Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Γέροντας: Ήδη πλησιάζουν οι καιροί του Αντίχριστου. Η σφραγίδα του Αντίχριστου είναι σύντομα, θα υπάρξουν σοβαρές καταστροφές, θα γίνουν σύντομα.


Η οργή του Θεού δεν μπορεί να αποφευχθεί.  Δεν μπορείς να κρυφτείς από αυτόν, δεν μπορείς να πας πουθενά και δεν μπορείς να κρυφτείς.  Αυτό το επανέλαβε πολλές φορές ο εξομολόγος του Ντονμπάς, Γέροντας Ζωσιμά (Σοκούρα).

Η οργή του Θεού δεν μπορεί να αποφευχθεί. Δεν μπορείς να κρυφτείς από αυτόν, δεν μπορείς να πας πουθενά και δεν μπορείς να κρυφτείς. Αυτό το επανέλαβε πολλές φορές ο εξομολόγος του Ντονμπάς, Γέροντας Ζωσιμά (Σοκούρα). Πίσω στη δεκαετία του '90, μίλησε για την παρακμή των ηθών, τον διωγμό της Εκκλησίας και το σχίσμα.

Το τέλος είναι πραγματικά κοντά, πραγματικά πλησιάζει. Το νιώθουν όσοι έχουν ανεπτυγμένο πνευματικό μάτι. Αυτό είναι που σε βοηθά να νιώθεις. Όποιος παρακολουθεί την ψυχή, την καθαρίζει, μένει ξύπνιος, μπορεί να διακρίνει, να νιώσει, να δει την προσέγγιση του Αντίχριστου. Υπάρχει ακόμη και μια τέτοια προσευχή. Για αυτούς που μας προσβάλλουν και για τους εχθρούς μας, για την επίμονη πίστη και τη γρήγορη βοήθεια του Θεού του Δίκαιου Ιωάννη της Κρονστάνδης. Προχωρήστε και φροντίστε να το αποθηκεύσετε: https://t.me/molitvaikona/5909 .

Σχήμα-Αρχιμανδρίτης Ζωσιμα έγραψε:

«Το τέλος πλησιάζει... Οι καιροί του Αντίχριστου πλησιάζουν. Κοντεύουν να έρθουν καθαρά. Η σφραγίδα του Αντίχριστου δεν είναι εφεύρεση. Θα είναι. Θα είναι πολύ σύντομα.

Οι τρομερές καταστροφές δεν μπορούν να αποφευχθούν. Οι καιροί θα είναι τόσο δύσκολοι που θα υπάρχουν περισσότεροι εγκληματίες από απλοί άνθρωποι. Η πτώση των ηθών παρατηρείται εδώ και καιρό. Και θα υπάρξουν ακόμη περισσότερα. Οι άνθρωποι θα έχουν γυάλινα μάτια. Θα έρθει μάλιστα η στιγμή που ο ένας θα πυροβολήσει τον άλλον για πλάκα».

Ο Γέροντας Ζωσιμά προφήτεψε ότι οι σατανιστές θα πετούσαν βόμβες στη Σερβία, το Κίεβο και ίσως ακόμη και να επιτεθούν στη Μόσχα.

Η οργή του Θεού δεν μπορεί να αποφευχθεί. Οι μοναχοί θα σταθούν ως στρατός ενάντια στους υπηρέτες του Αντίχριστου. Πολλοί από τους μοναχούς θα οδηγηθούν στη φυλακή. Γενικά, πολλοί άνθρωποι θα οδηγηθούν στη φυλακή.

Ο Ζωσιμά προφήτεψε ότι το 2000 η βασιλική οικογένεια θα αγιοποιηθεί.

Η οργή του Θεού δεν μπορεί να αποφευχθεί.  Δεν μπορείς να κρυφτείς από αυτόν, δεν μπορείς να πας πουθενά και δεν μπορείς να κρυφτείς.  Αυτό επαναλήφθηκε περισσότερες από μία φορές από τον εξομολόγο του Ντονμπάς, Γέροντα Ζωσιμά (Σώκουρα).-2

Ο Σχήμα-Αρχιμανδρίτης Ζωσιμά κληροδότησε ότι είναι απαραίτητο να τηρούμε αυστηρά τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία. Σε περίπτωση διαφωνίας μεταξύ Κιέβου και Μόσχας, θα πρέπει κανείς να τηρεί αυστηρά τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία. Από τα υπάρχοντα μοναστήρια είναι απαραίτητο να γίνουν σπίτια του ελέους.

Η Ρωσία θα επιβιώσει στο τέλος. Θα υπάρχει μεγάλη χάρη του Θεού πάνω της. Ο πατέρας Zosima είπε ότι το ρωσικό πνεύμα είναι αήττητο, άφθαρτο, ισχυρό.

«Όσο και αν φωνάζουν για την ειρήνη, ο θυμός της πλησιάζει γρήγορα», συνέχισε. «Οι Δυτικοί Ουκρανοί θα στρεφθούν και θα στραφούν ενάντια στην Ορθόδοξη πίστη».

Όμως ο Αντίχριστος δεν θα πάει μακριά. Η νίκη του θα αναζωογονήσει μόνο την ορθοδοξία και θα σηκώσει εκείνους που κοιμήθηκαν.

Ο Αντίχριστος φοβάται και θα φοβάται τα μοναδικά. Ο μοναχισμός και η μοναστηριακή ενδυμασία τον τρομάζουν. Οι υπάλληλοι του Αντίχριστου θα φοβούνται τον απόστολο και το μοναστικό μανδύα.

Αν και θα βασανίσει σκληρά τους μοναχούς, δεν θα μπορέσει να τους νικήσει.

Ο Κύριος θα επιτρέψει την ίδια Γεθσημανή. Θα ξαναγίνει σύντομα. Ετοιμάζεται ήδη. Σύντομα πολλά από τα σχέδιά τους θα εγκαταλειφθούν.

Προδοσία της Εκκλησίας, προδοσία της Πατρίδος, προδοσία όλων των αγίων.

Μόνο στη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία θα διατηρηθεί και θα παραμείνει αγνή η Ορθοδοξία. Μόνο η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία πρέπει να τηρηθεί αμέσως μόλις αρχίσει η διαίρεση.

Θα υπάρχουν ακόμα πολλές λάμπες αληθινής πίστης αναμμένες στη Ρωσία. Κανείς δεν θα τα σβήσει, κανείς δεν θα τα σβήσει. Ούτε αιρέσεις δαιμόνων, ούτε παγίδες, ούτε πειρασμοί του κακού, ούτε διωγμοί και τεχνάσματα του Σατανά.

Λάμπες, είτε το θέλουν είτε όχι οι επίγειοι δαίμονες, θα εξακολουθούν να καίγονται στην ιερή ρωσική γη.

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Η οργή του Θεού δεν μπορεί να αποφευχθεί.  Δεν μπορείς να κρυφτείς από αυτόν, δεν μπορείς να πας πουθενά και δεν μπορείς να κρυφτείς.  Αυτό επαναλήφθηκε περισσότερες από μία φορές από τον εξομολόγο του Ντονμπάς, Γέροντα Ζωσιμά (Σώκουρα).-3 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου