Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

Orval προφητεία.

Η προφητεία Orval είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό, περίπου από το 1792. Λένε ότι ανήκει στον ηγούμενο της μονής Ορβάλ.

Η προφητεία Orval είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό, περίπου από το 1792.  Λένε ότι ανήκει στον ηγούμενο της μονής Ορβάλ.

Αναγκάστηκε να καταφύγει στο Λουξεμβούργο και εκεί δημοσίευσε για πρώτη φορά αυτό το προφητικό κείμενο, το οποίο δημοσιεύτηκε, καθώς και μέρος του αρχείου της μονής. Η προφητεία λέει για το μέλλον, για γεγονότα μέχρι το 2032.

Μερικές από τις προφητείες έχουν ήδη γίνει πραγματικότητα· περιέγραφαν γεγονότα σχετικά με τον Ναπολέοντα και όσα συνέβησαν μετά από αυτόν. Δεν έχει νόημα να μιλάμε για αυτό που συνέβη. Εδώ είναι το μέρος που δεν έχει συμβεί ακόμα:

"Οι τρεις πρίγκιπες θα ρίξουν το πέπλο του λάθους και θα στραφούν στην πίστη στον Θεό. Ταυτόχρονα, τα δύο τρίτα των μεγάλων ανθρώπων που ζουν δίπλα στη βόρεια θάλασσα θα δεχτούν ξανά την αληθινή πίστη. Ο
Θεός θα είναι ευνοϊκός για 14 φορές 6 φεγγάρια και 6 φορές 13 φεγγάρια.
Ο Θεός βαρέθηκε να χαζεύει χάρες, αλλά για χάρη των ενάρετων και καλών θα θελήσει να επεκτείνει τον κόσμο για άλλα 10 φορές 12 φεγγάρια.
Μόνο ο Θεός είναι μεγάλος. Οι καλές πράξεις έγιναν και οι άγιοι θα υποφέρουν. Ο κακός άνθρωπος αποκτά δύναμη. Το λευκό λουλούδι θα σκοτεινιάσει 10 φορές 6 φεγγάρια και 6 φορές 20 φεγγάρια το καθένα και θα εξαφανιστεί, για να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά.
Υπάρχει πολύ κακό και κανένα καλό σε αυτούς τους καιρούς. Η φωτιά θα καταστρέψει πολλές πόλεις. Τότε, επιτέλους, ο Ισραήλ θα στραφεί ολοκληρωτικά στον Χριστό. Οι αιρέσεις των καταραμένων και οι πιστοί θα χωριστούν ξεκάθαρα σε δύο στρατόπεδα.
Αλλά το μεγάλο συνέβη: τότε θα πιστέψουν στον Ένα Θεό, αλλά το ένα τρίτο Ο Γαλάτης και άλλο ένα τρίτο και μισό δεν θα έχουν πια πίστη, όπως οι άλλοι άνθρωποι. Και τώρα 6 φορές 3 φεγγάρια και 4 φορές 5 φεγγάρια, όλα χωρίζονται και αρχίζει η εποχή του τέλους.
Αφού ο Θεός πολεμά με τη βοήθεια δύο δικαίων , αλλά ο κακός άνθρωπος κερδίζει το πάνω χέρι. Αλλά αυτό είναι όλο. Ο Παντοδύναμος υψώνει έναν τοίχο από φωτιά που θολώνει το μυαλό μου και δεν μπορώ να δω τίποτα πια.
Ας είναι αγιασμένος για πάντα».

Το αν αυτές οι προβλέψεις έχουν αποκρυπτογραφηθεί και αν είναι αληθινές ή όχι, μπορούμε μόνο να μαντέψουμε. Οι σχολιαστές πιστεύουν ότι η πρώτη γραμμή αναφέρεται στη Ρωσία, την Ουκρανία και τη Λευκορωσία, όταν, μετά την εκκαθάριση της ΕΣΣΔ, οι εκκλησίες και οι υπηρεσίες άρχισαν σταδιακά να αποκαθίστανται.

Τότε μιλάμε για μια εποχή ηρεμίας, που μπορεί να ονομαστεί υπό όρους «χρυσή εποχή», γιατί... δεν συμβαίνει τίποτα ιδιαίτερο. Ο συγγραφέας λέει ότι μιλάμε για το σεληνιακό ημερολόγιο. Η τροχιακή περίοδος της Σελήνης είναι 29,5 ημέρες, δηλ. 14 φορές 6 φεγγάρια είναι 84 φεγγάρια, και αν μιλάμε για ημέρες, τότε 2478 ημέρες, ή 6 χρόνια 9 μήνες. Ο συγγραφέας μετρά από το 1991, πιστεύοντας ότι η φράση για τους 3 πρίγκιπες είναι για την κατάρρευση της ΕΣΣΔ, αλλά αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Η δεύτερη περίοδος είναι 6 επί 13 φεγγάρια, δηλ. 78 φεγγάρια ή 2301 ημέρες, δηλ. 6 χρόνια 4 μήνες. Ο συγγραφέας πιστεύει ότι αυτή η περίοδος διήρκεσε μέχρι το 2004. Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με την προφητεία, ο λαός είχε περίπου 13 χρόνια ευημερίας.

Μετά, για χάρη των καλών ανθρώπων, ο Θεός επέκτεινε το έλεός του άλλες 10 φορές για 12 φεγγάρια, δηλ. για 9 χρόνια 9 μήνες. Ο συγγραφέας το καταφέρνει, μέχρι το 2014. Αποδεικνύεται ότι 22 χρόνια και 10 μήνες έπρεπε να ήταν ήρεμα. Τότε ο «άνθρωπος του κακού» αρχίζει να ενεργεί.

Η προφητεία Orval είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό, περίπου από το 1792.  Λένε ότι ανήκει στον ηγούμενο της μονής Ορβάλ.-2

Ο συγγραφέας συνδέει τις προβλέψεις για το λευκό λουλούδι με τη Γαλλία. Και πάλι όμως έτσι το βλέπει ο συγγραφέας. Δεν ξέρουμε τι σημαίνει «λευκό λουλούδι», αλλά το 1911, με εντολή της αυτοκράτειρας, γινόταν κάθε χρόνο ένα φιλανθρωπικό παζάρι για ασθενείς με φυματίωση με αυτό το όνομα μέχρι το 1914. Στη συνέχεια, η παράδοση των «λευκών λουλουδιών» διεκόπη, έως ότου η παράδοση αναβίωσε τη δεκαετία του '90 του εικοστού αιώνα. Ίσως εδώ είναι απλώς ένα σύμβολο ελέους, καλοσύνης, φιλανθρωπίας.

Η προφητεία Orval είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό, περίπου από το 1792.  Λένε ότι ανήκει στον ηγούμενο της μονής Ορβάλ.-3

Κρίνοντας από την προφητεία, το "λευκό λουλούδι" θα πρέπει να σκουραίνει για 4 χρόνια 10 μήνες και 9 χρόνια 8 μήνες. Αποδεικνύεται ότι για περίπου 14,5 χρόνια οι άνθρωποι θα ξεχάσουν έννοιες όπως η καλοσύνη και το έλεος, μέχρι να εξαφανιστούν εντελώς. Ο συγγραφέας, πάλι, μετρώντας πίσω στο 1991, είναι σίγουρος ότι μιλάμε για το 2019.

Στη συνέχεια, υπάρχουν προβλέψεις για τη φωτιά, ότι το Ισραήλ θα στραφεί στον Χριστό και οι άνθρωποι θα χωριστούν σε 2 στρατόπεδα: η πλειοψηφία των πιστών και ορισμένοι άθεοι. Και σε 9 χρόνια 8 μήνες θα έρθει η "αρχή του τέλους", σύμφωνα με τους υπολογισμούς του συγγραφέα - το 2029.

Πιθανώς, αν εμπιστεύεστε αυτήν την προφητεία, είναι απαραίτητο να βρείτε το σωστό σημείο εκκίνησης «τα δύο τρίτα των μεγάλων ανθρώπων που ζουν στη βόρεια θάλασσα θα αποδεχτούν ξανά την αληθινή πίστη». Τα δύο τρίτα είναι περίπου 66%. Αν μιλάμε για τη Ρωσία και η Ορθοδοξία θεωρείται η αληθινή πίστη (τουλάχιστον η πλειοψηφία των Ορθοδόξων Χριστιανών στη χώρα), τότε, σύμφωνα με τη Wikipedia, το 2021 είχαμε ακριβώς το 66% των Ορθοδόξων Χριστιανών, το 2008 - 72%, το 2010 - 73%. Το δεύτερο σημάδι είναι 3 πρίγκιπες που στράφηκαν στην πίστη στον Θεό. Ποιος θα μπορούσε να είναι; Τι εκδόσεις έχετε;

dzen.ru 

ΑΠΟΔΟΣΗ : ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου