Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Προφητείες της Μητέρας Zipporah.

Μετά τη Μητέρα Ζιππορά δεν έμειναν πολλές προβλέψεις και πάντα διευκρίνιζε ότι οι προφητείες μπορεί να μην πραγματοποιηθούν. Όλα εξαρτώνται από τους ανθρώπους, από το αν θα προσευχηθούν.

Μετά τη Μητέρα Ζιππορά δεν έμειναν πολλές προβλέψεις και πάντα διευκρίνιζε ότι οι προφητείες μπορεί να μην πραγματοποιηθούν.  Όλα εξαρτώνται από τους ανθρώπους, από το αν θα προσευχηθούν.

Λίγα λόγια για τη ζωή της μητέρας.

Η Daria Senyakina γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1896 στο χωριό Glukhovo σε μια μεγάλη αγροτική οικογένεια. Αλλά από τα 13 παιδιά, μόνο τα 3 μπόρεσαν να επιβιώσουν, η ίδια η Ντάσα και 2 από τα αδέρφια της, ένα από τα οποία πέθανε στον πόλεμο (1914) και το δεύτερο στη δεκαετία του '30, κατά τη διάρκεια της απομάκρυνσης. Από την παιδική της ηλικία, ήθελε να πάει σε ένα μοναστήρι, αλλά μετά το θάνατο του πατέρα της, η μητέρα της δεν μπόρεσε να βρει το απαιτούμενο ποσό και κατόπιν αιτήματός της, το κορίτσι παντρεύτηκε, αν και δεν βίωσε ποτέ παθιασμένα συναισθήματα για τον σύζυγό της.

Μετά τη Μητέρα Ζιππορά δεν έμειναν πολλές προβλέψεις και πάντα διευκρίνιζε ότι οι προφητείες μπορεί να μην πραγματοποιηθούν.  Όλα εξαρτώνται από τους ανθρώπους, από το αν θα προσευχηθούν.

Το 1916, η Ντάρια έγινε σύζυγος του συγχωριανού της Ντμίτρι Σνιάκιν, δύο κόρες γεννήθηκαν στο γάμο, η Αλεξάνδρα και ο Παρασκευάς, υπήρχε επίσης ένας γιος, αλλά πέθανε ως βρέφος. Για να ταΐσει με κάποιο τρόπο την οικογένειά του, ο άνδρας πήγε στη δουλειά. Και αποφάσισαν να απομακρύνουν την οικογένεια της Ντάρια και διέλυσαν ολόκληρη την καλύβα τους. Σύντομα μετακόμισε με τον άντρα της.

Μετά το θάνατο του συζύγου της, όλη η οικογένεια μετακόμισε στο χωριό Kireevsk. Κάποτε, ενώ προσευχόταν, είδε ένα όραμα στο οποίο άγγελοι εκτελούσαν την ιεροτελεστία του μοναστηριού. Μίλησε για αυτό το όραμα στη Λαύρα της Αγίας Τριάδας του Αγίου Σεργίου και εδώ πήρε αληθινό μανδύα (71 ετών). Έτσι η Ντάρια έγινε Μητέρα Δοσιθέα. Πολλοί ήρθαν κοντά της για βοήθεια. Το 1989, εντάχθηκε στο σχήμα με το όνομα Zipporah και το 1996 μετακόμισε στο Klykovo. Ταλαίπωροι άνθρωποι από όλη τη Ρωσία συνέρρεαν κοντά της εκεί. Η μητέρα πέθανε τον Μάιο του 1997, έχοντας ζήσει για περισσότερα από 100 χρόνια.

Μετά τη Μητέρα Ζιππορά δεν έμειναν πολλές προβλέψεις και πάντα διευκρίνιζε ότι οι προφητείες μπορεί να μην πραγματοποιηθούν.  Όλα εξαρτώνται από τους ανθρώπους, από το αν θα προσευχηθούν.-3

Αλλά οι προσκυνητές εξακολουθούν να πηγαίνουν κοντά της, γιατί... Θαυματουργές θεραπείες συμβαίνουν στο Κλύκοβο.

Η μοναχή Αναστασία θυμάται: «Στη μητέρα μου δεν άρεσε πολύ όταν κάποιος τον επέπληξε. Μου απαγόρευσε: «Ποτέ μην τολμήσεις να μιλήσεις άσχημα για κανέναν. Κάθε άνθρωπος στέκεται ενώπιον του Θεού. Ο Κύριος ξέρει πώς να διαχειρίζεται τη ζωή του. Και ποιοι είμαστε εμείς να κρίνουμε!».
Συχνά έλεγε: «Η γλώσσα μας είναι ένας δράκος. Μιλάμε πάρα πολύ όλη την ώρα. Η καρδιά είναι λιοντάρι. Είναι πάντα θυμωμένο και γρυλίζει. Τα πόδια είναι σαν τους λαγούς: άλλοτε τρέχουν από την υπακοή, άλλοτε από τις καλές πράξεις. Τα χέρια μας είναι σαν τσουγκράνα: θέλουμε να τσουγκράνουμε τα πάντα για τον εαυτό μας. Και τα μάτια μας είναι γεράκια: θέλουμε να τα δούμε όλα, η περιέργεια δεν μας ξεκουράζει».

Προφητείες.

Ένα άρθρο δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο gazeta-kozelsk.ru το 2020, όπου ο αββάς Μιχαήλ (Σεμιόνοφ) θυμάται πώς επικοινωνούσε ο ίδιος με την ηλικιωμένη γυναίκα. Είπε ότι προέβλεψε την έλευση των σύγχρονων smartphone:

Μετά τη Μητέρα Ζιππορά δεν έμειναν πολλές προβλέψεις και πάντα διευκρίνιζε ότι οι προφητείες μπορεί να μην πραγματοποιηθούν.  Όλα εξαρτώνται από τους ανθρώπους, από το αν θα προσευχηθούν.-4

Όταν δεν είχαμε τηλέφωνο στο μοναστήρι, ήταν πολύ άβολο - δεν υπήρχε καμία σχέση με τον έξω κόσμο. Και αποδείχτηκε ότι είχα ήδη συμφωνήσει να τοποθετήσω το καλώδιο του τηλεφώνου, μου είχαν δώσει ήδη και το καλώδιο και το τρακτέρ? και το πήρε ο πρόεδρος και το απαγόρευσε! Και έτσι ήρθα στη μητέρα μου σε κατάθλιψη και άρχισα να της παραπονιέμαι για αυτές τις δυσκολίες. Και η μητέρα μου μου λέει: "Μην ανησυχείς, σύντομα θα έχεις μια τέτοια "συσκευή χειρός", δεν θα τη χρησιμοποιείς μόνο για να πραγματοποιείς κλήσεις, αλλά και για να βλέπεις τηλεόραση!" Φυσικά, το 1996, πώς θα μπορούσε κανείς να το φανταστεί αυτό, αν κανείς μας δεν είχε δει ποτέ υπολογιστές; Ήταν μια περιέργεια, και τότε ήταν τέτοια που μπορούσες να κόψεις ξύλο με αυτά. Αλλά η μητέρα μου ήξερε ήδη και καταλάβαινε ότι θα υπήρχαν tablet και smartphone.

Το ίδιο άρθρο περιέχει και άλλες προφητείες της. Η ηλικιωμένη γυναίκα ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνουν απαραίτητα όλα πραγματικότητα· πολλά εξαρτώνται από το αν οι άνθρωποι προσεύχονται. Πίστευε ότι θα μπορούσαν να ξεκινήσουν δύσκολες στιγμές αν οι άνθρωποι σταματούσαν να προσεύχονται και η εκκλησία δεν έπαιρνε ηγετική θέση στην κοινωνία. Σε αυτή την περίπτωση, οι κομμουνιστές θα έρθουν ξανά στην εξουσία. Και δεν πρέπει να το χαίρεσαι.

Υποτιμούμε την κατάσταση, αλλά αν συμβεί αυτό, τότε ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι μπροστά, καθώς και μια επιστροφή στο 1937. Τότε οι πιστοί θα αρχίσουν να εξορίζονται στα νησιά Κουρίλ. Συμβούλεψε όλους όσους μπορούσαν να συμφωνήσουν και να φύγουν, γιατί οι υπόλοιποι θα πυροβολούνταν. Αλλά η μητέρα μου πίστευε ότι αυτό δεν θα διαρκούσε πολύ, τότε η προηγούμενη κυβέρνηση θα ερχόταν να σαρώσει τους κομμουνιστές. Αλλά αυτό το κομμουνιστικό τσεκούρι κρέμεται συνεχώς από πάνω μας. Πολλοί πιστεύουν ότι αν έρθουν στην εξουσία, όλα θα είναι δίκαια, αλλά στην πραγματικότητα απλώς θα καταστρέψουν τους χριστιανούς και θα γράψουν καταγγελίες εναντίον τους.

Μετά τη Μητέρα Ζιππορά δεν έμειναν πολλές προβλέψεις και πάντα διευκρίνιζε ότι οι προφητείες μπορεί να μην πραγματοποιηθούν.  Όλα εξαρτώνται από τους ανθρώπους, από το αν θα προσευχηθούν.-5

Στην ιστοσελίδα ruskline.ru διαβάζουμε ότι, σύμφωνα με την πρόβλεψή της, το Klykovo θα πρέπει να μετατραπεί σε πόλη, μετά την οποία θα αλλάξει το όνομά του σε Spassk. Η πνευματική καρδιά αυτού του τόπου θα είναι το Savior Not Made by Hands of the Deserts.

Είπε ότι πριν από το τέλος του κόσμου όλες οι πόλεις θα ήταν κλειστές και θα ήταν αδύνατο να πάμε στην Ιερουσαλήμ. Η μητέρα ήταν επίσης σίγουρη ότι αν υπήρχε Ορθόδοξος Τσάρος στη Ρωσία, τότε η χώρα μας θα ήταν η μόνη στον κόσμο που δεν θα δεχόταν τη σφραγίδα του Αντίχριστου. Αλλά για να έρθει ο Τσάρος, είναι απαραίτητο να προσευχόμαστε θερμά, και η πλειοψηφία του πληθυσμού της χώρας πρέπει να είναι Ορθόδοξος. Και πάλι υπάρχει μια προφητεία για τους κομμουνιστές.

«Κάθε λέξη της Αποκάλυψης πρέπει οπωσδήποτε να εκπληρωθεί. Μόνο η ακλόνητη πίστη μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα», είπε.

 dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου