Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

Ο τρίτος καβαλάρης της αποκάλυψης είναι η πείνα.

Τα τελευταία ταραχώδη χρόνια, ξεχνώντας τις χριστιανικές τους ρίζες, οι άνθρωποι άρχισαν και πάλι να στρέφονται σε μαγικές τελετουργίες, μάγους, μάντεις και να πιστεύουν σε άλλα «θαύματα», τόπους εξουσίας, μερικούς δικούς τους θεούς κ.λπ. Αυτό λέγεται παγανισμός.

Θα θυμόμαστε τον Ιωάννη τον Θεολόγο, 21 Μαΐου ήταν η ημέρα του θανάτου του αγίου Αποστόλου, το θυμόμαστε αυτό.

Ο Ιωάννης ήταν ο νεότερος μαθητής του Χριστού, αλλά πίστεψε αμέσως στον δάσκαλό του και ποτέ δεν τον αμφισβήτησε, τον πίστευε με όλη του την ψυχή.Ο Ιωάννης του Ζεβεδαίου, που αργότερα ονομάστηκε «Θεολόγος», θεωρείται ο αγαπημένος μαθητής του Χριστού.

Οι αποκαλύψεις του είναι στα ελληνικά άποκάλυψις - δηλ. ανακάλυψη, αποκάλυψη ή αποκάλυψη.

Τι μας αποκάλυψε ο Απόστολος Ιωάννης;

Ο διάσημος πίνακας του Vasily Vasnetsov “Wars of the Apocalypse”, 1887. Σκίτσο για τη ζωγραφική του καθεδρικού ναού του Βλαντιμίρ στο Κίεβο.

Ο Ιωάννης ο Θεολόγος μας αποκάλυψε το μέλλον. Το τελευταίο κεφάλαιο της Βίβλου μιλάει για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Ο τίτλος του τελευταίου βιβλίου της Καινής Διαθήκης της Βίβλου ονομάζεται «Αποκάλυψη» - «Αποκάλυψη».

Στην Αποκάλυψη, ο Ιωάννης ο Θεολόγος περιγράφει τα γεγονότα που θα συμβούν στη Γη πριν από τη δεύτερη έλευση του Θεού ως το Άγιο Πνεύμα.

Στο βιβλίο της Αποκάλυψης, ο άγιος απόστολος περιγράφει τα γεγονότα που θα συμβούν πριν από τη δεύτερη έλευση του Θεού, και αυτό, φυσικά, δεν είναι το τέλος του κόσμου, με την έννοια ότι δεν είναι ο πλανήτης Γη που θα χαθεί, αλλά αυτός ο οικείος Κόσμος (πολιτισμός) θα χαθεί.

Παρεμπιπτόντως, η Αποκάλυψη δεν είναι καθόλου ισοδύναμη με την έννοια του «Αρμαγεδδώνα».

Ο «Αρμαγεδδών» είναι ο τόπος της μάχης μεταξύ των δυνάμεων του Καλού και των δυνάμεων του Κακού στο τέλος του Καιρού μας.

Το όρος Megiddo στο βόρειο Ισραήλ, ή, ειδικά, η Ουκρανία, φυσικά, δεν πρέπει να ταυτίζεται με τον Αρμαγεδδώνα.

Δεν θα εμβαθύνουμε σε αυτό, το άρθρο αυτό δεν είναι θεολογικό, δεν θα ασχοληθούμε εδώ με την ερμηνεία των θρησκευτικών δογμάτων.

Ας επιστρέψουμε στο Κεφάλαιο VI του Ιωάννη του Θεολόγου, όπου μίλησε για τους «Τέσσερις Πολεμιστές ή Ιππείς της Αποκάλυψης».

Δεν υπάρχει ακόμη συναίνεση για το τι ακριβώς αντιπροσωπεύει ο καθένας από τους ιππείς, αλλά πιστεύω ότι ο πρώτος «καβαλάρης σε λευκό άλογο» είναι η «Πανώλη» ή μια πανδημία μιας θανατηφόρας ασθένειας, «ο καβαλάρης σε ένα κόκκινο ή φλογερό άλογο». είναι ένας παγκόσμιος πόλεμος, "ένας καβαλάρης σε ένα μαύρο ή κορακάλογο" είναι η πείνα και "ένας καβαλάρης σε ένα χλωμό άλογο είναι θάνατος".

Πιστεύω ότι οι πρώτες τρεις σφραγίδες έχουν ήδη σπάσει: μια επιδημία με τη μορφή κοροναϊού (πιθανόν βακτηριολογικός πόλεμος) και ένας παγκόσμιος πόλεμος, μέχρι στιγμής με τη μορφή ενός τοπικού πολέμου στην Ουκρανία και ενός πολέμου πληροφοριών μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και οι Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν αρχίσει και συνεχίζονται ακόμη, μια νέα καταστροφή είναι προ των πυλών - η πείνα.

Έχω ήδη γράψει για τους δύο πρώτους «ιππείς της Αποκάλυψης» στα δύο άρθρα μου:

Στις 31 Ιανουαρίου 2020, δημοσίευσα το άρθρο «Το πρώτο σημάδι της Αποκάλυψης», όπου προτάθηκε ότι η πρώτη σφραγίδα έχει σπάσει και ο καβαλάρης της Αποκάλυψης - η πανούκλα (λοιμός), ο προάγγελος του Αντίχριστου, είναι ήδη εδώ.

Στις 21 Απριλίου 2020 δημοσιεύτηκε το άρθρο «The Second Horseman of the Apocalypse».

Στις 31 Μαΐου 2022, μπορούμε ξεκάθαρα να μιλήσουμε για τα πρώτα σημάδια επικείμενου λιμού.

Και τώρα μια νέα ατυχία: ένας καβαλάρης σε ένα μαύρο άλογο - Πείνα.

Αυτό το όμορφο μαύρο άλογο στο χωράφι με το κριθάρι είναι απλώς για να επεξηγήσει τις απόψεις μου· δεν φταίει αυτός που οι άνθρωποι είναι και επιθετικοί και ανόητοι.

"Και όταν άνοιξε την τρίτη σφραγίδα, άκουσα το τρίτο ζωντανό πλάσμα να λέει: Έλα και δες. Κοίταξα, και ιδού, ένα μαύρο άλογο, και ο καβαλάρης του είχε ένα μέτρο στο χέρι του. Και άκουσα μια φωνή στη μέση του τα τέσσερα ζωντανά όντα, λέγοντας: Χίνιξ σιτάρι για ένα δηνάριο, και τρία κουίνικα κριθάρι για ένα δηνάριο· αλλά δεν θα βλάψετε το λάδι ή το κρασί». Ανοιξε 6:5-6

Υπονοείται ότι λόγω της πείνας που βιώνει ο μαύρος καβαλάρης, οι τιμές των σιτηρών (φαγητού) θα αυξηθούν κατακόρυφα, αλλά η τιμή του κρασιού και του λαδιού (για είδη πολυτελείας) δεν θα αλλάξει. Ανεβαίνει η τιμή του σιταριού, του κριθαριού, του καλαμποκιού και άλλων σιτηρών...

Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ουκρανία οδηγεί σε αύξηση των τιμών των σιτηρών, καθώς αυτές οι χώρες είναι οι μεγαλύτεροι εξαγωγείς σιταριού και καλαμποκιού (σε όρους εξαγωγών σιταριού, η Ρωσική Ομοσπονδία είναι στην πρώτη θέση στον κόσμο, η Ουκρανία είναι η πέμπτη θέση, οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται στη δεύτερη και τρίτη θέση που ενδιαφέρονται για την αύξηση των τιμών και ο Καναδάς).

Το Καζακστάν, επίσης ο μεγαλύτερος εξαγωγέας σιταριού (9η θέση στον κόσμο), επηρεασμένο από την κατάσταση στον κόσμο, αποφάσισε να περιορίσει τις εξαγωγές σιταριού. Επιπλέον, η Ουκρανία είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας καλαμποκιού (4η θέση στον κόσμο και η Ρωσική Ομοσπονδία είναι 6η στον κόσμο· παρεμπιπτόντως, οι ΗΠΑ είναι στην πρώτη θέση).

Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας οδηγούν σε αύξηση των τιμών της ενέργειας και των τιμών των τροφίμων κατά μήκος της αλυσίδας, ένα είδος «φαινόμενου ντόμινο».

Οι ελλείψεις τροφίμων οδηγούν σε λιμό στην Αφρική, την Ασία και τη Λατινική Αμερική. Οι στατιστικές επιβεβαιώνουν αυτούς τους φόβους.

Παρεμπιπτόντως, θυμόμαστε πώς η έλλειψη σιτηρών στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της αποτυχίας των καλλιεργειών στη Ρωσική Ομοσπονδία, οδήγησε σε αύξηση των τιμών του ψωμιού και άλλων τροφίμων, η οποία τελικά οδήγησε στη λεγόμενη «Αραβική Άνοιξη». με διαδηλώσεις, ταραχές και ταραχές.

Όπως είναι φυσικό, στο πλαίσιο της παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης, οι περισσότερες χώρες εξαγωγής τροφίμων θα αρχίσουν να περιορίζουν τις εξαγωγές τους από τις χώρες τους, γεγονός που θα δημιουργήσει ακόμη περισσότερα προβλήματα σε όλο τον κόσμο.

Οι άνθρωποι μπορεί κάλλιστα να χάσουν τον έλεγχο της κατάστασης και να συμβεί μια καταστροφή.

Έτσι έρχεται στο μυαλό ο χαρακτήρας από την Αποκάλυψη «ο τρίτος καβαλάρης στο μαύρο άλογο» και οι δηλώσεις των «παγκοσμιοποιών-Μαλθουσιανών» που, λόγω της αύξησης του πληθυσμού της Γης, προέβλεψαν υπερπληθυσμό του πλανήτη, πολέμους, επιδημίες, πείνα.

Δεν θέλω να πιστεύω ότι όλα αυτά τα γεγονότα είναι ανθρωπογενή, φτιαγμένα από ανθρώπους που κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να πραγματοποιήσουν πραγματικά αυτές τις αποκαλύψεις από την Αποκάλυψη. Άλλωστε, οι παγκοσμιοποιητές δεν είναι Θεός, αλλά μάλλον ένας συλλογικός διάβολος, μπορούν να χάσουν τον έλεγχο των τρεχόντων γεγονότων και να επιτρέψουν έναν παγκόσμιο πόλεμο, που θα οδηγήσει όχι μόνο στο θάνατο του σημερινού πολιτισμού, αλλά και στον θάνατο του πλανήτη Γη.

Υ.Γ. Τα άρθρα μου, που περιγράφουν τη δυσμενή πορεία των γεγονότων, έχουν ως στόχο να προσπαθήσουν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και τελικά: να αλλάξουν τη δυσμενή πορεία τέτοιων γεγονότων.

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου