Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

Άγιο Όρος: Ξεκίνησε η δέσμευση ακινήτων της Μονής Εσφιγμένου. (Θριαμβεύει ο ΣΑΤΑΝΑΣ , με την απόφαση της “ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ” ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Μια ημερίδα και μια ομιλία προφητική (βίντεο)...)

Από την πλευρά της η παλαιά αδελφότητα ανέφερε:
«Σήμερα οι 3 μοναχοί της νέας ψευδο-αδελφότητας της Εσφιγμένου, διορισμένοι εν μία νυκτί και ένάντια στον Κ.Χ.Α.Ο., δέσμευσαν από την Ιστορική Εσφιγμένου των 100 μοναχών ένα κτήμα στην Ιερισσό.
Μετά από Ευρωπαϊκά και Εθνικά Αγιορείτικα κονδύλια, τραπεζικούς λογαριασμούς, ακίνητα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τρακτέρ, οχήματα και κάθε τι που ήταν πηγή εσόδων στην αδελφότητά μας (που αριθμεί 110 μοναχούς), τώρα ανήκει και ελπίζουμε να φτάνει να ταϊζει τα ‘ταπεινά και γεμάτα Χριστιανική αγάπη’ στόματα των 3 μοναχών της νέας ψευδο-Εσφιγμένου.
Αν δεν έχουν χορτάσει το μόνο που έχει μείνει πια να πάρουν είναι οι ψυχές μας».




 Ας δούμε γιατί οι γνήσιοι Εσφιγμενήτες, βρίσκονται υπό διωγμόν εδώ και πολλές δεκαετίες  από την “ανίερη” κοινότητα και το ανώτατο διοικητικό όργανο της Αθωνικής Πολιτείας…
Ποιό ήταν το… “έγκλημά τους”…
Μα γιατί μετά την συνάντηση του τότε Οικουμενικού Πατριάρχη Αθηναγόρα με τον Πάπα Παύλο τον ΣΤ, το 1965, έπαψαν να μνημονεύουν τον Πατριάρχη…
Τι έλεγε ο Πατροκοσμάς;
“ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕ”…
Και οι γνήσιοι Εσφιγμενήτες, έπραξαν το καθήκον τους.
Δεν μνημόνευσαν δε ποτέ τον τουρκοσιωνιστή πατριάρχη Βοθρολομαίο…
Και φυσικά, η… “ελληνική δικαιοσύνη” πήρε το μέρος του “βόθρου”…
Θριαμβεύει ο ΣΑΤΑΝΑΣ , με την απόφαση της “ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ” ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ…

Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Θεωρώ μεγάλη τιμή το ότι ήμουν ομιλήτρια σε ημερίδα της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου το 2014, προσκεκλημμένη του Ηγούμενου κ. Μεθόδιου.
Την παραθέτω, στο τέλος της ανάρτησης.


 

Ξεκίνησε η ένταση στο Άγιο Όρος καθώς έγιναν οι πρώτες δεσμεύσεις σε ακίνητα της Μονής Εσφιγμένου, με τις δύο πλευρές να εκδίδουν “πύρινες” ανακοινώσεις.
Από δύο ακίνητα εκτός του Αγίου Όρους άρχισε η εφαρμογή πρόσφατης απόφασης του Αρείου Πάγου, με βάση την οποία η παλιά αδελφότητα της Μονής Εσφιγμένου υποχρεούται να παραδώσει το σύνολο της ακίνητης περιουσίας εντός και εκτός Αθωνικής Πολιτείας στη νέα αδελφότητα.

Σε εκτέλεση της απόφασης του ανώτατου δικαστηρίου, το οποίο στις 8 Ιουλίου απέρριψε την αίτηση αναίρεσης της παλαιάς αδελφότητας, αστυνομικοί πήγαν το πρωί της Πέμπτης στο αγρόκτημα ιδιοκτησίας της Μονής στην Ιερισσό Χαλκιδικής και στο κονάκι της στα Νέα Ρόδα και ζήτησαν από τα άτομα της παλαιάς αδελφότητας που βρίσκονταν εκεί να αποχωρήσουν. Οι τελευταίοι αποχώρησαν χωρίς να προβάλλουν αντίσταση και τα ακίνητα δεσμεύτηκαν ώστε να παραδοθούν στη νέα αδελφότητα.
Για το θέμα, που εδώ και δεκαετίες αποτελεί ανοικτή πληγή για το Άγιο Όρος, εξέδωσαν ανακοινώσεις σε υψηλούς τόνους τόσο η παλιά όσο και η νέα αδελφότητα με εκατέρωθεν κατηγορίες.

«Σήμερα 10/23.7.2020 παρελήφθησαν το αγρόκτημα της Μονής μεταξύ Ιερισσού και Στρατωνίου και το κονάκι της στα Νέα Ρόδα στις παρυφές του Αγίου Όρους. Τα εν λόγω ακίνητα της Ιεράς Μονής τελούσαν υπό κατάληψη από άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με το Άγιο Όρος και την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία, χρησιμοποιώντας παράνομα την ιδιότητα του Εσφιγμενίτη μοναχού», αναφέρει η ανακοίνωση της νέας αδελφότητας σύμφωνα με το Έθνος, και συνεχίζει: «Κατά τη διαδικασία παραλαβής από τις αρμόδιες αρχές οι καταληψίες δεν προέβαλαν καμία αντίσταση.
Όμως, είχαν ήδη προ ημερών λεηλατήσει τις εγκαταστάσεις, αφήνοντας πίσω τους εικόνα καμένης γης. Η διοίκηση της Ιεράς Μονής έχοντας χρέος στην ιστορία, την Εκκλησία, το έθνος, αλλά και τις διατάξεις περί χρηστής διοικήσεως ενός Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου, όπως είναι όλες οι μονές του Αγίου Όρους, προέβη σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την ανάκτηση των μετοχίων και ακινήτων της. Ευχή όλων των Αγιορειτών είναι η περαιτέρω διευθέτηση από τις αρμόδιες αρχές όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ιερά Μονή, καθώς αποτελούν ανοικτή πληγή για το Άγιο Όρος και την Εκκλησία».
Από την πλευρά της η παλαιά αδελφότητα ανέφερε:
«Σήμερα οι 3 μοναχοί της νέας ψευδο-αδελφότητας της Εσφιγμένου, διορισμένοι εν μία νυκτί και ένάντια στον Κ.Χ.Α.Ο., δέσμευσαν από την Ιστορική Εσφιγμένου των 100 μοναχών ένα κτήμα στην Ιερισσό.
Μετά από Ευρωπαϊκά και Εθνικά Αγιορείτικα κονδύλια, τραπεζικούς λογαριασμούς, ακίνητα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τρακτέρ, οχήματα και κάθε τι που ήταν πηγή εσόδων στην αδελφότητά μας (που αριθμεί 110 μοναχούς), τώρα ανήκει και ελπίζουμε να φτάνει να ταϊζει τα ‘ταπεινά και γεμάτα Χριστιανική αγάπη’ στόματα των 3 μοναχών της νέας ψευδο-Εσφιγμένου.
Αν δεν έχουν χορτάσει το μόνο που έχει μείνει πια να πάρουν είναι οι ψυχές μας».

Η παλαιά αδελφότητα αναφέρει πως η νεότερη ιστορία του Αγίου Όρους θα γράψει με μελανά χρώματα το πρωτοφανές μοναχοί να αρπάζουν και να σφετερίζονται περιουσιακά στοιχεία υπό την πρόφαση της αποκατάστασης της νομιμότητας.

Πηγή


Μεγάλη τιμή για ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ η συμμετοχή τους στην Ημερίδα της Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ (βιντεο)


Η ημερίδα της ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ, που πραγματοποιήθηκε από τους τρεις συνεπώνυμους Συλλόγους “Αγίου Ιωάννου Θεολόγου”,  την 30η Μαρτίου 2014, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, παρά την λυσσαλέα δίωξη που υπέστη από τον μητροπολίτη Άνθιμο και την επιεικώς απαράδεκτη εγκύκλιό του που διαβάστηκε σε όλες τις εκκλησίες, με την οποία απέτρεπε στους Χριστιανούς να παρευρεθούν στην εκδήλωση (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), επιδεικνύοντας μίσος και εμπάθεια κατα της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, κάτι που δεν έπραξε σε ότι αφορούσε προχθεσινή εκδήλωση χιλιαστων…
Μήπως, αποδεικνύοντας με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο, πως δεν είναι τίποτα περισσότερο, παρά ένα “γιουσουφάκι” της  Νέας Τάξης Πραγμάτων, της Πανθρησκείας και του Οικουμενισμού;
Δεν εισακούστηκε ο Άνθιμος και απόδειξη ήταν η  αθρόα προσέλευση του κόσμου που με την παρουσία του αγκάλιασε στην ουσία την Μονή Εσφιγμένου.
Μου έγινε η μεγάλη τιμή να είμαι ομιλήτρια μεταξύ των άλλων καταξιωμένων ομιλητών.
Από την ημερίδα αυτή, είναι και η ομιλία μου, έτσι όπως την κατέγραψε ένας αγαπητός φίλος με το… κινητό του..

Καλλιόπη  Σουφλή 



Η παρακάτω ομιλία, είναι ολοκληρωμένη και όχι στην συντόμευσή της όπως εκφωνήθη, λόγω πίεσης χρόνου.

ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΣΟΥΦΛΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ
(Ι.Μ.ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ)  30/3/2013

 Πανοσιολογιότατε,

Σεβασμιότατε Γέροντα Ηγούμενε της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου,

Σεβάσμιοι Γέροντες,

Κύριοι Διοργανωτές της σημερινής Ημερίδας

Μεγάλη η ΤΙΜΗ προς το πρόσωπό μου, όχι μόνο να συμμετέχω, αλλά και να με εντάξετε στους ομιλητές αυτής της ημερίδας, την οποία θεωρώ ως σημείο αναφοράς και αχτίδα φωτός, προάγγελο την  Ανάσταση της Πατρίδας μας.

Την μεγάλη  τιμή όμως, καλύπτει η ΕΥΘΥΝΗ, και κυρίως η ΝΤΡΟΠΗ, καθώς στα όσα βιώνει  η ΠΑΤΡΙΔΑ μας και η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ  κυρίως τα τελευταία χρόνια, τεράστια ευθύνη, φέρει και ο χώρος της δημοσιογραφίας.
Ένα λιτό και ταπεινό ΣΥΓΝΩΜΗ από καρδιάς εκ μέρους μου, δεν μπορεί δυστυχώς να αντικαταστήσει ή να εξαλείψει το τεράστιο κακό που έχει επιφέρει ο κόσμος της δημοσιογραφίας στην πλειοψηφία του, ούτε στην Πατρίδα μας, ούτε στην Ορθοδοξία.

Γιατί η δημοσιογραφία είναι αυτή, που όφειλε να κατακεραυνώσει την καταρράκωση των θεσμών, την ισοπέδωση των Αξιών, των Ιδανικών και του Ήθους που χαρακτήριζε το ΕΘΝΟΣ μας, κι όμως δεν το έκανε.
Η δημοσιογραφία όφειλε να φυλάττει ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ όταν η Δικαιοσύνη σύρετο  γλείφουσα τα σαλόνια της πολιτικής, κι όμως έκλεισε τα μάτια μπροστά σ’ αυτή την συμπαιγνία.
Η δημοσιογραφία όφειλε να φυλάττει ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, όταν οι  πολιτικοί πρόδιδαν την  ΠΑΤΡΙΔΑ και τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ κι όμως σιώπησε μπροστά στο ανοσιούργημα.
Η δημοσιογραφία όφειλε να φυλάττει κλείνει Κερκόπορτες, όταν οι ηγεσίες των Ενόπλων Δυνάμεων παρεκκλίνουν του όρκου τους στην Πατρίδα και το Σύνταγμα κι όμως γύρισε το πρόσωπό της αλλού για να μην βλέπει.
Η δημοσιογραφία όφειλε να στέκει ακοίμητος φρουρός, όταν η Εκκλησία παρέκλινε της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και εναγκαλίσθη στενά τον Οικουμενισμό και την Πανθρησκεία κι όμως κατέβασε το κεφάλι χωρίς ίχνος ντροπής.
Οι ελάχιστες φωνές που τόλμησαν να υψώσουν την φωνή τους και να γίνουν η πένα – δόρυ και να γράψουν την ΑΛΗΘΕΙΑ, αποδοκιμάστηκαν, χλευάστηκαν, απαξιώθηκαν, δολοφονήθηκαν…
Και κάπως έτσι, φτάσαμε να ζούμε σήμερα τον ΕΦΙΑΛΤΗ μιας πουλημένης, μιας προδομένης, μιας εξευτελισμένης ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
ΠΟΙΑΣ; Της ΕΛΛΑΔΑΣ, που έδωσε το ΦΩΣ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ σ’ ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Σήμερα, το ΦΩΣ έχει σβήσει, κι εμείς, ο ελληνικός λαός, σέρνουμε τα κουρελιασμένα βήματά μας σ’ ένα χορό που θυμίζει ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ!
Σήμερα, εμείς, ο ελληνικός λαός, έχουμε απωλέσει το ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΩΣ της ψυχής μας, αυτό που δυο χιλιάδες χρόνια σχεδόν, άναψε μέσα μας η έλευσης του ΦΩΤΟΔΟΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥ.
Λίγες μέρες πριν, «ΤΙΜΗΣΑΜΕ» την ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΛΙΓΕΝΝΕΣΙΑ.
Την τιμήσαμε εντός εισαγωγικών, γιατί πόσοι άραγε θυμήθηκαν τα λόγια του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη :
 «Είναι θέλημα Θεού. Είναι κοντά μας και βοηθάει, γιατί πολεμάμε για την πίστη μας, για την πατρίδα μας, για τους γέρους γονιούς, για τα αδύνατα παιδιά μας, για την ζωή μας, την λευτεριά μας… Και όταν ο δίκαιος Θεός μας βοηθάει ποιος εχθρός ημπορεί να μας κάνει καλά…;».
Την τιμήσαμε εντός εισαγωγικών, γιατί πόσοι άραγε διαισθάνθηκαν στην καρδιά τους, ότι οι εορτές της Χριστιανοσύνης και οι Εθνικοί Επέτειοι έρχονται και παρέρχονται κι εμείς μένουμε με την πίκρα στο στόμα, απαρηγόρητοι από τον πόλεμο που υφίσταται εκ των έσω η Ορθοδοξία μας, οργισμένοι  μα αμίλητοι από τις δηλώσεις εκείνων που θέλουν να καταργήσουν τον Σταυρό από την Σημαία μας, θέλουν να καταργήσουν τις παρελάσεις, αποσκοπώντας στην λήθη των ιστορικών γεγονότων και στην ακύρωση του θρησκευτικού φρονήματος των ελλήνων χριστιανών;
Και κάπως έτσι, φτάσαμε σήμερα, να θρηνούμε χιλιάδες νεκρούς αυτόχειρες συνανθρώπους μας, και παράλληλα να συνηθίζουμε σ΄ ένα παρανοϊκό γαϊτανάκι θανάτου που τελικά μας αφήνει αδιάφορους.
Κάπως έτσι φτάσαμε σήμερα να έχει χαθεί η ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Κάπως έτσι φτάσαμε σήμερα η μονόφθαλμη πουλημένη Δικαιοσύνη να γέρνει την πλάστιγγα  ενάντια στου λαού τις ανάσες και τα γραμμάτια που οφείλει στους δυνατούς της γης και στους εγχώριους ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Κάπως έτσι φτάσαμε σήμερα, να ζούμε τις μαύρες εποχές του χορού του Ζαλόγγου και  το άναμμα της πυριτιδαποθήκης της Μονής Αρκαδίου.
Κάπως έτσι, φτάσαμε σήμερα, να είναι χρεωμένος ο ελληνικός λαός, όχι στην Πίστη, στο Φιλότιμο και στην Αξιοπρέπεια, αλλά στους δολοφόνους του έθνους μας.
Κάπως έτσι, φτάσαμε σήμερα σε μια κατασχεμένη ζωή.
Σε μια ζωή, με παρόντα το «ΕΓΩ» και μεγάλο απόντα το «ΕΜΕΙΣ».
Σε μια ζωή, χωρίς την ΑΓΑΠΗ ΕΝ ΘΕΩ, μέσα μας.
«Η ζωή της κόλασης», λέει ο Ντοστογιέφσκι, «είναι η ζωή άνευ αγάπης».

Στο ποίημά του «ο Θεός» ο Βίκτορ Ουγκό αναφέρει ότι «ο Θεός έχει μόνο ένα όνομα που λέγεται αγάπη».
  «Χριστός γεννάται σήμερον» ψάλαμε τρεις μήνες πριν.
 Αυτό το «σήμερον» είναι που πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα,
καθώς υποδηλώνει τη διαρκή, την καθημερινή Γέννηση του Χριστού, όχι πλέον στη φάτνη της Βηθλεέμ που έγινε μία και μόνη και ανεπανάληπτη φορά, αλλά στη φάτνη της ψυχής μας και στο σπήλαιο της κοινωνίας μας!

Θεωρώντας ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος, θα περιοριστώ σ’ αυτά τα ολίγα όσον αφορά στην εισαγωγή της ομιλίας μου και επιγραμματικά θα καταθέσω τις ταπεινές μου απόψεις στα θέματα της σημερινής ημερίδας.


Θέματα καίρια, πρωταρχικά που φεύγοντας από εδώ, θα πρέπει ο καθένας μας να τα τοποθετήσει στο φωτεινότερο δωμάτιο της ψυχής του και να τα μεταλαμπαδεύσει στους συνανθρώπους του.





  1. ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ και ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Εδώ, τίθεται ένα τεράστιο ζήτημα, καθώς το ερώτημα είναι: «Ευρισκόμεθα τώρα εις τα Έσχατα»;

Αν κρίνουμε πως πριν από την εμφάνιση του Αντιχρίστου, θα έλθει ο ψευδοπροφήτης, όλες οι πράξεις και οι συναλλαγές, θα γίνονται μέσω ενός αριθμού που είναι και το όνομα του Αντίχριστου, ήτοι το 666.

Εδώ και χρόνια, βλέπουμε πως παγκοσμίως, έχουν σφραγισθεί όλα σχεδόν τα καταναλωτικά προϊόντα. Κανείς δεν μπορεί να πουλήσει και να αγοράσει καταναλωτικά προϊόντα, χωρίς αυτά να έχουν σφραγισθεί με το 666.

Αυτό άραγε, δεν αποτελεί ένδειξη, ότι δεν είναι μακρυά η εποχή εμφανίσεως του Αντιχρίστου;

Σήμερα, δεν είναι έτοιμη η τεχνολογία, για να σφραγισθούν οι άνθρωποι στο μέτωπο ή στο χέρι;

Είναι δυνατόν οι τύραννοι της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, να έχουν διαθέσιμη τεχνολογία για την πλήρη υποταγή των υπηκόων τους και να μην την εφαρμόσουν;

Είναι  δυνατόν η Παγκόσμια Κυβέρνηση που έχει πολλάκις εξαγγελθεί, να μην εφαρμόσει τον έλεγχο για την υποταγή όλων των ανθρώπων του πλανήτη;

Πόσο μακρυά άραγε είναι αυτή η μέρα;

Ξεχνάμε την  Συνθήκη Σένγεν όπου δια νόμου έχει υπογραφεί το πλήρες ηλεκτρονικό φακέλωμα των ευρωπαίων;

Το ΣΥΣΤΗΜΑ, στο οποίο ζούμε δεν είναι ένα αντίχριστο σύστημα που οδηγεί την ανθρωπότητα σε μια παγκόσμια δικτατορία, που θα προετοιμάσει τον ερχομό του Αντίχριστου;

Αν όλα αυτά τα σημεία δεν είναι ισχυρές ενδείξεις για να αντιληφθούμε ότι βρισκόμαστε την εποχή των Έσχατων, τότε, ποια είναι;

Ακόμα όμως και αν υποθέσουμε ότι δεν βρισκόμαστε προ των Εσχάτων, ο πλήρης έλεγχος της ζωής μας, η εκμηδένιση των ατομικών μας ελευθεριών, τι άλλο είναι από μια Οργουελική κοινωνία έτσι όπως καταγράφτηκε και προαναγγέλθηκε στα βιβλία του ΟΡΓΟΥΕΛ «1984» και «Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ»;

Χρόνια τώρα, έχουμε αποδεχθεί ως κοινωνία, την καταχώρησή μας σε ηλεκτρονικούς καταλόγους και μας έχει αποδοθεί ένας συγκεκριμένος κωδικός  αριθμός, βάσει του οποίου επικοινωνούν μαζί μας οι διάφορες δημόσιες υπηρεσίες….
Πολλοί κωδικοί αριθμοί και ο στόχος ένας:

Η ενοποίησή τους σε ένα και μόνο αριθμό.

Κι όλα αυτά, με νόμους αντισυνταγματικούς,  που υπογράφτηκαν και επεβλήθησαν από τα πιόνια της παγκοσμιοποίησης που κυβερνούν την πατρίδα μας στο… εντός εισαγωγικών «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ».

Ευρισκόμεθα προ της υποχρεωτικής χορήγησης της ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ.

Η επίσημη εκκλησία, στην ουσία, σιωπά. Και η σιωπή αυτή, κρύβει ΕΝΟΧΗ και ΣΥΝΕΝΟΧΗ!

Ελάχιστες οι φωνές της αντίδρασης και της αντίστασης.

Στην πρώτη γραμμή ανάσχεσης, η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΜΕΝΟΥ, που κρατά ψηλά τη σημαία της Ορθοδοξίας και της Πατρίδας.

Θα σας αναλύσουν το θέμα ειδικότεροι περί τούτου.

Η δική μου θέση, είναι σαφής:

ΜΑΖΙΚΑ, ΑΡΝΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΜΑΖΙΚΑ!

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΒΟΥΛΑ  ΠΙΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ… ΩΣ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΤ’ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΟΜΟΙΩΣΗ!

  1. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ


Όποιος θεωρεί, ότι το Κοινοβούλιο είναι Ελληνικό,  είναι βαθιά νυχτωμένος.

Εκεί μέσα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, τον έχουν πολλάκις προδώσει και συνεχίζουν να τον προδίδουν.

Στο σνολό τους σχεδόν οι  βουλευτές, ψήφισαν την ανέγερση του τεμένους στον Βοτανικό και άλλων τζαμιών σε διάφορα μέρη της Πατρίδας μας.
Δεν είναι μόνον αυτή η προδοτική κυβέρνηση που με την στήριξη της ΔΗΜΑΡ, εκχώρησε την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της Ελλάδας.. είναι και η αντιπολίτευση… η τάχα μου αντιμνημονιακή…

Ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα  και το ΚΚΕ της Παπαρήγα, τάχθηκαν υπέρ της ανέγερσης τζαμιών.. το ίδιο και ο Πάνος Καμμένος… μόνο που  ο τελευταίος έβαλε ως πλερέζα μπροστά του, για να κρύψει τα  κροκοδείλια δάκρυα να μην γίνει το τέμενος, με τα χρήματα του ελληνικού λαού.

Οι εβραιοπροσκυνημένοι και τουρκοπροσκυνημένοι υπηρέτες του Κοινοβουλίου, αδιαφορούν για τις χριστιανικές εκκλησίες που καίγονται και λεηλατούνται στην Συρία, την Τουρκία, την Αίγυπτο και όπου υπάρχουν Χριστιανοί, και έδωσαν δια της ψήφου των, το πράσινο φως της ανέγερσης τζαμιών.

Αδιαφόρησαν για την κλειστή Θεολογική Σχολή της Χάλκης, και την επερχόμενη  μετατροπή της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ σε τζαμί… και είπαν στους δολοφόνους Ισαλμιστές:

«Εμείς, θα κάνουμε ότι θέλετε. Και τεμένη θα σας φτιάξουμε και νόμους ώστε να μπορείτε να εισέρχεστε στη δημόσια διοίκηση και στο στράτευμα. Θα σας δώσουμε δια νόμου και τη δυνατότητα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι»!

ΥΨΙΣΤΕ ΘΕΕ, μην επιστρέψεις ένα τέτοιο ανοσιούργημα στη γη που δέχθηκε τα άγια σώματα των μαρτύρων σου.

Μην επιτρέψεις στους βάρβαρους να μολύνουν τα άγια χώματα της Ελλάδας.

Επί της κεφαλής αυτών  που νομοθετούν θέτοντας υπεράνω της Πατρίδας και της Χριστιανικής Πίστης, το προσωπικό τους συμφέρον και το συμφέρον της τσέπης τους, ας πέσει βαρύς ο πέλεκυς της τιμωρίας ΣΟΥ.
Και μπορεί οι πολιτικοί στο σύνολό τους σχεδόν,  να έχουν αποδεχθεί την ανέγερση τζαμιών, μπορεί  ολίγιστοι Αρχιεπίσκοποι  να υπέγραψαν την ανέγερσή τους, και κάποιοι Μητροπολίτες να σιωπούν μπροστά σ’ αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ,  ο λαός όμως, οφείλει να αντιδράσει και να αντισταθεί.

Τα όσα θα δούμε αν αναγερθούν τζαμιά στις πόλεις μας, θα είναι ένας εφιάλτης χωρίς τέλος.

Γιατί τα τζαμιά, είναι εκκολαπτήρια της ΣΑΡΙΑΣ  και της ΤΖΙΧΑΝΤ!

ΕΛΛΑΔΑ και ΕΥΡΩΠΗ, θα βρίσκονται στο έλεος των ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ!

Ακόμα και ο Αρχιεπίσκοπος, τάχθηκε δημόσια υπέρ της κατασκευής τεμένους.

Οποία ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ του Χριστιανισμού τον οποίον  δήθεν υπηρετεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και ερωτώ:

Ποιος έχει το δικαίωμα να παραχωρεί ελληνική γη σε παράνομους εισβολείς;

Ποιος έχει το δικαίωμα να παραχωρεί ελληνική γη σε αλλοεθνείς;

Ποιος έχει το δικαίωμα να υπεξαιρεί την περιουσία του ελληνικού λαού, την οποία δανεική την πήραμε από τους προγόνους μας για να την μεταβιβάσουμε άθικτη στις επόμενες γενιές;

Ποιοι είναι αυτοί που χρηματοδοτούν την εξάπλωση του Ισλαμισμού στην Ελλάδα και την Ευρώπη;

Ποιοι είναι αυτοί που επιχειρούν να κατακτήσουν την Ελλάδα δια του εποικισμού αλλοεθνών;

Γιατί πλέον η Πατρίδα μας, δεν αποτελείται από έλληνες, αλλά από ένα συνονθύλευμα διαφορετικών πολιτισμών, διαφορετικών γλωσσών, διαφορετικών θρησκειών.

Κανείς δεν κάλεσε τους λαθραίους ισλαμιστές να έρθουν στην Ελλάδα.. Είναι παράνομοι και ως παράνομοι, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να απαιτούν τόπους λατρείας.

Χιλιάδες φυλές έχουν έλθει στην Ελλάδα από όλο τον πλανήτη.


Γιατί κανείς Ινδουιστής, γιατί κανείς  Βουδιστής, δεν ζήτησε την κατασκευή ναού, εκτός των Ισλαμιστών;

Δεν σας κάνει εντύπωση;

Σεβασμός  στην Ανεξιθρησκία όπως γράφει το Ελληνικό Σύνταγμα, δεν σημαίνει και υποχρέωση ανέγερσης λατρευτικών ναών.

Το Ισλάμ, είναι θρησκεία μίσους και εξαπλώνεται μόνον δια του ξίφους.

Ουδέποτε υπήρξε θρησκεία λυτρωμού, ουδέποτε υπήρξε θρησκεία ελευθερίας και πειθούς…όπως ο Χριστιανισμός.


Και εύλογα θα αναρωτηθείτε:

Μα γιατί οι κυβερνώντες και η αντιπολίτευση στην πλειοψηφία της υποστηρίζει τόσο πολύ τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, σε σημείο που να τους κατασκευάζει και τεμένη, με χρήματα του ελληνικού λαού;

Η απάντηση είναι απλή και  συνάμμα εφιαλτική…

Αφενος μεν αποβλέπουν μέσω της επιμειξίας στην κατάλυση του πολιτισμικού  μας γίγνεσθαι, καθώς ο Ελληνικός Πολιτισμός, υπερέχει του σκοταδιστικού Ισλάμ και του δημιουργού του, του  Ταλμουδισμού και αφετέρου, διότι το Ισλάμ και ο Ιουδαϊσμός έχουν κοινή εσχατολογία.

Οι Εβραίοι περιμένουν τον Messiah, επί είκοσι αιώνες και οι Μουσουλμάνοι, τον Mahdi.

Για τους γνώστες του Ιουδαϊσμού και του Ισλαμισμού, οι δυο απατεώνες Messiah  και  Mahdi ταυτίζονται απόλυτα.

Αυτός είναι και ο λόγος, που ο  παγκόσμιος Ιουδαϊσμός  καλύπτεται πίσω από μια μεγάλη και θολή εικόνα, και  προάγει ως αιχμή του δόρατος το Ισλάμ.

Η αντίσταση απέναντι στις αντισυνταγματικές πρακτικές της κατοχικής κυβέρνησης και των κομμάτων της αντιπολίτευσης που συνεπικουρούν αυτό το     ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ κατά του ελληνικού λαού και της Ορθόδοξης πίστης μας, αποτελεί μονόδρομο για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα.

Ο.. «ανθρωπισμός» που επικαλούνται εντέχνως, στην ουσία, προωθεί την δουλική συμμόρφωση προς τις επιταγές της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, της πιο φασιστικής ηγεμονίας που έζησε και ζει ποτέ η ανθρωπότητα.

Το πρόσχημα της «θρησκευτικής ελευθερίας», που επικαλείται το ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ, δεν αποβλέπει, παρά μόνο στην  διάλυση του κοινωνικού ιστού, στην καταστροφή της  οικογένειας, στην αντικατάσταση των ελλήνων εργαζομένων από φθηνούς μετανάστες εργάτες, και κυρίως στην πλήρη αλλοίωση του γηγενούς πληθυσμού της Πατρίδας μας.

Τα ύπουλα διλήμματα που επικαλούνται οι κοινοβουλευτικοί εθνοπατέρες μας, με πρόσχημα τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανεξιθρησκία, δεν έχουν, παρά ένα στόχο.

Την επιβολή του φασισμού των ριζοσπαστικών ισλαμιστών, οι οποίοι, με ορμητήριο την Ελλάδα, θα υλοποιήσουν το σχέδιό τους να εξισλαμίσουν την Ευρώπη.

Οι κατοχικοί κρατούντες, κλείνουν το ένα νοσοκομείο μετά το άλλο, το ένα σχολείο μετά το άλλο, απολύουν εργαζόμενους, γιατί δεν έχουν όπως λένε χρήματα, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, δίνουν δισεκατομμύρια για την ανέγερση τζαμιών.

Μέσα από την σημερινή ημερίδα, ας στείλουμε το μήνυμα ως το κατοχικό κοινοβούλιο:
ΕΜΕΙΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΤΡΕΥΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.
Ελλάδα, σημαίνει ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!  ΚΑΙ Σ’ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ.

Σε  όποιον δεν αρέσει, τα μπογαλάκια του και δρόμο.. έξω από την Ελλάδα των Ελλήνων.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΤΖΑΜΙΩΝ.
Κι αυτός δεν είναι απλά ένας αγώνας. 
Είναι το ΧΡΕΟΣ μας, απέναντι στην Πατρίδα και την Ορθοδοξία μας!
Δεν θα μπω στα υπόλοιπα θέματα της ημερίδας… άλλωστε υπάρχουν για όλα  τα θέματα πολύ αξιότεροι ομιλητές από εμένα για να τα αναλύσουν.
Κλείνοντας όμως την ομιλία μου, θα ζητήσω απ’ όλους σας, μια χάρη:
Ας θέσουμε όλοι κάποια ερωτήματα στον εαυτό μας:
Θέλουμε να είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, όπως μας δημιούργησε ο Πλάστης μας, ή ΔΟΥΛΟΙ του ΣΑΤΑΝΑ;

Θέλουμε να έχουμε την ελευθερία να αποφασίζουμε για τις ζωές μας, ή να επιλέγουν άλλοι για μας;

Θέλουμε να ανήκουμε εις τα όντα, ή στα μη όντα; Να έχουμε βούληση, ή να ανήκομεν εις τα απαθή και άβουλα πλάσματα, τα διαχειρίσιμα από τους παγκόσμιους δικτάτορες;

Σε ποιους θα παραδώσουμε την αργη μας ευτελισμένη ζωή και τον αργό μας ευτελισμένο θάνατο;

Θέλουμε να είμαστε κλινικά νεκροί πολίτες, σε μια κλινικά νεκρή πατρίδα;
Θέλουμε να είμαστε ζώα που θα τρεφόμαστε με χώμα έως τον θάνατό μας, χωρίς ουρανό, χωρίς ήλιο, χωρίς ελπίδα;

Ο στόχος της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, είναι ένας:

Να μας  οδηγήσει κάτω από το χώμα.

Η ΛΥΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:

Ας ανοίξουμε τα μάτια της ψυχής μας. Ας πετάξουμε από πάνω μας το σοκ, τον φόβο και την αδράνεια.

Ας πετάξουμε από πάνω μας το σκοτάδι που μας στέρησε το ΦΩΣ.

Ας ενδυθούμε χιτώνα Χριστού, κι ας θυμίσουμε στους σφετεριστές της πατρίδας μας, της ζωής μας και της αξιοπρέπειάς μας, ότι  ανήκουμε σ’ εκείνη την γενιά των αθανάτων, που  τα ελληνικά χώματα είναι η ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.


Ας τους θυμίσουμε, πως τα ελληνικά χώματα, είναι η Ιστορία μας.


Ότι στα ιερά μας χώματα, έχουν ταφεί ένδοξοι πρόγονοι που έδωσαν τη ζωή τους και το αίμα τους γι αυτά.. είναι τα κρυφά σχολειά μας, είναι οι κατακόμβες των πρώτων Χριστιανών μας, είναι οι θεμέλιοι λίθοι των εκκλησιών μας, είναι τα άγια λείψανα των μαρτύρων της Ορθοδόξου πίστης μας, είναι τα χώματα που φυλούν ανώνυμους μάρτυρες κι ανώνυμους ήρωες… είναι χώματα ραντισμένα με αγιασμό…


Είναι τα ευλογημένα από τον ΘΕΟ χώματα, της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ.


Αυτό που δεν αντιλαμβάνονται οι παγκόσμιοι δικτάτορες, είναι πως αυτά τα ιερά χώματα, δεν είναι για τους έλληνες το τέλος… αλλά η ΑΡΧΗ!

Γιατί σ’ αυτά θα κυοφορηθεί η επερχόμενη ΑΝΟΙΞΗ.


Γιατί οι παγκόσμιοι δικτάτορες και οι εγχώριοι υποτελείς τους, αυτό που αγνοούν είναι, ότι ακόμα κι αν κάψουν όλη την Ελλάδα, η στάχτη κρύβει σπίθες και κυοφορεί ΖΩΗ που θα πεταχτεί σαν λάβα για να πνίξει τα χέρια της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.


Γιατί αυτό που  αγνοούν οι παγκόσμιοι δικτάτορες και οι εγχώριοι υπηρέτες τους, είναι πως αυτός ο λαός είναι απροσκύνητος… δεν διαφεντεύεται, ξέρει να βγαίνει αλώβητος από τις συμφορές … ξέρει να μετανοεί και να ομολογεί τα λάθη του…


Γιατί αυτό που αγνοούν οι παγκόσμιοι δικτάτορες και τα εγχώρια δουλικά τους, είναι πως αυτός ο λαός, όταν γονατίζει, είναι για να πάρει δύναμη για να ξανασηκωθεί όρθιος, για να ζητήσει την ευλογία του Θεού για την ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ…


Για την ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΥΝ ΘΕΩ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
attikanea.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου