Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024

Ο Τρίτος Ναός... η έλευση του Αντίχριστου - 2.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο μέρος 👉 εδώ

Μπορείτε να συζητήσετε αυτό το άρθρο με ομοϊδεάτες στο κανάλι μου στο TG The Great Reboot

Επί του παρόντος, υπάρχει ένα τζαμί στη θέση όπου κάποτε βρισκόταν ο ναός του Σολομώντα. Αυτό προκαλεί ενδιαφέρον και διαμάχη μεταξύ διαφόρων θρησκευτικών ομάδων και οπαδών διαφορετικών πεποιθήσεων. Κάποιοι πιστεύουν ότι η αναβίωση του Ναού του Σολομώντα θα έχει παγκόσμια σημασία και θα συνδεθεί με προφητείες του τέλους του χρόνου, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι είναι απλώς ένα κατασκευαστικό έργο χωρίς ιδιαίτερη θρησκευτική σημασία. Ανεξάρτητα από το πώς θα χρησιμοποιηθεί ο ιστότοπος στο μέλλον, παραμένει αντικείμενο ενδιαφέροντος και συζήτησης. Πιστοί και ερευνητές συνεχίζουν να μελετούν προφητείες και ιστορικά δεδομένα για να προσπαθήσουν να αποκαλύψουν τα μυστήρια γύρω από τον τρίτο ναό του Σολομώντα και τον πιθανό αντίκτυπό του στο μέλλον της ανθρωπότητας. Είτε πιστεύετε σε αυτές τις προφητείες είτε όχι, συνεχίζουν να αποτελούν μέρος πολλών θρησκευτικών και πολιτιστικών παραδόσεων. Σε τελική ανάλυση, κάθε άτομο έχει δικαίωμα στις δικές του πεποιθήσεις και απόψεις σχετικά με αυτά τα θέματα. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η θρησκεία και η πίστη είναι ατομική επιλογή του κάθε ατόμου και κανείς δεν πρέπει να επιβάλλει τις πεποιθήσεις του στους άλλους.

Τρίτος Ναός του Σολομώντα

Οι Εβραίοι Ελευθεροτέκτονες προσεύχονται να χτίσουν τον Τρίτο Ναό που θα γίνει ο τόπος της έλευσης του Αντίχριστου.

Σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση, πρέπει να χτιστεί στον ίδιο χώρο που ήταν οι προηγούμενοι και ο Αντίχριστος να πάρει τον θρόνο σε αυτό. Αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει να κατεδαφίσετε το τζαμί, που σημαίνει να καταστρέψετε όλους τους Άραβες, γιατί διαφορετικά δεν θα επιτρέψουν να γίνει αυτό.

Ο Αντίχριστος είναι ένας ψεύτικος θεός που θα κυβερνήσει τον κόσμο για 3,5 χρόνια και μετά θα πρέπει να συμβεί η δεύτερη έλευση του Ιησού.

Αν πιστέψει στους Εβραίους προφήτες, τότε ο τρίτος Ναός θα γίνει το πνευματικό κέντρο όλης της ανθρωπότητας.

Μπορείτε να διαβάσετε το πρώτο μέρος 👉 εδώ Μπορείτε να συζητήσετε αυτό το άρθρο με ομοϊδεάτες στο κανάλι μου στο TG Great Reboot Αυτή τη στιγμή, στον ιστότοπο όπου βρισκόταν ο Ναός του Σολομώντα, υπάρχει
(Σύμφωνα με τη Wikipedia ) Σύμφωνα με την παραδοσιακή άποψη, ο Τρίτος Ναός επρόκειτο να χτιστεί σύμφωνα με το πρότυπο του Ναού που περιγράφεται στο προφητικό όραμα του Ιεζεκιήλ. Ο Ιεζεκιήλ, καθοδηγούμενος από το χέρι του Υψίστου και συνοδευόμενος από έναν άγγελο, ταξιδεύει στο μέλλον και διασχίζει την περιοχή του Τρίτου Ναού, περνώντας από την εξωτερική αυλή στην εσωτερική, και στη συνέχεια στους Ιερούς χώρους του Ναού και των κατοίκων του. . Άγιος των Αγίων. Μέχρι στιγμής αυτός ο ναός δεν έχει χτιστεί, αφού η προφητεία του Ιεζεκιήλ είναι μάλλον ασαφής και αβέβαιη. Οι κατασκευαστές του Δεύτερου Ναού αναγκάστηκαν να συνδυάσουν στο σχεδιασμό τους την αρχιτεκτονική του Ναού του Σολομώντα με εκείνα τα στοιχεία του Ναού του Ιεζεκιήλ, η περιγραφή των οποίων είναι αρκετά σαφής και κατανοητή. Για το λόγο αυτό, οι Εβραίοι δάσκαλοι του νόμου ταξινομούν αυτή την προφητεία ως προφητεία που θα εκπληρωθεί μόνο κατά την επερχόμενη Λύτρωση, η οποία θα έρθει με τον ερχομό του Μεσσία.

Ο Αντίχριστος είναι ένας χαρακτήρας στη χριστιανική εσχατολογία που θα εμφανιστεί ενώπιον της Εσχάτης Κρίσης. Ο Αντίχριστος είναι ο κακός διπλός και αντίποδας του Χριστού, θα προσποιηθεί τον άγιο, αλλά στην πραγματικότητα δεν θα είναι έτσι.Όλο το κακό του κόσμου πρέπει να μαζευτεί σε αυτό το τέρας.

Επεξεργασία γκαλερί εικόνας από ανοιχτές πηγές Διαδικτύου

Γνωρίζουμε μόνο ένα πράγμα για τον Αντίχριστο... ο αριθμός του ονόματος του θηρίου είναι 666.
Σύμφωνα με κάποιες πηγές, αυτός θα είναι ο άντρας που μια γήινη γυναίκα θα γεννήσει από εξωσυζυγική σχέση.

«... ένας άνθρωπος θα γεννηθεί από πορνεία και θα πάρει πάνω του όλα τα έργα του Σατανά. Γιατί ο Θεός, προβλέποντας τη μελλοντική διαφθορά της θέλησής του, θα επιτρέψει στον διάβολο να εισέλθει μέσα του».

(Πέρασα από πολλές προσωπικότητες στο μυαλό μου, αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν ότι είναι ο Αντίχριστος)

Μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα της τοιχογραφίας «Αντίχριστος και ο Διάβολος» παρακάτω. Βρίσκεται σε έναν από τους ναούς της Ιταλίας

Η φωτογραφία έχει ληφθεί από ανοιχτές πηγές Διαδικτύου

Μοιάζει πολύ με τον Χριστό, αλλά με κακά μάτια.

Κανείς δεν γνωρίζει την ημερομηνία που θα συμβεί αυτό, αλλά υπάρχουν κάποια σημάδια της άφιξής του.

Σίγουρα λέγεται για κάποιο είδος φώκιας

«Και θα κάνει όλους, μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και σκλάβους, να λάβουν ένα σημάδι στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους , και ότι κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει εκτός από αυτόν που έχει αυτό είναι ο το σημάδι ή το όνομα του θηρίου ή ο αριθμός του ονόματός του ."

Τα ιερά βιβλία λένε ότι η επιβολή του σήματος θα είναι εθελοντική. Τι είναι αυτό? Μπορούμε μόνο να μαντέψουμε, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε με βεβαιότητα.

Ο Απόστολος Παύλος έγραψε επίσης ότι πριν από τον ερχομό του θα υπήρχε πτώση της πίστης.

« Στους τελευταίους καιρούς, οι κακίες, η κακία και η απιστία θα πολλαπλασιαστούν και θα εξαπλωθούν, και η πίστη θα σπανίσει, η αγάπη θα παγώσει . » Κατ' αρχήν, αυτό υπάρχει ήδη.

Υπάρχει επίσης μια προηγούμενη προειδοποίηση.Ακούγεται κυριολεκτικά έτσι

«Διότι το μυστήριο της ανομίας είναι ήδη ενεργό, αλλά δεν θα ολοκληρωθεί μέχρι να απομακρυνθεί αυτός που τώρα συγκρατεί».

Κανείς δεν μπορεί ακόμα να αποκρυπτογραφήσει αυτή την πρόβλεψη.

Λέγεται επίσης ότι ο Αντίχριστος θα είναι πολύ δύσκολο να αναγνωριστεί, γιατί θα φαίνεται ότι είναι ένα φωτεινό πρόσωπο, μια αρετή. Και θα αποκαλύψει το αληθινό του πρόσωπο μόνο όταν έχει εξουσία.


Σύμφωνα με την πιο αξιόπιστη εκδοχή της Παλαιάς Διαθήκης (την οποία δεν πιστεύω), θα είναι Εβραίος. Αλλά ποιος θα αμφισβητούσε ότι θα μπορούσε να υπάρξει κάποια άλλη εθνικότητα εκτός από τους Εβραίους.

Φαίνεται ότι ο τόπος γέννησής του θεωρείται η Βαβυλώνα ή Ρώμη.
Και η Βίβλος λέει ότι θα έχει κέρατα. Επιπλέον, για να πείσει τους ανθρώπους, θα δείξει κάθε είδους θαύματα.

Αν και τώρα δεν είναι καθόλου δύσκολο να δείξεις το γήπεδο. Όπως γνωρίζουμε, ακόμη και η διαφήμιση έχει ήδη φτάσει σε ένα νέο επίπεδο και τώρα δεν μπορείτε να πιστεύετε στα μάτια σας.


Δεν ξέρω αν αξίζει να πιστέψεις όλη αυτή η ιστορία, αλλά, ωστόσο, αξίζει να σκεφτείς ποια πλευρά θα είσαι αν εμφανιστεί.

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

2 σχόλια:

  1. εκτός απο ψευτοπροφητείες και για τον αντίχριστο έχετε να αναρτήσετε τίποτα άλλο? κουρασατε με τις αηδιες πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eκτός από την ανωνυμία σου έχεις να προσφέρεις τίποτα άλλο;Εδώ τα θέματα είναι θρησκευτικά και ποικίλης φύσεως.Οσες προφητείες διαψεύστηκαν τις έχουμε παρουσιάσει.Αν ο Αντίχριστος είναι ψευδοπροφητεία και τα προβλήματα της εποχής ευχάριστα,τότε τι να πούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή