Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Θα ξεκινήσει το καλοκαίρι. «Περί Πέτρου και Παύλου». Προβλέψεις και προφητείες των μεγάλων για τη σύγκρουση.

Από τα χείλη των συγχρόνων μας ηχούσαν απογοητευτικές προφητείες για την τύχη της μικρής μας πατρίδας. Ορθόδοξοι πρεσβύτεροι που έζησαν τον 20ό αιώνα ήταν σε θέση να προβλέψουν το μέλλον όχι λιγότερο με ακρίβεια από τους διάσημους μοναχούς των περασμένων αιώνων.

Από τα χείλη των συγχρόνων μας ηχούσαν απογοητευτικές προφητείες για την τύχη της μικρής μας πατρίδας.

Αλυπία Κιέβου

Οι προφητείες της Αλίπιας του Κιέβου είναι δύσκολο να τις κατανοήσει ο μέσος άνθρωπος. Για τους σύγχρονους ανθρώπους φαίνονται πολύ μεταφορικά. Ο μάντης είπε: «Το έδαφος καίγεται, έρχεται θλίψη». Ωστόσο, πρέπει να καταλάβετε ότι η ευλογημένη μητέρα απλά δεν ήξερε πολλούς όρους. Για παράδειγμα, όπως "αντιδραστήρας" και "ατύχημα με ακτινοβολία". Ως εκ τούτου, η διορατική προσπάθησε να περιγράψει τα οράματά της με απλά λόγια.

Η Μητέρα Αλυπία άρχισε να προειδοποιεί για την προσέγγιση της θλίψης τον χειμώνα του 1986 - 2-3 μήνες πριν από το ατύχημα στον πυρηνικό σταθμό του Τσερνομπίλ. Μια μέρα πριν από την έκρηξη, μια γυναίκα περιπλανήθηκε στο δρόμο και προσευχήθηκε στον Κύριο να σώσει τα μωρά και να σώσει τους ανθρώπους.

Ο άγιος είχε χαμηλή γνώμη για τον Μητροπολίτη Φιλάρετο. Κοιτάζοντας τη φωτογραφία του, η Alipia επέμεινε ότι δεν ήταν δικός μας. Ούτε λόγια για το γεγονός ότι η φωτογραφία δείχνει τον επικεφαλής της Μητρόπολης Κιέβου την έπεισε. Η μητέρα προέβλεψε επίσης ένα εκκλησιαστικό σχίσμα στη γειτονική χώρα, το οποίο, όπως βλέπουμε, έχει ήδη συμβεί.

Επιπλέον, η μακαριστή μητέρα προειδοποίησε ότι θα αρχίσει ο πόλεμος. Κρίνοντας από τα λόγια της, οι χώρες θα αρχίσουν να διαφέρουν στα χρήματα. Ονόμασε την επερχόμενη σύγκρουση εκτέλεση λαών για το σάπιο εσωτερικό τους. Δεν ανέφερε την ημερομηνία, αλλά η κάποτε ενωμένη χώρα κατέφυγε σε κοινόχρηστα δωμάτια και όλοι έχουν τώρα τα δικά τους χρήματα.

Απογοητευτικές προφητείες για την τύχη της μικρής μας πατρίδας ακούστηκαν από τα χείλη των συγχρόνων μας.-2

Θα είναι μια πραγματική σφαγή: βουνά από νεκρούς ανθρώπους χωρίς κανέναν να θάψουν. Είναι δύσκολο να πούμε τι θα συμβεί, αλλά τα βουνά και οι λόφοι θα ισοπεδωθούν με το έδαφος. Θα ξεκινήσει η μαζική μετανάστευση. Θα εμφανιστεί ένας μεγάλος αριθμός αναίμακτων μαρτύρων που θα υποφέρουν για την Ορθοδοξία. Η Σερβία ταιριάζει καλύτερα σε αυτήν την περιγραφή. Άλλωστε εκεί υπήρχε Ορθοδοξία, και πόλεμος με μαζικές απώλειες.

Σύμφωνα με την προφητεία, ο πόλεμος θα ξεκινήσει το καλοκαίρι. «Στον Πέτρο και τον Παύλο », είπε η Αλίπια, «όταν βγάλουν το πτώμα». Προειδοποίησε επίσης ότι το Khreshchatyk στο Κίεβο θα περάσει στην παρανομία.

Νικολάι Τρούμπιν

Ο ιερέας του Kirovograd Nikolai Trubin έζησε μια σχετικά σύντομη ζωή (από το 1950 έως το 1997), αλλά κατάφερε να γίνει διάσημος για πολλές προφητείες που αφορούν σε μεγάλο βαθμό την τύχη της γειτονικής χώρας.

Για παράδειγμα, προέβλεψε την επιδείνωση της ζωής στις πόλεις. Ο κόσμος θα αρχίσει να μετακινείται από τα διαμερίσματα της πόλης, όπου θα χαθεί ηλεκτρισμός και θέρμανση, στον ιδιωτικό τομέα. Μίλησε επίσης για ένα σχίσμα που θα συμβεί μεταξύ των πιστών. Ο Προφήτης μάλιστα πρότεινε ότι ο Καθολικισμός θα βασίλευε για λίγο.

Και αυτή η προφητεία αντιστοιχεί στην κατάσταση που βλέπουμε τώρα. Πέρυσι άρχισαν οι διώξεις κατά ιερέων της κανονικής Ορθοδοξίας, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για προδοσία. Και όχι μόνο η εκκλησία, αλλά και οι αρχές ανακοίνωσαν τον εορτασμό των Χριστουγέννων στις 25 Δεκεμβρίου σύμφωνα με την καθολική παράδοση.

Ανατόλι Κιέβου

Ο ιερομόναχος ήταν σε θέση να προβλέψει την προσέγγιση μεταξύ Ρωσίας και Κίνας στη δεκαετία του 2000.

Από τα χείλη των συγχρόνων μας ακούστηκαν απογοητευτικές προφητείες για την τύχη της μικρής μας πατρίδας.-3

Οι σχέσεις των δύο χωρών θα ενισχυθούν μέσω της διαίρεσης των οικονομικών ζωνών στη Σιβηρία. Αν παλαιότερα αυτό θεωρούνταν επιστημονική φαντασία, τώρα βλέπουμε ότι ο μάντης είχε δίκιο. Κάλεσε όμως και τον κόσμο να είναι πολύ προσεκτικός με την Κίνα για να μην καταλήξει σε θέση υποτελούς.

Επιπλέον, ο ιερομόναχος προέβλεψε την έναρξη μιας ισλαμικής θρησκευτικής σύγκρουσης με τον χριστιανικό κόσμο. Ιδιαίτερη προσοχή όμως έδωσε στα γεγονότα που θα συμβούν μεταξύ της Ρωσίας και της γειτονικής χώρας. Ο γέροντας προέβλεψε πώς θα απομακρυνθούν οι χώρες η μία από την άλλη όσο το δυνατόν περισσότερο, πράγμα που συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Πριν από 20 χρόνια, ο γέροντας περιέγραψε ξεκάθαρα τα γεγονότα των ημερών μας. Σύμφωνα με τον ίδιο, βιβλία στα ρωσικά και στα εκκλησιαστικά σλαβικά θα κατασχεθούν από σπίτια και εκκλησίες. Σύμφωνα με τον μάντη, όλα αυτά είναι άδειο dressing window.

Είπε επίσης ότι θα υπάρξουν κατολισθήσεις στο Khreshchatyk, όλα θα πάνε κάτω από το νερό.

Ωστόσο, οι μεγάλοι πίστευαν ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά, οι λαοί που ομολογούν την Ορθοδοξία θα μπορούσαν να βρουν δύναμη μέσα τους και να συμφιλιωθούν.

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου