Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

«Ο διάδοχος του βασιλικού αίματος θα πάρει τον θρόνο του το 2025». Οι επιστήμονες έμειναν έκπληκτοι από τις προβλέψεις του Γέροντα Στεφάνου.

Ποιος ξέρει αν ο κόσμος περιμένει την ανανέωση για την οποία μιλούσε ο Γέροντας Στέφανος τη δεκαετία του 1990; Γιατί είχε στο μυαλό του το 2025; Τι πρέπει να συμβεί για να ανέβει στο θρόνο ένα άτομο με βασιλικό αίμα; Και γιατί οι επιστήμονες που μελέτησαν τα ημερολόγια του μοναχού ήταν τόσο έκπληκτοι;

Μέχρι πρότινος ελάχιστοι γνώριζαν ή θυμούνταν την πρόβλεψη του Γέροντος Στεφάνου του Άθω. Ο ίδιος ο Στέφαν είναι Έλληνας, δεν έχει πάει ποτέ στη Ρωσία, αλλά, όπως ισχυρίστηκε, ο Θεός του έδωσε την ευκαιρία να δει την τύχη της συγκεκριμένης τεράστιας χώρας.

Γέροντα Στέφανο

Σε σύγκριση με άλλους μοναχούς, ακόμη και μάντεις, ο Στέφαν ξεχώριζε πολύ. Ίσως όλο αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχουν γραφτεί βιβλία για τις προφητείες του, ότι δεν υπήρχε σειρά προσκυνητών που να του έγραφαν κάθε γράμμα. Ο ίδιος κρατούσε ημερολόγιο και έγραφε εκεί όλα όσα έβλεπε.

Παρεμπιπτόντως, πολλοί από τους γνωστούς του μοναχού Στέφανος είπαν ότι έμοιαζε πολύ με τον Ρασπούτιν. Θα μπορούσε επίσης να προβλέψει το μέλλον ολόκληρης της χώρας. Ο ίδιος ο Στέφαν, στη συμπεριφορά και το πνεύμα του, διέφερε από τους άλλους στο εξής γεγονός.

Ανήκε επίσημα στη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία του Εξωτερικού (συντομογραφία ROCOR), ταυτόχρονα σεβόταν εξίσου τους χριστιανούς όλων των κατευθύνσεων, συμπεριλαμβανομένων των Καθολικών. Η μη συμμόρφωση με τις θρησκευτικές διατυπώσεις φαινόταν περίεργη στους συναδέλφους τους και αυτό γενικά εκνεύρισε τις εκκλησιαστικές αρχές. Αλλά ο κόσμος αγαπούσε πολύ τον ευγενικό και πράο μοναχό Στέφανο, που προσπαθούσε να βοηθήσει τους πάντες και να δώσει παρηγοριά.

Ο Στέφαν ριζοβολούσε για τη Ρωσία με όλη του την καρδιά

Το 2017, οι ερευνητές του Άθω βρήκαν τα ημερολόγια του σοφού στη βιβλιοθήκη. Και έμειναν άναυδοι από την ασυνήθιστη πρόβλεψη για την τύχη της Ρωσίας. Δεν υπάρχουν ακόμη οιωνοί για τέτοια εξέλιξη.

Η κύρια πρόβλεψη του Αθωνίτη γέροντα ακούγεται ως εξής:

«Η Αμερική έχει σχεδόν πραγματοποιήσει το όνειρό της περισσότερο από οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο. Όμως οι φιλοδοξίες των Αμερικανών πολιτικών δεν θα γίνουν πραγματικότητα. Η Ρωσία είναι ακόμα πιο δυνατή από αυτούς. Και ο φθόνος οδηγεί σε αδιέξοδο... Γι' αυτό θα γίνει μια αιματηρή μάχη μεταξύ των χωρών. Η Ρωσία θα βγει και πάλι νικήτρια, όπως πάντα».

Ο Στέφαν ονόμασε επίσης τη συγκεκριμένη χρονιά που θα συμβεί το τρομερό γεγονός - 2025. Αλλά πίσω στο 2024, θα γίνει σαφές σε όλους τι ακριβώς αλλαγές θα υποδεικνύονται. Μέρος αυτού έχει ήδη γίνει σαφές το 2022 και το 2023.

Ο ίδιος ο Στέφαν έγραψε τα ακόλουθα λόγια για τις αλλαγές στον κόσμο και στη Ρωσία:

«Θα έρθει μεγάλη χαρά για τη Ρωσία. Το στέμμα θα της επιστρέψει ξανά. Ο βασιλιάς θα σκεπάσει τον λαό με τον κόκκινο μανδύα του».

Όπως καταλαβαίνω, ο κόκκινος μανδύας είναι ανθρώπινο αίμα... Γιατί πριν ξανακερδίσει το στέμμα, ο νέος ηγεμόνας πρέπει να αποδείξει το δικαίωμα να το κατέχει. Ήταν έτσι από αμνημονεύτων χρόνων. Ας δούμε περαιτέρω:

«Οι μεγάλες οικογένειες θα σταματήσουν να τσακώνονται και θα ενωθούν κάτω από έναν μεγάλο ηγεμόνα. Όλοι θα έχουν τον ίδιο στόχο - να διώξουν το κακό. Αν όχι για πάντα, τότε για πολύ καιρό».

Αναρωτιέμαι τι είδους σπουδαίες οικογένειες είναι; Δεν υπάρχει πλέον ίχνος από τους Ρομανόφ, στην πραγματικότητα. Ο Οίκος των Ρομανόφ τελείωσε την πραγματική του ύπαρξη με τον Πέτρο Β', το αγόρι αυτοκράτορα, εγγονό του Μεγάλου Πέτρου. Τότε η χώρα μας δεν κυβερνιόταν πλέον από τους Ρομανόφ, αλλά από τους Χολστάιν-Γκότορπς, στους οποίους παρέμεινε ίσως μόνο το 1% του αίματος των Ρομανόφ.

Ποιος είναι αυτός ο Βασιλιάς;

Φυσικά, οι επιστήμονες απλώς έμειναν άναυδοι από μια τέτοια πρόβλεψη, αφού όντως κανείς από τις «μεγάλες οικογένειες» δεν υπάρχει πια. Στη συνέχεια διαβάζουμε:

«Ο βασιλιάς θα προσφέρει εκατοντάδες χρόνια ειρήνης και ευημερίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Αλλά πριν από αυτό, σκοτεινά γεγονότα περιμένουν τον ρωσικό λαό. Αυτό το αγόρι με βασιλικό αίμα γεννήθηκε πριν από πολύ καιρό. Και τον βλέπω να παίρνει τον θρόνο το 2025. Θα γίνει φως στο σκοτάδι και θα οδηγήσει την ανθρωπότητα στην ευημερία».

Δεν υπάρχουν σχόλια εδώ. Θα τελειώσω με μια υπέροχη σημείωση:

«Οι αποφάσεις του στη γεωπολιτική αρένα θα είναι προφανείς και πιο αποτελεσματικές. Αλλά όλοι θα αναρωτηθούν πώς δεν σκέφτηκαν να το κάνουν αυτό πριν. Οι απόγονοι αυτού του μεγάλου βασιλιά θα λάβουν σωστή διδασκαλία και θα τηρήσουν τις διαθήκες. Και κάθε άτομο θα είναι ικανοποιημένο».

Αυτά είναι τόσο ενδιαφέροντα λόγια.

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου