεγάλη ισχυρή συσκευή - υπολογιστής - θηρίο (το είπε ο π. Ταύριων: υπολογιστής). Στην αρχή κρυφά, αλλά μετά θα το πει η Φωνή του Θεού. αυτός ο σχεδιαστής για το τι έχει φτιάξει. Προσπαθήστε να μην "μπαίνετε σε αυτόν τον υπολογιστή, θα ενεργήσει, αλλά η τελευταία του δύναμη δράσης θα είναι όταν βασιλέψει ο Αντίχριστος. Τότε ο Αντίχριστος θα κηρύξει πόλεμο σε αυτούς που δεν δέχτηκαν το σημάδι. Μην Φοβάστε, δύο θάνατοι δεν μπορούν να συμβούν. Ο Κύριος χρειάζεται θαρραλέους ανθρώπους».
Ο Αρχιμανδρίτης Ταύριων ήταν διάσημος πνευματικός μέντορας και ιεροκήρυκας.  Μετά από αυτόν έμειναν πολλές προφητείες.  Πηγές - δύο ιστότοποι, "Monomakh" .-12
"Το χειρότερο και πιο καταστροφικό πράγμα για την ψυχή είναι να συμπεριληφθεί στον παγκόσμιο υπολογιστή - ο διάβολος του Αντίχριστου. Ο διάβολος γράφει μια τέτοια ψυχή στο Βιβλίο του Θανάτου. Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί που περιλαμβάνονται στον υπολογιστή δεν επιτρέπεται καν να πάνε σε δοκιμασία μετά θάνατον, γιατί δεν έχουν όνομα, χωρίς αυτό το κύριο πράγμα που μας κάνει θεόμορφη προσωπικότητα.Και θα κρατηθούν σε κολασμένα μαρτύρια μέχρι την Εσχάτη Κρίση ως εκείνοι που απαρνήθηκαν τον Χριστό και τους όρκους του βαπτίσματος. Και μόνο κατά τη Δευτέρα Παρουσία του Σωτήρος θα καταστραφούν ο υπολογιστής και οι προσωπικοί αριθμοί. Και τότε οι ψυχές από την κολασμένη αιχμαλωσία θα εμφανιστούν ξανά στην Τελευταία Κρίση με τα ονόματά τους. Αλλά πώς θα είναι γι' αυτές η Κρίση τότε; Κύριε, έχετε έλεος!"

Σχετικά με τις ΗΠΑ και άλλες χώρες.

Σχετικά με τις ΗΠΑ, ο γέροντας προέβλεψε ότι ολόκληρη η ήπειρος θα εξαφανιζόταν.

Ο Αρχιμανδρίτης Ταύριων ήταν διάσημος πνευματικός μέντορας και ιεροκήρυκας.  Μετά από αυτόν έμειναν πολλές προφητείες.  Πηγές - δύο ιστότοποι, "Monomakh" .-13

Υποτίθεται ότι είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση με την Κίνα, έτσι έγραψε σχετικά:

"Η Κίνα θα διασχίσει τη Ρωσία, αλλά θα περάσει όχι ως μαχητής, αλλά ως κάποιος που πηγαίνει κάπου στον πόλεμο. Η Ρωσία θα είναι σαν διάδρομος γι' αυτήν. Όταν φτάσουν στα Ουράλια, θα σταματήσουν και θα ζήσουν εκεί για πολύ καιρό. Η Μητέρα του Θεού θα προσευχηθεί πρόσφατα για την Κίνα, και πολλοί Κινέζοι θα δουν τη σταθερότητα των Ρώσων και θα εκπλαγούν: γιατί στέκονται έτσι; Και πολλοί θα μετανοήσουν για το λάθος τους και θα δεχτούν μαζικό βάπτισμα. Και πολλοί θα δεχτούν ακόμη και μαρτύριο για τη Ρωσία από τους δικούς τους ανθρώπους. Τότε θα υπάρχει αγαλλίαση!».

Σχετικά με τη Ρωσία.

Ο Αρχιμανδρίτης Ταύριων ήταν διάσημος πνευματικός μέντορας και ιεροκήρυκας.  Μετά από αυτόν έμειναν πολλές προφητείες.  Πηγές - δύο ιστότοποι, "Monomakh" .-14

Σχετικά με τη Ρωσία είπε:

«Ο Κύριος θα χαρεί να διαφυλάξει τη Ρωσία».

Κάλεσε σε προσευχή για τη χώρα του:

«Προσευχή για τη Ρωσία, για την Ορθοδοξία: «Σώσε, Κύριε, Αγία, Ορθόδοξη Ρωσία. Προστατέψτε την από εχθρούς ορατούς και αόρατους».
«Να προσεύχεστε αδιάκοπα, να μετανοείτε αδιάκοπα, να κλαίτε, να προσεύχεστε για ολόκληρο τον λαό, όχι μόνο για τους συγγενείς σας, αλλά για ολόκληρη την Εκκλησία, για ολόκληρη τη χώρα. Γιατί αν κάποιος προσεύχεται κάπου, σαν φλόγα, σαν κερί φωτίζει ένα δωμάτιο σε σκοτεινή νύχτα, γι' αυτό, από κάποιον που θα φωνάξει, γκρίνια, αν δεν μπορεί να κλάψει με τα μάτια του, ας κλάψει, ας κλάψει με την ψυχή του, και αυτό θα είναι δυνατό ενώπιον του Θεού».
Ο Αρχιμανδρίτης Ταύριων ήταν διάσημος πνευματικός μέντορας και ιεροκήρυκας.  Μετά από αυτόν έμειναν πολλές προφητείες.  Πηγές - δύο ιστότοποι, "Monomakh" .-15

Ήξερε ήδη τότε τι περίμενε τη χώρα μας:

«Μη φοβάστε την Αμερική, αυτή, σαν αλυσοδεμένος σκύλος, θα γαβγίσει και θα ενθουσιάσει το γάβγισμα σε άλλα σκυλιά που έχουν την ίδια γνώμη μαζί της. Αλλά είναι ανίσχυρη απέναντι στη Ρωσία. Όλα εξαρτώνται από τον ρωσικό λαό, αν η Ρωσία φέρει μετάνοια , ικετεύει τον Θεό, ακόμη και σε μια στιγμή που όλος ο κόσμος θα χαίρεται που πέθανε. Και δεν θα είναι τόσο θυμωμένοι με τη Ρωσία όσο με τον Χριστιανισμό, γιατί θα ανατραφούν με τέτοιο τρόπο ώστε ο Χριστός να είναι τέρας, και όλοι όσοι πιστεύουν σε Αυτόν είναι εχθροί της ανθρωπότητας και πρέπει να καταστραφούν. Όλοι οι άνθρωποι θα τρίζουν τα δόντια τους ενάντια στον Ορθόδοξο Χριστιανισμό».
 
ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου