Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

ΠΑΠΑ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ: ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ! ΦΑΝΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΧΙΤΩΝΑ! Βίντεο.



  Ο πατήρ Δημήτριος Λουπασάκης, χειροτονία του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, προαναγγέλλει πολλά και μεγάλα θαύματα που θα γίνουν σύντομα στον Λυκαβηττό, στο περίφημο Εκκλησάκι του Βράχου, όπου λέγεται πως προσεύχονταν στα μαθητικά τους χρόνια στην Αθήνα οι μεγάλοι Ιεράρχες Άγιοι Βασίλειος και Γρηγόριος Θεολόγος, που υπήρξαν όχι μόνο συμμαθητές μα και καρδιακοί φίλοι!
  Ο παπα-Δημήτρης, αναφέρει πως στον τόπο αυτό των Αγίων Ισιδώρων, του Τιμίου Σταυρού και του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου, πάρα πολλά παιδιά, που ερχόταν κυρίως από το Νοσοκομείο Παίδων, με προβλήματα υγείας, πίστη και αγνότητα, είδαν τον Χριστό ανυπόδητο με λευκό χιτώνα, μέσα σε ένα μεγάλο σύννεφο!
 Ο καλωσυνάτος, πράος και υπομονετικός Ιερέας, προσθέτει τώρα πως σύντομα θα γίνονται πολύ περισσότερα και μεγαλύτερα θαύματα, όταν ολοκληρωθεί και το Παρεκκλήσι της Αγίας Πλάκας, δηλαδή της Αποκαθηλώσεως και το Παρεκκλήσι του Παναγίου Τάφου, τόσο που θα ανεβαίνουν παράλυτοι με καροτσάκια και θα σηκώνονται! (δείτε εδώ και εδώ σχετικά πρόσφατα θαύματα του Τιμίου Σταυρού στον Λυκαβηττό)
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου