Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

"Η προφητεία των τριών Βλαδίμηρων": τι είπε ο μοναχός Άβελ για το μέλλον της Ρωσίας και ποιες από τις προβλέψεις του έγιναν πραγματικότητα.

Ο μοναχός Άβελ είχε μοναδικές ψυχικές ικανότητες. Οι προβλέψεις του σχετικά με το μέλλον των κυβερνώντων της χώρας μας πρακτικά πάντα γίνονταν πραγματικότητα.

Φυσικά, υπάρχουν προφητείες που μέχρι σήμερα γίνονται αντικείμενο διαφόρων συζητήσεων, αλλά είναι δύσκολο να αρνηθούμε ότι πολλές από τις αποκαλύψεις του μοναχού έγιναν πράξη. Αυτό προσελκύει την προσοχή του κοινού στις μαγικές δραστηριότητες του Άβελ.

Ο μοναχός Άβελ είχε μοναδικές ψυχικές ικανότητες.  Οι προβλέψεις του σχετικά με το μέλλον των κυβερνώντων της χώρας μας πρακτικά πάντα γίνονταν πραγματικότητα.

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για πέντε προφητείες, κάθε λεπτομέρεια των οποίων έχει ήδη γίνει μέρος της πολύπλοκης πραγματικότητας μας.

Είναι αλήθεια ότι το πέμπτο σημείο δεν έχει γίνει ακόμη πλήρως πραγματικότητα. Συνδέεται άμεσα με τον σημερινό πρόεδρο της Ρωσίας. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλλουμε για την αλήθεια των προβλέψεων του μοναχού.

Θάνατος της Αικατερίνης Β'

Μία από τις πιο διάσημες προφητείες του Άβελ συνδέεται με την ημερομηνία θανάτου της αυτοκράτειρας Αικατερίνης Β'. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα λόγια που είπε ο μοναχός τρόμαξαν πολύ τους εξουσιαστές.

Ο Άβελ φυλακίστηκε στο φρούριο Shlisselburg. Αλλά μετά από λίγο καιρό, ο ηγεμόνας διέταξε προσωπικά την επιστροφή της ελευθερίας στον μάντη.

Τα λόγια του Άβελ έγιναν πραγματικότητα με εκπληκτική ακρίβεια. Το 1796, η αυτοκράτειρα Αικατερίνη Β' πέθανε.

Πρόβλεψη για τον Νικόλαο Β'

Ο διάσημος προφήτης είπε ότι ο τελευταίος ηγεμόνας της Ρωσίας από τη δυναστεία των Ρομανόφ θα έχανε το στέμμα του και θα φορούσε ένα αγκάθινο στεφάνι. Έγινε αυτό; Σίγουρα!

Όταν ο μοναχός ζούσε ακόμη, κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι αυτή η πρόβλεψη θα γινόταν πραγματικότητα. Τότε οι άνθρωποι δεν σκέφτηκαν καν πόσο αιματηρό περίμενε το μέλλον την πολύπαθη Πατρίδα μας.

Δεν μπορούσαν να φανταστούν ούτε τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο ούτε τον Εμφύλιο.

Ο μοναχός Άβελ είχε μοναδικές ψυχικές ικανότητες.  Οι προβλέψεις του σχετικά με το μέλλον των κυβερνώντων της χώρας μας πρακτικά πάντα γίνονταν πραγματικότητα.-2

Αλλά ήδη το 1917, ο Νικόλαος Β' ανατράπηκε από τους Μπολσεβίκους. Αργότερα, ο αυτοκράτορας και ολόκληρη η οικογένειά του θα πυροβολούνταν.

Τι είπε ο μοναχός για τη Γερμανία του Χίτλερ;

Ο μοναχός Άβελ είπε επίσης ότι μερικοί άνθρωποι θα καταλήξουν σε μια φιλοσοφική κίνηση που θα αντικαταστήσει τη χριστιανική διδασκαλία, η οποία θα οδηγήσει στην έλευση μιας «νέας εποχής». Προέβλεψε και την εμφάνιση του Αντίχριστου και την αποκάλυψη.

Υπάρχουν πολλά ακατανόητα και μάλλον αμφιλεγόμενα πράγματα στις προβλέψεις του μοναχού Άβελ, αλλά το γεγονός ότι πολλά από αυτά γίνονται πραγματικότητα με εκπληκτική ακρίβεια προκαλεί έκπληξη.

Οι προφητείες του για το μέλλον της Ρωσίας είπαν στους ανθρώπους πολλά. Δεκάδες ειδικοί συνεχίζουν να μελετούν τη ρήση του μέχρι σήμερα. Και οι απλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται για τις προφητείες του μοναχού.

Όσο περισσότερο σκεφτόμαστε το αληθινό νόημα των ρήσεων του Άβελ, τόσο καλύτερα θα μπορούμε να καταλάβουμε τι περιμένει τη χώρα μας, και μάλιστα ολόκληρο τον κόσμο, στο μέλλον.

Τι είπε ο Άβελ για τη Ρωσία της εποχής μας; Σε αυτό το ερώτημα απαντά η τελευταία προφητεία του μοναχού, η οποία δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί πλήρως.

Τρεις Βλαντιμίρ

Η Ρωσία στην πρόσφατη ιστορία αναγκάστηκε να ξεπεράσει πολλές προκλήσεις. Ο κόσμος, γυρίζοντας στον προφήτη του παρελθόντος, θέλει να καταλάβει τι περιμένει τη χώρα μας.

Η πιο δημοφιλής πρόβλεψη του Άμπελ λέει ακριβώς ποιες προκλήσεις θα αντιμετωπίσει η Ρωσία.

Αυτή η προφητεία έκανε λόγο για τρεις Βλαδίμηρους, οι οποίοι επηρέασαν σημαντικά την ιστορία της χώρας μας.

Οι δύο πρώτες έχουν ήδη εμφανιστεί στο παρελθόν.

Ο πρώτος Βλαντιμίρ ήταν πρίγκιπας και ο δεύτερος έλαβε τον τίτλο του ηγέτη από την ιστορία. Αλλά ο τρίτος Βλαντιμίρ αντιμετώπισε μια πιο σκληρή δοκιμασία. Είναι αυτός που πρέπει να σώσει τη Ρωσία.

Τι σχέση όμως έχει αυτή η πρόβλεψη με τη σύγχρονη Ρωσία; Αν και πολλοί θεωρούν αυτή την προφητεία ως ανόητη, πολλοί ερευνητές είναι πεπεισμένοι για τη σημασία της.

Πιστεύουν ότι ο τρίτος Βλαντιμίρ θα μπορούσε να είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο σημερινός πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ο μοναχός Άβελ είχε μοναδικές ψυχικές ικανότητες.  Οι προβλέψεις του σχετικά με το μέλλον των κυβερνώντων της χώρας μας πρακτικά πάντα γίνονταν πραγματικότητα.-3

Τα αποτελέσματα της βασιλείας του επικρίνονται σκληρά από πολλούς, αλλά δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι έκανε πολλά για τη Ρωσία.

Μέσα σε αυτές τις δύο δεκαετίες, η κοινωνική κατάσταση στη χώρα έχει σταθεροποιηθεί και η οικονομία αναπτύσσεται, παρά τις δυσκολίες.

Τι σχέση έχει αυτή η προφητεία με τη σύγχρονη Ρωσία; Αν και πολλοί θεωρούν αυτή την προφητεία γελοία, πολλοί μελετητές της προφητείας είναι πεπεισμένοι για τη σημασία της.

Τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γίνει πιο σταθερή και η οικονομία της πιο ευημερούσα.

Ορισμένοι πολιτικοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ο Πούτιν έχει μεγάλη επιρροή στην παγκόσμια σκηνή και είναι ένας από τους σημαντικότερους ηγέτες στον κόσμο.

Γενικά, η προφητεία του Άβελ για τους τρεις Βλαδίμηρους μπορεί να ερμηνευτεί με διαφορετικούς τρόπους. Κάποιοι μπορεί να το δουν ως μυθική προφητεία, ενώ άλλοι μπορεί να το δουν ως πρόβλεψη πραγματικών γεγονότων.

Αλλά ανεξάρτητα από το πώς την ερμηνεύετε, η προφητεία του Άμπελ έχει βαθιές επιπτώσεις για τη Ρωσία και παρέχει μια εικόνα για το πού οδεύει η χώρα στο μέλλον.

Στην πραγματικότητα, η προφητεία έχει εντυπωσιακές ομοιότητες με την αλήθεια.

Υπό την ηγεσία του Βλαντιμίρ Γ', θα ξεκινήσει ένας παγκόσμιος μετασχηματισμός.

Ναι, είναι πολύ δύσκολο - παρ' όλα αυτά. Σίγουρα πάντως έχουμε ευκαιρίες!

Πιστεύετε ότι ο πρόεδρος μας θα μπορούσε να είναι ο Βλαντιμίρ ο Τρίτος;

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου