Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024

Προφητείες της Σχήμα-μοναχής Μακαρίας, τις οποίες πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί τώρα.

Η Ρωσία είναι μια χώρα προφητών. Κάθε νέος αιώνας γεννά νέα ονόματα. Και στον σύγχρονο κόσμο, γεμάτο με διορατικούς μάγους και μάγους-θεραπευτές, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ποιος από αυτούς έχει πραγματικά ένα δώρο που έστειλε ο Παντοδύναμος και ποιος είναι ένας πανούργος τσαρλατάνος ​​επιχειρηματίας, που αποκτά τον πλούτο του από τις κακοτυχίες των άλλων Ανθρωποι.

Παρ' όλα αυτά, στη Ρωσία υπήρχαν πάντα εκείνοι που βοήθησαν ανιδιοτελώς όσους υπέφεραν και προέβλεψαν τα γεγονότα που συνέβησαν στην τύχη της χώρας μας. Ούτε ένα βιβλίο δεν αρκεί για να καλύψει όλες τις προφητείες, αλλά υπό το πρίσμα των πρόσφατων πολιτικών γεγονότων, οι προβλέψεις της Σχήμα-μοναχής Μακαρίας φαίνονται πολύ ενδιαφέρουσες.

Μακαρία

Πολλές από τις προβλέψεις της είναι παρόμοιες με αυτές που ακούγονται από τη διάσημη Vanga. Αν όμως η Βουλγάρα μάντης δεν αναγνωρίστηκε ποτέ από την εκκλησία, τότε η Γερόντισσα Μακαρία αγιοποιήθηκε μετά τον θάνατό της.

Και οι δύο προέβλεψαν πολέμους στην Τσετσενία, επιδημίες και διώξεις της εκκλησίας. Και οι δύο προέβλεψαν ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα για τη Ρωσία.

Οι Βουλγάρες και οι Ρώσσες προφήτριες προέβλεψαν ομόφωνα την κλιματική αλλαγή (μεγάλους χειμώνες και σύντομα καλοκαίρια), την κατανάλωση εμφιαλωμένου νερού απουσία καθαρού φυσικού νερού και στρατιωτικές συγκρούσεις.

Η Μακαρία αποκάλεσε τον κύριο εχθρό της Ρωσίας - "λύκο με ρούχα προβάτου", τον οποίο πρέπει να προσέχετε και να περιμένετε σημαντικά προβλήματα. Αλλά περισσότερα για αυτό λίγο αργότερα - ας συνεχίσουμε την ίντριγκα.

Δύσκολη επίγεια ζωή βρήκε τον άγιο. Γεννήθηκε το καλοκαίρι του 1926 σε μια πολύτεκνη οικογένεια, όταν και οι δύο γονείς ήταν ήδη 50 ετών. Μαζί της γεννήθηκε ένας δίδυμος αδερφός, ο οποίος ήταν τόσο αδύναμος που πέθανε αμέσως μετά τη βάπτιση. Το κορίτσι ονομάστηκε Θεοδοσία (που δόθηκε από τον Θεό) στη βάπτιση.

Όταν ο ιερέας έβγαλε το μωρό από τη γραμματοσειρά, οι γονείς άκουσαν από τα χείλη του ότι θα γινόταν ένα ευγενικό και υπάκουο παιδί, αλλά απίθανο να είναι υγιές. Πόσο κοίταξα μέσα στο νερό! Η Feodosia μόλις είχε κλείσει το 1,5 έτος όταν άρχισαν τα προβλήματα με τις αρθρώσεις της και μέχρι την ηλικία των 3 το μωρό είχε σταματήσει να περπατά εντελώς - μόνο σερνόταν.

Και έδωσε συμβουλές στους ιερείς

Εκτός από αυτήν, στο σπίτι ζούσαν 20 άτομα που αδιαφορούσαν για το μικρό ανάπηρο. Συχνά ξεχνούσαν ακόμη και να την ταΐσουν (ή ίσως το έκαναν εσκεμμένα) - έπρεπε να ικανοποιήσει την πείνα της με αυτό που έπεφτε στο πάτωμα από το τραπέζι.

Στην ηλικία των 8 ετών, το μωρό αντιμετώπισε μια άλλη δοκιμασία - έπεσε σε έναν ληθαργικό ύπνο, στον οποίο παρέμεινε για δύο εβδομάδες. Ακριβώς μετά από αυτό, η Θεοδοσία απέκτησε την ικανότητα να θεραπεύει και να προβλέπει το μέλλον.

Ο πόλεμος μετέτρεψε τη Φεοδοσία σε ορφανό με ζωντανούς γονείς: τα μεγαλύτερα αδέρφια και ο πατέρας τους πήγαν στο μέτωπο και η μητέρα κατέφυγε στον αδελφό της στην Καλούγκα, αφήνοντας το αδύναμο παιδί σε βέβαιο θάνατο.

Σύμφωνα με την ίδια τη Μακαρία, επέζησε χάρη σε ελεημοσύνη. Οι «καλοί άνθρωποι» την έδιωξαν σύντομα από το σπίτι - έπρεπε να περάσει τη νύχτα σε έναν αχυρώνα, θαμμένη σε μια θημωνιά ή ακόμα και στο ύπαιθρο: «Το χειμώνα, θα κάνω μια τρύπα στο χιόνι, κουλουριαστείτε σε μια μπάλα και κοιμήσου».

Μια ηλικιωμένη μοναχή παρατήρησε το άτυχο παιδί και το πήρε για ανατροφή. Η Θεοδοσία βυθίστηκε στη μοναστική ζωή. Πρώτα πήρε μοναχικούς όρκους με το όνομα Τίχων και μετά έγινε μοναχή με το όνομα Μακαρία.

Έχοντας έρθει στον Θεό και περνώντας το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της σε προσευχή και υπακοή, η Μακαρία συνέχισε να βοηθά τους ανθρώπους που στράφηκαν σε αυτήν για βοήθεια - να θεραπεύσει, να δώσει συμβουλές και να προβλέψει τη μοίρα.

Και βοήθησε τους απλούς ανθρώπους

Ας επιστρέψουμε στην ίδια την προφητεία στην οποία η Μακαρία υπέδειξε από πού έπρεπε να περιμένει προβλήματα η Ρωσία. Ο σοφός Omar Khayyam είπε:

Κοίταξε με νηφάλιο μάτι τον πιο στενό σου φίλο -
Ένας φίλος μπορεί να αποδειχθεί ο χειρότερος εχθρός σας.

Η Μακαρία αποκάλεσε την Κίνα αυτόν ακριβώς τον εχθρό. «Οι Κινέζοι είναι ένας πολύ πονηρός λαός», προέβλεψε, «θα θέλουν σίγουρα να πάρουν τα εδάφη της Ρωσίας και εν μέρει θα τα καταφέρουν. Αλλά θα σταματήσουν εγκαίρως».

Αυτό είναι! Όχι μια εχθρική Αμερική, σύμφωνα με τη Μακαρία, αλλά μια φιλική Κίνα θα σκοντάψει τη Ρωσία.

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου