Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Είμαι σοκαρισμένος. Οι προφητείες του Ιωάννη του Θεολόγου γίνονται πραγματικότητα. Θέλουν να κατεδαφίσουν το Τζαμί Al-Aqsa στην Ιερουσαλήμ το συντομότερο δυνατό για να χτίσουν έναν τρίτο ναό.


Γεια σας παιδιά, σε όλους.  Από σήμερα άρχισα να γράφω άρθρα όχι για πολιτικά θέματα με συνδέσμους στην αρχική πηγή για να μπορείτε να ελέγξετε.

Γεια σας παιδιά, σε όλους. Από σήμερα άρχισα να γράφω άρθρα όχι για πολιτικά θέματα με συνδέσμους στην αρχική πηγή για να μπορείτε να ελέγξετε.

Παιδιά, φίλοι, εγώ ο ίδιος είμαι απλά σοκαρισμένος με όσα έμαθα μόλις τις προάλλες αφού είδα τις επίσημες ειδήσεις για το τι συμβαίνει και τι λένε πραγματικά για αυτό το τζαμί στον χώρο του οποίου, σύμφωνα με τον θρύλο του Ιωάννη του Θεολόγου, υπάρχει θα είναι ο τρίτος ναός του Σολομώντα, τον οποίο, προς μεγάλη μου λύπη, όχι απλώς δεν πίστεψα αλλά δεν πίστευα καθόλου, νομίζοντας ότι όλα αυτά ήταν η αυταπάτη ενός τρελού μέχρι φέτος. Αποδείχθηκε ότι όχι. Ότι όλα όσα είπε ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος αποδείχθηκαν αληθινά, που μου έσωσε τη ζωή στις 21 Μαΐου 2021, λέγοντας νοερά στις διακοπές του «πριν πάτε στην παραλία, φορέστε ένα σταυρό με μια εικόνα». Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, αλλά μετά όταν μου είπαν νοερά για δεύτερη φορά, είχα ήδη βάλει το σταυρό. Και τελικά, εκείνη η ημέρα της Παρασκευής 21 Μαΐου θα μπορούσε να είχε γίνει μια μοιραία μέρα για μένα, όταν κόντεψα να αυτοκτονήσω σε κλάσματα δευτερολέπτου σχεδόν πέφτοντας από τις σκάλες. Για το οποίο του είμαι ευγνώμων μέχρι σήμερα.

Οπότε είμαι σοκαρισμένος με όλα όσα είδα. Δείτε μόνο τι συμβαίνει στο Ισραήλ.

Σήμερα, η ισραηλινή αστυνομία δεν επιτρέπει στους πιστούς να προσευχηθούν στον ναό.

https://youtu.be/2WCfo-EVD-o?si=tnj8REhMtOCpAogj

Και αφού παρακολούθησα ένα άλλο βίντεο από το τηλεοπτικό μας κανάλι Spas, έμαθα από την ιστορία του προέδρου του ιδρύματος στη μνήμη της σεβάσμιας μάρτυρα Elizabeth Feodorovna Romanova, μοναχής Euphrosyne (Matveeva), ότι η επίθεση που έγινε στο Ισραήλ στο τέλος του περασμένου έτους από το έδαφος της Παλαιστίνης εγκρίθηκε πλήρως από την Ισραηλινή Mitanyah. Και τα όπλα για τον βομβαρδισμό του Ισραήλ για να διαγραφεί το Τζαμί Αλ Άκσα παραδόθηκαν από το Ισραήλ στην Παλαιστίνη με την πλήρη έγκριση της Μιτάνια.

Η καταστροφή του Al-Aqsa έχει ήδη ξεκινήσει. https://youtu.be/0TdJiRkBG9A?si=ZFDfBRm-WNY0wwIm

Και είπε ότι στόχος της διεφθαρμένης φιλοδυτικής φιλοαμερικανικής ισραηλινής κυβέρνησης είναι να ανατινάξει και να κατεδαφίσει αυτό το τζαμί το συντομότερο δυνατό και ότι όλα αυτά τα χρόνια θα κάνουν τα πάντα για να μην υπάρχει αυτό το τζαμί, ακριβώς για να χτίστε εκεί τον τρίτο ναό του προφήτη Ιμάμ Μαχντί, όπως μας λέει ο κόσμος στην Ορθοδοξία του Αντίχριστου.

Έτσι, όπως λέει η μοναχή Efrosinia (Matveeva), ο νούμερο 1 στόχος της ισραηλινής κυβέρνησης, μαζί με απολύτως όλες τις οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης της Massad, είναι να ανατινάξουν αυτό το τέμενος για να χτιστεί εκεί ο τρίτος ναός του Σολομώντα του προφήτη Ιμάμ Μαχντί.

Παιδιά, φίλοι, είμαι σοκαρισμένος.

Και κάπως έτσι η αστυνομία μπήκε με θρασύτητα στο τζαμί.

https://youtu.be/3pAZ6Sh9hxg?si=eAYkQPFuQANS8yJb

Και επίσης παρακολούθησα ένα άλλο βίντεο όπου ο γέροντας αυτού του τζαμιού λέει ότι πολύ μεγάλες ποσότητες βομβών τοποθετούνται σιγά σιγά υπόγεια κάτω από το Al-Aqsa.

Μια βόμβα τοποθετήθηκε κάτω από το τζαμί Al-Aqsa https://youtu.be/F4EjJaOIQ9c?si=tTHhKTgxKDrLoxh-

Δεν ξέρω. Είναι ήδη το τέλος των καιρών;................................................ ..........................................

Ναι, επιπλέον, ρίξτε μια ματιά στις δυνάμεις για ποιο σκοπό κατάφεραν να δημιουργήσουν ακόμη και τη θέση του τρίτου ναού.

Γεια σας παιδιά, σε όλους.  Από σήμερα άρχισα να γράφω άρθρα όχι για πολιτικά θέματα με συνδέσμους στην αρχική πηγή για να το ελέγξετε.-6

Είμαι λοιπόν συγκλονισμένος που η προφητεία του Ιωάννη του Θεολόγου έχει ήδη αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα.

Γεια σας παιδιά, σε όλους.  Από σήμερα άρχισα να γράφω άρθρα όχι για πολιτικά θέματα με συνδέσμους στην αρχική πηγή για να μπορείτε να το ελέγξετε.-7

Είναι δύσκολο, βέβαια, να τα αντιληφθούμε όλα αυτά, όπως είπε ο Αθωνίτης μοναχός μας π. Ο Αθανάσιος το 2020 όταν είπε ότι «τα βήματα του Αντίχριστου ακούγονται», «ότι ζήσαμε μέχρι το τέλος του χρόνου».

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου