Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Προφητεία και μεταφραστικό λάθος του Άβελ.

 Τις προάλλες δημοσίευσα υλικό για τις προφητικές εικόνες του Άβελ: «Ο Λευκός Τσάρος «φώτισε» στην προφητική εικόνα του Άβελ» ) και Το μυστικό της προφητικής εικόνας του Άβελ Νο. 2 . Και μόνο ένας αναγνώστης, η Nadezhda Medvedeva, παρατήρησε και έθεσε ένα σημαντικό θέμα που ήλπιζα ότι πολλοί αναγνώστες θα προσέξουν. Να τι έγραψε:

«Αλλά με μπερδεύει η διαφορά στους αριθμούς 5035 και 5786· αποδεικνύεται ότι ο Λευκός Τσάρος δεν θα έπρεπε να έρθει νωρίτερα από 500 χρόνια και όχι το 2025. Ή θα έπρεπε αυτοί οι αριθμοί να υπολογιστούν εντελώς διαφορετικά;»

Έγραψα στη Nadezhda και απάντησα, αλλά θα δώσω μια πιο αναλυτική απάντηση εδώ, γιατί είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι αναγνώστες δεν έχουν καν καταλάβει ακόμα ποιο είναι το πρόβλημα. Να σας θυμίσω ότι η πρώτη εικόνα του Άβελ (ζωγραφισμένη το 1796) λέει:

«Το καλοκαίρι του 5035, το παιδί σας ανέβηκε στο θρόνο και δημιουργήθηκαν 4 και 4 μήνες και 4 ημέρες ετών».

Τις προάλλες δημοσίευσα υλικό για τις προφητικές εικόνες του Άβελ: «Ο Λευκός Τσάρος «φώτισε» στην προφητική εικόνα του Άβελ») και Το μυστικό της προφητικής εικόνας του Άβελ αρ. 2.-2

Αυτή η προφητεία σήμαινε ότι οι ημέρες της Αικατερίνης ήταν μετρημένες και, δεύτερον, έδειξε ότι η διάρκεια της βασιλείας του γιου της θα ήταν επίσης μικρή και θα διαρκούσε 4 χρόνια, 4 μήνες και 4 ημέρες - κάτι που ακριβώς έγινε πραγματικότητα. Ήδη το ίδιο 1796, ο Παύλος Α' ανέβηκε στο θρόνο και μετά την περίοδο που υπέδειξε ο Άβελ, σκοτώθηκε.

Μιλήσαμε για το γεγονός ότι ο Άβελ, όπως πολλοί εκκλησιαστές εκείνης της εποχής, υπολόγισε τη χρονολογία σύμφωνα με το εβραϊκό ημερολόγιο - από τη Δημιουργία του κόσμου. Έτσι, εάν η προφητεία πραγματικά μιλάει για το έτος 1796 ως 5035 (καθώς το κείμενο των γραμμάτων εικονιδίων μεταφράζεται συνήθως σε αριθμούς), τότε πραγματικά έχουμε πολλούς αιώνες να περιμένουμε μέχρι το έτος 5786. Άλλωστε, φέτος, σύμφωνα με τον Άβελ, ο Λευκός Τσάρος βασιλεύει στη Ρωσία και, μετά από μια περίοδο επανάστασης και αναταραχών, η Αγία Ρωσία ξαναγεννιέται:

Τις προάλλες δημοσίευσα υλικό για τις προφητικές εικόνες του Άβελ: «Ο Λευκός Τσάρος «φώτισε» στην προφητική εικόνα του Άβελ») και Το μυστικό της προφητικής εικόνας του Άβελ αρ. 2.-3

«Το έτος 5786 ανέβηκε στον θρόνο και γεννήθηκε ευλογημένος μέσα από έναν πόλεμο πολύ πιο τρομερό, την ημέρα αυτής της ιερής εικόνας θα έρθει το δώρο των αγίων, όπως ο βασιλιάς, δύο φορές το όνομά του ήταν δώρο των αγίων. Αμήν».

Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτόν τον αριθμό - 5786 - καθώς και για το γεγονός ότι σύμφωνα με το εβραϊκό ημερολόγιο αυτό είναι το έτος 2026. Για να το κάνετε αυτό, απλά κοιτάξτε το εβραϊκό ημερολόγιο:

Το 5786 (Εβραϊκά: ה תשפ ו, συντομ.: תשפ ו) είναι το εβραϊκό έτος που θα ξεκινήσει το βράδυ της 23ης Σεπτεμβρίου 2025 και θα τελειώσει στις 11 Σεπτεμβρίου 2026. Αυτό το έτος θα έχει 354 ημέρες ."

Τι να κάνουμε λοιπόν με την πρώτη ημερομηνία της προφητικής εικόνας - με το έτος 5035; Και αυτό ακριβώς συμβαίνει όταν εσύ και εγώ πρέπει να ελέγξουμε τα πάντα μόνοι μας. Και είναι εύκολο να γίνει. Ας ξεκινήσουμε με το δεύτερο ραντεβού, αφού όλα είναι πολύ ξεκάθαρα με αυτό. Έτσι αναπαρίσταται στο εικονίδιο:

Τις προάλλες δημοσίευσα υλικό για τις προφητικές εικόνες του Άβελ: «Ο Λευκός Τσάρος «φώτισε» στην προφητική εικόνα του Άβελ») και Το μυστικό της προφητικής εικόνας του Άβελ αρ. 2.-4

Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι στην αρχαία ρωσική γραφή, οι αριθμοί εκφράστηκαν με γράμματα και για να μην συγχέονται οι αριθμοί με τα γράμματα, τοποθετήθηκε ένα εικονίδιο που ονομάζεται "titlo" μπροστά τους, με τη μορφή ενός μικρού κεκλιμένου σταυρού - βλέπετε στην επιγραφή μετά τη λέξη «ΕΤΟΣ». Ο τίτλος συνδέεται επίσης με το πρώτο γράμμα (αριθμός) - το πολλαπλασιάζει με το 1000. Επιτρέψτε μου να παραθέσω από τη Wikipedia από το άρθρο " Σύστημα γραφής αριθμών στα κυριλλικά ".

Τις προάλλες δημοσίευσα υλικό για τις προφητικές εικόνες του Άβελ: «Ο Λευκός Τσάρος “φώτισε” στην προφητική εικόνα του Άβελ”) και Το μυστικό της προφητικής εικόνας του Άβελ αρ. 2.-5

Θα το επαναλάβω με λόγια, διαφορετικά είναι δύσκολο να το δεις:

"Για να οριστούν χιλιάδες, στα αριστερά του αντίστοιχου γράμματος-αριθμού, μια μικρή διαγώνιος γράφτηκε προς τα αριστερά και πάνω της δύο μικρές γραμμές - ҂ (U+0482)."

Τώρα διαβάζουμε: ΕΤΟΣ ҂ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΖΗΣ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ (Λευκός Τσάρος)

Ας δούμε τις αριθμητικές τιμές των γραμμάτων:

Τις προάλλες δημοσίευσα υλικό για τις προφητικές εικόνες του Άβελ: «Ο Λευκός Τσάρος “φώτισε” στην προφητική εικόνα του Άβελ”) και Το μυστικό της προφητικής εικόνας του Άβελ αρ. 2.-6

Είναι σαφές ότι το ҂ ESIS είναι 5786 (2026 σύμφωνα με το ημερολόγιό μας).

Τις προάλλες δημοσίευσα υλικό για τις προφητικές εικόνες του Άβελ: «Ο Λευκός Τσάρος “φώτισε” στην προφητική εικόνα του Άβελ”) και Το μυστικό της προφητικής εικόνας του Άβελ αρ. 2.-7

Υπάρχει ένα τέτοιο πρόγραμμα "Titlo" - ένας μεταφραστής αριθμών από τη σύγχρονη σημειογραφία σε σημειογραφία με κυριλλικά και γλαγολιτικά γράμματα, λατινικούς αριθμούς, σε ψηφιακά συστήματα άλλων χωρών του κόσμου και αντίστροφα. Ακόμα και αυτό το απλό πρόγραμμα δίνει το 2026.

Τώρα, δώστε προσοχή, ας δούμε την πρώτη προφητική ημερομηνία:

Τις προάλλες δημοσίευσα υλικό για τις προφητικές εικόνες του Άβελ: «Ο Λευκός Τσάρος “φώτισε” στην προφητική εικόνα του Άβελ”) και Το μυστικό της προφητικής εικόνας του Άβελ αρ. 2.-8

«IN THE SUMMER OF HER VOSIYA» είναι αυτό που μεταφράστηκε ως «IN THE SUMMER OF 5035 VOSIYA...»

Και που είδε ο μεταφραστής το 5035 εδώ; Αυτός ο αριθμός δεν είναι εδώ και, καταρχήν, δεν μπορεί να είναι, αφού το ҂ Э σημαίνει 5500. Το πρώτο Ε, σε συνδυασμό με τον τίτλο, δίνει 5000. Το δεύτερο Ε, μετά από αυτό, κάνει 5500.

Μένει να μάθουμε το νόημα του τελευταίου σημείου, το οποίο μετέφερα συμβατικά με το σύγχρονο γράμμα "I", καθώς, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο γράμμα στο πληκτρολόγιο, μοιάζει με το σημάδι που χρησιμοποιεί ο Άβελ. Τι σημαίνει αυτό το σύμβολο - ποια είναι η ψηφιακή αξία;

Τις προάλλες δημοσίευσα υλικό για τις προφητικές εικόνες του Άβελ: «Ο Λευκός Τσάρος «φώτισε» στην προφητική εικόνα του Άβελ») και Το μυστικό της προφητικής εικόνας του Άβελ αρ. 2.-9

Για ορισμένους αριθμούς με δύο μέρη, χρησιμοποιήθηκαν διαφορετικά γράμματα σε διαφορετικές χρονικές στιγμές ή η εμφάνιση αυτών των γραμμάτων άλλαξε. Επομένως, για τέτοιους αριθμούς, το πρόγραμμα "Titlo" παρέχει πρόσθετα κουμπιά - χρησιμοποιείται αυτό με ένα σημάδι επιλογής κάτω από αυτό. Αλλά το σύνολο αυτών των κουμπιών είναι περιορισμένο και σε καμία περίπτωση δεν ισχυρίζεται ότι μεταδίδει όλους τους αριθμούς.

Εξετάζοντας τις ψηφιακές έννοιες των γραμμάτων που παρουσιάζονται στις παραπάνω εικόνες, βρίσκουμε παραδείγματα συνδυασμών γραμμάτων, που συγχωνεύονται σε ένα. Εδώ, φυσικά, δεν παρουσιάζονται όλα τα παραδείγματα συγχώνευσης γραμμάτων που σχηματίζουν νέους αριθμούς, αλλά μόνο ορισμένα παραδείγματα. Ο Abel χρησιμοποιεί είτε μια στυλιζαρισμένη (τροποποιημένη) ορθογραφία του γράμματος "Z" (g) (επτά), είτε ένα εικονίδιο συνδυασμού που μεταφέρει έναν διψήφιο αριθμό.

Τις προάλλες δημοσίευσα υλικό για τις προφητικές εικόνες του Άβελ: «Ο Λευκός Τσάρος «φώτισε» στην προφητική εικόνα του Άβελ») και Το μυστικό της προφητικής εικόνας του Άβελ αρ. 2.-10

Να σας θυμίσω ότι ο Άβελ λέει πολύ πολιτικά λανθασμένα πράγματα εδώ - λέει στην αυτοκράτειρα Αικατερίνη πότε θα έρθει το τέλος της και ο γιος της Παύλος θα ανέβει στο θρόνο (για 4 χρόνια, 4 μήνες και 4 ημέρες). Επιτρέψτε μου να σας θυμίσω ότι η εικόνα ζωγραφίστηκε μόλις λίγα χρόνια μετά το θάνατο της Catherine και ο Abel έπρεπε να είναι εξαιρετικά ειλικρινής, αλλά με λεπτότητα, για να υποδείξει αυτό το γεγονός. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που αυτός (ή ο φίλος του αγιογράφος) έκανε αυτό που έκαναν συχνά οι έμπειροι γραμματείς: άφηναν να μπει λίγη ομίχλη.

Όσοι μελέτησαν την αρχαία ρωσική γραφή μπορεί να είχαν παρατηρήσει ότι οι γραμματείς συχνά επέτρεπαν στον εαυτό τους κάποιο αυτοσχεδιασμό γράφοντας γράμματα και αριθμούς. Και δύσκολα θα μπορούσε να υπάρξει πιο κατάλληλη αφορμή για αυτοσχεδιασμό από το να πει στην αυτοκράτειρα ότι θα πέθαινε μέσα σε αυτό το έτος. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Άβελ και ο φίλος του αγιογράφος κατέληξαν στη φυλακή αφού ζωγράφισαν αυτήν την εικόνα υποδηλώνει ότι η αυτοκράτειρα όντως κατάλαβε για ποια χρονιά μιλούσαμε.

Τις προάλλες δημοσίευσα υλικό για τις προφητικές εικόνες του Άβελ: «Ο Λευκός Τσάρος “φώτισε” στην προφητική εικόνα του Άβελ”) και Το μυστικό της προφητικής εικόνας του Άβελ Αρ. 2.-11

Ναι, δεν είναι δύσκολο. Πρώτον, όποιος κι αν είναι αυτός ο διμερής αριθμός, πρέπει να τελειώνει σε «7», αφού δεν υπάρχουν άλλα γράμματα που να είναι τόσο παρόμοια με το σύμβολο που έδωσε ο Άβελ. Ποιο είναι όμως το πρώτο ψηφίο αυτού του διμερούς αριθμού; Αν κρίνουμε από την εμφάνιση - πέντε (Ν). Επιπλέον, το tilto μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να λάβει την τιμή του πραγματικού αριθμού που προηγείται του tilto. Σε αυτήν την περίπτωση, βρίσκουμε την πιο πιθανή τιμή του αριθμού: 5557 .

Τώρα πρέπει να ελέγξουμε αν η υπόθεσή μας είναι σωστή. Ευτυχώς, αυτό είναι αρκετά εύκολο να γίνει. Αν δούμε ποιο έτος 5557 σύμφωνα με το εβραϊκό ημερολόγιο (από τη δημιουργία του κόσμου) αντιστοιχεί στο ημερολόγιό μας, τότε αυτό είναι το 1796 - το έτος του θανάτου της Αικατερίνης και της προσχώρησης του Παύλου.

Και κάτι ακόμα: μεταξύ 5557 ( ҂ ЭЭЯ) και 5786 ( ҂ ЭЗИС) χρόνια της προφητείας του Άβελ υπάρχει ένα κενό 229 ετών. Αν προσθέσουμε 229 χρόνια στο 1796, τότε φτάνουμε στο... 2025, τη χρονιά της άφιξης του Λευκού Τσάρου. Σύντομα! Θεού θέλοντος, θα ζήσουμε!

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου