Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ 2024;

Νομίζω ότι πλέον έχουμε φτάσει στο δια ταύτα και βλέπουμε τις προφητείες ή όσα ειπώθηκαν μέχρι σήμερα στην πράξη.Μπήκαμε αισίως στο 2024 και θα κάνω μία αναδρομή για να δούμε τι έχει ειπωθεί για το φετινό Πάσχα του 2024,μιας κι έμειναν κάτι λιγότερο από 4 μήνες μέχρι το Πάσχα.

Ο πρώτος που αναφέρθηκε στο Πάσχα του 2024 με την ημερομηνία 5-5-2024 ήταν ο γνωστός σε όλους Δημοσθένης Λιακόπουλος και τα ΄λεγε μέσα από τις εκπομπές του στην τηλεόραση αλλά και τα έγραψε στο βιβλίο Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.

Ας δούμε τι λέει ο ίδιος για την έρευνα που έκανε στο Τραχώνι της Κύπρου:

Πριν απο περίπου 20 χρόνια, δέχθηκα στο γραφείο μου την επίσκεψη κάποιων ιερέων και λαϊκών από την Κύπρο, που μου πρότειναν να εκδώσω ένα βιβλίο με τον τίτλο Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ, που θα περιείχε προφητείες που κατ΄ αυτούς δόθηκαν με μορφή συμβόλων που εμφανίστηκαν στους τοίχους ενός σπιτιού στο Τραχώνι της Κύπρου.

Έγινε ο κακός χαμός με το βιβλίο αυτό. Μέγα θαύμα, έλεγαν πολλοί, Μεγάλη απάτη, έλεγαν άλλοι.

Εγώ, που δεν είχα προσωπική άποψη, έπραξα αλλά και συνέβησαν τα παρακάτω:

1. Εξέδωσα το βιβλίο Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ που δεν είχα γράψει εγώ, αλλά που μου είχαν παραχωρήσει τα δικαιώματα από την Κύπρο.

2. Πήρα συνέντευξη από τον Μητροπολίτη Λεμεσού Χρύσανθο, που μου επιβεβαίωσε το θαύμα εμφάνισης των εικόνων στους τοίχους και μάλιστα είπε ότι μία εμφανίστηκε και μπροστά στα μάτια του. Την συνέντευξη περιέλαβα στο βιβλίο μου ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 2 που εξέδοσα αργότερα και συνέγραψα εγώ.

 3. Μετά από λίγο πέθανε ο Μητροπολίτης Χρύσανθος και νέος Μητροπολίτης με την ιερά σύνοδο Κύπρου δήλωσε ότι το θέμα είναι προϊόν απάτης ή πλάνης από μέρους αυτών που κατοικούσαν στο σπίτι.

4. Ο νέος Μητροπολίτης, έβγαλε για εξη μήνες τους ενοίκους από το σπίτι τους αλλά τα σύμβολα συνέχισαν να εμφανίζονται, παρά το ότι το σπίτι ήταν ακατοίκητο με αλλαγμένες κλειδαριές και τα κλειδιά τα είχε ο νέος Μητροπολίτης. Η Μητρόπολη, όμως δεν τόλμησε να κάνει καμία δήλωση για το φαινόμενο αυτό. Ποιός έκανε την “απάτη” αφού πλέον είχε η Μητρόπολη τα κλειδιά του σπιτιού;;;;; Μήπως επομένως δεν ήταν απάτη;;;;

5. Ζήτησα από όλους αυτούς που ισχυριζόταν ότι είδαν τα σύμβολα να εμφανίζονται στους τοίχους του σπιτιού, τόσο τους ενοίκους του σπιτιού αλλά και άλλους ντόπιους να μου κάνουν δήλωση ενώπιον συμβολαιογράφου, ότι αληθώς καταθέτουν αυτά που είδαν. Την έκαναν και μου την έστειλαν και την δημοσιιοποίησα στο βιβλίο Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ 2.

6. Πήγα ο ίδιος στο Τραχώνι με τηλεοπτικό συνεργείο και πήρα συνέντευξη από δεκάδες ανθρώπους που επιβεβαίωσαν αυτά τα θαυμαστά που είχαν δει. Όλα τα μοίρασα ελεύθερα χωρίς κόστος σε DVD για να δουν όλοι τι μου είπαν.

Παρά όλα τα παραπάνω υπάρχουν αμφιβολίες και εύλογες ερωτήσεις για όλα όσα είχαν γίνει και σημάδεψαν όλη την Ελλάδα για μια ολόκληρη δεκαετία, ενω το σύνθημα Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ έμεινε και ακούγεται ακόμη, έχοντας όμως αντικατασταθεί από το ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΟΥΚ ΕΣΤΙ.

Εκείνος στο οποίο κόλλησαν πολλοί καλοπροαίρετοι και κακοπροαίρετοι, ήταν η ημερομηνία 5/5/2024, που είχε εμφανιστεί, ή όπως λένε ζωγραφιστεί από άνθρωπο, χωρίς να πρόκειται για θαύμα, στην κρεββατοκάμαρα του σπιτιού.

Αυτοί που έδωσαν την ερμηνεία των συμβόλων το μετέφρασαν σαν ΠΑΣΧΑΛΙΟΣ ΧΑΡΑ, με τα γνωστά ότι θα μας δώσει ο Πούτιν την Πόλη, ενώ εμείς θα πίνουμε φραπέ και όλα τα σχετικά, ενώ άλλοι έλεγαν ότι πρόκειται για μία ημερομηνία χωρίς νόημα, αφού επρόκειτο για απάτη. Άλλοι σκέφτηκαν ότι με το πραγματικό ημερολόγιο, η ημερομηνία αυτή αντιστοιχεί στις 5/5/2029, αφού ο Χριστός γεννήθηκε το 5 μ.Χ. σύμφωνα με το ημερολόγιο που έχουμε και όλα πάνε 5 χρόνια πίσω.

Κανείς όμως δεν αναρωτήθηκε, εφόσον οι επιγραφές αποτελούν θαύμα και όχι ανθρώπινη απάτη, αν το .Χ. σημαίνει ΧΑΡΑ ή κάτι άλλο.

ΧΟΥΝΤΑ, ΧΑΜΟΣ, ΧΑΛΑΣΜΟΣ κτλ κτλ.

Οψόμεθα, αφού η 5/5/2024 είναι κοντά, αλλά το ίδιο και η 5/5/2029.

el.gr 

Τα χρόνια πέρασαν και ένας ακόμη μίλησε για το Πάσχα του 2024.Ας δούμε την μαρτυρία για τον π.Καλα'ι'δη από την Σιντική Σερρών. 

Παπά-Γιάννης Καλαΐδης: «Θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης για να γλιτώσουμε από την ταυτότητα!»

 

Είχα την τιμή και την τύχη να συνομιλήσω πριν λίγο με άνθρωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος του παπά-Γιάννη Καλαΐδη, το οποίο όλως «τυχαίως» όλα αυτά τα χρόνια είναι πελάτης μου, χωρίς όμως να γνωρίζω την συγγένειά του, με τον άγιο άνθρωπο.

Η ίδια η συγκυρία της γνωριμίας ήταν θαυμαστή αφού την ίδια στιγμή - κατά μία απίστευτη διπλή σύμπτωση! - ο ένας έψαχνε τον άλλο! Επί του θέματος: το εν λόγω πρόσωπο μού απεκάλυψε κάποιες σημαντικότατες μαρτυρίες από τον παπά-Γιάννη τις οποίες θα προσπαθήσω να αποδώσω όσο πιο πιστά γίνεται από μνήμης. Για οποιαδήποτε παράλειψη ή διαστρέβλωση των λεγομένων η ευθύνη μού ανήκει και αν χρειαστεί θα επανέλθω για ενδεχόμενες διορθώσεις. Η δημοσίευση γίνεται κατόπιν προφορικής άδειας. 

 

Μαρτυρία 1η :

«Ο παπά-Γιάννης όσο κι αν προσπαθούσα να τον πιάσω στον ύπνο δεν μου έλεγε ποτέ τίποτε σχετικό με την ημερομηνία παράδοσης της Πόλης. Επέμενα διαρκώς και προσπαθούσα να τον πετύχω χαλαρό, σε ανύποπτες στιγμές αλλά η αδιάπτωτη Χάρις δεν του επέτρεπε να μου αποκαλύψει τίποτε σχετικό. Μετά από καιρό όμως έμαθα μέσω άλλου γνωστού ότι του απεκάλυψε ότι "την Πόλη θα την πάρουμε την χρονιά που το Πάσχα θα πέσει 5 Μαΐου"! Το Πάσχα πέφτει σε αυτήν την ημερομηνία το 2013 και το 2024... Ποιος ξέρει... Θα δείξει...»

 

Μαρτυρία 2η :

«Μια μέρα ήμασταν μαζεμένοι σε κάποια γιορτή ενός μέλους της οικογένειας και ο παπά-Γιάννης προβληματισμένος μας είπε "ακούστε καλά τι θα σας πω και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας : λυπάμαι που δεν υπάρχει ένας ανδρείος να δει το παιδί του να πεθαίνει από την πείνα και να μην παίρνει αυτήν την ταυτότητα!" Μας προβλημάτισε όλους έντονα...

Πέρασε ο καιρός και μετά 6 μήνες σε άλλη γιορτή που ήταν όλη η ευρύτερη οικογένεια μαζεμένη, μας είπε χαρούμενος αυτήν την φορά"ακούστε καλά τι θα σας πω και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας και να το θυμόσαστε : τα γεγονότα της παράδοσης της Πόλης στους Έλληνες θα προλάβουν την έκδοση αυτής της ταυτότητας κι έτσι θα σωθούν πολλοί άνθρωποι και πολλοί άλλοι λαοί οι οποίοι θα την παίρνανε... Γι' αυτό το θέμα προσευχήθηκαν πάρα πολλοί - εγώ είμαι ο τελευταίος - και ο Θεός εισάκουσε την προσευχή μας! Θα προλάβουν και θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης για να γλιτώσουμε από την ταυτότητα!»

 

Μαρτυρία 3η :

«Το 2009, έξι μήνες πριν κοιμηθεί είχα μία πληροφορία ότι οι Τούρκοι ήταν έτοιμοι να μας επιτεθούν. Το είπα στον παπά-Γιάννη κι αυτός χαμογέλασε και είπε "τους Τούρκους μην τους φοβάστε! Θα πάθουν μεγάλη ζημιά... Να το θυμάστε καλά και να το βάλετε στο μυαλό σας ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ!"»

πηγή: Hggiken.pblogs.gr

Οι νέες ταυτότητες σε Ελλάδα και Κύπρο κυκλοφορούν και σε μικρό χρονικό διάστημα έρχεται και ο αριθμός του Πολίτη.Απλά να πούμε ότι η Κομισιόν θα κυκλοφορήσει πανευρωπα'ι'κά τη νέα ταυτότητα που θα περιέχει τα πάντα,από δίπλωμα,ασφάλιση,διαβατήριο μέχρι τραπεζικούς λογαριασμούς,όλα σε ένα νοικοκυρεμένα.

Και περνάμε σε Ορθόδοξες προφητείες εκτός Ελλάδος πάνω στο ίδιο θέμα και μοτίβο.

 

H προφητεία του Γέροντα Ιωνά της Οδησσού για τα 3 Πάσχα…..

 

Συμβαίνει στις μέρες μας….Η προφητεία του Γέροντα Ιωνά της Οδησσού (2012) για τα Τρία Πάσχα. Ο στάρετς μίλησε για 3 προσεχή Πάσχα.Το ένα Πάσχα θα είναι του αίματος το δεύτερο Πάσχα θα είναι της πείνας και το τρίτο της Νίκης, πρόβλεψε. Τώρα ποιός είναι ο χρόνος της εκπλήρωσης αυτής της πρόρρησης άγνωστο.

Πάντως ο όρος Πάσχα είναι κομβικός στην διατύπωση της έκφρασής του κι επαναλαμβάνεται 3 φορές. 3 Πασχαλιές.Το Πάσχα του 2020 ήταν όντως το πιο διαφορετικό….αποτελεί σημείο αναφοράς. Ωστόσο είναι δύσκολο κανείς να καθορίσει σε ποιο από τα 3 στάδια βρίσκεται η ανθρωπότητα με βάση την 3μερή κλίμακα του στάρετς και αν έχουμε διανύσει ήδη κάποια από αυτά. Το σίγουρο είναι ότι δεν είμαστε στο Πάσχα το 3ο αυτό της Νίκης. Δεν έχει επέλθει ακόμη το Πάσχα της μεγάλης πείνας ωστόσο λόγω της παγκόσμιας πρωτοφανούς ύφεσης φαίνεται να προαναγγέλεται. Οπότε μπορεί να είμαστε καθ’οδόν προς το 2ο Πάσχα αυτό του μεγάλου λιμού της πείναςΌμως για να είμαστε σε αυτό το στάδιο διήλθαμε από το λουτρό αίματος που προδιαγράφει το πρώτο;;;

Mήπως τελικά το Πάσχα 2020 ένα σβηστό κι ακυρωμένο εν πολλοίς Πάσχα αποτελέσει το ορόσημο των δοκιμασιών και επιταχύνει την διέλευση των 3 Πάσχα που έπονται άμεσα;;;;

dimpenews.com 

Είναι γνωστό ότι στις 24 Φεβρουαρίου 2022 ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία,προφανώς το 2023 ήταν της πείνας κι έρχεται το 2024 της δόξας και της νίκης για τη Ρωσία. 

Ο πρεσβύτερος Νεκτάριος στο ησυχαστήριο της Όπτινα είχε πει για το 2024:

 «Η Ρωσία θα ξεσηκωθεί και δεν θα είναι πλούσια υλικά, αλλά θα είναι πλούσια στο πνεύμα», έκανε αυτή την πρόβλεψη ο Γέροντας Νεκτάριος το 1917.

 «Εάν οι άνθρωποι δεν βρουν μετάνοια ενώπιον του μεγαλομάρτυρα, ο Κύριος δεν θα γίνει μεσολαβητής σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Εάν οι άνθρωποι δεν στραφούν στον Θεό, η Ρωσία και όλη η Ευρώπη θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες. Και οι άνθρωποι θα θυμούνται το 2024 για πολύ καιρό».

Μία ακόμη προφητεία από τη Ρωσία και τη Μαρία  Ivanovna:

 Σε πολύ μεγάλη ηλικία, η Maria Ivanovna πήγε πρώτα στο μοναστήρι Diveyevo, όπου έλαβε το σχήμα, και στη συνέχεια σε ένα μικρό, κακώς εξοπλισμένο μοναστήρι στην περιοχή Tver, στο οποίο ζούσαν μόνο 15 καλόγριες. Εκεί, σε ηλικία 92 ετών, έφυγε από τη ζωή. Αυτό ήταν το 2000.

 

Προφητεία Μαρίας της Σαμάρας.


 

 

Μερικές φορές η Μαίρη προειδοποιούσε τους ανθρώπους για παγκόσμια γεγονότα. Ανάμεσα στις προφητείες της υπάρχει μια που αφορά την εποχή μας, δηλαδή το 2024. Επιπλέον, διασταυρώνεται με τις προβλέψεις άλλων μάνων και ορθοδόξων πρεσβυτέρων. Να τι είπε:

«Το 2024 είναι μια ξεχωριστή χρονιά για τη Ρωσία. Στο θρόνο της Ρωσίας θα ανέβει ο ευλογημένος βασιλιάς, από τον οποίο θα ξεκινήσει το μεγαλείο του κράτους!!!»

Και τελειώνουμε με τον Ανατολικο-Ουκρανό από το Ντονμπάς,Νικολά'ι' Ταρασένκο.

Ο ΤΥΦΛΟΣ ΕΡΗΜΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΪ ΤΑΡΑΣΕΝΚΟ


 

Στις 16 Απριλίου 2023, το NTV μετέδωσε μια ιστορία στην οποία συμμετείχε ο ερημίτης Nikolai Tarasenko, ένας θεραπευτής και μάντης από το Donbass. Ένας τυφλός πρώην αρχαιολόγος έχτισε ένα ναό στο βουνό με τα χέρια του για να φέρει πίστη και ειρήνη στους ανθρώπους. Και αυτό είπε τότε:

Όσο για τον «πράσινο κύριο» - «Αλλά δεν θα είναι εκεί, όλα σύντομα! Όχι πολύ με την Ουκρανία"
Σχετικά με τις ΗΠΑ - «Οι Αμερικανοί θα εξαφανιστούν, η Αμερική ως κράτος δεν θα υπάρχει καθόλου».
Σχετικά με τη Ρωσία - "Η Ρωσία θα κερδίσει και θα κυβερνήσει τον κόσμο για 100 χρόνια"
Σχετικά με τη νίκη - " η νίκη θα έρθει το Πάσχα τον Μάιο του 2024, αν κρατήσουμε τη γραμμή ενωμένοι... " - Nikolay Tarasenko

Αυτά ειπώθηκαν σε Κύπρο,Ελλάδα,Ουκρανία και Ρωσία για το 2024 που διανύουμε και περιμένουμε πλέον να δούμε στην πράξη τι θα γίνει.

zenjt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου