Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Ποια προφητεία έκανε ο μοναχός Άβελ για το 2024 για τη χώρα μας;

Το 2023 έφτασε. Και, βλέπετε, η 31η Δεκεμβρίου 2022 ήταν κάπως ανήσυχη στην ψυχή μου. Για σχεδόν 10 χρόνια, η Ρωσία ζει με τέτοιο τρόπο που κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Πολίτες της χώρας αστειεύονται: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά», μια φράση που έχει σχεδόν γίνει συνθηματική φράση.

Το 2020 και το 2021 αποδείχθηκαν δύσκολα λόγω της πανδημίας. Ήμασταν σε καραντίνα, φορούσαμε μάσκες, παίρναμε αντιικά φάρμακα. Ήταν δύσκολο όχι μόνο σωματικά για όσους ήταν άρρωστοι, αλλά και ψυχολογικά. Συνεχές αίσθημα καταπίεσης.

Ήθελα να βγω έξω, να πάρω μια βαθιά ανάσα και, όπως πριν, να περπατήσω στα εμπορικά κέντρα χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας. Χωρίς μάσκες, γάντια, κωδικούς QR και οτιδήποτε άλλο.

Και το 2022 ήταν επίσης δύσκολο. Νομίζω ότι οι λόγοι δεν αξίζει να εξηγηθούν. Προσωπικά προσέγγισα το 2023 με προσοχή. Άλλη μια δύσκολη χρονιά;

Φυσικά, υπάρχει ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά. Υπάρχει πίστη ότι θα ανταπεξέλθουμε σε όλες τις δυσκολίες. Υπάρχει όμως ανάγκη και για θετικά σήματα. Τι λένε οι προβλέψεις;

Το 2023 έφτασε.  Και, βλέπετε, η 31η Δεκεμβρίου 2022 ήταν κάπως ανήσυχη στην ψυχή μου.  Για σχεδόν 10 χρόνια, η Ρωσία ζει με τέτοιο τρόπο που κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο δύσκολο.

Μοναχός Άβελ

Γεννήθηκε το 1757 στην επαρχία Τούλα. Όπως ήταν φυσικό, δεν έγινε αμέσως μοναχός. Έζησε στον κόσμο με το όνομα Vasily Vasilyev, ήταν ξυλουργός στο Kremenchug και στο Kherson, παντρεύτηκε παρά τη θέλησή του, αλλά ήθελε να πάει σε ένα μοναστήρι μετά από μια σοβαρή ασθένεια.

Το 1785, ο Βασίλι έφυγε κρυφά από το χωριό, έχοντας προηγουμένως λάβει λύτρα από τον πλοίαρχο Λεβ Ναρίσκιν.

Ο Βασίλιεφ εγκατέλειψε τη γυναίκα του και τα τρία παιδιά του. Αναγάπητη σύζυγος. Δεν ξέρω αν ο χωρικός αγαπούσε τα παιδιά του, αλλά κατάλαβε ότι το έργο της ζωής του ήταν η υπηρεσία του Κύριου.

Ο Βασίλιεφ πήγε στο Βαλαάμ, όπου πήρε μοναχικούς όρκους και έγινε Άβελ. Εκεί άρχισε να γράφει τα προφητικά του βιβλία.

Ο μοναχός Άβελ έκανε πολλές προβλέψεις. Και πολλά από αυτά έγιναν πραγματικότητα. Το πιο ζωντανό, αξιομνημόνευτο και εντυπωσιακό, ίσως, αφορά τον Αυτοκράτορα Παύλο τον Πρώτο.

Παρεμπιπτόντως, ο Άμπελ πέθανε το 1841 στην επαρχία Βλαντιμίρ. Επέζησε από τον Παύλο και μπορούσε να πειστεί ότι η δική του πρόβλεψη είχε γίνει πραγματικότητα.

Ο μοναχός είπε ότι ο αυτοκράτορας θα βασίλευε για 4 χρόνια, 4 μήνες και 4 ημέρες. Και έτσι έγινε.

Ο Άβελ είχε προβλέψεις σχετικά με την τύχη του Νικολάι Αλεξάντροβιτς Ρομάνοφ, αυτοκράτορα Νικολάου Β'.

Ο ίδιος ο μοναχός-προφήτης δεν ασχολήθηκε με τη ζωγραφική ή την αγιογραφία. Αλλά βασισμένος στις ιστορίες του Άβελ, ο μοναχός Λάζαρ ζωγράφισε μια εικόνα που απεικονίζει τον τελευταίο Ρώσο αυτοκράτορα, περιγράφοντας τη μοίρα και τον θάνατό του.

Δεν προτρέπω κανέναν να πιστέψει τις προβλέψεις του Άβελ. Ωστόσο, είπε και έγραψε κάτι για το 2024.

Πιο συγκεκριμένα, όχι για το 2024 συγκεκριμένα. Φέτος δεν φαίνεται πουθενά. Υπάρχει όμως και μια άλλη ημερομηνία που μας επιτρέπει να πούμε: μιλάμε για το 2024 από τη γέννηση του Χριστού.

Το 2023 έφτασε.  Και, βλέπετε, η 31η Δεκεμβρίου 2022 ήταν κάπως ανήσυχη στην ψυχή μου.  Για σχεδόν 10 χρόνια, η Ρωσία ζει με τέτοιο τρόπο που κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο δύσκολο.-2

Προφητεία.

Θα την παραθέσω:

«5263 ανεβείτε στο θρόνο ιμάσ, ο ευλογημένος από τον πιο φοβερό πόλεμο».

Τι μπορείτε να πείτε για αυτή τη φράση; Έχει γίνει ήδη λόγος για το 2024. Πολλοί ιστορικοί είναι σίγουροι ότι 5263=2024. Αυτή είναι η αριθμητική.

Φέτος, ένας εργατικός, περιποιητικός και ευλογημένος ηγεμόνας, που αναδείχθηκε μετά από έναν τρομερό πόλεμο, θα πρέπει να ανέβει στο θρόνο. Νέος Αυτοκράτορας;
Σύμφωνα με τη δημοφιλή πεποίθηση, η Ρωσία θα έχει ξανά Τσάρο το 2024. Λοιπόν, ελπίζουμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αν η προφητεία γίνεται πραγματικότητα. Για να είμαι ειλικρινής, είναι λίγο ανατριχιαστικό. Και αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι το 2024 θα έπρεπε να διεξαχθούν οι επόμενες εκλογές στη Ρωσική Ομοσπονδία... Ο Άμπελ δεν θα μπορούσε να το γνωρίζει αυτό.

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου